xxvikaxx Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 29.04.10, 19:39 no chyba Rude Boy Rihanny Odpowiedz Link Zgłoś
irrepleacable Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 29.04.10, 19:43 Feel - Jak anioła głos Formacja Nieżywych Schabuff - Ławka Mezo - Po robocie. Odpowiedz Link Zgłoś
golden_star Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 05.05.10, 21:43 Selena Gomez and the scene Falling Down Sidney Polak Skuter Odpowiedz Link Zgłoś
aivelen ja go nie słyszałam, ja go p[rzeczytałam xD 05.05.10, 21:56 był to tekst zamieszczony przez jedna z uzytkowniczek portalu kotek.pl nie pamietam już ktorą xD Odpowiedz Link Zgłoś
w.temptation Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 05.05.10, 21:57 "najinteligentniejszy" tekst ma "chacarron Macarron" Odpowiedz Link Zgłoś
jowi Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 05.05.10, 22:35 chyba wszystkie Pauli i Tokio Hotel ... oraz Mezo ... Odpowiedz Link Zgłoś
katka_94 Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 05.05.10, 22:41 Szafir - Hej Teresa - Masakryczny tekst Odpowiedz Link Zgłoś
lucky109 Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 06.05.10, 20:41 Marina Glam pop xD Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cliqua no i jeszcze 06.05.10, 22:10 paulla , nie wiem jak to sie nazywa ale jest tam " nagle stajesz w moich drzwiach i pytasz mnie czy kogoś mam " czy jakoś tak , no i blah blah kesha, rude boy , skuter , Odpowiedz Link Zgłoś
anana97 Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 06.05.10, 22:06 piosenka zespołu 'black eyed peas' pt. boom boom wpisałam sobie youtube z tłumaczeniem i to co przeczytałam to był totalny idiotyczny bełkot...o jaki boom co będzie i w ogóle masakr... Odpowiedz Link Zgłoś
kittycat Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 07.05.10, 19:56 Blah Blah Blah Przetłumacz na PL Odpowiedz Link Zgłoś
deedee Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 06.05.10, 22:18 the bill - kibel Gdy siedzę sobie w kiblu Spuszczone gacie mam Zamykam sobie wtedy oczy Obmyślam nowy plan Tysiące mam pomysłów Gdy siedzę sobie tam Wybiorę tylko jeden z nich Najlepszy będzie plan Ref. Obmyślam nowy plan x3 Wtedy kiedy sram Choć zapach jakiś dziwny I deska twarda jest To wcale mi to nie przeszkadza Tu siedzieć tylko chcę Pomysły coraz lepsze Do głowy wchodzą mi I nawet nie wiem tego że To wszystko mi się śni Lecz pora kończyć sranie Papieru urwać garść Podetrzeć sobie brudną dupę Do łóżka kłaść się spać Choć plan nie dokończony Choć miał najlepszy być Zostało w głowie tylko to Bez srania nie da się żyć ale zianie z tej piosenki ;d;d Odpowiedz Link Zgłoś
glamour wejdź!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.05.10, 09:44 kiedyś słyszałam polską piosenkę cały czas było "kasia ma dziś urodziny" to było bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
ilona90 Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 07.05.10, 10:11 ja znam jonas brothers zobaczyłam tłumaczenie a tu taka dziwna piosenka Jestem gorący A ty jesteś zimna Ty chodzisz dookoła Jakbyś wiedziala Kim jestem Ale nie Masz mnie, na moich palcach Topię się w lawie I nie mogę zejść niżej Skarbie, sprawiasz że temperatura jest coraz gorętsza I rozpalam się, rozpalam się Czuję (czuję) Tak szybko (tak szybko) Nie mogę zatrzymać moich myśli Wróć Wysokie obcasy (wysokie obcasy) Czerwona sukienka (czerwona sukienka) Wszystko by być twój, imponujesz mi Topię się w lawie I nie mogę zejść niżej Skarbie, sprawiasz że temperatura jest coraz gorętsza I rozpalam się, rozpalam się Dla ciebie kochanie Chodzę po pokoju Wszystko co mogę zobaczyć to ty Rzucasz mnie w dół Wiem że ty też to czujesz Topię się w lawie I nie mogę zejść niżej Skarbie, sprawiasz że temperatura jest coraz gorętsza I rozpalam się, rozpalam się Dla ciebie kochanie Topię się w lawie I nie mogę zejść niżej Skarbie, sprawiasz że temperatura jest coraz gorętsza I rozpalam się, rozpalam się Dla ciebie kochanie Topię się w lawie I nie mogę zejść niżej Skarbie, sprawiasz że temperatura jest coraz gorętsza I rozpalam się, rozpalam się Dla ciebie kochanie Rozpalam się, rozpalam się Dla ciebie kochanie dziwny troche Odpowiedz Link Zgłoś
forest_girl Blenders- Ciągnik 07.05.10, 10:20 Ciągnik, kupiłem czarny Ciągnik Kupiłem czarny Ciągnik Kupiłem czarny Ciągnik Kupiłem czarny Ciągnik Kupiłem czarny Ciągnik Kupiłem czarny... Alu felgi, ciemne szyby Ref.: Zawsze chciałem mieć takie coś Właśnie po to, by wozić ją Zawsze chciałem mieć takie coś Właśnie po to, by wozić ją Czterysta, pojemność dwa czterysta Pojemność dwa czterysta Pojemność dwa czterysta Pojemność dwa czterysta Pojemność dwa czterysta Pojemność dwa czterysta Pojemność dwa czterysta Pojemność dwa.... Siedem jeden ma do setki Ref. Nie jest to zwykły Ursus bo ma skórę i komputer Klimatyzę serwo wiatrak szyber kółko z futer Piskacz piszczy aż oponki się topią A ty miła sprawdź czy masz niezłego kopa Zabiorę cię do siebie Zabiorę cię do siebie Zabiorę cię do siebie Zabiorę cię do siebie I w oborze obok niego Odpowiedz Link Zgłoś
blender Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 07.05.10, 10:24 mezo - po robocie, justin bieber - baby, sumptuastic - kołysanka. aż mnie skręca gdy słyszę tylko pierwsze nuty tych piosenek. jeszcze na domiar złego, bliscy mi ludzie katują mnie tym. Odpowiedz Link Zgłoś
madziullaa Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 07.05.10, 10:51 Będę brał cie...gdzie? W aucie. Odpowiedz Link Zgłoś
iheartjustinb po robocie nie gadamy o robocie, + 07.05.10, 14:03 mam wyjebane, bulisz.. i tym podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
immortal_ Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 07.05.10, 14:11 "Jezu, to znowu się stało, zakochałem się aż mnie coś zabolało" co za kretynizm . . . Odpowiedz Link Zgłoś
boxxy_xd O matko, wejdź .! 07.05.10, 14:19 ke$ha - blah, blah, blah -.- to jest zrypany żal dopiero ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
gaga_ Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 07.05.10, 14:26 Po robocie, nie gadamy o robocie Po robocie, idziemy w jednym korowodzie Po robocie, zarywamy noce alkoholem wale w szale Stary nalej dalej nalej. Odpowiedz Link Zgłoś
aga96r Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 07.05.10, 14:42 umbrella ? Odpowiedz Link Zgłoś
bombshell O właśnie ta Verba-Smutno mi: 07.05.10, 14:49 Smutno mi, Panie Boże, bo palę bobę bez przypału na dworze, Smutno mi, bo nie mam sary, ale chłopaki przynieśli browary, Smutno mi, o cholera, że Picia wyleciał z domu Big Brothera, smutno mi, o ja pier*ole, bo palę zioło i piję cole, smutno mi, że skończyła sie szkoła i właśnie dlatego mam ku*wa doła, smutno mi, kolejna nagrywka a w lodówce mrożą się juz piwka, smutno mi, smutno w świecie, bo tylko GRAM sie schował w pakiecie, smutno mi, bo te rymy zostały napisane w mniej niż pół godziny, smutno mi, bo jestem wesolutki elemele eeelemeledutki, smutno mi, bo sie najebałem, mama będzie krzyczeć, mamo nie chciałem, smutno mi, bo widziałem Batmana, znowu łasica przechytrzy pawiana, smutno mi, bo widziałem laske o tak a ona miała 80 lat, a ja... smutno mi że 1+2=3 smutno mi, a dlaczego? że jasno-niebieskie jest dzisiaj niebo, smutno mi bo dżojnty palę zajebiście mi smutno kochani ZioMale... Nie wiem kto to pisał, ale piosenka tak głupia, że aż śmieszna Odpowiedz Link Zgłoś
laseczka54 Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 07.05.10, 19:14 siostry mayli i jonasuw brata ochydna Odpowiedz Link Zgłoś
bizzbee Re: Najgłupszy tekst piosenki jaki słyszeliście . 07.05.10, 19:28 eee chyba rihanny , umbrella . nie chce się rozpisywać dlaczego , o. może kiedyś indziej . jak przypomnę sobie jeszcze coś ,napiszę . Odpowiedz Link Zgłoś