euphoria.. 22.04.10, 18:26 23. maja w moim mieście są castingi do Mam Talent. Bardzo bym chciała spróbować swoich sił i zaśpiewać coś znacie jakieś fajne piosenki ? Mówię od razu, że zaśpiewam prawie wszystko. Wyuczony głos mam pomóżcie ^^ a wy się zglaszacie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klaudynka3005 Re: Castingi do mam talent 22.04.10, 18:35 Selena Gomez - Naturally Odpowiedz Link Zgłoś
elliot Re: Castingi do mam talent 22.04.10, 18:42 Gomez w Mam Talent, hahah. ja bym ci proponowała jakąś wzruszającą piosenkę. Może "I belive I can fly" ? Odpowiedz Link Zgłoś
euphoria.. Re: Castingi do mam talent 22.04.10, 18:43 przyczepią się, że wiesz za wolna, że jestem mlodą osobą i powinnam dobrać coś do mojego stylu i wieku. a naturally umiem śpiewać, ale nie za bardzo do mam talent. Odpowiedz Link Zgłoś
mileyfankacyrus Re: Castingi do mam talent 22.04.10, 18:45 Ewa Farna- modelka. Jeżeli masz gruby głos, to polecam!! Świetnie się śpiewa. NIE BIERZ PIOSENKI JAKIEŚ SELENYY!!! Łee Odpowiedz Link Zgłoś
malowana. Piosenki . 22.04.10, 18:45 Fergie - big girls don't cry Miley Cyrus - when i look at you Demi Lovato - here we go again Demi Lovato - remember december Jojo - too little, too late Monika Brodka - miałes być Ashlee Simpson - L.O.V.E nie mam więcej pomysłów. ;D mam nadzieje że choć trochę sie podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
malowana. Re: Piosenki . 22.04.10, 18:48 malowana. napisał(a): > Fergie - big girls don't cry > > Miley Cyrus - when i look at you > > Demi Lovato - here we go again > > Demi Lovato - remember december > > Jojo - too little, too late > > Monika Brodka - miałes być > > Ashlee Simpson - L.O.V.E > > nie mam więcej pomysłów. ;D mam nadzieje że choć trochę sie podobają. sorry , że takie Disneya . ale jakoś one mi przychodziły do głowy.;D więc wiesz , sorka . Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Castingi do mam talent 22.04.10, 18:48 Jeśli "zaśpiewasz prawie wszystko", to po co ten wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
mileyfankacyrus Re: Castingi do mam talent 22.04.10, 18:51 Ooo i lalalaj ewy też jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
euphoria.. Re: Castingi do mam talent 22.04.10, 18:52 no bo nie mogę sie zdecydować i znając mój zapłon to przegapię to, a to już za miesiąc, więc muszę już coś wybrać ! Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Re: Castingi do mam talent 22.04.10, 18:59 może Maroon 5 - This Love? nic innego nie przychodzi mi do głowy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kama96 Re: Castingi do mam talent 24.04.10, 18:51 Wybierz coś odpowiedniego. Piosenek jest bardzo dużo. Wybierz sobie kilka, które według ciebie się nadają. Potem poproś koleżankę, lub mamę i zapytaj się, która jest najlepsza. Jak się dostaniesz albo i nie to napisz na forum jak było Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 22.04.10, 18:54 dołączam się do pytania @katsuumi_17. poza tym to chyba powinnaś lubić piosenkę, którą zaśpiewasz, prawda? a skoro zaśpiewasz prawie wszystko to chyba nie powinno być problemu? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia102 Re: Castingi do mam talent 22.04.10, 18:55 ja ci proponuje coś szybszego, ale i spokojnego myślę że pixie lott-cry me out będzie właściwe powodzenia na kastingu i trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
mania012 Re: Castingi do mam talent 22.04.10, 18:57 Może Katy Perry Thinking of you albo Alexandra Burke Bad Boy Odpowiedz Link Zgłoś
tayluver_ Re: Castingi do mam talent 22.04.10, 19:13 ale to zależy, w jakiej muzyce się dobrze czujesz . (: nie, ja tam nie idę ; DD byłam bodajże... 2 lata temu? ; dd tak to była pierwsza edycja, byłam na castingu we Wrocku i musiałam tam siedzieć bite 8 godzin ; xx Odpowiedz Link Zgłoś
vhyf_ Re: Castingi do mam talent 22.04.10, 19:18 nie spiewaj pisoenek disnejowskich. radzę ci teakże nie śpiewac czegos znanego . Odpowiedz Link Zgłoś
lovebug Re: Castingi do mam talent 22.04.10, 19:54 thinking of you zaśpiewaj. ALBO COŚ OD MICHAELA JACKSONA <szydzi> Odpowiedz Link Zgłoś
bershka_ Kubuś :D 22.04.10, 19:58 nie śpiewaj Disney'a , bo Wojewódzki może wyjsc. Odpowiedz Link Zgłoś
ehe_ ewa farna- la la laj . 23.04.10, 10:23 tak, to jest idealne. A jeśli tego nie chcesz, wybierz coś mniej znanego, ale równie pięknego. Ej, ale jak będziesz w telewizji to pozdrów kotkowiczki c= Odpowiedz Link Zgłoś
niesmaczna Re: Castingi do mam talent 23.04.10, 11:09 raczej się nie zgłoszę , ty możesz zaśpiewać Dżem List do m . Odpowiedz Link Zgłoś
euphoria.. Re: Castingi do mam talent 23.04.10, 16:41 matko jeszcze bimbera mi tu brakowało. haha. ok jak bd to was wszystkie pozdrowię i wyściskam hahah Odpowiedz Link Zgłoś
miss_pauline Re: Castingi do mam talent 23.04.10, 17:43 hmm..Może Jem-Amazing, Taylor Swift-Untouchable Odpowiedz Link Zgłoś
karusek1997 Ewa Farna - La Laj Laj !Tutaj plizzz !!!!!!!!!!!!! 23.04.10, 17:46 Hej ! napisz na gg pogadamy i omówimy pomogę ci jestem niezła w te klocki moim koleżankom pomagałam wybrać piosenkę i zmieniłam im słowa i wygrały heh GG: 8879198 Proszę napisz Odpowiedz Link Zgłoś
paulla1872 Re: Castingi do mam talent 23.04.10, 17:49 Oceana Pussycat On A Leash Video lub cheryl cole fight for this love Odpowiedz Link Zgłoś
rockville. Re: Castingi do mam talent 23.04.10, 17:52 zaśpiewaj coś w czymś się czujesz, albo piosenkę która coś dla ciebie znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Castingi do mam talent 23.04.10, 19:04 nie kradnij mojej kumpeli wątku!!!!!!!!! a propo's ja tez chciałam sie zgłosić i bałam się że by się ze mnie śmiali w sql ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Castingi do mam talent 23.04.10, 19:06 justin bieber - baby lub where are you now where are you now jest bardzo wzruszająca lub that should be me a wogóle to te 3 piosenki są strasznie latwe xDee Odpowiedz Link Zgłoś
alass_s Re: Castingi do mam talent 23.04.10, 19:11 Zaśpiewaj "Party in the USA " Miley Cyrus ;P Odpowiedz Link Zgłoś
outcast Re: Castingi do mam talent 24.04.10, 10:50 ja to talentu nie mam ;p;p a co do piosenek to z polskich może Ewa Farna - la la laj a z zagranicznych hmmm może Demi Lovato - Everything you're not? Odpowiedz Link Zgłoś
euphoria.. Re: Castingi do mam talent 24.04.10, 17:09 proszę zero bimberów, Kubuś mnie wyśmieje xD Odpowiedz Link Zgłoś
euphoria.. Re: Castingi do mam talent 24.04.10, 18:37 co myślicie o tyle słońca w całym mieście ? Odpowiedz Link Zgłoś