Dodaj do ulubionych

` wasze sny`

20.04.09, 14:02
Nie wiedziałam za bardzo gdzie ten temat utworzyc bo niema tu takiego działu więc musi być tuu...

A więc:
Jeśli Wam się coś śniło piszcie tutaj,opisujcie każdy szczegół choćby to był najdziwniejszy sen na świecie
[w końcu sny są dziwne]

Chętnie poczytam!

Oczywiście też będę dodawać moj sny ;]

https://img8.imageshack.us/img8/17/spiacakrolewna.jpg

Obserwuj wątek
    • daguss Re: ` wasze sny` 20.04.09, 15:02
      mi się ciągle coś śni ostatnio... a dziwne, bo pół roku temu to rzadko kiedy coś
      mi się śniło . ;o
      a ostatni mój sen, to taki zwykły był... jakaś dziwna rozmowa, z kolesiem, który
      mi się podoba.
      • nati199 Re: ` wasze sny` 05.05.09, 20:01
        Ja miałam bardzo głupi sen.
        Moja mama na wielkanoc robiła takie zające z słomy (fajne były ;p )
        I raz mi się śniło , że te zające biegały za mną z karabinami i strzelały do mnie smile
        smile
    • gorzka Re: ` wasze sny` 20.04.09, 15:10
      Ja dzisiaj miałam taki porąbany sen-śniło mi się, że jestem krawcową całej klasy
      i że ceruje 24h na dobę skarpetki xD
    • iness_pendragon Re: ` wasze sny` 20.04.09, 15:24
      moje sny od kilku dni są tak wyraziste,że pamiętam z nich wszyśiutko!
    • Gość: gitarzystka Re: ` wasze sny` IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 18:13
      Mi Sie śniło że ze szkoły do Domu ide z buta a mam dość daleko ponad 4km (
      dlatego dojedzdzam). Szłam na torach słauchałam głosnej muzyki w słuchawkach ..
      i jechał pociąg a ja nie słyszałam... !!! StarsznEE..
    • iness_pendragon Re: ` wasze sny` 20.04.09, 19:50
      mnie się śniło,że coś przeskrobałam w szkole i do domu musiałam iść za karę bez ubrania ;D a potem jakiś stary facet się we mnie zakochał i się go bałam i dzwoniłam na policję xD
    • wewe66 `wasze sny` 21.04.09, 20:03
      Ja mam strasznie głupie sny ostatnio. Na przykład, że dom był zamknięty i musiałam
      wyszkolić mojego psa na..konia i tym sposobem sie dostalam do domu przez balkon.
      Mój najgorszy sen był jak mialam ze 4 lata. Śniło mi się, że zabiłam przyjaciółkę w
      przedszkolu, włożyłam do trumny, a potem zakopałam i nagle zjawiła się "piękna" śmierć,
      która była cala biała i położyla na tym grobie jedną białą różę. Pamiętam, że miała taki
      piękny głos...ufff..wolę sobie takich rzeczy nawet nie przypominać...;/
    • Gość: milunia_cyrusx3 Re: ` wasze sny` IP: *.xdsl.centertel.pl 23.04.09, 18:58
      ja zawsze jak mam goraczke,to mam taki sam pol\sen
      • loczek. Re: ` wasze sny` 24.04.09, 20:21
        śniło mi się, że przyszłam do szkoły w wyprostowanych włosach.
    • sirangel Re: ` wasze sny` 02.05.09, 23:00
      a mi sie ciągle śni mój Józek... i to zawsze są jakieś prorocze sny...
      przyśniłam sobie jego prawo jazdy i samochód na długo zanim je miał...
      przyśniłam sobie projekt ich nowej sceny na world tour i wogóle wiele rzeczy...
      jestem pogrzana... nie wiem co z tym zrobić...
    • Gość: madziulka365 Re: ` wasze sny` IP: *.adsl.inetia.pl 02.05.09, 23:54
      Ja też tak mam, że zawsze przed chrobą "śni" mi się zawsze to samo.
      Trudno to opisać, bo nei ejst to nic konkretnego. Tak jakby śnilo mi sie uczucie. Coś
      długiego, dalekiego, gładkiego.. no nie wiemsmile A tak ogólnie to prawie zawsze pamiętam
      swoje sny. I często niestety się spełniają. uncertain Czasami pamietam o czym we śnie dana osoba
      rozmawiała. Dzisiaj miałam raczej przyjemny sen. ale cóż... żeby go opiać musiałabym
      chyba z pół godziny a to poświcićsmile
    • nicola_16 Re: ` wasze sny` 03.05.09, 21:51
      dawniej śniło mi się że jestem na pewnej wyspie i rozmawiam z taką dziewczyną i ona mi
      mówiła że jest z Torunia xD i że ona jest naprawde w łóżku i też jej sie to śni big_grin no i
      zaczęłysmy gadać piwo dziwne...
    • emciaaa Re: ` wasze sny` 03.05.09, 21:59
      Mi sie sni baardzo czesto chlopak w ktorym sie zakochalam ..raz nawet calowal sie w tym
      snie z miją kolezaznką ..bryy strasznee scared
    • katiediamond Re: ` wasze sny` 04.05.09, 18:06
      ostatnio mi się śniło, że moja babcia przygarnęła psa z ulicy. Później się
      okazało, że ten pies jest wściekły i się na każdego rzuca, więc zamknęliśmy go w
      moim pokoju i mi podarł wszystkie plakaty ze ściany. I ja byłam taka zła....big_grin
      A jeszcze kiedyś mi się śniło, że jechałam łódką przez rzekę i się darłam na
      całe gardło śpiewając Nobody's Perfect Hanny Montany smile
    • Gość: justynaa134 Re: ` wasze sny` IP: 213.199.192.* 04.05.09, 18:43
      Mi się śniło że byłam ATOMÓWKĄ shockconfused xD
      i tylko ja z moich sióstr nie miałam mocy i że gonił nas jakiś koleś z nożem i
      moje siostry uciekły, a ja nie potrafiłam mu uciec xD (ps: byłam czerwoną
      atomówkąsmirk)
    • twoja_stara Re: ` wasze sny` 05.05.09, 19:57
      ostatnio śniło mi się, że mam ogoloną głowę i chodzę po ulicach w dresie, a
      kiedy widzę jakiegoś metala to mu przywalam ;/// a jak się obudziłam to od razu
      pocałowałam moje trampki <3333
    • carolinass27 Re: ` wasze sny` 05.05.09, 21:06
      jejuu no ja mam ostatnio bardzo dziwne i straszne sny. tzn teoretycznie strasz bo ja sie ich
      nie boje jak spie;/ he dziwne. a mianowicie kazdy dzieje sie w innym miejscu przewaznie u
      moich znajomych i po pewnym czasie ujawnia sie ten sam laczacy motym!! jedzie po
      szosie golf i przez otwarte okno strzela jakis lysy koles i zawsze trafia kogos w glowe i
      zabija;o;o masakra;o nie mam pojecia co to moze znaczyc;o dopiero po trzecim takim
      snie sie zczailam ze mi sie tak powtarzaja;o
    • Gość: Nieznana Re: ` wasze sny` IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 22:05
      Ja miałam ostatnio dziwny sen . Przyjechała do mnie babcia a rodzice gdzieś
      poszło . ktoś nagle zapukał . Ja powiedziałam babciu nie otwieraj ! Ale ona
      odtworzyła , i wtedy facet popchnął babcię i wylądowała za drzwiami . Był to
      włamywacz z dziewczyną . Babcia gdzieś znikneła . Natomiast facet powiedział "
      Zdziwiona co " A ja chyba w tym śnie zemdlałam .
    • ashely_tisdale Re: ` wasze sny` 09.05.09, 15:00
      Jak byłam mała to śniło mi się że gonią mnie wilczury tongue_out Biegłam po schodach a te schody
      się nie kończyły...wink Kiedy się obudziłam siedziała przy mnie moja mama i dowiedziałam się
      że przez sen krzyczałam ,,Mamo ! Mamo ! Pomocy!'' HeH big_grin || Dwa lata temu śniło mi się
      że mój ukochany braciszek (teraz na 20 lat ale w śnie miał z 13) został
      porwany...Porywacze zawiezli go do małego pomieszczenia bez dachu i wpuścili tam
      wilki...........a wilki go zjadły....To Było strasznEEEuncertainuncertain !! || Kidy indziej śniło mi się że
      zepchnęłam moją mamę ze schodów...confused || Mogłabym tak pisać o moich snach
      godzinami ... big_grinwinkbrawo
      • szpilka_ Re: ` wasze sny` 09.05.09, 17:29
        a mi sie wlasnie wczoraj sniło , ze na moje podworko przyszedł mały wielbład xD
        i moja rodzina go przygarnęła xD - i sprawdziłam w senniku co to znaczy i wyszło
        ze bede miała jakies trudnosci i niepowodzenia sad , a kiedys mi sie sniło ze
        mnie gonił kombajn xD i ja przed nim uciekałam przez łaki i lasy xD
        • iness_pendragon Re: ` wasze sny` 09.05.09, 19:29
          często mi się śni moja babcia,która umarła w zeszłe wakacje... Zawsze wtedy gdy w modlitwie ją o coś proszę i to sni mi się,że ona żyje. I też ciągle mi sie sni ze ktos porywa mnie albo moją siostrę zawsze się potem boję... A lubię gy śni mi się,że kogoś całuję...Zawsze całuje gwiazdy których na początkuza bardzo nie lubię a zawsze potym snie zaczynam je lubić a nawet kochać...całowałam już m.in. mitchela musso, jamiego timony,zaca efrona itp. sny były nieziemskie! a kiedy nielubiłam jonas brothers śnili mi się trzy noce pod rzad i niew ytrzymałam ściągnęłam piosenke sos i teraz jestem ich fanką
          • postrach_pcity Re: ` wasze sny` 09.05.09, 20:14
            mi sie śniło że założyłam sie z Joe Jonasem że nie zje kleju
            i zjadł ten klej tongue_out
            nic specjalnego miałam lepsze ale wolę ich nie ujawniać
            • twoja_stara Re: ` wasze sny` 16.05.09, 19:15
              o, skoro mowa o Jonasach, to mi się śniło, że ciągnęłam Joego na cmentarz xD nie
              wiem po co, nie widziałam jego twarzy, ale jestem pewna, że to był on ;D
            • iness_pendragon Re: ` wasze sny` 19.05.09, 20:25
              Jeden z moich snów był okropny! Do mojej szkoły na wieczór wszyscy przyszli ponieważ Jonaski miały tam grać koncert.Ja tak próbowałam się wyróżniac oni w ogóle nie zwrócili uwagi.Najpierw wszyscy siedzieliśmy w ławkach a oni soć opowiadali a potem miały być koncert na dworze.Ja podczas tego opowiadanie ich usnęłam w ławce,wszyscy poszli na konsert a ja się obudziłam po nocercie jak oni juz opuscili nasza szkołe
    • agnicha Re: ` wasze sny` 16.05.09, 19:48
      heh..ja miałam dzisiaj koszmarny senuncertain
      ...śniło mi sie ze jestem ze znajomymi i wogole z sis i sis cioteczna w takiej pięknej willi z basenem ze szklanymi schodami i wogole chałupa na 1 km...i tu nagle wchodzi chyba chłopak mojej siostry bo mielismy sapc w tym domu i on zabrał mnie do swojej sypialni..zrobił taka atmosfere a pozniej wszystko działo sie rano gdy lezałam goła pod jego kołdrą i czułam sie jak dziwka ... koszmar ... nie zycze nikomu takich snów pozniej jak wstałam jakos nie mogłam spojrzeć w oczy mojej siostrzesad
    • Gość: Ja Re: ` wasze sny` IP: *.cust.tele2.pl 16.05.09, 19:51
      Mi się śniło, że przyszła Godzilla do mnie pod dom i czekała aż jej otworzę. ^^ Albo, że mój
      tata poszedł rozsypać orzechy na ulicy, żeby ona się przewróciła wink
      • Gość: Cullenowa Re: ` wasze sny` IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 12:49
        Mi się kiedyś śniło, że ścięłam moje piękne długie włosy.. i ryczałam przez
        sen.. I wiecie co..?! Sen się spełnił.. wczoraj.. normalnie nadal mam czerwone
        oczy..cry

Kiedyś śniło mi się (jak byłam jeszcze mała) że gonią mnie jacys faceci.. ja
        przed nimi uciekam po podwórku, a wszyscy udają że nic nie widzą.. później
        wszyscy znikli.. a ja się obudziłam..

Śniło mi się kiedyś, że ja ze znajomymi załozyłam zespół( drugie RBD)
        śpiewaliśmy ich piosenki.. a wszyscy nam klaskali brawa i przychodzili na nasze
        koncerty..xD

Jeszcze kiedyś śniło mi się że za moim blokiem odbywał się koncert RBD.. a ja
        tam byłam (przed sama scenA) i Dulce oraz Ucker co chwile podchodzili koło mnie
        i dawali mi czesć.. albo brali mnie na scene (a Ucker ze mną
        flirtował)serceserceserceserceserce

Mogłabym tak opowiadać i opowiadać.. a pomysleć że kilka miesięcy temu w ogóle
        nic mi się nie śniło..shock
        • julka6655 Re: ` wasze sny` 19.05.09, 19:58
          Mi kiedyś dawno śniło się , że miałam wymiane z USA w sql i przyjechali do nas
          JB, jako uczniowie ^^. Ja miałam Joego i on mi w ogóle grał na gitarze w domu i
          spiewał, a potem jak się obudziłam to nie wiedziałam czy to było naprawdę, takie
          mi się realistyczne wydawało.A potem jak zobaczyłam gdzieś jego zdjęcie to się
          poryczałam, bo mi się to wszystko przypomniało, to było dziwne .;p
          • alimiley Re: ` wasze sny` 19.05.09, 20:59
            ja mam bardzo zryte sny

1)kiedys sniło mi sie ze u mojej babci za remizą byla cena a mialy miała tam
            koncert i ja stałam pod sceną i ona rzuciła mi czapke w ktorej była płytabig_grin

2)kiedys chodziłam po moim miescie i tam byla miley a ja za nia chodzilam i
            potem w mojej szkole na sali gimnastycznej był jej koncerttongue_out

3)albo kiedy jechałam jakimś autem i potem gdzies poszłam a chlopak ktory mi sie
            pooba pocalowal mniesercebig_grin
            to bylo boskiekisstongue_out
            • twoja_stara Re: ` wasze sny` 20.05.09, 06:51
              a mi się dzisiaj śniło - najlepsze - że jadę pociągiem na koncert Dir en Grey, a
              w pociągu sami naćpani ludzie O_O i rzuciłam jakąś małą typiarą i jej baterie
              wypadły xD śmieeech, wielki. xD
    • vanessa.hudgens Re: ` wasze sny` 20.05.09, 12:35
      Mi się dzisiaj dwa sny śniły
      1)Że tata kupił pijawkę do domu(a ja się ich strasznie boję)taką białą i dosyć
      dużą(nie wiem czy takie istnieją,ale to przecież sen)i ja cały czas odchodziłam
      od taty,bo on się do mnie zbliżał z tą pijawką,gdy się obudziłam od razu
      wiedziałam,że to tylko sen(bo czasami to gdy się budzę ze snu to czasami nie
      wiem czy to sen czy prawda)i potem szybko z powrotem zasnęłam.
      2)potem drugi mi się przyśnił,że byłam na jakiejś wycieczce z moimi rodzicami i
      nie wiem skąd nagle w ręku miałam papierosa,spróbowałam wtedy się
      zorientowałam,że ja nigdy nie miałam palić papierosów i wtedy poczułam coś(nie
      wiem sama co to za uczucie)więc szybko poleciałam do swojego pokoju żeby wziąć
      gumę do żucia(bo czytałam na kotkowym forum,że żując gumę się odechciewa palić)i
      na szczęście mi się szybko odechciało,ale gdy się obudziłam nie byłam pewna czy
      to sen czy prawda
      Mi jeszcze niedawno nie śniły się sny,a teraz co drugi dzień.Właśnie ostatnio
      miałam dwa inne sny:
      1)Wyskoczyło mi coś na ręce i po jakimś czasie mama to zobaczyła i wtedy okazało
      się,że to było coś takiego,że trzeba odcinać rękę,ale nie takim normalny
      sposobem tylko trzeba było...ogniem.Mama powiedziała,że będzie lekko boleć,ale
      ja uciekałam i w końcu się obudziłam,ale nie byłam pewna czy to sen czy prawda.
      2)Któregoś dnia oglądałam Zmierzch na you tubie,jednak go nie skończyłam(od razu
      piszę,że ja nie przepadam za Pattinsonem)no i wtedy mi się śniło,że ja go
      spotkałam przebywałam z nim cały czas i go uwielbiałam.Tak uwielbiałam,że
      chwaliłam przed przyjaciółką,że ja spędzam z nim czas,a ona nie,a ona też go
      uwielbiała tongue_out to było straszne,no może ok nie jest taki zły,ale być tak
      wpatrzonym w gwiazdę,że aż przechwalać się przed przyjaciółką?To jest okropne.
      Niestety moje sny to przeważnie koszmary,albo straszne rzeczykiss
      • iness_pendragon Re: ` wasze sny` 20.05.09, 13:39
        Ołćconfused Ja też kiedyś miałam sen zwiazany z robectwem!
        I inne xD
        1.
        Śniło mi się,że pojechałam do rodzeństwa ciotecznego na ferie i oni mieli pająki(w realu ich nie mają).Ciągle dokupowali nowe i one chodziły po podłodze i w ogóle wszędzie.Ja juz przechodziłam paranoje w tym domu więc spakowalam torby i poszłam na tramwaj.Zobaczyłam jakiś sklep z ciuchami i tam poszłam,pomyślałam,że wrócę jednak do tego "ZOO" i zostawiłam moje pakunki na chodniku bo mialam je zgarnąć jak będę wracać
        ze sklepu.I tam spotkałam mojego tatę i powiedziałam żeby mnie zabrał do domu ale jemu to było obojętne.Potem moje torby na chodzniku były całe rozwalone.
        2.
        Z mamą,tatą,siostrą i jakimiś niznanymi osobnikami pojechałam na "pizze".Myślałam,ze to będzie normalna pizza a tu nie. Podali nam na talerzach kartkiz gazet i bardzo dobrze pamiętam,że na jednej znich był Aaron Johnson.To było ochydne.Zaledwie zaczęłam jeść i od razu zachiało mi się pić ale nie było tam picia.
        3.
        Stałam z młodszą siostrą przy studni mojej babci i ona chyba skakała czy tańczyła,mniejsza z tym.Ona wpadła do tej studni ja zaczęłam płakać i krzyczeć do mojej mamy a mama sobie szła i się patrzyła tylko.Okropne!!!
        • justynaa134 Re: ` wasze sny` 20.05.09, 15:19
          A mi się śniło, że do Polski (do mojej miejscowości) przyjechał Jonas Brothers xD
          więc poszłam na ich koncert. Stałam sobie spokojnie i słuchałam ich muzy i nagle
          zauważyłam, że Joe stoi koło mnie!!serce więc ja tak na niego patrze i on się
          do mnie uśmiechnął i coś powiedział ale się zdziwiłam, ponieważ on mówił do mnie
          po polsku;/ a on jest przecież z USA;/ ale i tak z nim flirtowałam. i za chwilę
          mnie mama obudziłamcry sad
        • sweet...ash Re: ` wasze sny` 17.06.09, 21:12
          Nienawidze wszselkiego rodzaju pasożytów, więc ten sen był dla mnie koszmaremm!

Kiedyś śniło mi się że W naszym domu była mysz! Potem zaczeło ich przybywać i przybywać, aż cała podłoga była zapełniona myszami i szczurami!
          Ja stałam na kanapie i ciągle wrzeszczałam! Kiedy chciałam zastawić pułapke..upadłąm na podłoge a one mnie oblazły , wrzeszczałam jak opętana, po chwili moja mama mnie zbudziła i mówiła że ciągle krzyczałam a ona nie mogła mnie dobudzić!

Troche to głupie, ale sny już takie są!kiss
          • demi1112 Re: ` wasze sny` 17.06.09, 21:32
            Ja czasami mam takie sny że np. spadam z krzesła i wtedy się boje i zawsze się
            budzę. Lub że np. jak coś się fajnego stanie na dworze to potem jak zasypiam to
            myślę o tym i mam sen które uczestniczyły w tym wydarzeniu mi się śnią.
            • demi1112 Re: ` wasze sny` 17.06.09, 21:38
              Mi się jeszcze śniło że byłam na koncercie Demi z jakimiś dziewczynami i Demi
              podała mi rękę (to była super bo jestem fanką Demi). A potem się obudziłam, to
              był krótki sen.
              • klaudysia hehe 19.06.09, 00:08
                Mi się śniło,że byłam gwiazdą pop rock xd
                najpierw bylam w jakims samolocie nie wiedzialam o co cho xd
                wylądowalismy a ludzie tak piszczeli a ja sie cieszylam ze mnie lubią xd
                zaspiewalam i gazety zaczely o mnie pisac same dobre rzeczy wink
                a potem zobaczylam miley cyrus siedziala ze swoim tata w takiej kawiarni i mowila mu cos
                ze jest o mnie zazdrosna bo przeze mnie traci fanow xd i mi tak zazdroscila xd
                potem ide do domu a moja mama powiedziala oglądalam wlasnie w telewizji jak taka
                dziewczyna spiewala i byla bardzo podobna do ciebie xDDD
                Wtedy ja jej uciekłam bo nie chciałam żeby kto kolwiek wiedzial ze prowadze podwojne
                zycie jak hannah montana xDD a potem sie obudzilam ale to był najlepszy sen jaki
                mialam smirk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka