heyyeah 10.02.10, 14:31 Wybraliście już obóz na wakacje? Bo ja jeszcze nie, ale marzy mi się wokalno-teatralny z Teatrem Buffo xD, albo jeden z tych : kilk. Jak chcecie zobaczyć resztę, to po lewej xDD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jane_ Re: Obóz ;) 10.02.10, 14:48 omfg, dwa tysiące za pokaz pozerki, no nieźle. ale chętnie bym pojechała. co prawda mam wrażenie, że albo bym się tam nudziła, albo kłóciła. o, też jest tam taki dziennikarski, tylko szkoda, że oparte jest to na telewizyjnym, eh. ja chciałam jechać z jaworzyny za granicę znowu, bo byłam kiedyś z nimi we włoszech i boooże tak fajnie, ale oni życzą sobie jeszcze więcej, i chyba skończy się na to, że rodzice, któzy nie chceli słyszeć o openerze wybiorą go, zamiast tego obozu, kto wie. :q Odpowiedz Link Zgłoś
lena_ Re: Obóz ;) 10.02.10, 15:51 nie jadę w tym roku na żaden obóz ;P ale chętnie bym pojechała na fashion, fotograficzny i telewizyjno-dziennikarski ; D Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: Obóz ;) 10.02.10, 16:09 ja mam zamiar pojechać na fotograficzny. ale czy to wypali...? Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Obóz ;) 10.02.10, 16:07 nie wiem gdzie, i czy w ogóle, ale jeśli pojadę to na pewno z jaworzyny. ale nie wiem, czy pojadę, bo sobie w naszej szkole wymyślili pielgrzymkę do Włoch za 15oo zł. na szczęście w maju, więc może jeszcze gdzieś pojadę w lecie. </3 Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 Re: Obóz ;) 10.02.10, 16:11 Ja chyba pojade na ten co wzeszłym roku, bo fajnie było. Ale marzy mi się obóz językowy.. Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: Obóz ;) 10.02.10, 16:13 Ja mam w planach pojechać na Obóz Fotograficzny. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudix13 <3 10.02.10, 17:08 Ja wybieram się na Woodcamp'a macie linka : www.woodcamp.pl/skate/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
satini Re: Obóz ;) 10.02.10, 16:18 Ja chciałabym pojechać na artystyczny, tj. mieszanka aktorstwa i muzyki. Coś jak Camp Rock, tyle że tam zamiast aktorstwa był taniec . Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_lovee Re: Obóz ;) 10.02.10, 16:20 Takk, bylam w zeszlym roku pierwszy raz i bylo ... SUPER ! Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: Obóz ;) 10.02.10, 16:32 Obozy sa super ! ;D to najlepsza rzecz jaka istnieje na swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
sileny. Re: Obóz ;) 10.02.10, 17:15 jeszcze nie szukałam, ale muszę się za to wziąśc. Odpowiedz Link Zgłoś
lorente Re: Obóz ;) 10.02.10, 21:45 Tak.. chciałabym w lato wybrać się na obóz muzyczny.. Zawsze o tym marzyłam.. Pod koniec obozu jest konkurs podsumujący wszysko.. Chciałabym wystąpić... ; ddd kto wie? Może pojade... ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Obóz ;) 10.02.10, 22:32 Na razie plany są , żeby jechać na obóz siatkarski. :d Odpowiedz Link Zgłoś
different Re: Obóz ;) 16.02.10, 22:17 a ja jadę na obóz kondycyjny do jastrzębiej góry. nie dość że odpocznę to schudnę ;p dwa w jednym www.amitur.pl/obozy-odchudzajaco-kondycyjne-lato-2010,1,118.html tutaj są oferty tych obozów. może ktoś chce jechać ze mną? ;DD jak tak to pisać ;p ja dokładnie to do tego SPA jadę: www.amitur.pl/oboz-odchudzajaco- kondycyjny-w-jastrzebiej-gorze-lato-2010,623.html Odpowiedz Link Zgłoś
margaryna Re: Obóz ;) 17.02.10, 02:45 jejciu jak ja bym chciała pojechać na ten filmowy łeeeeeeeeeeeee ale bym pewnie srała w majty ze strachu ;33 filmowy albo fotograficzny, tez baaaaaaaaaaaaardzo chce, kurcze no ;c Odpowiedz Link Zgłoś
magkow13 Re: Obóz ;) 17.02.10, 03:21 ooo fajnie że poruszyłaś ten temat kurcze jeszcze się nie zastanawiałam ale trzeba już zacząć zawsze marzyłam żeby pojechać na obóz teatralno muzyczny tylko fajnie że nie mam głosu;/ ewentualnie mogłabym jeszcze pojechać na sam teatralny nie wiem zobaczę jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
maggy297 Re: Obóz ;) 18.02.10, 13:39 ja byłam w zeszłe wakacje na obozie i był profil z teatrem buffo . jest organizowany przez bióro `almatur` , ale na razie nie widzę , żeby był taki wyjazd... jak by co , to sparwdzaj na Tekst linka , a miasto kotrowo . tak na prawdę to nie jest miasto , tylko miasteczko akademickie w olsztynie Odpowiedz Link Zgłoś
elliot Re: Obóz ;) 18.02.10, 13:44 ja chcę pojechać na obóz aktorski z kompasu, ale nie wiem czy się uda ;p Odpowiedz Link Zgłoś
ala987 Re: Obóz ;) 30.05.25, 10:49 Wakacje tuz tuż a ja dalej nie wiem gdzie pojadę, czy góry czy morze, chociaż namierzyłam jeden ośrodek który mi się spodobał Odpowiedz Link Zgłoś