hilaryn Kocham Go!!! 16.09.10, 20:31 Mój tata jest po prostu genialny, rozśmieszyć potrafi na każdym kroku. Jak przyjedzie z pracy to często sobie żartujemy, na wieczór się wygłupiamy, gramy całą rodzinką w jakąś grę, albo sobie po prostu gadamy oraz oglądamy telewizję. Ogólnie mój tata jest luzakiem, ale też jest czasami wkurzony. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka2691 piwo - nie ale mecz i owszem!!! 16.09.10, 20:38 Mój tata uwielbaim sport wszelkiego rodzaju np.boks czy piłka nożna, siatka, koszykówka i zapasy no oczywiście najbardziej go lubi gdy może przytym lerzec na kanapie....Ale za to nie pali ani nie pije..... Odpowiedz Link Zgłoś
goofy. . 29.09.10, 20:50 mój ojciec - egoista, alkoholik, największy kibic Wisły Kraków oraz fan A Flock Of Seagulls i U2. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Nasi tatusiowie . 29.09.10, 20:52 mój tata tez nienawidzi sportu, a piłkę nożną to juz wogóle. zazwyczaj stoi za mną murem , pozwala mi na wiecej , niż mama. ma poczucie humoru . . . kocham go. < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
pajlov4 Re: Nasi tatusiowie . 29.09.10, 20:56 ma ogromne poczucie humoru. zawsze mnie rozśmieszy, stanie w mojej obronie. gdzie chcę, tam ze mną jeździ, uwielbiam go : ) Odpowiedz Link Zgłoś
ordinarygirl [*] 29.09.10, 20:54 mój nie żyje zginął w wypadku samochodowym rok temu, przez pijanego 20 latka -.- Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Re: Nasi tatusiowie . 29.09.10, 20:59 hmm, mój tata jest świetny i w ogóle, ma motor, słucha tak jak ja Dżemu, lubi oglądać mecze i tyle :d Odpowiedz Link Zgłoś
amazinga Re: Nasi tatusiowie . 29.09.10, 20:59 Zapracowany biznesmen. Ale w niedziele lubi pograć na gitarze, śpiewamy. Ma fajny charakter i dobrze się z nim dogaduję. Lubi muzykę country, szanty, ballady jakieś, poezję śpiewaną, Brathanków i nie wiem co jeszcze. Jest spokojny, dowcipny itd. Świetny jest! Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_ Re: Nasi tatusiowie . 29.09.10, 21:05 Mój tata lubi spodnie na gumie *śmiech* (oczywiście mięsień piwny rośnie). Pracuje, jak pracuje, nie ważne. Lubi oglądać mecze, programy medyczne i discovery channel i coś w ten styl. Zwykle wtedy przychodzę do niego na kanapę i razem komentujemy to co się dzieje na ekranie. ; > Ogólnie raz jest fajny, raz na średnio, a kolejny raz jakby w ogóle nie było go w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
wikuuusss Re: Nasi tatusiowie . 29.09.10, 21:01 Mój tata codziennie musi wypić z dwa piwa minimum. Nie jest alkoholikiem. Po prostu lubi usiąść przed telewizorem i popijać piwkiem. Nie raz naleje sobie whisky czy jakieś inne mocniejsze alkohole. Dziennie pracuje od 8 do 18, wraca do domu ogląda swoje seriale (Majka, W-11, Sędzia Anna Maria Wesołowska, Na wspólnej, Dowody Zbrodni, Mentalista). Ogólnie bardzo dużo ogląda telewizji. W weekendy zawsze jeździ z mamą do znajomych i w ogóle. Często jeździmy na zakupy do Poznania i on siada sobie w barze i pije piwo, a ja z mama lofrujemy po sklepach. Ogółem jest fajny choć często wkurzający. Gada mi, że mam schodzić z kompa, że mam iść spać o 22 i takie rzeczy. No ale da się wytrzymać. Czyli lubiący piwo, mecze, zapracowany bizmesmen. Odpowiedz Link Zgłoś
dominikax3 Re: Nasi tatusiowie . 29.09.10, 21:02 mój tata uwielbia oglądać Ranczo ;d Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa . 29.09.10, 21:04 Rok temu moi rodzice się rozwiedli, tak po prostu było lepiej dla nich obu. Starałam się być wyrozumiała, żeby nie robić rodzicom kolejnego problemy, ale, gdy nie było nikogo w domu płakałam, dużo płakałam. No, ale teraz o tacie. Jestem zupełnie taka jak on z charakteru i po nim odziedziczyłam moje piękne długie,gęste, proste włosy za co mu dziękuję. Teraz sam jest łysy, bo tak chciał. No, ale charakter jak wspomniałam, charaktery mamy identyczne. Tata bardzo się interesuje sportem i polityką. Najbardziej lubi piłkę nożną i siatkówkę. Poglądy polityczne mamy identyczne, obydwoje za PiS-em, za to go kocham. Bardzo kocha zwierzęta, dlatego jest też weterynarzem, zawsze mnie namawia, abym poszła w jego ślady, ale ja jakoś nie chcę chociaż też kocham zwierzęta. Jest nietolerancyjny (ja również), zawsze pomaga mi w matematyce. No właśnie tylko to nas różni, tata - umysł ścisły, ja - umysł humanistyczny, ale jest pomocny, serio. Co prawda jest mało wyrozumiały i czasem trudno się z nim dogadać to sądzę, że jest najlepszym tatą na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
hannahisthebest lol2 29.09.10, 21:05 ja loffam mojego tatusia bo: - ma swoją własną firmę z ciuszkami i zawsze przynosi mi coś ekstra - daje mi 500 zł tygodniowo (koffciam go na serio) - kupuje mi zawsze ekstra rzeczy - nie skąpi kaską - na wszystko mi pozwala poza tym b. lubi oglądać wybiegi mody NA KTÓRYCH JA WYSTĘPUJE (: Odpowiedz Link Zgłoś
green_alien Re: Nasi tatusiowie . 29.09.10, 21:06 Mój to sympatyczny facet .Przy rodzinie fajny,przy znajomych fajny .Lubi sport,starego rocka ;p.Nie lubi fast foodów.Spoko jest nawet .Ale dużo pracuje.. Więc nie ma go prawie 9 godzin na dobę Odpowiedz Link Zgłoś
porcelanovelove Re: Nasi tatusiowie . 29.09.10, 21:08 mój ojciec jest spoko.. jest jedyna osoba w mojej rodzinie, której moge powiedziec o wszystkim. Słucha tej samej muzyki co ja, i jest raczej typem faceta, który wiekszość spraw bierze na pozytywnie i śmieje sie z nich. Zawsze udaje przede mna punka i porównuje sie do chłopaka, który mi sie podoba. Ciągle wyskakuje mi z tekstem "Noo, jeszcze troche a bede jak Twój Bill" hehe. ^^ Jest spoko.. i dzieki niemu byłam na koncercie Tokio Hotel.. wiec.. wiele mu zawdzieczam.. Niestety jest teraz w Niemczech i nie predko wróci.. yh.. a raczej ja przeprowadze sie do niego.. ;// ale to nie o tym ma tu byc.. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitanmchappy Mój . 29.09.10, 21:12 Kiedyś miał długie włosy i chodził w rurkach,glanach i miał kolczyk w uchu i był sportowcem . ;D Ale teraz ma mnie i daje mi przykład.Kocham AC/DC i GD . x] Nie lubi chodzić do sklepów ale na piwko tak x] Jest świetnym kierowcą i kochamy hokej .;D Jest naj < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
kapitanmchappy Re: Mój . 29.09.10, 21:13 kapitanmchappy napisał(a): > Kiedyś miał długie włosy i chodził w rurkach,glanach i miał kolczyk w uchu i by > ł > sportowcem . ;D Ale teraz ma mnie i daje mi przykład.Kocham AC/DC i GD itp . x] > Nie lubi chodzić do sklepów ale na piwko tak x] > Jest świetnym kierowcą i kochamy hokej .;D > > Jest naj < 3 Tam miało być KOCHA . Odpowiedz Link Zgłoś
miska78 Re: Nasi tatusiowie . 29.09.10, 21:15 a mój jest spoko, lubi auta, pieknie maluje i jest dobry z fizyki (a ja nie) Odpowiedz Link Zgłoś
jb.0la moj jest zarabisty! TU! 29.09.10, 21:21 on ma wlasny firme budowlana. lubi wypic piwo z kumplami,ale woli np z mama drinka hehe nie lubi sportu ale nawet interesuje sie autami ma ogromne poczucie humoru i jest kulturalny ;p hehe zna angielski bardzo dobrze,ale nie uczyl sie ani w szkole ani na zadnym kursie tylko z zycia (i wlasnie za to go podziwiam ) bo wyjezdza pracowac tez za granice ;p pracuje od szostej rano do 20 :o ale ma dla nas czas ostatnio ma duzo stresow z mama i nie maja dla nas czasu ale nie mam im tego za zle moj tata jest najlepszy haha i sory bo wiem ze to wyglada jak wypracowanie na polaka ;p Odpowiedz Link Zgłoś
thuskawka Re: Nasi tatusiowie . 29.09.10, 21:29 zaraz mnie słuchaniem rocka, za to go kocham najbardziej. <3 i ogólnie jest świetny, nie wiem jak uzasadnić. c; Odpowiedz Link Zgłoś
impressive Re: Nasi tatusiowie . 01.10.10, 22:11 Mój tata jest bardzo zapracowany , ale zawsze znajdzie czas : ) Lubi oglądac ze mną Zmierzch , Czarodziejów z Waverly Place , Nie ma to jak hotel .. Na wszystko mi pozwala , dostaję co chce , mogę sie z nim pośmiac : D tata nie lubi chodzic na zakupy ^^ bo ja z mamą ze sto razy do tego samego sklepu wchodzimy : D Lubi chodzic na działke , posłuchac muzyki , pracowac : ) Odpowiedz Link Zgłoś
meva_ Re: Nasi tatusiowie . 02.10.10, 14:05 mój tata jest cudowny. zawsze miałam z nim dobry kontakt.zaraził mnie miłością do żeglarstwa i muzyki. zajmuje się masą rzeczy naraz, jest ratownikiem, instruktorem pływania, nauczycielem muzyki, ma biuro turystyczne i prowadzi kurs z żeglarstwa.do tego wszystkiego jest wokalistą w zespole. jednak mimo zapracowania ma dla mnie, mamy i siostry zawsze czas. czasem zachowuje się jak 15 latek w ciele dojrzałego mężczyzny. ma świetny kontakt z młodzieżą. jest w stosunku do mnie trochę nadopiekuńczy, ale nie do przesady. Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: Nasi tatusiowie . 02.10.10, 14:12 Mój tatuś jest nauczycielem. Uczy wuefu i techniki. Zaraził mnie miłością do sportów: piłka ręczna, piłka nożna i tenis stołowy. Świetnie gotuje. Chyba nawet lepiej, niż mama. Ma straszne poczucie humoru. Ma dwoje rodzeństwa, jest z trojaczków. c: Haha, jest najmłodszy. Hm.. jego pasją jest na pewno sport, chociaż bardzo lubi zbierać grzyby i wędkarstwo, chociaż nie wiem, czy to można zaliczyć jako pasja. Wędkarstwem też mnie zaraził. Gra na gitarze i śpiewa. Nie w jakimś zepsole, lub podobne, tylko po prostu dla siebie, jak i dla mnie, siotry, mamy. Odpowiedz Link Zgłoś