dagas95 04.04.10, 22:29 heterohormia to rzadka choroba tęczówek u ludzi i zwierząt. niegroźna! polega na tym że jedno oko ma inny kolor niż drugie! co sądzicie na ten temat? podobają wam się takie oczy? [img]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/82/Cat_Eyes.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiekk2 Re: ...Heterohormia.! :P 04.04.10, 22:44 nie wygląda to ładnie . ; d Widziałam kiedys psa z dwoma innymi teczówkami . c: Przynajmniej ktos taki jest bradziej wyjatkowy i sie wyróżnia. x D Odpowiedz Link Zgłoś
marcelinkaa Re: ...Heterohormia.! :P 05.04.10, 09:44 mi sie nie podobaja chociaż jakbym miała tą chorobę to bym nie histeryzowała Odpowiedz Link Zgłoś
justinowa Re: ...Heterohormia.! :P 05.04.10, 09:50 to jest bardzo bardzo straszne .;] Odpowiedz Link Zgłoś
happysad1 znaaam too ;d 05.04.10, 09:56 Mój wojek ma jedno oko niebieskie drugie zielone . Szczerze mowiac to to jest takie fajne z jednej strony bo takie niespotykane ale z drógiej nie chcialabym miec taakich xd Odpowiedz Link Zgłoś
julkax. Re: znaaam too ;d 05.04.10, 20:07 mój kolega ma jedno oko zielone, a drugie niebieskie. Odpowiedz Link Zgłoś
playtime Re: ...Heterohormia... 05.04.10, 10:06 Tak, dziewczyna ma szczęście (w nieszczęściu)-nie ma dylematu,że wolałaby niebieskie bo ma na przykład brązowe...każdy profil inny-fajnie A jeśli ktoś widzi w tym problem, nie dostrzegając wyjątkowości, to współcześnie jest tyle rozwiązań (np. różnokolorowe szkła kontaktowe), iż taki "problem" to na prawdę banał. Ostatnio widziałam na onecie zdjęcie dziecka, które urodziło się z nadmierną ilością palców u rąk i u nóg, moim zdaniem to własnie jest problem...ale różnokolorowe tęczówki-nie, to po pierwsze zajebiaszcze i wyjątkowe, po drugie banalnie łatwe do skorygowania. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kewpiedoll Re: ...Heterohormia... 05.04.10, 10:13 Dziewczyna mojego brata ma jedno oko zielone a drugie brązowe,ale nie narzeka,bo mówi,że jej brat ma gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
kakaa13 Re: ...Heterohormia... 05.04.10, 10:16 ja mam jedno oko zielone a drugie niebieskie XDD ale nie widać prawie ;d Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: ...Heterohormia.! :P 05.04.10, 10:16 Oo moja przyjaciółka ma takie coś;PP Ale nie miałam wcześniej pojęcia że to się tak nazywa! Odpowiedz Link Zgłoś
panna_efron_x33 Re: ...Heterohormia.! :P 05.04.10, 10:17 moja jakby koleżanka ma takie . ja tam wole mieć obydwa tego samego koloru. Odpowiedz Link Zgłoś
inna__ Re: ...Heterohormia.! :P 05.04.10, 10:28 spotkałam się już z takim przypadkiem. nie podoba mi się to. współczuję tym, co tak mają, a nie chcieliby. Odpowiedz Link Zgłoś
bells_cullen13 Re: ...Heterohormia.! :P 05.04.10, 10:46 Na moim osiedlu jest dziewczynka, która ma jedno oko niebieskie, a drugie brązowe. Ja gdybym tak miała to nie przejmowałabym się tym tak bardzo, chociaż mogłoby to być trochę denerwujące jakby każdy patrzył i dziwił się, że ma się jedno takie, a drugie takie oko. Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaroxana Re: ...Heterohormia.! :P 05.04.10, 11:54 Moja Ciocia Tak Ma : D Jedno Niebieskie Drugie Brązowe Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: ...Heterohormia.! :P 05.04.10, 12:38 Ja bym tak nie chciała, ale z drugiej strony to ciekawie wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: ...Heterohormia.! :P 05.04.10, 13:19 Nie. Wolę jeśli wszystko jest tak jak powinno być Odpowiedz Link Zgłoś
mitsuko Re: ...Heterohormia.! :P 05.04.10, 13:21 Nie chciałabym tak mieć. Mój kolega tak ma. Odpowiedz Link Zgłoś
lexi55 Re: ...Heterohormia.! :P 05.04.10, 17:49 fajooooooooskie ;D też takie chce xD Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Re: ...Heterohormia.! :P 05.04.10, 17:59 Myślę że być chorym na tę całą heterohormie to żadna tragedia , jednak łądnie to nie wygląda... Odpowiedz Link Zgłoś
ciapek Re: ...Heterohormia.! :P 05.04.10, 18:01 Wyglądasz orginalnie ja bym tak mogła żyć da się znieść Odpowiedz Link Zgłoś
agusiasweet Re: ...Heterohormia.! :P 05.04.10, 18:12 Wątpię, żebym chciała takie coś mieć współczuję niektórym ludziom, jeżeli chorują na to. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ ...Heterohormia.! :P 05.04.10, 18:14 nazwałabym to wyjątkowością, a nie chorobą. nie podoba mi się, sama bym nie chciała mieć, ale u innych wygląda to fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jonas_lover Interesujące ;D 05.04.10, 18:15 Nie jest takie straszne to Z jednej strony fajnie, z drugiej tak średnio Zależy, co się komu podoba Odpowiedz Link Zgłoś
kikunia Re: ...Heterohormia.! :P 05.04.10, 18:21 nie jest za fajne, ale da się przecież z tym żyć. Nie znam nikogo kto cierpiałby na tą chorobę. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_alex Re: ...Heterohormia.! :P 05.04.10, 18:24 chciałabym mieć takie oczy . niestety muszę męczyć się ze swoimi brązowo-miodowymi . Odpowiedz Link Zgłoś
squash koleżanka. 05.04.10, 18:28 ma, jedno oko zielone, drugie brązowe. brzydko to wygląda. :d Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: koleżanka. 05.04.10, 18:34 Moja koleżanka ma. Cóż, przyznam szczerze, że zauważyłam to po jakichś 4 latach znajomości. Wisi mi to. Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek.. Re: ...Heterohormia.! :P 05.04.10, 18:33 fajnie to wygląda ale jak już to takie upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/82/Cat_Eyes.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
morphine_ ^^ 05.04.10, 18:44 Moja ciocia tak ma^^ hah xdd Jedno Niebieskie a drugie zielone^^ I u niej t śliczniee wygląda^^ Odpowiedz Link Zgłoś