iheartjustinb też chce.! 17.05.10, 15:36 ale u mnie to nigdy nie zamkna! nawet jak w listopadzie była jakis mega wirus XD tzn. 3/4 szkoly byla chora, po 7 osob gora w klasie.. i powiedzieli ze jak bedzie jeszcze tak dwa tygodnie [po jakichs dwoch tygodniach od tej epidemi] to dopiero zamkna a wiadomo ze nikt nie bedzie tyle chorowal ; / a jak deszcz to juz wgle nigdy nie zamkna Odpowiedz Link Zgłoś
martynka111 Re: Szkoły odwołane 17.05.10, 15:37 tak a potem w soboty będziemy musieli odrabiać. nie dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
czekoolada Re: Szkoły odwołane 17.05.10, 15:38 my tam nie mamy odwołanych lekcji, ale niektóre klasy wyjechały w tym tygodniu na wycieczki,więc nie ma kilkunastu nauczycieli,wiec nie mamy kilku lekcji.;d Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia_14 Re: Szkoły odwołane 17.05.10, 15:39 ja normalnie idę do szkoły , u mnie czegoś takiego nie ma :p Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinka754 Re: Szkoły odwołane ale nie wszedzie 17.05.10, 15:40 u nas to nawet gdyby szkołe zalało to byśmy musieli chodzić bo u nas tak już jest, jak w zimie mróz był taki duży to my musieliśmy a reszta szkół nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka00111 Re: Szkoły odwołane 17.05.10, 15:40 robpattinson napisał(a): > U mnie w szkole z powodu ciągłego deszczu, jutro szkoła jest odwołana > dopiero w środe pójdziemy i to też nie wiadomo > a jak jest u was? > cieszycie się, że nie ma szkoły jutro? > > z jednej strony fajnie, ale z drugiej to katastrofa, bo będą powodwww.kotek.pl/i/emoticons/sciana.gifzie;/ > wypowiadajcie się My mamy tak porąbaną szkołę... Moja siostra w przedszkolu , tam nie chodzą do przedszkola, a u nas z dachu niedługo zacznie się sypać i nie odwołają ! Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: Szkoły odwołane 17.05.10, 15:44 u mnie jest wszystko ok . tylko w 1 miejscu przecieka na sali gim. tak jakby na środku jednej połowki i w 2 miejscach na świetlicy , - są tam podstawione wiadra . Odpowiedz Link Zgłoś
annie__ ja bd miała skrócone lekcje ; DDDDD 17.05.10, 15:46 ja bd miała skrócone lekcje ; DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mcdalena Re: Szkoły odwołane 17.05.10, 15:46 Ja mieszkam w Łodzi gdzie porządnej rzeki nie ma (jeśli już to pod ziemia płyną - w kanałach), więc do szkoły chodzimy normalnie, bo nie ma co wylać... Odpowiedz Link Zgłoś
lidusiaaaa Re: Szkoły odwołane 17.05.10, 15:49 A my musimy iść U nas jeszcze nigdy nie było powodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
agus2341 Re: Szkoły odwołane 17.05.10, 15:55 Taaak u mnie całe miasto jest zalane ;// Ale do szkoły chodzić muszę ,bo przyjeżdżają do nas Niemcy ;// Odpowiedz Link Zgłoś
duska Re: Szkoły odwołane 17.05.10, 15:53 U nas to nie ma powodzi , ani takich wielkich deszczów więc do szkoły chodzimy normalnie a szkoda powiem szczerze bo by dużo sprawdzianów nie było Odpowiedz Link Zgłoś
golden_star Re: Szkoły odwołane 17.05.10, 15:55 W pomorskim nie pada aż tak mocno, więc lekcje odbędą się oczywiście zgodnie z planem . Nie chcę,żeby były odwołane, bo będziecie musicie w sobotę lub wakacje odrabiac . Odpowiedz Link Zgłoś
jonasofanka hm 17.05.10, 15:57 u mnie cały Płock pływa, ale nie są odwołane lekcje . Nie mamy przyrody , dlatego idziemy o 9:50 : D Odpowiedz Link Zgłoś
aishiteru Re: Szkoły odwołane 17.05.10, 15:59 Lol xd U mnie nie pada jakoś przesadnie dużo, więc raczej nic nie odwołują ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
candy21 Re: Szkoły odwołane 17.05.10, 16:01 ja mam normalnie lekcje..;/ chciałabym nie iścć jutro.. ale w sumie, to potem trzeba odrabiać.. Odpowiedz Link Zgłoś
nrulezzzzz robpattinson!!! wejdź, mam sprawę do Cb... 17.05.10, 16:02 przepraszam, że nie o tym, ale wiesz... CZY JA CIĘ CZASEM NIE ZNAM?? wiem wiek masz inny, ale tak jakbym Cię znała... czytałam posty tutaj, aby zorientować się w sytuacji, patrzę i oczom nie wierzę!!! miałaś 3 lekcje i godzinne przedstawienie?? tak samo jak ja... być może się znamy! i to z bardzo bliska... ale jakoś tak nieswojo i trochę wątpię w moje przypuszczenia... jakie miałaś dziś lekcje?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
halloweens_day Re: Szkoły odwołane 17.05.10, 16:02 Na szczęście w mojej okolicy niczego nie zalało , bo nie ma dużych rzek. Poza tym teren jest wyżynny. Współczuję wszystkim poszkodowanym przez powódź Nie minął nawet jeszcze dobrze rok od ostatniej powodzi w czerwcu 2009... Odpowiedz Link Zgłoś
julcia284 Re: Szkoły odwołane 17.05.10, 16:02 u mnie jest ale się cieszę bo wolę szkołę niż powódż Odpowiedz Link Zgłoś
petka Re: Szkoły odwołane 17.05.10, 16:02 U mnie nie jest nic zalane i chodzimy do szkoły, ale z was to farciarze! Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: Szkoły odwołane 17.05.10, 16:03 u mnie nawet mocno nie padało. nawet kałuż nie ma. w tym momencie świeci ładnie słoneczko i niefajnie wieje. Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_ Re: Szkoły odwołane 17.05.10, 16:04 U mnie szkoły nie odwołali. Cały czas pada, ale kałuże są raczej nieduże. Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowanaa123 Re: Szkoły odwołane 17.05.10, 16:05 hej u mnie w ogóle kałuży na drodze nie ma i do szkoły muszę iść ale u mnie nawet gdyby nas zalało to i tak by nie zamknęli jak w zimę autobusy nie dojeżdżały to nawet jak było kilka osób w klasie 4,5 lekcje normalnie były Odpowiedz Link Zgłoś
sofftine Re: Szkoły odwołane 17.05.10, 16:09 Jest dużo wody, prawie zalewa szkołę, ale nie... musimy iść. Odpowiedz Link Zgłoś
s_i_w_a Re: Szkoły odwołane 17.05.10, 16:08 u mnie jeszcze szkoła nie jest odwołana ale już nas powoli zalewa . Ja się nie ciesze jeżeli odwołają szkołe trzeba będzie nadrabiać w soboty lub wakacje Odpowiedz Link Zgłoś