po_prostu_magda Re: Fajne nieznane piosenki ;0 29.07.10, 22:06 Florence and the machine -mają fajne piosenki xd Nirvana grubson jeśli lubisz reggae Odpowiedz Link Zgłoś
narwanychochlik Re: Fajne nieznane piosenki ;0 03.08.10, 20:24 hmmm... 100 monkeys - ugly girl; spaceship mandy moore - only hope alyosha - sweet people blue foundation te lubię jeśli się nie spodobają to trudno pozdawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aguskaa_ Fajne nieznane piosenki ;0 24.08.10, 15:35 hmm to dużo nawet: simple plan - everytime simple plan - no love simple plan - perfect simple plan - vacation simple plan - your love is a lie simple plan - untitled simple plan - take my hand ojj, ale nie no. ogółem to wszystkie piosenki simple plan. xD dobra, co innego. ;p hoobastank - the reason coldplay - the scientist hoobastank - if I were you the fray - enough for now aha no i of course: thirteen senses - into the fire! <3 Odpowiedz Link Zgłoś
karolinax3 Re: Fajne nieznane piosenki ;0 24.08.10, 15:39 Sabrina Washington- OMG. Spidi-Dla Ciebie. Firma-na zawsze. Lady Gaga -Paper gangsta. tyle, jak narazie mam z fonie nieznanych Odpowiedz Link Zgłoś
madzailena1500 Re: Fajne nieznane piosenki ;0 24.08.10, 15:41 Diana Vickers ;Once Odpowiedz Link Zgłoś
wyimaginowana_ Re: Fajne nieznane piosenki ;0 24.08.10, 15:48 Radiohead - Creep I wish I was special, you're so fucking special. < 33. hah, ;D Odpowiedz Link Zgłoś
emilka1136 Re: Fajne nieznane piosenki ;0 25.08.10, 22:39 one republic mają 2 super albumy -dreaming out load i wakingup Odpowiedz Link Zgłoś
miley_rokia The Ready Set i.. 25.08.10, 22:43 Polecam The Ready Set - Love Like Woe i Greyson'a Chance. Jeśli jeszcze ci mało pisz na moje GG 6077950 Odpowiedz Link Zgłoś
nikita94 Re: Fajne nieznane piosenki ;0 25.08.10, 23:03 Plumb- stranded Metalica - nothing else matters Metalica- unforgiven II Puddle Of Mudd - Blurry You me at six- Kiss 'n tell you me at six -allway attract there for-tomorrow- pages all time low - weigtlles all time low -remeber sunday Odpowiedz Link Zgłoś
jay_bieber Re: Fajne nieznane piosenki ;0 25.08.10, 23:21 już za późno, ale sie nudze, wiec napiszę zależy jaki rodzaj muzyki lubisz. a wiec tak: - Akon: (pop) - Troublemaker ft. sweet rush - jest świetne (dla mnie) - Keep You Much Longer - tu szczególnie refren jest za***bisty - We Don't Care - Clap Again - to jest bonusowa z płyty Freedom. na początku nudna, ale za chwile jest super taka rytmiczna - Linkin Park: (rock) - In Pieces - Valentines Day - kocham tą piosenke!!!! - Shadow Of The Day - to taka spokojniejsza - Leave Out All The Rest - to też troche spokojniejsza - i wiele innych - Dead By Sunrise: (rock) - Give Me Your Name - jest super, taka spokojna - Too Late - spokojna, wchodzi w ucho - Let Down - taka jak too late. b. podobna Odpowiedz Link Zgłoś
xnamex Re: Fajne nieznane piosenki ;0 25.08.10, 23:25 Może whattaya want from me, albo piosenki Evanescence? Whisper, Lithium, my immortal.... Odpowiedz Link Zgłoś