Dodaj do ulubionych

Operacje plastyczne

30.06.10, 23:33
Co uważacie o operacjach plastycznych ? Nie koniecznie o takich mega ale np o korekcji
nosa , uszu, powiększanie piersi (takie pojedyncze rzeczy ) a co sądzicie o czymś takim
żeby upodobnić się do jakiejś gwiazdy?
Ja popieram te drobne korekty , które znacznie utrudniają nam życie a tępie te puste laski
co są całe sztuczne. a wasza jaka jest opinia?;]
proszę o dojrzałe wypowiedzi;] a może też byście u siebie coś zmieniły? ;]]
Obserwuj wątek
    • valhalla Re: Operacje plastyczne 30.06.10, 23:38
      jeśli ta drobna korekta naprawdę poprawi nam samopoczucie, to czemu nie? chociaż
      nadal jestem za tym, że trzeba zaakceptować swoje ciało i nie zmieniać nic na siłę.
      upodobnianie się do gwiazd to totalna głupota i powinna być zakazana :d

sama zdecydowałabym się może na pomniejszenie piersi, bo mnie wkurzają. ale
      wątpię, żeby kiedykolwiek do tego doszło.
      • klaudia_18 Re: Operacje plastyczne 30.06.10, 23:44
        A wątpisz z powodów finanswoych czy bólu itp?
        Za duże piersi czasem powodują choroby kręgosłupa i nie wiem dlaczego ludzie krytykują
        takie osoby gdy mówisz o tym że 'miałam operacje plastyczną' nie wiedzą czemu i na co a
        cię krytykują według mnie jest to co najmniej niemiłe...Bo przyznam się że 2,5 tyg temu
        przeszłam operacje plast nosa(miałam garbka i krzywą przegrodę nosową i od pięciu lat
        marzyłam o tym żeby go 'naaprawić' i rodzice 'dali' mi to jako prezent urodzinowy ;])
        Najlepsza decyzja w moim życiu ;]
        • valhalla Re: Operacje plastyczne 01.07.10, 03:21
          hm. sama nie wiem. po prostu nie wiem, czy potrzebne mi to tak naprawdę do
          szczęścia. co prawda kręgosłup i takie tam... wiem tylko, że jak już się na 100%
          zdecyduję, to nic mnie nie powstrzyma :d
    • kinnley ;) 30.06.10, 23:44
      Sama miałam operacje nosa . Nie podobał mi się i mnie denerwował . Mama powiedziała,
      że mnie zabiera do chirurga . Dwa miesiące później miałam operacje . Trwała około 2
      godzin . Poźniej był cholerny ból , ale teraz nie mam żadnych wad w wyglądzie . Ból i diety
      były tego warte smile
      • klaudia_18 Re: ;) 30.06.10, 23:46
        kinnley napisał(a):

> Sama miałam operacje nosa . Nie podobał mi się i mnie denerwował . Mama powiedz
        > iała,
        > że mnie zabiera do chirurga . Dwa miesiące później miałam operacje . Trwała ok
        > oło 2
        > godzin . Poźniej był cholerny ból , ale teraz nie mam żadnych wad w wyglądzie .
        > Ból i diety
        > były tego warte smile

Miałam ten sam przypadek a zabieg miałam 2 tyg po wizycie trwał 2,5 h a bólu nie miałam
        zadnego tylko gipsik i 6 szwów xd
        • kinnley klaudia_18 30.06.10, 23:53
          Mnie bolało, gdy gipsik naciskałam . Ale pokusa naciskania nosa była wielka, i wtedy bolało
          XD
      • kinnley98 Re: ;) 30.06.10, 23:54
        No, ja miałam też operacje nosa, bo był zbyt zdarty. Mój zabieg trwał2 i pół godziny ale
        to nie wielka różnica, i zgadzam się z Kinnley, staraszny BÓL ! Ale ja nie mam żadnych
        sprzeciwień co do operacji plastycznych, no tylko głupie jest dla mnie upodobnianie się do
        gwiazd, to tak jakby się niemiało własnego stylu, wyglądu, twarzy i ciała. Wiem, każdy
        prawie uważa że Angelina Julie to ideał albo Merlin Monrrow, przecież to jest bez sensu
        lepiej mieć własnąurodę i takie tam, niektóre osooby nawet sa ładniejsze od niektórych
        gwiazd, także uważm że, upodabnianie sie do sław za pomocą operacji plastycznych to
        strata kasy czsu i bólu. Chcieliście, to macie dojrzałą wypowiedź .
        • klaudia_18 Re: ;) 01.07.10, 00:04
          Widzę że jest więcej osób takich jak ja xd miłekiss
          Ja po operacji miałam opuchliznę tylko 2 dni a siniaki po czterech dniach na dwa i to od
          razu żółte i lekarze (pani chirurg i laryngolog) nie mogli uwierzyć że tak szybko mój
          organizm się regeneruje xdbig_grin
    • lofjukitten O ironio. 30.06.10, 23:59
      Prosisz o dojrzałe wypowiedzi, a sama nie wypowiadasz się dojrzale, o ironio.
      Najładniejsze jest naturalne piękno, więc nie rozumiem 'ulepszania' się na siłę.
    • orbitka Re: Operacje plastyczne 01.07.10, 00:00
      Za korektą nosa, ust czy takich drobnych rzeczy jestem na tak. To nic złego,
      każdy ma kompleksy i czasami trudno z nimi żyć. Ja sama chciałabym w
      przyszłości zmienić lekko nos, zobaczymy co z tego wyjdzie. A osoby, które
      próbują upodabniać się do gwiazd są po prostu nienormalne jednym słowem. Trzeba
      być sobą, nie kopią innych. Pochopne decyzje mogą w przyszłości bardzo
      zaszkodzić. Pozdrawiam!serce
    • drama_queen Re: Operacje plastyczne 01.07.10, 00:04
      nie mam nic przeciwko operacjom plastycznym, ale sama nigdy nie poddam się
      takiemu zabiegowi. za dużo się naczytałam.
    • kia Re: Operacje plastyczne 01.07.10, 00:12
      wedlug mnie jak najbardziej, ale wszystko z umierem a nie dziewczyna przesadzi i lazi po
      plazy z cyckami jak pamela anderson i wszystkim wmawia ze sa 100% natural ;/
    • monik4 Re: Operacje plastyczne 01.07.10, 00:16
      sa beznadziejne xd
      • klaudia_18 Re: Operacje plastyczne 01.07.10, 00:24
        monik4 napisał(a):

> sa beznadziejne xd

Brawa dla tej Pani jupiiii!!!! nie ma to jak dojrzała wypowiedź ah twój poziom
        poprostu,,,,pozazdrościć ah sad xdd
    • truskawkooowaa. Re: Operacje plastyczne 01.07.10, 09:00
      pewnie, u sb bym wiele zmieniła, ale na operacje plastyczną nigdy bym się nie zgodziła
      (pewnie powiecie że tylko tak mówie, a jak bd dorosła to bd chciała, ale wcale nie . ; p) to
      jest dla mnie straszneeeeee !xd
    • marcelinkaa Re: Operacje plastyczne 01.07.10, 09:29
      ja toleruje tylko niewielkie zmiany w swoim wyglądzie zmienione operacjami
      plastycznymi.
      ja np. chciałabym zmienić wygląd swojego nosa, ale mam dopiero 15 lat i boje sie
      powiedzieć rodzicom bo wiem jak zareagują uncertainuncertain
    • idiotka_ Re: Operacje plastyczne 01.07.10, 10:41
      operacje plastyczne są chore. chyba że trzeba je zrobić, bo nie można normalnie
      funkcjonować. powiększanie piersi to jest najgłupsza operacja plastyczna na świecie!
      rozumiem chłopakom może się podobać, ale inne kobiety będę na tą osobę która powiększyła
      sobie piersi patrzyć dziwnie - przynajmniej ja bym tak patrzyła.
      upodobnianie się do gwiazd? to jest już totalna głupota. człowiek musi być troszkę chory
      psychicznie żeby to zrobić.
      ja nie lubię swojego nosa, ale nigdy nie poddałabym się operacji plastyczniej. poza tym dużo
      operacji plastycznych się nie udaje.
    • agnes_123 Re: Operacje plastyczne 01.07.10, 10:46
      ja bym chciała korekte nosa ale nigdy w życiu bym nie powiekszyła sobie piersi czy
      upodobnila do jakiejś znanej gwiazdy moim zdaniem to byłoby chore
    • truuu Re: Operacje plastyczne 01.07.10, 10:53
      ym.. nie mam nic do operacji plastycznych, jeżeli są potrzebne do naszego
      zdrowia czy coś.
      a na polepszanie humoru wybrałabym chyba coś innego niż operacje xd
      a o upodobnianiu się do gwiazd to aż szkoda gadać.
    • maitsa Re: Operacje plastyczne 01.07.10, 11:59
      Uważam że upodobnianie sie do jakiejś gwiazdy jest chore sciana
      Jeśli chodzi o operacje to myśle że każdy powinien zaakceptować siebie takiego jakim jest, no
      chyba że operacja ma na celu ułatwienie życia bądź polepszenie samopoczucia
      Reszta to strata kasywink
      • majson Re: Operacje plastyczne 01.07.10, 12:18
        Uważam że drobna jedna operacja może być ale już więcej czy w ogóle cała
        deformacja to nie ponieważ każdy ma swój urok i żeby być piękną nie trzeba całej
        się poddawać operacjom plastycznym. A wiadomo każdy ma słabszy punkt czy to nos
        czy usta może piersi... dlatego też sądzę że jeśli ma się pieniądze na taką
        operację to można sobie pozwolić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka