miszmasz 26.06.10, 13:47 Hej ! Na Kotku.pl powstaje wiele wątków o odchudzaniu, ja wręcz przeciwnie, chciałabym trochę przytyć.. Co mogę robić ? Co jeść ? Proszę o porady, będę niezmiernie wdzięczna. POZDRAWIAM ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lotte13 Re: Sprawa.. 26.06.10, 13:55 nie znam się, ale skoro odchudzającym zabrania się niezdrowej żywności, no to można coś skombinować. słodycze, fastfoody i żywność, która ma sporo kalorii i wysoki indeks glikemiczny. mam nadzieję, że coś pomogłam. powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
avrilkaskate Re: Sprawa.. 26.06.10, 19:42 fastfoody nie, ale słodycze i zjeść troche więcej obiadku niż zwykle - owszem ! Odpowiedz Link Zgłoś
oluusx Re: Sprawa.. 26.06.10, 14:01 dużo jedz, nie ograniczaj się jeśli chodzi o te sprawy . Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek11 Re: Sprawa.. 26.06.10, 14:16 Oj. Nie wiem. Ale tak jak ktoś już wspomniał słodycze , fast foody napoje gazowane , chipsy . Odpowiedz Link Zgłoś
keisha12 Re: Sprawa.. 26.06.10, 14:34 To prawda,że od niezdrowego, tuczącego jedzenia na pewno przytyjesz,ale i zarówno odchudzać się i tyć trzeba zdrowo. Zgłoś się do odpowiedniego lekarza(niestety nie wiem jakiego) on oceni jak duża jest twoja niedowaga i podsunie odpowiednia dietę,,na przytycie". Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: Sprawa.. 26.06.10, 14:54 Po fast foodach nie tylko przytyjesz, a znacznie pogorszysz sobie zdrowie. Raczej nie warto. Może jedz to co zwykle, tylko w nieco większych ilościach? Z resztą, jeśli jesteś typem osoby, która cały czas uprawia rozmaite sporty i masz szybką przemianę materii, to raczej te i inne rady nie pomogą. Po prostu masz już taki organizm. Tak sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Re: Sprawa.. 26.06.10, 14:57 Heh, też chciałabym móc jeść bez przerwy słodycze ;3 Ale oprócz nich powinnaś jeść dużo węglowodanów (innymi słowy białek) i tłuszczów. Nie ograniczaj białego pieczywa, mięsa i ziemniaków. Swoją drogą, zazdroszczę ci Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Sprawa.. 26.06.10, 15:13 Jeśli masz taką szybką przemianę materii, objadanie się nic nie da, a wręcz może popsuć ci zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
nobody_wins_ Re: Sprawa.. 26.06.10, 16:46 Wiesz powiem Ci, ze mam podobny problem, moi rodzice wciąż powtarzają ze jestem za chuda, i radzą mi jeść kolo 5 posiłków dziennie, ale lekkich, wszystko jedno co, jakaś lekka przekąska, owoc byle coś było Odpowiedz Link Zgłoś
sweet94 Nie słuchaj się tych rad!!! 26.06.10, 19:00 ZA ŻADNE SKARBY NIC NIE WPROWADZAJ W ŻYCIE TYCH RAD!!!!! ZAJRZYJ NA TĄ STRONĘ: tipy.pl i wpisz w wyszukiwarce: jak szybko przytyć. albo idź do lekarza niech sprawdzi czy masz niedowagę. nie możesz jeść fastfoodów bo się dorobisz chorób serca albo zakrzepu krwi!! Odpowiedz Link Zgłoś
spongebob. Re: Sprawa.. 26.06.10, 19:36 nie zabardzo wiem, ale jak chcesz "trochę" przytyć to nie polecam raczej fast foodów, bo potem jak się przyzwyczaisz to .. to będziesz wtedy miała problem i będziesz się chciała odchudzać. Odpowiedz Link Zgłoś
pinky33 Re: Sprawa.. 26.06.10, 19:39 jedz dużo czekolady,batonów,pizza itp Ja jem to codziennie i wogole nie tyje No moze z toba bedzoe inaczej..! Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Re: Sprawa.. 26.06.10, 19:39 A co do Twojego problemu to radzę Ci jeść produkty które mają więcej kalorii i zwiększać porcję jedzenia, czyli np jak jesz płatki to dosypuj ich więcej niż zwykle, na grillu zamiast jednej kiełbaski zjedz dwie itp Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
akira Re: Sprawa.. 26.06.10, 19:41 Nie mam pojęcia. Sama nigdy nie ograniczałam się z jedzeniem, a frytki jadam praktycznie co pół tygodnia. A muszę przyznać, że wyglądam, jakbym nie miała pieniędzy na jedzenie. Szybka przemiana materii, na to nie ma rady, Odpowiedz Link Zgłoś
uga0 Re: Sprawa.. 28.06.10, 16:46 no nareszcie ja mam ten sam problem , jestem chuda i płaska chce przytyc pomozcie.! Odpowiedz Link Zgłoś
lemonade. Re: Sprawa.. 28.06.10, 16:51 jak masz dobrą przemianę materii to powodzenia : X Odpowiedz Link Zgłoś
kasiadylan Re: Sprawa.. 26.07.10, 21:24 Jedz dużo ci...ów i słodyczy to ci szybko to zleci... (zazdroszczę) ale pamiętaj, że łatwiej jest przytyć niż schudnąć. Odpowiedz Link Zgłoś