claudiia 25.06.10, 22:11 Stosowałyście ją kiedyś ? Jak tak, to jakie macie po niej wrażenia ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lovedisneystars Re: dieta kopenhaska . 25.06.10, 22:39 Tak stosowałam ją jest straszna właściwie zamiast po niej mniej warzyc wazyłam wi8ęcej nie jestem z niej zadowolona ale poleca diete proteinową.;_)<br /> Odpowiedz Link Zgłoś
zbieramchmury Re: dieta kopenhaska . 26.06.10, 17:10 nigdy nie stosowałam żadnej diety, więc nie pomogę. Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkooowaa. Re: dieta kopenhaska . 27.06.10, 23:26 aaa ! jest straszna . mama mojego brata ją stosowałą z ciocią . ; / to było straszne kostka cukru na śniadanie i wgl. ale jak ktoś jest zdesperowany.xDD tyle że efekt jojooooo ! Odpowiedz Link Zgłoś
ocenzurowanoxd * 28.06.10, 18:20 Nie stoswwalam ale wiem ze nalezy byc na niej tylko do 2 tygodni bo mozesz trafic do szpitala czy cos w tym stylu i jak za dlaugo to moga nerki wysiasc . jak jusz przejdziesz to musisz zrobic sobie dluga przerwe Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Re: dieta kopenhaska . 28.06.10, 18:25 Coś kojarzę tę nazwę iz tego co wiem może być czasami nawet niebezpieczna dla organizmu, więc odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś