iwciaa12 26.07.10, 16:15 Jakie filmy wam się podobają i co byście mi polecali ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarelo Re: Jakie polecacie mi filmy do obejrzenia ? 26.07.10, 17:06 bękarty wojny, nostalgia anioła, zombieland, poznaj moich spartan ;P Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Jakie polecacie mi filmy do obejrzenia ? 26.07.10, 17:12 Historia kopciuszka z (Hilary Duff) i New York Minute ( Nowy Jork, nowa miłość) . Odpowiedz Link Zgłoś
pauleska0 Re: Jakie polecacie mi filmy do obejrzenia ? 26.07.10, 17:26 -Koszmar z Ulicy Wiązów (2010) -polecam ;P jak lubisz się bać ;d Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Jakie polecacie mi filmy do obejrzenia ? 26.07.10, 18:21 koszmar z ulicy wiazoow !!! doobree Odpowiedz Link Zgłoś
ola363 Re: Jakie polecacie mi filmy do obejrzenia ? 26.07.10, 18:46 kup sobie okulary 3d i obejrzyj w nich odlot a poza tym to kopciuszek roztańczona historia ( z seleną gomez) hannah montrana film nowy jork nowa miłość wakacje w rzymie jak dwie krople wody i inne: Odpowiedz Link Zgłoś
solarka Re: Jakie polecacie mi filmy do obejrzenia ? 26.07.10, 17:26 To np.: - Greta (jeden z nowszych Hilary Duff) - Sydney White - Bandslam (świetna gra byłych Disney'owskich gwiazdek) - wszystkie filmy z Olsenkami ;> - Akwamaryna - Wild Child - Kopciuszek. Roztańczona historia. - Po prostu walcz - Ona to on - Rozbitkowie - Ciacho Jak sobie przypomnę to napisze więcej Odpowiedz Link Zgłoś
llena Re: Jakie polecacie mi filmy do obejrzenia ? 26.07.10, 17:38 Dorwać była - może nie jest to ambitny film ale się można pośmiać Odpowiedz Link Zgłoś
kropkanadi Re: Jakie polecacie mi filmy do obejrzenia ? 26.07.10, 17:44 polecam "zakochana złośnica", jest swietny Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: Jakie polecacie mi filmy do obejrzenia ? 26.07.10, 18:13 - Miłość na wybiegu - A.I. Sztuczna inteligencja - Bardzo dziki zachód - Tata duch - Poznaj moich rodziców - Ręka nad kołyską - Wild Child - Pan i Pani Smith - Wojna państwa Rose - Charlie i fabryka czekolady Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Jakie polecacie mi filmy do obejrzenia ? 26.07.10, 18:22 sztuczna inteligecjaa -------sliczny polecam Odpowiedz Link Zgłoś
papson_ave Re: Jakie polecacie mi filmy do obejrzenia ? 26.07.10, 18:20 Tenacious D: The Pick of Destiny Skazany na Bluesa Jaja w Tropikach Odpowiedz Link Zgłoś
kiyoko13 Re: Jakie polecacie mi filmy do obejrzenia ? 26.07.10, 18:20 Keith,juno,księżniczka mononoke,sprited away:w krainie bogów,kick-ass Odpowiedz Link Zgłoś
oldtimesakexd Re: Jakie polecacie mi filmy do obejrzenia ? 26.07.10, 18:22 To zależy jaki gatunek filmów lubisz x)) Bo tak wymienić to dość trudno, za dużo tego jest x)) [bynajmniej w moim przypadku].. Odpowiedz Link Zgłoś
werzka Re: Jakie polecacie mi filmy do obejrzenia ? 26.07.10, 18:27 Jeśli lubisz filmy trzymające w napięciu i wymagające myślenia, to polecam ci 'Shutter Island' z Leo DiCaprio w roli głównej . Naprawdę boski .!! Ale trzeba umieć logicznie myśleć, żeby go zrozumieć .) Odpowiedz Link Zgłoś
mickey66 Re: Jakie polecacie mi filmy do obejrzenia ? 26.07.10, 18:41 oszuka przeznaczenie I , II , III , IV Odpowiedz Link Zgłoś