kakaao 21.02.10, 22:14 "Bokura ga ita" to historia trzech lat z życia pary. Nanami Takahashi to przeciętna nastolatka rozpoczynająca naukę w liceum. Poznaje przystojnego chłopaka o opinii playboya, Motoharu Yano, który budzi w niej niechęć, ale tylko początkowo. Z czasem to uczucie zmienia się w sympatię, którą chłopak po pewnym czasie zaczyna odwzajemniać. Zdawało by się, że to początek sielanki, ale na scenę wkraczają młodsza siostra byłej dziewczyny Moto, Yuri Yamamoto i najlepszy przyjaciel Yano, Takeuchi. Oboje skrywają silne uczucia do dwójki głównych bohaterów, ale jak długo można coś ukrywać... Jaka tajemnica łączy Yano i Yuri? Jaka zareaguje Nana, gdy pozna prawdę? Czy przyjaźń miedzy chłopakami przetrwa, gdy w grę zacznie wchodzić miłość" Warto obejrzeć te anime! Jest na prawdę super! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
light Re: Anime - Bokura ga ita 21.02.10, 22:16 Jakoś nie w moim stylu, ale może się skuszę x3. Odpowiedz Link Zgłoś
kakaao Re: Anime - Bokura ga ita 26.02.10, 22:13 Skuś, na pewno Ci się spodoba. No nie mówicie, że nikt tego nie ogląda/ał ! o.o Odpowiedz Link Zgłoś
diunka Re: Anime - Bokura ga ita 26.02.10, 22:17 no nie oglądałam ale jak dasz linka to obejrze Odpowiedz Link Zgłoś
kakaao Re: Anime - Bokura ga ita 26.02.10, 22:23 Ok kreskowki.fani.pl/vid/bokura-ga-ita/275 Tutaj macie wszystkie odcinki, wystarczy kilknąć na dany odcinek, a otworzy wam się strona i kilkacie na PLAY, wtedy otworzy wam sie nowa strona gdzie możecie obejrzeć 1 odcinek. Odpowiedz Link Zgłoś
xblack_dollx Re: Anime - Bokura ga ita 26.02.10, 22:19 Ja oglądałam... Suupeerr *.* xD 1 z ulubonych xD Odpowiedz Link Zgłoś
fidzia97 Re: Anime - Bokura ga ita 26.02.10, 22:28 Hehe xD Może obejrzę ... Mi się podoba " Bleach " ,ale to nie jest jakaś romantyczna historia czy coś w tym rodzaju ... Bardziej przypomina Naruto hehe xD Odpowiedz Link Zgłoś
klakierzyca Re: Anime - Bokura ga ita 26.02.10, 22:34 słyszałam, ale mnie do tego nie ciągnie. nie lubię oczywistych shojo. najważniejsze, żeby w anime było dużo bishów! XD Odpowiedz Link Zgłoś
kakaao Re: Anime - Bokura ga ita 26.02.10, 22:50 Hahahah xD Oj tak... tu sie z tobą zgadzam! Bish! *____________* Koniec anime was zaskoczy ;3 A Bleacha ogladałam, ale jakoś no tak... nie przpadł mi do gustu xP Odpowiedz Link Zgłoś
klakierzyca Re: Anime - Bokura ga ita 27.02.10, 12:28 ja w Bleachu stanęłam na 137 odcinku. omg, jak pomyślę, że to ma ponad 300 odc. to mnie szlag trafia. na dodatek niedługo porwanie inoue, której nie cierpię x.x Odpowiedz Link Zgłoś
kakaao Re: Anime - Bokura ga ita 28.02.10, 15:09 No właśniie, tyle tego i znajdź jeszcze na te wszytkiefo odcniki czas. Makabra xD Odpowiedz Link Zgłoś
screm Re: Anime - Bokura ga ita 28.02.10, 18:48 Ja na anime Bleacha stanęłam gdzieś na 60 odcinku, dalej nie mogłam - przerzuciłam się na mangę i po dziś dzień czytam ją na bieżąco. Ja po prostu MUSZĘ czytać mangi tasiemców bo z anime nie daję rady. Co do Bokura ga ita - ładna kreska, to przyznam. Ale w moim mniemaniu ma jedną wadę - to romansidło i shojo xD Ja gustuję raczej w shonenach, yaoi, shonen ai'ach, kryminałach, tasiemcach, zagadkach, magii... Odpowiedz Link Zgłoś
zajc. ach <3 01.03.10, 17:35 ach, bokura ga ita <3 ryczałam jak bóbr podczas oglądania tego anime i czekam jak wariatka na drugą serię, której pojawienie się jest wręcz niemożliwe. chyba wezmę się za mangę xd. Odpowiedz Link Zgłoś
kakaao Re: ach <3 01.03.10, 22:58 Manga jest przetłumaczona na necie, gdzie yano i nana są już dorośli. 8D Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Anime - Bokura ga ita 01.03.10, 18:42 A tak, oglądałam. Fajne, fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
trish_ Re: Anime - Bokura ga ita 02.03.10, 20:13 Boże kocham to! To jest na prawde warte obejrzenia! Po prostu cudne! Do tej pory czytam mange, która niestety będzie sie już kończyć Odpowiedz Link Zgłoś
kakaao Re: Anime - Bokura ga ita 03.03.10, 21:30 A na którym jesteś tomie/chapterze? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
trish_ Re: Anime - Bokura ga ita 05.03.10, 10:15 Najnowszym czyli v13c57. I wydaje mi sie że 13 marca ma wyjść nowy chapter tyle, że jeszcze czekanie kiedy na angielski przełożą Odpowiedz Link Zgłoś
kakaao Re: Anime - Bokura ga ita 07.03.10, 23:05 Ja również jestem na tym... Najgorsze jest to czekanie na nowy, ale już niedługo *_* Odpowiedz Link Zgłoś
trish_ Re: Anime - Bokura ga ita 08.03.10, 11:51 Nuu Jestem ciekawa jak sie skończy czy będą razem czy nie xD Ale właściwie to sama nie wiem jak bym chciała, żeby sie zakończyło Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja04053 A kiedy to leci? 05.03.10, 10:40 Nie interesowałam się anime, ale opis ciekawy, więc... To leci w telewizji, czy ogląda się to gdzieś w necie? Odpowiedz Link Zgłoś
trish_ Re: A kiedy to leci? 05.03.10, 11:00 W necie, w pisz w google to sie pojawi . Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Anime - Bokura ga ita 05.03.10, 11:14 Wydaje się fajne , ale mam dość anime : naruto - 10 lat bleach - 10lat love hina - 10/11 lat CLANNAD - 11 lat teraz mam 12 i chyba nie chce mi się oglądać żadnego anime ... Polecam CLANNAD www.clannad.wbijam.pl Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Anime - Bokura ga ita 07.03.10, 23:16 Dlaczegóż? x3 Brzmią pięknie.^^ Vanpaia Naito. Desu Noto. Odpowiedz Link Zgłoś
razorlina TAK!! jedno z lepsztch jakie znam:) 06.03.10, 15:51 właśnie tak uważam. problem za problemem no i trochę smutne ale piękne anime. bardzo wartościowe jest kilka anim naprawdę dobrych i to jest wśród nich teraz obecnie oglądam tez całkiem fajne anime Kimi ni Todoke wychodzi co tydzień chyba w poniedziałek polecam również: - Lovley Complex(najlepsza komedia romantyczna jaką miałam przyjemność oglądać - Toadora, (rówież zarąbista!!) - Vampire Knight - (to chyba każdy prawdziwy wyjadacz animy zna ) - Paradise Kiss - Nana Skip Beat, - Higashi no Eden To kilka moich ulubionych pozycji Odpowiedz Link Zgłoś
trish_ Re: TAK!! jedno z lepsztch jakie znam:) 06.03.10, 21:14 Znam Kimi Ni Todoke W sumie bardziej czytam niż oglądam xD Ale powiem Ci że Kazehaya i Sawako mnie troche irytują. Odpowiedz Link Zgłoś
kakaao Re: TAK!! jedno z lepsztch jakie znam:) 07.03.10, 23:10 Lovely Complex- te anime mnie rozwalił, w pozytywnym sensie, dużo się uśmiałam przy nim VK -obejrzałam, no i kocham zero *____* xD Nana i Skip Beat - kilka odcinków,ale jakoś mnie nie zahcwyciło Kimi no Todoke - świetne anime! <3 Tyle, że już Sawako mnie wkurza, że taka nieśmiała i w ogóle. ^^ Ale wątek się rozkręcił Odpowiedz Link Zgłoś
trish_ Re: TAK!! jedno z lepsztch jakie znam:) 08.03.10, 11:49 Lovely Complex widziałam i jest boskie Kochem na początku to jak ten jeden koleś udaje dziewczyne i leci na Otaniego xD Dwa następne anime znam ale jeszcze nie oglądałam. A co do kimi ni todoke to wiadomo ;] W mandzie to co chwila są jakieś nieporozumienia pomiędzy nimi. Teraz sie skończyło na tym, że już Kazeh i Sawako wyznali se to, ale nie są razem jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
razorlina Re: TAK!! jedno z lepsztch jakie znam:))))) 08.03.10, 14:44 najbardziej właśnie ze wszystkich anim to lubię lovely complex widziałam nawet ekranizacje kinową, ale moim zdaniem aktorka wcielająca się w Rise gra zbyt sztywnie. ale ogólnie znośne wiadomo... lepsze anime!!! jeszcze się nie spotkałam z innym, które by pobiło tą moją pierwszą pozycję na liście ulubieńców Odpowiedz Link Zgłoś
trish_ Re: TAK!! jedno z lepsztch jakie znam:))))) 08.03.10, 17:23 Też widziałam te ekranizacje i ta co grała Rise również mi sie nie podobała. W ogóle nie umiała zagrać tej roli, a reszta była ok Odpowiedz Link Zgłoś
ayu Re: Anime - Bokura ga ita 06.03.10, 16:26 te, słyszałam gdzieś o tym oO mam ochotę na coś megamegawzruszającego. takiego jak nabari no ou *w* może się skuszę. jak tylko skończę gakuen heaven :3 Odpowiedz Link Zgłoś