olgx Re: Szkoły odwołane 17.05.10, 16:49 e tam ja tam wole iśc do szkoly niz potem w sobote odrabiac........;/ Odpowiedz Link Zgłoś
cute_princess Re: Szkoły odwołane 17.05.10, 18:07 fajnie? ee.. później niestety trzeba to odrobić np w weekend.. wiec nie tak fajnie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
buntowniczkaxd ; d 17.05.10, 16:52 my musimy chodzic i narazie się nie zapowiada żebyśmy nie chodzili <sciana> chociaż u nas też bardzo pada . Odpowiedz Link Zgłoś
wegeirka Re: Szkoły odwołane 17.05.10, 16:53 U mnie są normalne lekcje, padało wcześniej, ale nie tak bardzo, bywało gorzej a teraz nie pada ta pogoda tak mnie dobija ja chcę słońce w końcu maj nie? jak tak mają wyglądać wakacje to zwaruje Odpowiedz Link Zgłoś
atate_ x. 17.05.10, 16:54 Yhy , tak , jasne . Nasza dyrektorka nie odpuściła nam nawet 2-3 dni , kiedy zimą na samej górze tak namókł sufit że śnieg przez niego wpadał do środka . - , - Odpowiedz Link Zgłoś
angusia109 Re: Szkoły odwołane 17.05.10, 17:00 u nas nie odwołali a fajnie by było jakby było wolne no fakt szkoda że powodzie są i wgl.. u nas dużo pada choć teraz nie ale na pewno za jakies 15 min znow sie rozpada;P Odpowiedz Link Zgłoś
designer Re: Szkoły odwołane 17.05.10, 17:02 U nas nie odwolali, bo nie pada tak mocno... ale przynajmniej nie bedziemy nadrabisc w wakacje xD Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Szkoły odwołane 17.05.10, 17:04 a u mnie nie są odwołane . ; / ale to chyba lepiej w tym przypadku. c ; Odpowiedz Link Zgłoś
szatan94 Re: Szkoły odwołane 17.05.10, 17:04 U mnie szkoła jest normalnie chociaż u niektórych już piwnice pozalewane.Ja mimo wszystko nie wiem czy pójdę,bo u mnie droga jest cała zalana. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonaxd Szkoły odwołane 17.05.10, 17:06 U mnie odwołali dziś i jutro. Mieszkam na wsi na wzgórzu, więc u mnie jest spokój, ale w Dobczycach gdzie się uczę i w miejscowościach niżej położonych jest dużo domów zalanych. Do Dobczyc nie ma przejazdu, bo zamknęli most, bo spuszczają wodę z zalewu. Rzeka powiększyła się 5x i ewakuowali niektórych mieszkańców. Ludzie się boją bo w tamtym roku zalało nas 2x Odpowiedz Link Zgłoś
jonas_lover Re: Szkoły odwołane 17.05.10, 17:10 Jaaaa, ale wam fajnie! U nas za mało pada xD Ale przynajmniej powodzi nie będzie ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
mollyna Re: Szkoły odwołane 17.05.10, 17:15 No, my też nie idziemy. Ale to nie jest fajne, ja mieszkam na śląsku, a dziś idąc do szkoły musiałam skakać przez fale ( woda z jezdni wylewała się na chodnik jak jechało auto). A jeśli rzeka wyleje, to po nas ;// Odpowiedz Link Zgłoś
wisienka9 Re: Szkoły odwołane 17.05.10, 17:23 U nas pewnie nikt nie pomyślałby o czymś takim... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
mollyna Re: Szkoły odwołane 17.05.10, 17:19 No i zostaje fakt, ze będziemy to nadrabiać sobotami lub w wakacje ;// Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil Ach, jakże zazdroszczę... 17.05.10, 17:24 Mu nie mamy wolnego, buu =// A mieszkam na śląsku, a to jedno z najbardziej zagrożonych województw. Cóż, trudno. A swoją drogą, to współczuję mieszkańcą tych zalanych miast. Ta ulewa ma ponoć dorównywac tej z 1997 O.O Odpowiedz Link Zgłoś
dragonica Re: Szkoły odwołane 17.05.10, 17:27 Mieszkam w tym regionie Polski, gdzie po prostu kropi, więc u mnie szkoła normalnie. Ale współczuję tym, którym grożą zalania domu itp. To musi być straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
ftsx3 Re: Szkoły odwołane 17.05.10, 17:30 Powodzie ? Współczuję . U nas lekcje się normalnie odbędą . Jest zimno , ale deszcz nie pada bez przerwy . W nocy mocno padało , rano kropiło , teraz też kropi . Więc deszcz jest , ale nie tak , że miałaby być powódź . I tak mieszkam w mieście , więc jest możliwość dojechania do szkoły (busy , nie busy , autokary , szkoła blisko dla większości osób) . Mnie akurat zawozi tata , więc nie mam się czym martwić . Odpowiedz Link Zgłoś
alexa10 Re: Szkoły odwołane 17.05.10, 17:31 nom wsumie to masz faajnie! ja mam na 7:30 ;/ale powinni nam troche darowac! dzisiaj mojej koleżance w połowie drogi złąmał sie parasol i była tak mokra jakby z basenu wróciła! dosłownie miała tak mokre włosy jakby je myła i nie wysuszyła! I don't like school;/ Odpowiedz Link Zgłoś
szejdi Re: Szkoły odwołane 17.05.10, 17:35 U mnie mimo ,to ,że ciągle pada , nie odwołali lekcji i jakoś chyba nie mają zamiaru ; / Nie ma u nas żadnych podtopień , pewnie dlatego ,że nie mieszkam w pobliżu żadnej rzeki ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 tsa ja z pomorza jestem... 17.05.10, 17:44 i szkoła jest normalnie -.-" a szkoda bo lubię deszcz Odpowiedz Link Zgłoś
kunegunda17 Re: Szkoły odwołane 17.05.10, 17:48 u mnie nie odwolali bo nie ma zadnego zagrozenia powodziowego, ale to nawet dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
vipkasiulaa Re: Szkoły odwołane 17.05.10, 17:48 my chodzimy do szkoły, no ale przerwy dzisiaj nam poskracali żeby wcześniej iść do chaty bo ogrzewanie nie działało , było masakrycznie zimnooo ;// Odpowiedz Link Zgłoś
madziasz Re: Szkoły odwołane 17.05.10, 17:55 u nas leje ale nie ma powodzi Kurde tez bym chciała miec wolne choć współczuje ludziom Których zalała woda Odpowiedz Link Zgłoś
kindzia9777 Re: Szkoły odwołane 17.05.10, 17:58 U mnie to nie ma przeproś ja mam jutro szkołe Odpowiedz Link Zgłoś