dzulien Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 23:00 Adam Lambert np ale jego 1 płyta nie 'For You Entertainment ' P 30 seconds to mars the kill , from yeasterday. Odpowiedz Link Zgłoś
letsgetcrazy Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 23:09 Ja na przykład bardzo lubię piosenke Someday Flipsyde Odpowiedz Link Zgłoś
natalciaxxx Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 23:22 Malese Jow - Hey oh ! Malese Jow - Go Go Malese Jow - Left Me In The Air Malese Jow - Red Light Sasha Strunin - Give Me Back My Money Him - Hartkiller Katerina Graham - Sassy Odpowiedz Link Zgłoś
tostusiowa Jersey, No.5 18.07.10, 23:23 ta pierwsza od Mayday Parade, druga od Hollywood Undead Odpowiedz Link Zgłoś
luisana Re: Fajne nieznane piosenki ;0 18.07.10, 23:26 Polecam wszystkie piosenki Tamar Kaprelian, zwlaszcza utwór New Day. Odpowiedz Link Zgłoś
blackbirdfly Re: Fajne nieznane piosenki : * 19.07.10, 00:19 Świetne piosenki ma Regina Spektor między innymi 'Eet', 'The Call' i 'US'. Może Kate Nash? Na przykład 'Merry Happy', 'We Get On', albo 'Paris'. Jednak na prawdę polecam klasykę czyli The Beatles! Może 'All my loving'? 'Eight days a week'? 'Please mr Postman'? Odpowiedz Link Zgłoś
justysiaaa Mam nadzieje ze pomoge 19.07.10, 00:39 Podam ci kilka fajnych zespołów:<br /> 1. Neverstore<br /> 2. Maleo reggae rockers<br /> 3. Armia<br /> 4. Goo Goo Dolls<br /> 5. Forever the scikest kids<br /> 6. 3 Doors down Odpowiedz Link Zgłoś
zoey_redbird Re: Fajne nieznane piosenki ;0 19.07.10, 07:58 Sixteen zespół już nie istnieje,ale kilka fajnych kawałków zostało np. Twoja lawa i Obudź we mnie wenus. Kasia Cerekwicka-Zamilcz(Na kolanach) Monika Brodka Miał być ślub Bajm- Lola lola, Króttka Historia, Kocham Cię, Płynie w nas gorąca krew. Urszula- Białą droga,niebo dla ciebie, ten tato. i inne Odpowiedz Link Zgłoś
miss_yaa Re: Fajne nieznane piosenki ;0 19.07.10, 08:50 caught up in you- cassie thomson here with me- plumb Odpowiedz Link Zgłoś
modern.azure Re: Fajne nieznane piosenki ;0 19.07.10, 09:21 Espen Lind - Baby you're so cool Jason Mraz - Try try try Carrie Underwood - Cowboy Casanova Odpowiedz Link Zgłoś
pinkax3 Re: Fajne nieznane piosenki ;0 19.07.10, 10:22 Super jest piosenka Kiss and Tell Justina Biebera . Wsumie ona jest znana ale co tam Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Fajne nieznane piosenki ;0 19.07.10, 10:34 Praktycznie wszystkie piosenki, któych słucham są mało znane tu w Polsce bo takie zespoły najbardziej mi się podobają... Odpowiedz Link Zgłoś
kayla Re: Fajne nieznane piosenki ;0 19.07.10, 11:08 Znam kilka nawet dużo 1. Liz Phair - Why Can't I? 2.Jessica Jarrell-Key To My Heart 3.Simple Plan -Save You 4.Michelle Branch- Goodbye to you oraz Everywhere i All You Wanted 5. All Time Low- Painting Flowers 6.Mayday Parade- Still Breathing oraz The Memory 7.Boys Like Girls- Thunder oraz The First One 8.Forever The Sickest Kids - She Likes -uwielbiam 9. Kelly Clarkson- Impossible oraz Long Shot i Cry- z jej nowej płyty 10.Katy Perry- If You Can Afford Me To chyba wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
mileyyc Re: Fajne nieznane piosenki ;0 19.07.10, 12:21 zazwyczaj są to takie piosenki które sa i nie mają teledysku, wyobraźcie sobie ze jeszcze niedawno tylko kilka osób wiedziało o piosence Katy Perry i Timbalanda, a reszta niewiedziała bo nie puszczali w TV, ja płyte ostałam na święta i wszystkie piosenki znam ;p Odpowiedz Link Zgłoś
chris21 Re: Fajne nieznane piosenki ;0 19.07.10, 12:26 Vampire Weekend - Giving Up The Gun jest świetne ogólnie, to można wejść na stronę billboard.com i tam będzie notowanie 100 najlepszych singli w Stanach. Chyba nie muszę dodawać, że większość jest w Polsce nieznana Poza tym, zespoły Boys Like Girls, Capra czy Lifehouse są warte posłuchania ;D Odpowiedz Link Zgłoś
hepsio Re: Fajne nieznane piosenki ;0 19.07.10, 12:30 mike posner - cooler than me chris brown & tyga - deuces new boyz - cricketz happysad - made in china one night only - say you don't want it nas - made you look więcej nie chce mi się wymieniać ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
biedronssa Re: Fajne nieznane piosenki ;0 19.07.10, 12:43 Nightwish - 7 Days to the Wolves Nightwish - Amaranth Odpowiedz Link Zgłoś
cool_girl Re: Fajne nieznane piosenki ;0 19.07.10, 13:05 Joan Jett - Bad reputation James Brown - I Feel good James Brown - Sex machine Odpowiedz Link Zgłoś
dark_angel97 Re: Fajne nieznane piosenki ;0 23.07.10, 19:27 Cristian Castro - Dos Amantes The Rasmus ft. Anette Olzon - October and April Superchick - Stand in the rain Evanescence - Bring me to life Odpowiedz Link Zgłoś
dark_angel97 Re: Fajne nieznane piosenki ;0 23.07.10, 19:33 I zapomniałam Bole chudiyan Odpowiedz Link Zgłoś
kaolcia The click five ^^ 19.07.10, 13:10 The clik five - kidnap my heat i inne piosenki są fajne, np. pop princes... ;P <br /> jest też fajny film z ich zespołem tylko że grają inni aktorzy przystojniejsi ;P<br /> jbc. film to "przebojowe porwanie" Odpowiedz Link Zgłoś
agata_es Re: Fajne nieznane piosenki ;0 19.07.10, 13:34 Emily Osment all the way up Cascada Pyromania The Weronicas 4ever The Weronicas Untohed Evanescence Bring me to live Odpowiedz Link Zgłoś
carmilla666 Re: Fajne nieznane piosenki ;0 19.07.10, 14:23 Emilie Autumn -306 Marilyn Manson-(s)aint Epica-Never Enough Cradle of Filth-Nymphetamine Jesli chciałabys wiecej to pisz Odpowiedz Link Zgłoś
amanduni_15 Re: Fajne nieznane piosenki ;0 19.07.10, 14:40 dobra " czego ona chce " " babilon szuka ganji " poszukaj jakies nuty bas tajpan np " 3 życzenia " . " moja lady " też fajne :] Odpowiedz Link Zgłoś
nephilim Re: Fajne nieznane piosenki ;0 19.07.10, 15:10 Ja słucham niezbyt znanego japońskiego zespołu rockowego abingdon boys school. Najlepsze ich kawałki to zdecydowanie Desert Rose, Siren, Nervous Breakdown, Strenght, Howling, Innocent Sorrow. Radzę posłuchać, są świetni ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd the creepshow. 19.07.10, 15:12 posłuchaj sobie. znani bardzo to oni nie są, jeśli na tym Ci zależy. Odpowiedz Link Zgłoś