Dodaj do ulubionych

Co sądzicie o kremach wyszczuplających?kit czy hit

23.05.10, 09:01
Hej Kotki smile
Mam otyłość, a bardzo mi zależy, aby schudnąć. Nie mówić mi, abym się wzięła za siebie,
bo to robię. Odstawiłam chipsy,słodycze i takie różne. Jem mniej i w ogóle i już tak z
5tygodni, ale na prawdę efektu nie widać.

Czy to może być przez to, że moja babcia jest ''puszystą kobietą". Ponoć różne cechy i
wady odziedzicza się po dziadkach. Mam też problem z udami. Ciągle jeżdżę na rowerze,
gram w piłkę nożną codziennie i ćwiczę przed snem, ale to nic nie pomaga.
Moja
koleżanka mówiła mi, że warto stosować krem wyszczuplający Senna Extra też na rozstępy
on jest, a ja mam ich parę. Jak myślicie ? Czy takie kremy są dobre? proszę o radę. smile
Pozdro crezyyy ;*
Obserwuj wątek
    • crezyyy p.s. on jest tani, bo kosztuje 15zł. czy cena .... 23.05.10, 09:04
      Czy cena o nim świadczy jaką ma jakość? moja koleżanka mowi, że też ma rozstępy i jej
      pomógł.
      • kitty Re: p.s. on jest tani, bo kosztuje 15zł. czy cena 23.05.10, 09:25
        jesteś straszna. tak się katujesz.
        ja bym zaakceptowała swoje ciało.
        z kremem tym, ani innym doświadczeń nie mam.
    • katsuumi_17 Re: Co sądzicie o kremach wyszczuplających?kit cz 23.05.10, 09:25
      To pic na wodę.
    • anielica54 Nie pomaga tak jak tabletki... 23.05.10, 09:35
      , które gwarantują schudnięcie bez diety i ćwiczeń.
      Jeśli chcesz schudnąć to nie ważne jest ile jesz a co jesz. Możesz jeść
      rzeczy, które zwyczajniej gorzej się trawią a ty masz najprawdopodobniej
      kiepska przemianę materii.
      Tu jest całkiem przyjemna dieta a wielu osobą pomogła.
      lula.pl/lula/1,95647,7848989,Nie_potrafie_schudnac__czyli_dieta_dr__Dukana.html
      Polecam też picie zielonej herbaty bez cukru, wody zimnej (nie lodowatej) z
      cytryna (bez cukru) i zmniejszenie ilości spożywanej soli, i picie 1 i pół
      litra dziennie wody.
      Poza tym musisz uzbroić się w cierpliwość.. nie od razu schudniesz to mogę
      powiedzieć ci na pewno.
      A i jeszcze coś musisz zjadać trzy posiłki dziennie (co najmniej)!
    • madalena Re: Co sądzicie o kremach wyszczuplających?kit cz 23.05.10, 09:43
      nie wiem nie używałam i nie będę używać bo jakoś w to nie wierzę. trzymaj się
      dasz rade! smile
      • majson Wg. mnie to kit 23.05.10, 10:44
        Ja to uważam za kit. Nie próbowałam ale jakoś nie wieże w kremy cód szczególnie
        jak odstawienie słodyczy, sport itd. nie działają big_grin
        • w_paski tutaj! 23.05.10, 12:47
          musisz ćwiczyć! motywacja to podstawa! to naprawde działa niegdy
          nie byłam otyła czy coś ale chciałam mieć naprawde ładne i śilne ciało i i to działa cp do
          kremu on coś daje bo monotonne ruchy masażu jego właściwości itp. spalają tkanke
          tłuszczową

byle tak dalejpiwo
    • pati123153 Re: Co sądzicie o kremach wyszczuplających?kit cz 23.05.10, 12:50
      Używałam kiedyś, ale był małoskuteczny .
    • ninka113 Re: Co sądzicie o kremach wyszczuplających?kit cz 23.05.10, 12:57
      ja uważam że krem mało ci pomoże radzę jeść mniejsze porcje a więcej razy np. 8 razy
      dziennie powodzenia kisskiss
    • amethysa Re: Co sądzicie o kremach wyszczuplających?kit cz 23.05.10, 20:29
      Jazda na rowerze nie pomoże co schudnąć , za to zrobią ci się mięśnie i nie da
      rady później schudnąć . Rób brzuszki , codziennie . A te kremy to pic na wodę .
      I pij dużo niegazowanej wody , nie jedz kolacji .
    • joasiiaa Re: Co sądzicie o kremach wyszczuplających?kit cz 24.05.10, 18:30
      krem wyszczuplający + ruch + dieta = cud.
    • arbd Tuuuu anielica54 25.05.10, 18:40
      Potej diecie to moze i schudniesz ale potem bedziesz non stop chudla az bedziesz
      anorektyczka,lepiej nie uzywaj tej dietyuncertain
    • domi729 Re: Co sądzicie o kremach wyszczuplających?kit cz 25.05.10, 19:15
      Zastanów się czy ten krem jest odpowiedni do twojego wieku, czyli również do
      twojej skóry. Ponadto skuteczność takich kremów rodzi się głownie w głowach
      użytkowniczek. Pomyśl czy nie wolisz wydać tych pieniędzy na coś innego, miłego.
      I najważniejsze, obiektywnie spójrz na swoja sylwetkę, bo pewnie wcale nie
      jesteś za gruba.
      Pzdr
    • monikajb Kit. 26.05.10, 19:48
      Chociaż spróbować możesz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka