temptation 13.06.10, 21:28 Ludzie ze świata kotka . Przybywam do was z pewną sprawą , mój chłopak ma za niedługo urodziny i nie za bardzo wiem co mu mogę kupić. Przez myśl przeszła mi gra , ale może ktoś z was ma lepsze propozycje. P.S- nie kupie mu prezentu za 100 zł. ;]] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
temptation P.S 13.06.10, 21:37 Żeby nie było pytałam koleżankę, siostrę kuzynkę co mogę kupić i nic się nie dowiedziałam. :[ Odpowiedz Link Zgłoś
e.m.m.a Re: P.S 14.06.10, 20:24 na pewno ma jakiś ulubiony zespól, jakaś płyta lub koszulka. albo po prostu pójdź z nim na pizze czy lody, zaplanuj z nim cały dzień i dobrze się baw Odpowiedz Link Zgłoś
fallen_angelxx Zrób mu imprezę niespodziankę... tylko we dwoje :* 14.06.10, 21:13 Odpowiedz Link Zgłoś
vhyf_ Re: Prezent urodzinowy dla chłopaka 14.06.10, 20:03 jakiś fajny t-shirt ? w croppie np. mój brat starszy lubi ten sklep. albo gra. Odpowiedz Link Zgłoś
matsuri Re: Prezent urodzinowy dla chłopaka 14.06.10, 20:15 T-shirt, koraliki lub bransoletka( takie typowo męskie, jeśli wiesz co mam na myśli? , no, chyba że on nie lubi ) albo maskotkę, którą skropisz swoimi perfumami. republika.pl/blog_qm_3882771/5048179/tr/p1010138-cos_dla_mezczyzn_-_400-logo_kopia.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
cookie24 Re: Prezent urodzinowy dla chłopaka 14.06.10, 20:25 hmmm ;D fajny T-shirt, ramka z waszym/twoim zdjęciem, czapka, płyta, perfumy <to się prawie zawsze sprawdza^^>, śmieszna maskotka Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: Prezent urodzinowy dla chłopaka 14.06.10, 20:32 Moja siostra swojemu chłopakowi zawsze na urodziny kupuje fajne T-shirt'y. Odpowiedz Link Zgłoś
werka197 Re: Prezent urodzinowy dla chłopaka 14.06.10, 20:32 twoje zdjecie w slicznej ramce z napisem kocham cie ? ponioslo mnie soorki x) nie wiem , ja bym poprosila jego kolege czy cos o rade ..=D no bo ja nie wiem co twoj chlopak lubi , czy sie interesuje . Odpowiedz Link Zgłoś
werka197 Re: zrób mu niezapomniany wieczorek tylko z tobą 14.06.10, 20:48 heh no dobry pomysl ^^ wiesz tez tak myslalam ale nie chcialo mi sie sprawdzac ile Dziewczyna tego chlopaka ma lat a jesli jakas `dwunastolaTTka by wziela sobie to do serca . xd haha Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Prezent urodzinowy dla chłopaka 14.06.10, 20:43 Kup koszulke albo szalik z klubu ,który lubi. ja tam bym wydała nawet wiecej dla swojego chłopaka i kupiła mu jakąś fajną koszulke z nike czy adidasa. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
nati97 Re: Prezent urodzinowy dla chłopaka 14.06.10, 20:45 Zastanów się jakie ma zainteresowania i idź w tym kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Prezent urodzinowy dla chłopaka 14.06.10, 20:53 Kup mu koszulkę z napisem `I <3 :twoje imię:` U mnie roi się od takich w szkole. ; ] Lub możesz kupić jemu mega miśka. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
marcelinkaa Re: Prezent urodzinowy dla chłopaka 14.06.10, 20:51 album z waszymi zdjęciami płyta z muzą lub film nowa myszka lub podkładka na mysz (jakaś fajna kostke rubika (chłopacy z mojej klasy ja uwielbiają, zwłaszcza układać na lekcjach co wkurza nauczycieli) Odpowiedz Link Zgłoś
pingwin Re: Prezent urodzinowy dla chłopaka 14.06.10, 20:56 Skorzystaj z uniwersalnej listy prezentów- koszulka, płyta lub perfumy (choć nie wiem ile zamierzasz wydać na prezent). W każdym razie życzę powodzenia w poszukiwaniach Odpowiedz Link Zgłoś
nienormalna__ ;) 14.06.10, 20:58 Mój też ma niedługo i z tej okazji kupuje mu płytę jego ulubionego zespołu (około 50zł) i do tego wielkie pudełko rafaello (40zł). Wyjdzie mi około 100 zł. Myślałam jeszcze o misiu ale to takie banalne. Mam nadzieję że pomogłam ; ). Odpowiedz Link Zgłoś
bejbe95 Re: ;) 14.06.10, 21:13 hm .. kup mu fajną koszulke z nadrukiem, albo jeszcze lepiej sama coś napisz lub kup mu łańcuszek z pierwszą literką Twojego imienia to podziałapozdro . Odpowiedz Link Zgłoś