Dodaj do ulubionych

Problem ;'(

28.06.10, 10:28
Hej Kociaki kiss ! Mam problem i nie mam pojęcia co mogę z nim zrobić ;'( Może wy byście
mi coś poradzili ? Ja wiem, że takich wątków bylo już sporo i nawet niektórym kociakom
sama na takie problemy dawałam odpowiedź, ale w moim przypadku jestem bezsilna.
A więc w środę i czwartek (przed zakończeniem roku szkolnego) nie było mnie w szkole.
Nie mieliśmy już żadnych lekcji, więc nie widziałam sensu pójścia. W piątek (zakończenie
roku szkolnego) przyjechałam autobusem z moją koleżanką i poszliśmy klasą do szatni. Po
20 min. przyszła moja naaaaj kumpela. I podeszła do tej mojej koleżanki . Zaczęly się
przytulać i wg. Mnie nawet nie zauważyla. Dopiero potem powiedziała mi cześć. aDodam,
że się wcześniej nie kłóciłyśmy, ani nic podobnego. Na zakończeniumoja kumpela i jej
koleżanka usiadły za mną i przez cały czas uderzały w moje krzesło. Potem mówiły:
Jezu ! Jaka z niej jest dzi**a. Co za su*a ! Jak ona sie ubiera ? Jakby wyszła spod
śmietnika. A włosy to wg ma takie prztłuszczone. Taak. Chyba spod kosiarki ! I weź. Ona
ma na sobie kilo tapety. Pewnie stosuje jakies pudry, podkłady iwg. Jak ona wygląda ?
Pewnie się nawet nie myje ! Taak. Bo to taka dzi**a ale umyć sie nie może ? Blee. Boże,
jaka ona jest straszna . . . itp. Ja je zignorowałam. Chciałam się przesiąść, ale już nie bylo
miejsc sadOne były okropne. A później jak już się wszyscy żegnali, to ta moja "kumpela"
do mnie przyszła i chciala się przytulić. Życzyla mi wesołych wakacji i wg. Taka niby miła uncertain
Po zakończeniu przyjechalam do domu. Później weszlam na nk. Miałam tam wiadomość
od fikcyjnego konta:
To ona ! Bogini wieśniaków ! Jest źle ubrana ! Dobra. Dalej mi się nie chce pisać surprised Jak
myślisz, że jesteś fajna to się mylisz, bo wcale nie jesteś ! HaHa . Odpisz ! A jak nie
odpiszesz, to my napiszemy następną wiadomość !!!!! Ha ha ha big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
A orocz tego wysłały mi z tego konta zaproszenie. Na profilu mialam 2 komentarze z tego
konta też wysłane. Moja kuzynka mi napisała w profilu "Dziękuję kiss <3". A one napisały
tak: Za co ty jej dziękujesz ???!!! Myślisz, że ona fajna jest ? Zwykła dzi**a pospolita !
Su*a totalna ! Skończona prostytutka ! Niech lepiej idzie do burdelu ! Co za debilka
zmasakrowana morda i tyle ! My ją znamy ! Uwierz nam, że niczego jest nie warta tongue_out
I jeszcze jeden komentarz:
Omg. ! To zdjęcie z " Marta " jest ochydne ! Co za Twarze ( blee, ochyda )Ić się po-wieśśś
na Hwaście !!!!
Masakra! Wgl. jaka z Cb jest dziwka!
Opanuj się! Zobacz jak ty wygladasz!?
Jak jakas skonczona prostytutka!
wgl. nie wiem jak ty zarabiasz jako dziwka, bo masz taki ryj, że jak na Cb patrze to mi
zimno!!!!!
Jestes totalna suka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
xDD
Jak usuniesz ten komentarz to się do Cb przyjde!! a wiem gdzie miszkasz!!!!
to moj nr. telefonu: 607118345!
Zadzwon do mnie bejbe! ;************
Masz taka sexi dupe!!!!! normalnie taka wielka jak slonia! i ten tw wiedzmowy
nos!! ;**********8

Możecie sobie wyobrazić, że to nic miłego ? Później na naszym forum klasowym ta
dziewczyna napisala:
Sorki Eliza ! To mój mądry braciszek do cb to pisal kisskisskisskisskisskiss
Ona jest nienormalna. Robi to drugi raz. Po prostu powtarza calą historię z wcześniejszych
lat. Tylko z inną koleżanką. One u sibie po zakończeniu roku nocowały i razem wszystko
pisały. Na gadu gadu też mi pisala, że jestem skończoną s*ką. Tanią dzi**ą. Że mnie nie
nawidzą. Ja na wszystkich portalach je zablokowałam. Wiem, że to one. Ja nawet jestem
tego pewna w 1000000 % ! uncertain crying . . . Nie wiem co mam z nimi zrobić sciana ! Teraz są
wakacje. Jak pójdę we wrześniu do szkoły to nikt się do mnie nie bd odzywał. One są
bardzo popularne w szkole i mogą dużo. A wiem jak to bd wyglądać. Bo ta dziewczyna już
kiedys coś takiego zrobiła. I wtedy też ją zignorowałam. Ale ona mnie przepraszała i jej
dałam 2 szansę. I teraz widzę jaka byłam glupia. Proszę was, nie piszcie nic głupiego.
Błagam was o pomoc. Dodam jeszcze tylko, że one na gg mi groziły. Gadają ciągle jakies
głupoty. Zakładają fikcyjne konta i na nowo do mnie piszą sciana scianasciana :-
/ crying crying
Obserwuj wątek
    • anne05 Re: Problem ;'( 28.06.10, 10:31
      OMG, nie wiem co mam ci poradzić. Z takimi to się nie da normalnie rozmawiać. Jeśli masz
      grono przyjaciółek, to myślę, że je możesz poprosić o wstawiennictwo, ale jeżeli nie masz
      to już gorzej. W takiej sytuacji najlepiej od razu powiedz rodzicom. Nie cierpię
      konfidentów, ale takie prześladowanie to już gruba przesada. Nie dajmy się zwraiować.
    • emilka11 Przepraszam za błędy, ale się spieszyłam. 28.06.10, 10:32
    • katsuumi_17 Re: Problem ;'( 28.06.10, 10:37
      To fajna ta najj kumpela. Teraz już wiesz, że ludzie są fałszywi i jeśli nawet wydaje ci się, że
      to twoja dobra koleżanka, możesz się przejechać. Naprawdę ci współczuję. Takie coś
      możesz SPOKOJNIE zgłosić na policję, niech się zajmie tymi gó...arami. A na twoim
      miejscu zmeiniłabym szkołę.
    • softy_girl Twoja koleżanka ma chyba jakieś problemy -,- 28.06.10, 10:37
      Na twoim miejscu powiedziałabym rodzicom, może niech porozmawiają z ich matkami,
      pójdą na policję (?)
      • truuu Re: Twoja koleżanka ma chyba jakieś problemy -,- 28.06.10, 11:35
        zgadzam się z softy_girl . powinnaś powiedzieć to komuś dorosłemu.
        i radzę też usunąć wszystkie twoje zdjęcia z internetu jeżeli takie posiadasz.
        nie wiadomo do czego jeszcze mogą się posunąć.
    • xxvikaxx jej ! 28.06.10, 10:39
      gdybym miała takie 'koleżanki' to normalnie tak bym im wygarneła.... ja bym sie nie poddawała. odpłaciła bym się ich bronią !!! nie załamuj się , wszystko bd. ok ! powodzenia xD
      • paaali Re: jej ! 28.06.10, 10:45
        Takich 'kumpel' nie można nazwac 'kumpelami'.
        Współczuję Ci . Ja niewiem co bym zrobiła gdyby moje przyjaciółki się na mnie
        tak rzuciły . uncertain . ; (
      • emussek ja bym nie wytrzymała. 28.06.10, 10:48
        Ja, bym im porządnie wygarneła , bo za przeproszeniem całą Twoja opowieśc mnie
        porządnie wkur.wi.ła !! Jakie do Cb. konto fikcyjne pisała, chce zobaczyć na
        własne oczy te komentarze. Jak sobie nie umiesz poradzić o powiedz rodzicom.
      • sylwek11 Re: jej ! 28.06.10, 11:02
        xxvikaxx napisał(a):

> gdybym miała takie 'koleżanki' to normalnie tak bym im wygarneła.... ja bym sie
        > nie poddawała. odpłaciła bym się ich bronią !!! nie załamuj się , wszystko bd.
        > ok ! powodzenia xD
        wiesz nie radzę ,ponieważ wtedy one mogą iść na policję i wszystko będzie na cb.\
    • bellacullenx Re: Problem ;'( 28.06.10, 10:45
      Porypana jakaś... ;/ Weź ją olej i tyle.
      Nie odpisuj na obraźliwe wiadomości a konto na nk najlepiej usuń.
      Pomyśl sobie że wyjeżdżasz na wakacje i nie masz dostępu do internetu... jak
      skasujesz takie obraźliwe teksty ...?

Powodzenia;**
      bcx

• alice.... Jestes głupia, że jej dałaś druga szanse 28.06.10, 10:45
    • lemonade. Re: Problem ;'( 28.06.10, 10:45
      ale wiesz, że tamten komentarz możesz zgłosić na policję ? : )
    • anahi1 Re: Problem ;'( 28.06.10, 10:45
      powiec rodzicom!!! niech zadzwonią do ich rodziców i powiedzą co one wypisują do
      ciebie... dobrze ci radze!!!

mam nadzieję że pomogłam
      • nick_jonas_jb Re: Problem ;'( 28.06.10, 11:01
        Powiedz rodzicom i niech oni zadzwonią do ich rodziców...
        I jeszcze jedno; omijaj te dziewczyny szerokim łukiem...
    • nicolette000 Re: Problem ;'( 28.06.10, 10:49
      ja bym na policje poszlaa;/ co to kurde ma bycc?! nie mozna tak kogos oczerniać
      w internecie tez!!! przeciez one to napisaly ci ii kazdy mogll to przeczytac
      idz na policje z rodzicami!!!!
    • roksanaroxana Przecież to groźby!To przesada!Idź z tym na policj 28.06.10, 10:50
    • nicolette000 Re: Problem ;'( 28.06.10, 10:51
      aha to jak ci grozily to spokojnie mozesz isc na policje!!! nawet trzeba!! nie
      wolno grozic, to jest karalne
    • roksanaroxana Co na to twoi rodzice? 28.06.10, 10:52
    • frutella_xd Re: Problem ;'( 28.06.10, 10:54
      Bardzo ci współczuję. Tak jak @katsuumi_17 napisała, możesz to spokojnie zgłosić na policję.
    • light Re: Problem ;'( 28.06.10, 10:54
      Nie kasuj komentarzy i po prostu przejdź się ze sprawą na policję, oni już
      poskromią te dziewczynki...
    • klaudynka24 Re: Problem ;'( 28.06.10, 10:55
      niewieem czy to ci pomoze.. bo nigdy nie mialam takiej akcji, ale powied mamie i popros ja zeby przeniosla cie do innej szkoly. tm zaczniesz nowe zycie. i radze ci nei gadaj nawet czesc im nie mow.. poprostu nie dawaj im powodow do plotek. na wakacjach spotykaj sie z kolezankami ( innymi) i opowiedz im o tym, zeby potem nie bylo ze cala szola cie nie nawidzi.
    • zuuzaa12 To nic ,że dużo mogą. Tutaj. 28.06.10, 10:56
      Zamiast ci normalnie poradzić, powiem to co ja bym zrobiła na Twoim miejscu.
      1) Totalnie bym je olała! Sorry, ale one mają jakiś problem. To nic, że dużo
      mogą. Wiem jaka jest hierarchia w szkole, ale uwierz mi.
      2) Jeśli są jeszcze w Twojej klasie jakieś normalnie dziewczyny - proponowałabym
      do nich zagadać. Możesz nawet zawrzeć przyjaźń z inną osobą z innej klasy. Jak
      będzie przerwa możesz zagadać do samotnika - takich pełno chodzi. Nawet, jeśli
      byłby to chłopak.
      3) Gdybyś jednak kogoś nie znalazła; samotność nie jest zła. Zawsze pozostają
      książki i regułki na następną lekcję.
      4) Nie daj im satysfakcji. Nie wybaczaj im później , bo popełnisz ten
      sam błąd. Nasza klasa to jedne wielkie **** ,więc ja usunęłam konto.
      5) Jeśli będą nadal natrętne (1 semestr) radzę udać się z tym do psychologa
      szkolnego. Nie wiadomo, do czego mogą się posunąć.

Większość nastolatek jest zepsuta. Ja nie mogę. Myślałam, że wszędzie, jest
      idealnie sciana
    • miley347 Re: Problem ;'( 28.06.10, 10:57
      'Jak usuniesz ten komentarz to się do Cb przyjde!! a wiem gdzie miszkasz!!!! '

Ja bym na twoim miejscu usuwała te komentarze, a jakby przyszły do mnie do domu to
      zagroziłabym im że zadzwonię na policje i ciekawe co by zrobiły...
    • emilka11 Re: Problem ;'( 28.06.10, 10:57
      roxanaroxana - rodzice powiedzieli, że jeśli chcę pójdą z tym do rodzicow tej dziewczyny.
      Ja tylko czekam, bo chciałam poznać wasze opinie na ten temat . . . smile
      • roksanaroxana Re: Problem ;'( 28.06.10, 11:22
        I tak wlasnie powinni zrobic.
        Gdy to nie pomoze,radzilabym isc z tym na policje.Przeciez to sa grozby np. 'wiem gdzie mieszkasz'
        Masz jeszcze te komentarze i wiadomosci czy skasowalas?
        Bo jak masz,to masz dowody
    • nathaliee. Re: Problem ;'( 28.06.10, 10:58
      Nie zazdroszcze ci tych 'kumpelek' uncertain . Normalnie jakieś kretynki oO.
      Ja bym ci radziła przestać zwracać na nie uwagę i pokazać ,że gów.no cię obchodzi to
      co one robią i pokazac im ,że są żałosne. Najlepiej unikac ich w szkole i zadawać się z
      innymi nie fałszywymi dziewczynami ,które się wstawią za tobą i nie bedą zachowywać
      jak one. Poprostu zachowuj się normalnie ,a jeśli zaczną cos gadac to rzuć im jakąś
      ciętą ripostę tak żeby im sczęka opadła . Trzymaj się swojej grupki czy przyjaciółki. wink
      Ale jeśli nie posiadasz nikogo takiego to postaraj się byc miła dla wszystkich i
      zakumplowac się . Co do internetu ..Zabezpiecz swoje nk i nie przyjmuj zaproszeń od
      nich ,albo poprostu załóż nowe konto ;blokuj je. Na gg też je zablokuj . A gdyby
      pisały cos o tobie na naszej klasie to zgłoś to moderatorowi .wink . Pokaz im ,że się ich
      nie boisz i masz w nosie ich gatki szmatki. Ale gdybyś nie dała rady a sprawy
      wymskneły się z pod kontroli powiedz rodzicą , oni tez potrafią pomóc big_grinbig_grin.
      • shadow_ Re: Problem ;'( 28.06.10, 11:01
        ja przeczytałam do połowy, bo reszty mi się nie chciało czytać. c; a jeżeli
        będzie tak się działo cały czas, to powiedz rodzicom i niech oni zgłoszą to na
        policję, proste. *;
      • durex_ to chore co one robią. 28.06.10, 11:03
        zgłoś to na policje albo niech twoi rodzice pogadają z tych dziewczyn rodzicami.
        najlepiej bedzie jak zmienisz szkołe...
      • sylwek11 Re: Problem ;'( 28.06.10, 11:04
        Jestem ciekawa jak ci poszło ;D
    • szalona_fanka46 : 28.06.10, 11:01
      Ja bym ci radziła pokazać te komentarze rodzicom. Bo to zawsze jakiś dowód. I od razu
      mówię, że jak je usunęłaś to ŹLE postąpiłaś.! Wtedy nie masz na nie nic.
      Jeżeli nie pokażesz tego swoim rodzicom to będzie coraz gorzej. Możesz nawet iść do ich
      mam. Im też to pokaż i niech zobaczą jakie mają córeczki. Teraz jest czas wakacji.
      Odpocznij od nich, znajdź nowych przyjaciół i wszystko powinno być dobrze.
      • szalona_fanka46 Re: Poprawka xD 28.06.10, 11:03
        Ale jeżeli już pokażesz te dowody rodzicom, to możesz je spokojnie usunąć.
    • tostusiowa opłać jej wizytę u specjalisty 28.06.10, 11:08
      Ta dziewczyna ma chyba ze sobą jakieś problemy i poprzez gnębienie Ciebie się
      dowartościowuje -,- Powinnaś zacząć działać. Naucz się odpowiadać na takie
      zaczepki. Istnieje przekonanie, że jeśli będziesz to ignorować, delikwent się
      odczepi. Wręcz przeciwnie. Zachęca ją to, bo widzi że nie potrafisz się bronić.
      Jak pisze ci np. `wyglądasz jak dzi*ka` to odpowiedz jej na przykład `to widzę,
      że jesteś częstą bywalczynią burdeli skoro tak dobrze wiesz jak wygląda dziwka`
      (dobra, to było głupie ale wymyślałam na szybko xd).
      I jeśli jeszcze raz zacznie cię przepraszać, nie dawaj jej drugiej szansy, bo
      znów za jakiś czas możesz przeżywać coś takiego jak teraz, tym bardziej, że
      mówisz, że to nie pierwszy raz.
    • nikawika Re: Problem ;'( 28.06.10, 11:14
      posłuchaj, ona juz raz pisała jakieś głupoty, tak.? to po co dałaś jej drugą szansę.?
      to co one robią jest chore.! chcą ci dokuczyć , bo np., lepiej się ubierasz , masz więcej
      kasy , lub masz coś czego one nie mają . więc będą dokuczać tak dla funu .
      ale jak ci groża to już poważna sprawa , porozmawiaj z rodzicami , pokaż im co one do
      ciebie piszą .
      może jak twoi rodzice zajmą się ta sprawą one przestaną ci dokuczyć , śmiać się z ciebie .
      a na początek zignoruj je i zachowuj się jakbyś nie wiedziała o co chodzi , teraz sa
      wakacje , moze im przejdzie .
      trzymaj się kiss
    • soulik. .. 28.06.10, 11:22
      Miałam podobnie. Prostaki i tyle xd. Nikt ich nie kocha to udają że są fajne i
      piszą ludziom takie rzeczy.

Powiedz rodzicom. I z tym idźcie na policje ,Bo to są już groźby. Mogą
      namierzyćt te osoby ,Ale skoro jesteś tego pewna .. .Mogłabyś pójść do pedagog
      ,Ale są wakacje. W każdym razie musisz powiedzieć o wszystkim rodzicom.

Powodzenia kiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka