Hej Kociaki

! Mam problem i nie mam pojęcia co mogę z nim zrobić ;'( Może wy byście
mi coś poradzili ? Ja wiem, że takich wątków bylo już sporo i nawet niektórym kociakom
sama na takie problemy dawałam odpowiedź, ale w moim przypadku jestem bezsilna.
A więc w środę i czwartek (przed zakończeniem roku szkolnego) nie było mnie w szkole.
Nie mieliśmy już żadnych lekcji, więc nie widziałam sensu pójścia. W piątek (zakończenie
roku szkolnego) przyjechałam autobusem z moją koleżanką i poszliśmy klasą do szatni. Po
20 min. przyszła moja naaaaj kumpela. I podeszła do tej mojej koleżanki . Zaczęly się
przytulać i wg. Mnie nawet nie zauważyla. Dopiero potem powiedziała mi cześć. aDodam,
że się wcześniej nie kłóciłyśmy, ani nic podobnego. Na zakończeniumoja kumpela i jej
koleżanka usiadły za mną i przez cały czas uderzały w moje krzesło. Potem mówiły:
Jezu ! Jaka z niej jest dzi**a. Co za su*a ! Jak ona sie ubiera ? Jakby wyszła spod
śmietnika. A włosy to wg ma takie prztłuszczone. Taak. Chyba spod kosiarki ! I weź. Ona
ma na sobie kilo tapety. Pewnie stosuje jakies pudry, podkłady iwg. Jak ona wygląda ?
Pewnie się nawet nie myje ! Taak. Bo to taka dzi**a ale umyć sie nie może ? Blee. Boże,
jaka ona jest straszna . . . itp. Ja je zignorowałam. Chciałam się przesiąść, ale już nie bylo
miejsc

One były okropne. A później jak już się wszyscy żegnali, to ta moja "kumpela"
do mnie przyszła i chciala się przytulić. Życzyla mi wesołych wakacji i wg. Taka niby miła

Po zakończeniu przyjechalam do domu. Później weszlam na nk. Miałam tam wiadomość
od fikcyjnego konta:
To ona ! Bogini wieśniaków ! Jest źle ubrana ! Dobra. Dalej mi się nie chce pisać

Jak
myślisz, że jesteś fajna to się mylisz, bo wcale nie jesteś ! HaHa . Odpisz ! A jak nie
odpiszesz, to my napiszemy następną wiadomość !!!!! Ha ha ha

A orocz tego wysłały mi z tego konta zaproszenie. Na profilu mialam 2 komentarze z tego
konta też wysłane. Moja kuzynka mi napisała w profilu "Dziękuję

<3". A one napisały
tak: Za co ty jej dziękujesz ???!!! Myślisz, że ona fajna jest ? Zwykła dzi**a pospolita !
Su*a totalna ! Skończona prostytutka ! Niech lepiej idzie do burdelu ! Co za debilka
zmasakrowana morda i tyle ! My ją znamy ! Uwierz nam, że niczego jest nie warta

I jeszcze jeden komentarz:
Omg. ! To zdjęcie z " Marta " jest ochydne ! Co za Twarze ( blee, ochyda )Ić się po-wieśśś
na Hwaście !!!!
Masakra! Wgl. jaka z Cb jest dziwka!
Opanuj się! Zobacz jak ty wygladasz!?
Jak jakas skonczona prostytutka!
wgl. nie wiem jak ty zarabiasz jako dziwka, bo masz taki ryj, że jak na Cb patrze to mi
zimno!!!!!
Jestes totalna suka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
xDD
Jak usuniesz ten komentarz to się do Cb przyjde!! a wiem gdzie miszkasz!!!!
to moj nr. telefonu: 607118345!
Zadzwon do mnie bejbe! ;************
Masz taka sexi dupe!!!!! normalnie taka wielka jak slonia! i ten tw wiedzmowy
nos!! ;**********8
Możecie sobie wyobrazić, że to nic miłego ? Później na naszym forum klasowym ta
dziewczyna napisala:
Sorki Eliza ! To mój mądry braciszek do cb to pisal

Ona jest nienormalna. Robi to drugi raz. Po prostu powtarza calą historię z wcześniejszych
lat. Tylko z inną koleżanką. One u sibie po zakończeniu roku nocowały i razem wszystko
pisały. Na gadu gadu też mi pisala, że jestem skończoną s*ką. Tanią dzi**ą. Że mnie nie
nawidzą. Ja na wszystkich portalach je zablokowałam. Wiem, że to one. Ja nawet jestem
tego pewna w 1000000 % !

. . . Nie wiem co mam z nimi zrobić

! Teraz są
wakacje. Jak pójdę we wrześniu do szkoły to nikt się do mnie nie bd odzywał. One są
bardzo popularne w szkole i mogą dużo. A wiem jak to bd wyglądać. Bo ta dziewczyna już
kiedys coś takiego zrobiła. I wtedy też ją zignorowałam. Ale ona mnie przepraszała i jej
dałam 2 szansę. I teraz widzę jaka byłam glupia. Proszę was, nie piszcie nic głupiego.
Błagam was o pomoc. Dodam jeszcze tylko, że one na gg mi groziły. Gadają ciągle jakies
głupoty. Zakładają fikcyjne konta i na nowo do mnie piszą

:-
/