buntowniczkaxd . 08.02.11, 16:04 1. rap 2. wiele ich mam C: 3. codziennie inna C: Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_emo Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 12.02.11, 00:04 1. Nie mam określonego gatunku muzyki którego słucham, ale bynajmniej na 100% nigdy nie słuchałam, nie słucham i myślę, że nigdy nie zacznę słuchać metalu oraz disco polo . 2. Jest ich masa ... MJ, Afromental, Robbie Williams, 30STM, Robert M. i inni. 3. Płyty ulubionej nie mam, bo zazwyczaj jest tak, że z całej płyty podobają mi się 3-4 piosenki i zazwyczaj tyko je słucham. A ulubiona piosenka się zmienia z każdym dniem... aktualnie katuję 'stare, ale jare' piosenki np. Sleeping in my Car czy AC/DC - Higway to hell w wykonaniu Ewy Farny . Odpowiedz Link Zgłoś
szpillla Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 12.02.11, 14:30 polskie nastolatki nie maja swojego gustu - i sluchaja tego samego, ja tego nie rozmumiem bo dlaczego ja mam lubic muze, ktora podoba sie moim kolezankom Odpowiedz Link Zgłoś
magic_ . 24.02.11, 20:36 1. Stanowczo rock, może trochę hip-hop i POP. 2. Lady Antebellum, Niravana, 30 STM, Taylor Swift, Metallica, Tyrone Wells, Five For Fighting, Automatic Loveletter, Paramore, Green day, My chemical romance, Nelly. 3. Tych gości powyżej, wszystkie piosenki i płyty. Odpowiedz Link Zgłoś
laurie Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 25.02.11, 14:12 1. hip hop i reggae 2. małpa<3 ras luta.<3 a zespół to eastwest rockers<3 3. piosenka- bas tajpan-3 życzenia eastwest rockers-gangsta i małpa-nie byłem nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
olusiab12 Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 25.02.11, 14:50 1. Hehe , rap i reggae ( sorry ze dwa ale lubie tak samo ;p ) 2. Piosenkarki ulubionej nie mam , Peja , Ras Luta (no i sgm xd) 3. Piosenka : Peja - Staszica story 4 , Ras Luta - Walcz cały czas . Wiem , dla niektórychdziwne że dziewczyna słucha rapu ... ;p Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: kara4454 26.02.11, 00:18 1. Ulubiony gatunek muzyki? rock 2. Ulubiona piosenkarka i piosenkarz? Zespół? christina aguilera,nie mam,30 SECONDS TO MARS 3. Ulubiona piosenka i płyta? piosenek jest za duzo a to płyty: This Is War a Beautiful Lie 30 Seconds To Mars Odpowiedz Link Zgłoś
dem34 Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 01.03.11, 23:46 1. rap 2. GonGURALesko,TEDE, małpa,sobota,eldo itp. 3. piosenka gural - cały lokal pływa płyta - inwazja porywaczy ciał Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiau11 tuuu ; D 02.03.11, 07:58 1. Przeważnie Grunge . 2. Nirvana 3. Płyta Nevermind zespołu Nirvana Odpowiedz Link Zgłoś
corellka Re: tuuu ; D 08.02.12, 15:41 1. Rock 2. Linkin Park 3. Płyta: Minutes To Midnight - Linkin Park, piosenki to zależy. Kocham muzykę rockową i to zależy od chwili. Obecnie Coldplay - In My Place Odpowiedz Link Zgłoś
noicomipowiesz Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 13.02.12, 17:24 1. pop 2. piosenkarka ?? kurczę .. trudno wybrać.. no ale.. Rihanna i Adele .. piosenkarz? może ... Pitbull i .. no . 3. piosenka? wow, dużo!! m,in. Cher Lloyd - Want u back, Jessi J - Domino.. itd Odpowiedz Link Zgłoś
maja920 Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 13.02.12, 17:44 zuziio napisał(a): > Od razu proszę - nie kasujcie tego tematu. > Uwielbiam słuchać muzyki. Często poruszam tematy z nią związane na swoim blogu. > Do > swojej comiesięcznej gazetki blogowej "Fabulous" chciałabym przygotować raport > pt. "czego słuchają polskie nastolatki". I dlatego proszę was o pomoc. Moglibyś > cie > odpowiedzieć na kilka pytań: > 1. Ulubiony gatunek muzyki? > 2. Ulubiona piosenkarka i piosenkarz? Zespół? > 3. Ulubiona piosenka i płyta? 1 nie mam określonego 2 Pezet,Lana Del Rey,Rihanna,Bruno Mars,Maroon5,Cher Llyod... 3 Nie mam zmienia mi się prawie z każdym dniem ;p Odpowiedz Link Zgłoś
estrellaa Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 13.02.12, 17:53 1 rap, reggae 2 grubson <3 ewr, peja, eldo, bob one, bas tajpan, tallib, vavamuffin, no może jeszcze ras luta i sgm, pezet, onar też jest dobry, no i raggafaya . 3 nie umiem wybrać ulubionej piosenki, a płyta to chyba Coś więcej niż muzyka i O.R.S . grubsona i Odpowiedz Link Zgłoś
riri48 Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 13.02.12, 18:19 1. R&B, Pop, Rap 2. Rihanna, Katy Perry, Kanye West, Jay-Z, Beyonce Odpowiedz Link Zgłoś
mydoubt. me gusta. 13.02.12, 18:34 1. Ulubiony gatunek muzyki? ciężko mi wybrać między rockiem a bluesem. to mój odwieczny konflikt . ; D 2. Ulubiona piosenkarka i piosenkarz? Zespół? wokalista Riedel, a zespół Dżem 3. Ulubiona piosenka i płyta? jeeeej, ile ja mam ulubionych piosenek ; d wybrałabym chyba "List do M.", a jeśli chodzi o płytę to "The singles" Odpowiedz Link Zgłoś
love1d Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 13.02.12, 18:55 1.Rock , Pop(tylko trochę) 2.One direction, coldplay 3.nie potrafie powiedzieć tego jest starsznie dużo Odpowiedz Link Zgłoś
lilaa. Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 13.02.12, 19:04 1. Rock i wszystko co się od niego wywodzi ( prawie wszystko). 2. Guns N' Roses, Led Zeppelin, Aerosmith, Metallica, The Beatles, Nirvana i tego typu sprawy. 3. Płyty wszystkie Gunsów, Led Zeppelin, Afromental - The B.O.M.B, Slash solo. Odpowiedz Link Zgłoś
alicez Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 13.02.12, 19:33 ulubiony gatunek: Post hardcore i temu podobne Ulub zespół: My Chemical Romance, escape the fate, Black veil brides Ulub piosenka: Helena MCR Ulub płyta: Three cheers for sweet revenge MCR Odpowiedz Link Zgłoś
foczka Re: Czego słuchają polskie nastolatki? 29.02.12, 14:21 1. Rock 2. The Pretty Reckless 3. the pretty reckless- my medicine . album: LIGHT ME UP ! <3 ;D Odpowiedz Link Zgłoś