melenka 13.02.10, 10:58 czy kiedyś paliłyśćie papierosy ? a może jesteście uzależnione? Kiedy i gdzie zapaliłyście pierwszego papierosa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melenka Re: czy kiedyś.... 13.02.10, 11:05 Ja paliłam i to wiele razy ale nie jastem uzależniona Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: czy kiedyś.... 13.02.10, 11:07 Nie i nie mamm jakiejś wielkiejś ochoty xD Odpowiedz Link Zgłoś
amazinga Nieee 13.02.10, 11:17 Nie każdy się uzależnia. Ja nie palę i nie mam zamiaru nigdy próbować tego świństwa. Chcę żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
ashley179 Re: czy kiedyś.... 13.02.10, 11:16 Nie nigdy nie paliłam nie zamierzam Odpowiedz Link Zgłoś
nuna_ non 13.02.10, 13:24 Papierosy to świństwo ! Nie palę, ne paliłam i nie zamieżam. Nie rozumiem, co palacze w tym widzą ? Śmierdzi, zabja i szkodzi otoczeniu, ot co . Odpowiedz Link Zgłoś
sylwusiasta Re: non 13.02.10, 13:37 nuna_ napisał(a): > Papierosy to świństwo ! > Nie palę, ne paliłam i nie zamieżam. > Nie rozumiem, co palacze w tym widzą ? > Śmierdzi, zabja i szkodzi otoczeniu, ot co . <br /> racja w 100% ! Odpowiedz Link Zgłoś
irreplaceable Re: non 13.02.10, 13:38 może i tak , bo masz silną wolę . papierosy relaksują i uspokajają . ; > Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka12 Re: czy kiedyś.... 24.02.10, 22:02 nie paliłam, nie pale i nie będe palić Odpowiedz Link Zgłoś
bambosze Re: czy kiedyś.... 13.02.10, 11:10 siema mam problem jestem lesbą i kocham sie w geju Odpowiedz Link Zgłoś
melenka do bambosze 13.02.10, 11:14 bambosze napisał(a): > siema mam problem jestem lesbą i kocham sie w geju jeśli jesteś lesbą to nie możesz się kochać w chłopaku bo lesby lubią dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
karolciaaa_x3 Re: czy kiedyś.... 24.02.10, 19:16 taa raz zapaliłam bo koleżanka mi dała prawie sie udusiłam ;/ świństwo nigdy wiecej ! Odpowiedz Link Zgłoś
kingusia Re: czy kiedyś.... 13.02.10, 11:12 nie paliłam . nie spróbowałam . nigdzie . ; x Odpowiedz Link Zgłoś
myszkaa Re: czy kiedyś.... 13.02.10, 11:24 ` nigdy nie paliłam , nie pale i nie bd ! ; | Odpowiedz Link Zgłoś
pinky33 Re: czy kiedyś.... 13.02.10, 11:29 Jeden jedyny raz zapaliłam.To było na strychu byłam sama w domu,ale pozniej zrezygnowałam dla zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: czy kiedyś.... 13.02.10, 11:37 Nie papliłam, nie brałam, nie piłam. Nie pale, nie biore, nie pije. Nie bede paliła, nie bede brała, nie bede piła. Odpowiedz Link Zgłoś
gazowa Re: czy kiedyś.... 13.02.10, 11:37 paliłam. kilka razy, ale zazwyczaj było to kilka zaciągnieć a nie cały papieros. Tylko 2 papierosy wypaliłam całe. Brat mi załatwił. Więc pierwszy raz paliłam z nim, potem z koleżankami, ale staram się jak najrzadziej palić, bo nie chce się uzależnić, szkoda mi kasy i zdrowia. No i zaczęły mi smakować a to chyba już 2 krok w kierunku uzależnienia (bo 1 krok to jak się spróbuje xD ) .. Odpowiedz Link Zgłoś
the_best Re: czy kiedyś.... 13.02.10, 11:36 owszem, paliłam, wszystkiego trzeba w życiu spróbować !!! Odpowiedz Link Zgłoś
madziorekmuah Re: czy kiedyś.... 13.02.10, 12:22 w wieku 14 lat zapalilam pierwszego a gdzie? na imprezie u kolegi i wiecej niemam zamiaru;0 Odpowiedz Link Zgłoś
kingul33 Re: czy kiedyś.... 13.02.10, 12:55 Ja pierwszego zapaliłam tuż przed skończeniem 14 lat, byłam sama w domu, faje na wierzchu. Po prostu byłam ciekawa, ale ohydne to jak nie wiem... A drugiego z kumpelami na imprezie. Za mocno się zaciągnęłam, aż mnie w piersiach zabolało<hahaha> głupie dziecko ze mnie. Ale jak na razie,więcej nie zamierzam palić. Odpowiedz Link Zgłoś
goldgirl Re: czy kiedyś.... 13.02.10, 13:10 nigdy nie paliłam, nie palę i nie zamierzam palić... papierosy to trujące badziewia Odpowiedz Link Zgłoś
asiula1997 Re: czy kiedyś.... !? 13.02.10, 13:30 WTF!? nigdy, przenigdy!! nierozumiem ludzi, którzy palą to jest chore! uzależnić się od papierosów, to tak samo jak uzależnić od narkotyków, tylko tyle, że papierosy o wiele dłużej cie niszczą. Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Re: czy kiedyś.... 13.02.10, 13:34 namawiali parę razy mnie ale się nie zgodziłam. Najczęściej to palą na stacji kolejowej, bo tam jest najbezpieczniej i najwięcej dróg ucieczki Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa Re: czy kiedyś.... 13.02.10, 13:45 Ja nie nigdy nie paliłam, kiedyś na pewno spróbuje bo musze wszystkiego skosztować, ale 1 raz , bo szkoda zdrowia, cery, kasy Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: czy kiedyś.... 13.02.10, 13:42 Ja nIe!!! NiE WiEsZ, żE Od pApIeRoSóW SiĘ ZaChOdZi w CiĄżĘ?! RoDzĄ SiĘ BlIźNiAkI, cHłOpCy!!! A po Polsku: Nigdy nie paliłam, nie mam zamiaru. Takie to nie rock 'n' rollowe, ale nie mam zamiaru zachorować na raka! Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: czy kiedyś.... 13.02.10, 13:44 Kiedyś próbowałam... ale to wakacje wszyscy palili xD Odpowiedz Link Zgłoś
ironic_ Re: czy kiedyś.... 13.02.10, 13:45 nie paliłam i nie mam takiego zamiaru... Odpowiedz Link Zgłoś
failien_ Re: czy kiedyś.... 13.02.10, 13:49 tak, i co z tego ? nie mam zamiaru się zwierzać, pf. Odpowiedz Link Zgłoś
cathylinton no baa . xd 13.02.10, 14:02 ja chyba nie jestem uzależniona . jak dają to biorę, nie? ;p a pierwszą szlugę miałam w japie chyba w 5 klasie podstawówki . ;d i to jakoś w zimie, pamiętam, że śnieg był i w krzaczorach z siostrą cioteczną sobie spaliłyśmy . xd Odpowiedz Link Zgłoś
cathylinton sileny... 13.02.10, 15:01 wiesz ja też tak mówiłam (razem z aveglitchi) że nie będziemy palić, że nigdy nie spróbujemy, że to świństwo jest. a teraz, co? ;p niby nie uzależniona a jednak palę. od czasu do czasu, ale palenie to palenie. Odpowiedz Link Zgłoś
akademia_stylu Re: czy kiedyś.... 13.02.10, 14:45 o masakra , ja paliłam kiedyś ale nigdy nałogowo , według mnie to ochydne , w całym swoim życiu ( mam 17 lat ) wypaliłam tylko dwa papierosy , a pierwszego kiedyś z kumplami , poszliśmy i dali nam po fajce , no to spoko , najlepsze było to że nikt nie miał zapalniczki , i odpalaliśmy od zniczy na cmentarzu . ; ) ale myśle że nie ma się czym chwalić , bo fajki to nic dobrego . Odpowiedz Link Zgłoś