marikova Re: Kilka pytań. : ) 01.08.10, 22:44 1. słowo 'obciach' (nie pisze złośliwie, serio tak jest) 2. bez telefonu. 3. hm... wyskakuje przez okno. a tak serio to nie mam pojęcia. 4. hipermarkecie. 5. nic nie trzymam pod poduszką. 6. lubie się lansować () 7. wielu rzeczy. 8. chyba nie ma takiego. 9. może to dziwne, ale "rwij ogóra Ty je%$ny dawco spermy!" xD 10. żebym ja i ludzie z mojego otoczenia byli szczęśliwi, żeby w Korei nie zabijali zwierząt, ale zapłacili za to, że tyle już ich wymordowali i lustrzankę bym chciała, ale te dwa pierwsze są najważniejsze. 11. nad morze, najlepiej o zachodzie słońca. ;> 12. nie mam. 13. może tak, może nie. 14. tak. 15. według mnie istnieje. 16. o miłości młodej dziewczyny i starszego mężczyzny. 17. chciałabym być fotografką/rehabilitantką/wuefistką 18. wierze. 19. warzywa i owoce. 20. dobrą grą np. w siatkówkę, poprawnie używając słów typu "przyszedłem" a nie "przyszłem". 21. Junior Stress. 22. Znam ten stan. 23. spotkać Juniora, wyjechać za granice na wakacje, kupić sobie porządny aparat, spotkać jakiegoś mężczyznę, który mnie pokocha, wypić (całe) piwo. c: Odpowiedz Link Zgłoś
vaniney Re: Kilka pytań. : ) 02.08.10, 00:34 1.spodnie dzwony 2.telefonu i kluczy 3.zacieszam 4.hipermarket 5.ZĘBY dla wróżki -.- 6.przerośnięte ego 7.zazdrości i nienawiści,chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego 8.pewnie jakieś romansidło,bo mam od takich mdłości 9.wszystkie przekleństwa i 'no nie' 10.żeby na około zapanował pokój,każdy się kosiał i był przy tym hepi,a ja żebym wygrała w lotka hihi :3 11.do jakiegoś klubu czy na imprezkę 12.je ne regrette rien 13.NIJE 14.tiaa 15.bajeczka 16.jakaś psychologiczna 17.psycholog 18.nie 19.ja ponoć cierpię kiedy jem 20.pewnie odwagą 21.magik 22.jestem bogiem 23.ja tam wiem co zrobię NA 18 ]: -> Odpowiedz Link Zgłoś
myszaczek Re: Kilka pytań. : ) 02.08.10, 00:52 1.Podrabianie czyjegoś wizerunku 2.Błyszczyka 3.Ne wiem 4.Hipermarkecie 5.NiiiC x d 6.Jestem wredna ;> 7.Nie lubie Kłamstwa 8.Grrrrr 9.nie mam takiego 10.hmmm... 11.Na romantyczny spacer przy pełni księżyca 12.Łap dzień 13.Neee 14.taak !;] 15.istnieje 16.Ja nie napisałabym książki : P 17.Architekt przestrzenny 18.Nee! 19.Fast food 20.Szczerościa 21.Ne ma ;> 22.Życie - Sobota x3 23.----- Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: Kilka pytań. : ) 02.08.10, 10:35 1. Co według ciebie jest obciachowe? założenie skarpetek do sandałów. 2. Bez czego nie ruszasz się z domu? bez komórki i kasy . 3.Samolot, którym lecisz ma poważną awarię. Co robisz? panikuję i modle się . 4. Wolisz zakupy w warzywniaku czy hipermarkecie? hipermarket 5. Co trzymasz pod poduszką? nic . 6. Jaka jest twoja największa wada? obgryzanie paznokci . xd 7. Czego nie lubisz u mężczyzn/ kobiet? Dlaczego? głupoty . 8. Jaki był najgorszy film, który widziałaś/ łeś? aa ... nie pamiętam 9. Jakie jest twoje ulubione powiedzonko? elo, elo zioom . 10. Jak brzmiałyby twoje 3 życzenia do złotej rybki? - założyć w przyszłości szczęśliwą i zdrową rodzinę . - mieć dobrą prace . - tajemnica . 11. Gdzie chciałabyś/ chciałbyś być zaproszona/ zaproszony na randkę? do kina . 12. Ulubiona sentencja? braak . 13. Przeżyłaś/ łeś kiedyś prawdziwą miłość? niee . 14. Czy miewasz momenty, w których chciałabyś/ chciałbyś cofnąć czas? oo, tak . 15. Czy według ciebie Bóg istnieje, czy to tylko bajka dla łatwowiernych ludzi? istnieje . 16. O czym byłaby książka, którą byś napisała/ napisał? o dwóch starszych ludziach którzy spotykają się po latach i wspominają czasy , kiedy byli nastolatkami pierwsza miłość , pierwsze wyjazdy bez rodziców . 17. Jaki zawód chciałabyś/ chciałbyś mieć? architekt lub kosmetyczka . 18. Czy wierzysz w wielką, nieskończoną miłość? no powiedzmy że tak . 19. Co lubisz jeść? spagatti ( nie wiem jak się piszę ) , pierś z kurczaka , kluski śląskie < 3 20. Czym ci można zaimponować? hmm ... szczerze to nie wiem xd . 21. Twój ulubiony wokalista? brrak . 22. Jaka jest twoja ulubiona piosenka? EMINEM - NOT AFRAID 23. 5 rzeczy, które musisz zrobić przed 18-stką? - pojechać gdzieś za granicę . - pocałować się . - mieć pasek na świadectwie . - hmm ... nie wiem już . - jw . Odpowiedz Link Zgłoś
niemampomyslu ehhem. 27.12.10, 19:03 1. słuchanie Biebera, czytanie Bravo, te wszystkie teksty typu 'ale urwał!', którymi zacieszają się dzieciaki w moim wieku. 2.do niedawna bez iPoda, teraz brat mi go rozpier..dzielił. 3.nie wiem, pewnie bym zidiociała :X 4.w hipermarkecie, bo jest więcej rzeczy. 5.nic. 6.spytajcie się osób, które mnei znają :x 7.eh, szkoda gadać. 8. może być taki, który jeszcze nie wszedł do kin? biografia Justynki Bejber. 9.diot, diotka, fuck you. 10. nastepną złotą rybkę, i następną, i życzenia w nieskończoność. xD 11. nie wiem. 12. pl.wikiquote.org/wiki/Billie_Joe_Armstrong [z małymi wyjątkami]. 13.nie. 14.ta, oczywiście. 15.istnieje. 16. nie wiem, nie mam zamiaru pisać książki. 17. chyba wykonywać, a nie mieć? nie wiem. 18. może i tak. 19. sorbety mango, pralinki Lindt. 20.hm, nie wiem. 21.Billie Joe Armstrong. 22. Green Day, Jesus Of Suburbia i nie tylko 23.nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
rikkki rikkki 27.12.10, 20:37 1. Co według ciebie jest obciachowe? udawanie kogoś innego 2. Bez czego nie ruszasz się z domu? bez ipoda, komórki, kluczy i gum do życia 3.Samolot, którym lecisz ma poważną awarię. Co robisz? słucham muzyki i boję się i modlę 4. Wolisz zakupy w warzywniaku czy hipermarkecie? w hipermarkecie 5. Co trzymasz pod poduszką? chusteczki, czasami gumki do włosów xd 6. Jaka jest twoja największa wada? nieśmiałość. 7. Czego nie lubisz u mężczyzn/ kobiet? Dlaczego? popisywania się 8. Jaki był najgorszy film, który widziałaś/ łeś? uhh sporo tego 9. Jakie jest twoje ulubione powiedzonko? lolś, żena wiem tandeta ;/ 10. Jak brzmiałyby twoje 3 życzenia do złotej rybki? - żeby znaleźć tego księcia z bajki - żeby rodzinie i mi dopisywało zdrowie - żeby pójść do Nieba... 11. Gdzie chciałabyś/ chciałbyś być zaproszona/ zaproszony na randkę? do parku, w ciche miejsce, ale kino też może być 12. Ulubiona sentencja? pff ja nawet ledwo wiem co to znaczy... 13. Przeżyłaś/ łeś kiedyś prawdziwą miłość? nie, a szkoda 14. Czy miewasz momenty, w których chciałabyś/ chciałbyś cofnąć czas? tak 15. Czy według ciebie Bóg istnieje, czy to tylko bajka dla łatwowiernych ludzi? istnieje na pewno 16. O czym byłaby książka, którą byś napisała/ napisał? o życiu jakiejś nastolatki, w którym pod wpływem jakiegoś zdarzenia przechodzi całkowitą przemianę, na lepsze 17. Jaki zawód chciałabyś/ chciałbyś mieć? lekarz, hehe piosenkarka ale to jest tylko takie marzenie; raczej obstawiam 1. 18. Czy wierzysz w wielką, nieskończoną miłość? no chyba tak 19. Co lubisz jeść? kapuśniak, pomidorówkę, ciastka, czekoladę i jakieś mięso, kotlet 20. Czym ci można zaimponować? trzeba mieć coś wyjątkowego w sobie i umieć tym zaimponować, jednocześnie będąc sobą 21. Twój ulubiony wokalista? Jared Leto 22. Jaka jest twoja ulubiona piosenka? 30 Seconds To Mars - uhh chyba obecnie, ABL i Kings&Queens, ale mi się zmienia; znaczy zawsze Marsów xd 23. 5 rzeczy, które musisz zrobić przed 18-stką? - jeszcze raz odwiedzić USA - zakochać się mocno - poznać nowych przyjaciół -jeszcze pracować nad charakterem ;] -bawić się! Odpowiedz Link Zgłoś
unthinkable Re: Kilka pytań. : ) 02.08.10, 11:55 1. Kopiowanie czyjegoś stylu. 2. Bez szczotki. 3. Dzwonię do wszystkich i mówię im co o nich naprawdę myślę. 4. Warzywniaku. 5. Nic. 6. Egoizm. 7. Chęci szpanowania , bo to żałosne. 8. Kostnica. 9. omg. 10. Proszę o prawdziwą miłość. Proszę o jeden dzien w Malibu. Proszę o pokój na świecie. 11. Do parku , na jakąś plażę. 12. nie posiadam. 13. tak. 14. tak , wiele razy. 15. istnieje , choć miewam chwile zwątpienia. 16. o moim życiu. 17. coś związanego z muzyką i nie mówię tu o byciu gwiazdą. 18. jak najbardziej. 19. wszystko co pikantne. 20. odwagą , szlachetnością serca. 21. Richie Valens. 22. Sleepwalk. 23. zobaczyć Malibu , skopczyc na bungee , nauczyć się grać na fortepianie. Odpowiedz Link Zgłoś
patimari22 Re: Kilka pytań. : ) 02.08.10, 16:49 Spodnie dzwony Telefon,blyszczyk,MP3 i tusz do rzęs Wrzeszcze pomocy Hipermarket Pamiętnik Nie mam żadnych Mlaskania Koszmar z ulicy Wiązów Co z tego Bilety nakoncert Miley Cyrus,spotkanie z Seleną Gomez i żeby nie bylo szkoły Do kina Żadna Taak No ISTNIEJE O prawdziwej miłości Piosnkarka-aktorka Tak Fast-food Napisaniem piosenki Miley Cyrus(wokalista Mitchel Musso) Every Part of me Odpowiedz Link Zgłoś
piratka13 Re: Kilka pytań. : ) 02.08.10, 17:09 1.słowo "żal " ,nie lubię go 2.bez ubrań 3.nic, bo chyb anie będę płakać ? 4.w hipermarkecie ,większy wybór 5.zazwyczaj nic 6.lenistwo 7.dwulicowości 8.nie pamiętam 9.nie wiem 10.musiałabym pomyśleć 11.nie mam pojęcia 12.nie mam 13.nie 14.i to wiele razy ,na pewno wtedy moje życie (krótkie) było by inne 15.dla mnie bóg istnieje ,ale w kościół nie wierzę 16.o życiu i ludzkich słabostkach 17.jeszcze nie wiem ,życie pokarze 18.tak 19.lody 20.inteligencją i odwagą (ale nie taką ,że np. będzie (ktoś) bić kogoś) 21.nie mam 22.dużo ich 23.a po nie mogę? Odpowiedz Link Zgłoś
itsme9 Re: Kilka pytań. : ) 02.08.10, 19:44 1. Co według ciebie jest obciachowe? to że nastolatką w złym towarzystwie totalnie odwala 2. Bez czego nie ruszasz się z domu? bez telefonu( no chyba że idę tylko do sklepu za rogiem) 3.Samolot, którym lecisz ma poważną awarię. Co robisz? pewnie strasznie bym panikowała i robiła to co mi każą 4. Wolisz zakupy w warzywniaku czy hipermarkecie? to dla mnie bez różnicy 5. Co trzymasz pod poduszką? jak śpię to telefon a jak nie to nic 6. Jaka jest twoja największa wada? jest ich za dużo żeby je tu wypisać 7. Czego nie lubisz u mężczyzn/ kobiet? Dlaczego? u kobiet to może tego że strasznie plotkują (nie wszystkie) a u mężczyzn to tego że są strasznie z siebie dumni i że uważają że kobiety nie są dla nich dość dobre 8. Jaki był najgorszy film, który widziałaś/ łeś? nie wiem jakie jest twoje ulubione powiedzonko? nie mam 10. Jak brzmiałyby twoje 3 życzenia do złotej rybki? są zbyt osobiste 11. Gdzie chciałabyś/ chciałbyś być zaproszona/ zaproszony na randkę? w jakieś spokojne miejsce gdzie jest mało ludzi 12. Ulubiona sentencja? 13. Przeżyłaś/ łeś kiedyś prawdziwą miłość? nie 14. Czy miewasz momenty, w których chciałabyś/ chciałbyś cofnąć czas? tak 15. Czy według ciebie Bóg istnieje, czy to tylko bajka dla łatwowiernych ludzi? myślę ze istnieje 16. O czym byłaby książka, którą byś napisała/ napisał? o czymś co nie kojarzy się z codziennością 17. Jaki zawód chciałabyś/ chciałbyś mieć? chciałabym być farmaceutą 18. Czy wierzysz w wielką, nieskończoną miłość? tak myślę że taka istnieje 19. Co lubisz jeść? spaghetti 20. Czym ci można zaimponować? poczuciem humoru wrażliwością i tym że nie stara się być kimś innym 21. Twój ulubiony wokalista? TAYLOR SWIFT 22. Jaka jest twoja ulubiona piosenka? Tim McGraw,Our Song ,i'd lie 23. 5 rzeczy, które musisz zrobić przed 18-stką? nigdy nad tym nie myślałam Odpowiedz Link Zgłoś
xxewelkaxx Re: Kilka pytań. : ) 04.08.10, 10:42 1. Dużo rzeczy . 2. Bez komórki, bez niej czuję się jak bez ręki, mania jakaś o.O 3. Znając siebie, totalna załamka, trzęsę się i modlę :d 4. Hipermarkecie. 5. Prześcieradło <lol2> 6. Niecierpliwość . 7. Chamstwa i pozerstwa, bo tak . 8. HSM w wersji Argetyńskiej czy cośtam, tak mi się wydaje . 9. Ogarnij bobra, koleżanka ciągle to gada i podchwyciłam ;D 10. Wieczna młodosć, bogactwo, kochająca rodzina (również nieśmiertelna) ;]] 11. W jakieś fajne, rzadko uczęszczane przez innych miejsce . 12. Dużo ich . 13. Nie . ; c 14. Tak, i to często. 15. Istnieje. 16. Musiałabym się głębiej zastanowić . 17. Pediatra . 18. Taak. 19. Wsyystko *.* 20. Lojalnością, poczuciem humoru, ogólnie zajebistym charakterem . 21. Dużo ich . 22. Dużo ich . 23. Dopiero co wstałam, nie chce mi się myśleć ;33 Odpowiedz Link Zgłoś
caroline96 Re: Kilka pytań. : ) 04.08.10, 14:18 1. Tipsy . 2. Komórki . 3. Nie wiem XD 4. Hipermarket . 5. Pamiętnik, albo książkę XD 6. Jestem leniwa : d 7. - 8. - 9. Różne, mam ich dużo 10. Zachowam to dla siebie 11. Kino, spacer, gdzieś nad wodę. 12. Lubię bardzo dużo. 13. Może 14. Oczywiście. Bardzo często. 15. Istnieje. 16. Hmm. 17. Jeszcze nie wiem 18. Tak. 19. Lasagne. 20. yyy 21. Hayley Williams , Matthew Bellamy 22. Obecnie: The Only Exception, Neutron Star Collision (Love is Forever), Smells Like Teen Spirit. 23. Nie mam pojęcia XD Odpowiedz Link Zgłoś
volume_ Re: Kilka pytań. : ) 04.08.10, 16:15 1. Co według ciebie jest obciachowe? Dziewczyny chodzące z wystającymi pępkami. 2. Bez czego nie ruszasz się z domu? Wisiorka z gwiazdką. 3.Samolot, którym lecisz ma poważną awarię. Co robisz? Myślę sobie że fajno byłoby przeżyć,ale jeśli to się nie uda to trudno. myślę też jakie miałam życie,najlepsze jego chwile itp. 4. Wolisz zakupy w warzywniaku czy hipermarkecie? Hipermarkecie 5. Co trzymasz pod poduszką? Najczęściej książkę 6. Jaka jest twoja największa wada? Nieśmiałość 7. Czego nie lubisz u mężczyzn/ kobiet? Dlaczego? U obu płci-lansowania się 8. Jaki był najgorszy film, który widziałaś/ łeś? nie znam. 9. Jakie jest twoje ulubione powiedzonko? nie mam. 10. Jak brzmiałyby twoje 3 życzenia do złotej rybki? Ustatkowanie się w życiu, podróż dookoła świata, mnóstwo ubrań. 11. Gdzie chciałabyś/ chciałbyś być zaproszona/ zaproszony na randkę? Do parku. 12. Ulubiona sentencja? nie posiadam. 13. Przeżyłaś/ łeś kiedyś prawdziwą miłość? jeszcze nie. 14. Czy miewasz momenty, w których chciałabyś/ chciałbyś cofnąć czas? czasami. 15. Czy według ciebie Bóg istnieje, czy to tylko bajka dla łatwowiernych ludzi? jak dla mnie istnieje,może jestem łatwowierna. 16. O czym byłaby książka, którą byś napisała/ napisał? O podróżach. 17. Jaki zawód chciałabyś/ chciałbyś mieć? dziennikarka/modelka/architekt 18. Czy wierzysz w wielką, nieskończoną miłość? tak. 19. Co lubisz jeść? tosty z miodem. 20. Czym ci można zaimponować? Odwagą,odważnym zachowaniem. 21. Twój ulubiony wokalista? Michael Jackson 22. Jaka jest twoja ulubiona piosenka? nie mam. 23. 5 rzeczy, które musisz zrobić przed 18-stką? Wyjechać do Afryki, zacząć oszczędzać,przeczytać jak najwięcej książek Stephena Kinga, Pojechać na koncert/festiwal, Odpowiedz Link Zgłoś
klaudi073 ...:) 04.08.10, 16:28 1. Co według ciebie jest obciachowe?(niewiem) 2. Bez czego nie ruszasz się z domu?(bez komórki) 3.Samolot, którym lecisz ma poważną awarię. Co robisz?(panikuje) 4. Wolisz zakupy w warzywniaku czy hipermarkecie?(drugie) 5. Co trzymasz pod poduszką?(komórke) 6. Jaka jest twoja największa wada?(jestem nerwowa) 7. Czego nie lubisz u mężczyzn/ kobiet? Dlaczego?(nie świeżego oddechu i chamów) 8. Jaki był najgorszy film, który widziałaś/ łeś?(krwawe wzgorze) 9. Jakie jest twoje ulubione powiedzonko?(fantastycznie) 10. Jak brzmiałyby twoje 3 życzenia do złotej rybki?(cos by sie wymyslilo) 11. Gdzie chciałabyś/ chciałbyś być zaproszona/ zaproszony na randkę?(w jakies orginalne miejsce) 12. Ulubiona sentencja?(duzo tego) 13. Przeżyłaś/ łeś kiedyś prawdziwą miłość?(NIE) 14. Czy miewasz momenty, w których chciałabyś/ chciałbyś cofnąć czas?(ta) 15. Czy według ciebie Bóg istnieje, czy to tylko bajka dla łatwowiernych ludzi?(oczywiscie ze istnieje) 16. O czym byłaby książka, którą byś napisała/ napisał?(o miłosci) 17. Jaki zawód chciałabyś/ chciałbyś mieć?(zawodowa biegaczka xD) 18. Czy wierzysz w wielką, nieskończoną miłość?(oczywiscie ze tak) 19. Co lubisz jeść?(kebaba) 20. Czym ci można zaimponować?(inteligencją i humorem) 21. Twój ulubiony wokalista?(jesse mccartney) 22. Jaka jest twoja ulubiona piosenka?(rihanna) 23. 5 rzeczy, które musisz zrobić przed 18-stką? (znalezc prawdziwa milosc, wystartowac w maratonie,poleciec na hawaje,dooswiadczyc cudu,... Odpowiedz Link Zgłoś
newborn. Re: Kilka pytań. : ) 09.08.10, 11:18 1.Disco-polo,DC. 2.Bez telefonu,słuchawek i pieniędzy. 3.Modlę się. 4.Hipermarkecie. 5.Telefon,środki nasenne. 6.^^ 7.Nie wiem. 8."Matka łez" czy coś. 9."Bo to ja" albo "No śmieszne". 10.Związane z chłopakiem,ze zdrowiem pewnego członka mojej rodziny i moim wyglądem. 11.W jakieś odludne miejsce. 12.Za dużo tego jest. 13.Przeżywam nadal. 14.Cały czas chcę to zrobić. 15.Jak najbardziej istenieje. 16.O mojej miłości. 17.Archeolog. 18.Oczywiście. 19.Nic. 20.Wieloma rzeczami. 21.Matt Bellamy. 22.Obecnie ? Grizzly Bear - "Slow Life". 23.Nie zastanawiałam się nad tym. Odpowiedz Link Zgłoś
demcia_ Odpowiedzi:) 09.08.10, 11:37 1.Wygłupianie się w centrum miasta. 2.Bez ubrania 3.Jestem zdenerwowana. 4.hipermarkecie 5.Prześcieradło 6.Oooo...kto to wie 7.Jak są dziwni,głupi...wiele wymieniać 8.Pewno jakiś horror 9.Obczaj to! 10.Nie pamietam! 11.Do kina,kawiarni albo do parku. 12.................... 13.NIE 14.oczywiscie 15.Istnieje 16.O dziewczynie,podobnej do mnie. 17.dentystka 18.tak 19.pizze 20.odwagą itp. 21.Demi Lovato 22.kilka takich mam 23.mieć swoją pierwszą miłość,pojechać do francji,przelecieć się samolotem,umieć powiedzieć coś w języku angielskim i francuskim,zjeść coś ugotowanego prze zemnie( ale coś trudnego... i wiele innych rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
cullen_bella Re: Kilka pytań. : ) 09.08.10, 13:27 1. Hm.. sama nie wiem ;p 2. Ciuchy xD A tak serio to bez komórki i gumy do żucia. Często też bez kluczy ;D 3. Eeee.... panikuje ;d 4. Zależy od dnia i ilości zakupów do zrobienia 5. Jeszcze jedną poduszkę xD Często znajdzie się tam pluszak, czy telefon ;] 6. Umm...Często najpierw gadam/robię, a potem myślę 7. Generalnie u wszystkich nie lubię chamstwa i przesadnego kłamania, ponieważ .... no ponieważ tego nie lubię. Tak po proztu ;P 8. "Hannah Montana The Movie" D; 9. Może to nie jest powiedzonko, ale "Eee tam, będzie dobrze" 10. a)chcę być szczuplejsza b)chcę poznać Justina Biebera c) chcę mieć lepszą pamięć 11. Kino, plaża, albo tak połazić po mieście ;D 12. Dobra, nie rozumiem tago ;d 13. Nie, za młoda jestem xD 14. O tak, często ;] 15. Zależy jak na to spojżeć, ale śmiem twierdzić, że może istnieje ;p 16. O wszystkim. Generalnie, o życiu ;o 17. Jeszcze nie wiem ;p 18. Jeśli obie strony się starają, to tak ;3 19. Słodycze ,lazanie ( nie wiem jak to się pisze ;p ), truskawki, czipsy i jabłka <33 20. Umm... sama nie wiem xD 21. Bieber, ale lubię też Ushera i Timbalanda 22. Mam takich bardzo dużo ;D 23. Znaleźć takich prawdziwych przyjaciół, schudnąć, wybrać zawód, pójść na koncert idola i wyszaleć się ;D Odpowiedz Link Zgłoś
igusiaaa Re: Kilka pytań. : ) 09.08.10, 14:02 1. Różowe kozaczki i tona pudru na twarzy. 2. Bez komórki i słuchawek. 3. Modlę się. 4. Hipermarkecie. 5. Nic. 6. Niecierpliwość. 7. U mężczyzn - cwaniactwa. Nienawidzę, jak chłopak jest zbyt pewny siebie. To mnie odrzuca. 8. Nie pamiętam. 9. Daj se siana. 10. Hmmm. a). schudnąć trochę. b). wyjechać do Stanów. c). robić w życiu coś, co lubię. 11. Do kina, albo na lodowisko. 12. Nie wiem. 13. Nie. 14. Jasne. 15. Nie wiem czy to akurat Bóg, ale coś na pewno jest. 16. O miłości. 17. Dziennikarka albo aktorka. 18. Tak. 19. Dużo rzeczy. Najbardziej chińskie jedzenie. 20. Poczuciem humoru. 21. Nicholas Jonas. 22. ''When You Look Me In The Eyes'' 23. zakochać się, dostać się do liceum (fuck yeah)... nie wieeeem. Jak mi sie przypomni do dopiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: Kilka pytań. : ) 09.08.10, 14:24 1.Dużo rzeczy 2.Telefon 3.Panikuję 4.Hipermarket 5.Jeszcze jedną poduszkę , a pod poduszką mam prześcieradło ^^ 6.Chyba za dużo się śmieje.. 7.Nie wiem 8.Nie pamiętam 9.Yhy 10.Nie powiem bo się nie spełnią ale je zaszyfruje , więc : 1.********* *** ***** ***** * **** ********** 2.********* *** ****** ***** 3.Hmm... a to 3 to... ********** *** ******* xD 11.Do kina xD 12.yyy.. co ? xD 13.Tak , nadal ją przeżywam 14.Oczywiście że tak 15.Sama nie wiem co o tym sądzę 16.Nie mam pojęcia , raczej bym nie napisała książki ale wiem że to był by jakiś horror 17.Modelka 18.Chyba tak 19.fast Foody ale niestety odmawiam ich sobie 20.Hmm... nie zastnawiałam się nad tym.. może siłą ? 21.WokalistkA już raczej , Miley Cyrus 22.Hmm... dużo 23.Tylko 5 ? xD Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_29 Re: Kilka pytań. : ) 11.08.10, 16:51 1. kolor różowy 2. bez kasy 3. wkładam spadochron i wyskakuje 4. w hipermarkecie 5. husteczki 6. chyba szczerość 7. chamstwa.....nie wiem 8. The Ring 9. nie mam ulubionego 10. a) zeby usuneli fizyke z przedmiotów w szkole b) zebym byla bogata c) zebym dostala na urodziny dom na bahamach 11. do ekskluzywnej restauracji 12. nie mam 13. nie 14. nie 15. bóg istnieje 16. o tajemniczych morderstwach w moim miescie 17. jeszcze nie wiem 18. nie 19. sałatki 20. inteligencją, odwagą 21. Adam Lambert 22. My medicine - the pretty reckless 23. .......nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
heavy_metal Re: Kilka pytań. : ) 11.08.10, 17:09 1.Hmm... moje "koleżanki" 2.Bez komórki i bluzy 3.Siedze i czekam ,aż zgine... 4.Ani to ani to 5.Nic 6.Lenistwo 7.Nie lubie jak są niemili..dlaczego? wiadomo 8. American Pie 9.„Jeśli komuś nie podoba się, co robisz, pieprz to”.- Tata James`a Hetfield`a 10.Pieniądze, miłosc, umiejętnosc gry na gitarze 11.Na koncert Metallici 12. Nieważne 13.Nie. 14.Tak 15.Istnieje 16.O muzyce i zabójstwie 17.Patolog 18.Tak 19.Nie wiem 20.Grą na gitarze 21.Kurt Cobain i James Hetfield 22.The Day That Never Comes i Rape me 23.Miec chłopaka, miec za sobą pierwszy pocałunek, nauczyc się grac na gitarze i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
mail_jeevas Re: Kilka pytań. : ) 30.09.10, 14:05 1. pozerstwo 2. bez komórki 3. nie mam pojęcia 4. hipermarket. 5. komórkę 6. największa..? nie wiem, za dużo ich 7. za dużo pisania. 8. nie pamiętam 9. nie mam ulubionego. 11. w takie miejsce, którego bym się nie spodziewała 12. Nie wiem, czy to sentencja, ale.. "Ból fizyczny jest o wiele mniejszy, niż świadomość, że kogoś tracisz".. 14. zdarzało się 15. ja nie wierzę w nic 16. nie napisałabym książki never xD 17. sama nie wiem.. 18. tak 19. chińszczyznę :3 20. Ogromną obojętnością, ale i wielkim zaangażowaniem w stosunku do kogoś ważnego. 21. Nie mam ulubionego. 22. na tę chwilę: Maximum the Hormone - What's Up, People? 23. Nie zastanawiałam się nad tym. :3 Odpowiedz Link Zgłoś
answer tuu:-) 30.09.10, 14:31 1. Podrywanie kogoś w stylu - łażenie za nim i przymilanie sie, bycie cool za wszelką cenę 2. Bez telefonu, czasem czegoś słodkiego - jestem wielkim czekocholikiem 3. Wrzeszcze i histerycznie próbuje wybić szybe. Może spytałabym też gdzie jest spadochron 4. W hipermarkecie. Chyba że warzywniak jest tak blisko że nie trzeba wychodzić z domu 5. YYyyyyy 6. Jestem mega gadatliwa i pyskata! 7. U mężczyzn? Po pierwsze nieestetycznego wyglądu, brody, po drugie- czegoś co się zywie HAMSTWEM ( się piszę przez samo h czy ch?) , u kobiet- pozerstwa i interesowności. 8. Borat! To najgorsza komedia jaką w życiu widziałam! 9. rózne 10. Żebym mogła olać szkołę, żeby nikt nie chorował na raka i najważniejsze żebym była trochę mądrzejsza niż jestem 11. Paryż, wieża Eiffle. 12. Nie mam pojęcia 13. Nie, tylko głupie, dziecinne zauroczenia. 14.Miewam bardzo często 15. Może i istnieje , kto wie. 16. Zaczynałam pisać już tysiące książek, ale wszytkie miały po stronie, góra 2. 17. dziennikarstwo, architektura, prawo 18. CHyba, ale napewno mam ją jeszcze przed sobą. 19. Pizzę, zapiekanki, frytki, skrzydełka w miodzie, spaghetti bolognesse, pomidorową z ryżem, ryż z kurczakiem w sosie słodko kwasnym, krokiety z mięsem i kapustą, czekoladę - KOCHAM JEŚĆ , aha i jeszcze bagietką z salami 20. Zależy kto. Zwykle imponuje mi to że ktoś pokonał swoją słabość, przemógł się i zrobił coś czego nienawidzi. 21. hayley Williams i Nico z The velvet underground 22. Femme Fatale i candy says the velvet... i monday morning melanie fiona 23.1. Rozbice gitary uderzeniem o ścianę 2. Dotknięcie pająka 3. Zjedzenie pełnej miski białego barszczu 4. WYtrzymanie bez kawy całego... dnia 5. DOLICZENIE DO NIESKOŃCZONOŚCI 21 Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: Kilka pytań. : ) 30.09.10, 14:36 1. Co według ciebie jest obciachowe? - dresiarstwo i słowa typu " żal, o lol" itd 2. Bez czego nie ruszasz się z domu? - Bez ipoda 3.Samolot, którym lecisz ma poważną awarię. Co robisz? - A co mogę zrobić ?? Pozostaje mi tylko modlić się o szczęśliwe wylądowanie. 4. Wolisz zakupy w warzywniaku czy hipermarkecie? - hipermarkecie 5. Co trzymasz pod poduszką? - Nic ;p 6. Jaka jest twoja największa wada? - Ciężko powiedzieć. Sama nie umiem się ocenić, musiałabym zapytać kogoś z mojego otoczenia. 7. Czego nie lubisz u mężczyzn/ kobiet? Dlaczego? - Nie lubię u mężczyzn, a właściwie nastoletnich smarkaczy, wieku 14, 15, 16 lat, kiedy zachowują się jak totalni debile. A dlaczego?? Bo to wkurzające i ani trochę nie śmieszne. 8. Jaki był najgorszy film, który widziałaś/ łeś? - Kiedyś byłam w kinie na " Opowieści z Narnii : Książę Kaspian" - beznadzieja, myślałam, że usnę. 9. Jakie jest twoje ulubione powiedzonko? - Chyba nie mam takiego 10. Jak brzmiałyby twoje 3 życzenia do złotej rybki? - A to zachowam dla siebie ; ) 11. Gdzie chciałabyś/ chciałbyś być zaproszona/ zaproszony na randkę? - W jakieś wyjątkowe miejsce, nie wiem dokładnie gdzie, ale na pewno nie chciałabym aby było to coś typowego, np kawiarnia czy kino. 12. Ulubiona sentencja? - Nie wiem czy ulubiona, bo nie słyszałam wszystkich, ale ta mi się podoba : "Każdy zachowuje się tak, jakby był pępkiem świata. Może z wyjątkiem osób naprawdę ważnych - ci [...] nie muszą nic nikomu udowadniać. " - Paulo Coelho 13. Przeżyłaś/ łeś kiedyś prawdziwą miłość? - Pozostawię to pytanie również dla siebie. 14. Czy miewasz momenty, w których chciałabyś/ chciałbyś cofnąć czas? - Tak. Czasem dopiero później zdaję sobie sprawę jaką głupotę popełniłam i nie ważne czy chodzi o sprawdzian z majcy, czy o coś naprawdę ważnego. 15. Czy według ciebie Bóg istnieje, czy to tylko bajka dla łatwowiernych ludzi? - Myślę, że istnieje. Ale kto wie, czy za kilkaset lat ludzie nie będą tego uważali, za coś takiego, za co my uważamy mitologię ?? 16. O czym byłaby książka, którą byś napisała/ napisał? - Tak dokładnie nie wiem, ale myślę, że główną tematyką byłby albo romans, albo fantastyka ( czary, nadprzyrodzone moce itd) a może i jedno i drugie połączone w jedną historię?? 17. Jaki zawód chciałabyś/ chciałbyś mieć? - Aktorka. To moje największe marzenie. 18. Czy wierzysz w wielką, nieskończoną miłość? - Tak 19. Co lubisz jeść? - Lody !! 20. Czym ci można zaimponować? - Można Ale trzeba mieć czym. 21. Twój ulubiony wokalista? - Bill Kaulitz i Eminem, wiem to dwóch, ale nie dam rady wybrać. 22. Jaka jest twoja ulubiona piosenka? - To ciągle się zmienia, ale piosenki Tokio Hotel - Darkside of the Sun albo " Totgeliebt" mają dla mnie szczególne znaczenie. A za taką najoryginalniejszą piosenkę, która naprawdę zrobiła na mnie wrażenie, uważam " Zombie" - The Pretty Reckless 23. 5 rzeczy, które musisz zrobić przed 18-stką? - Nie wiem, nie zastanawiałam się, ale pewnie po dłuższym namyśle przyszłoby mi do głowy sporo pomysłów Odpowiedz Link Zgłoś
eurodont ;] 30.09.10, 14:26 1 różowy kolor ; / 2 mp4 i komórki 3 nic 4 hipermarket można na wózku pojeździć ; D 5 mp4 i książke 6 nie wiem 7 nie powiem ;p 8 nie wiem 9 spier.dalaj ; D 10 mam więcej niż 3 11 nie wiem 12 co to jest ? ; / XD 13 niee 14 yhyy 15 nie istnieje 16 fantasy 17 sprzątaczka mwaahaha jokee ;P 18 yhym 19 pizze i pierogi ; D 20 niee wiem 21 Jared Leto,Kurt Cobain,Gerard Way 22 dużo ich 23 haha nie powiem tajemnicaa x,x Odpowiedz Link Zgłoś
lovememanytimes Re: Kilka pytań. : ) 30.09.10, 14:38 1. Co według ciebie jest obciachowe? 2. Bez czego nie ruszasz się z domu? kluczy od domu xD 3.Samolot, którym lecisz ma poważną awarię. Co robisz? dzwonie do .. i mowie ze go kocham 4. Wolisz zakupy w warzywniaku czy hipermarkecie? warzywniak 5. Co trzymasz pod poduszką? telefon xD 6. Jaka jest twoja największa wada? pesymizm ? 7. Czego nie lubisz u mężczyzn/ kobiet? Dlaczego? papierosy bo smierdza xd 8. Jaki był najgorszy film, który widziałaś/ łeś? nic mi nie przychodzi do glowy teraz 9. Jakie jest twoje ulubione powiedzonko? Yeah men xD 10. Jak brzmiałyby twoje 3 życzenia do złotej rybki? 1. spotkac Justina Biebera 2.zeby Justin Bieber mnie kochal 3.zdrowie dla mojej rodziny 11. Gdzie chciałabyś/ chciałbyś być zaproszona/ zaproszony na randkę? nie wazne gdzie, wazne z kim ^^ 12. Ulubiona sentencja? brak 13. Przeżyłaś/ łeś kiedyś prawdziwą miłość? nie 14. Czy miewasz momenty, w których chciałabyś/ chciałbyś cofnąć czas? tak ;/ 15. Czy według ciebie Bóg istnieje, czy to tylko bajka dla łatwowiernych ludzi? istnieje 16. O czym byłaby książka, którą byś napisała/ napisał? sama nie wiem xd 17. Jaki zawód chciałabyś/ chciałbyś mieć? nauczycielka w szkole ;D 18. Czy wierzysz w wielką, nieskończoną miłość? tak 19. Co lubisz jeść? pierogi, spaghetti i wiele innych xD i slodycze mm 20. Czym ci można zaimponować? hmm xd 21. Twój ulubiony wokalista? Justin Bieber <3 22. Jaka jest twoja ulubiona piosenka? 'Never say never' 23. 5 rzeczy, które musisz zrobić przed 18-stką? nie wiem xd Odpowiedz Link Zgłoś
kcjb Re: Kilka pytań. : ) 30.09.10, 14:51 1. Co według ciebie jest obciachowe? Noszenie czarnych skarpetek xD 2. Bez czego nie ruszasz się z domu? Telefonu 3.Samolot, którym lecisz ma poważną awarię. Co robisz? Nic 4. Wolisz zakupy w warzywniaku czy hipermarkecie? Obojętnie 5. Co trzymasz pod poduszką? Słuchawki ;D 6. Jaka jest twoja największa wada? Lenistwo 7. Czego nie lubisz u mężczyzn ? Dlaczego? nie wiem 8. Jaki był najgorszy film, który widziałaś/ łeś?Było ICH PARE 9. Jakie jest twoje ulubione powiedzonko?------- 10. Jak brzmiałyby twoje 3 życzenia do złotej rybki? zostawie je dla siebie ;d 11. Gdzie chciałabyś być zaproszona na randkę? na dach wysokiego budynku nocą ;D 12. Ulubiona sentencja? ‘’Zycie nieraz powala nas na łopatki ale sami decydujemy czy chcemy wstac. ‘’ 13. Przeżyłaś/ łeś kiedyś prawdziwą miłość? Nie 14. Czy miewasz momenty, w których chciałabyś cofnąć czas? Tak 15. Czy według ciebie Bóg istnieje, czy to tylko bajka dla łatwowiernych ludzi?--------- 16. O czym byłaby książka, którą byś napisała/ napisał? ---------- 17. Jaki zawód chciałabyś/ chciałbyś mieć? - architekt wnętrz 18. Czy wierzysz w wielką, nieskończoną miłość? Nie hahah 19. Co lubisz jeść? słodycze xD 20. Czym ci można zaimponować?---------- 21. Twój ulubiony wokalista?[[b]u] Justin Bieber <3[/u][/b] 22. Jaka jest twoja ulubiona piosenka? Dużo ich jest 23. 5 rzeczy, które musisz zrobić przed 18-stką? ---------- Odpowiedz Link Zgłoś
kicikici..kotku Re: Kilka pytań. : ) 30.09.10, 14:54 1.Dużoo takich rzeczy jest ! 2.Bez komórki ! 3.Nie wiem 4.W Hipermarkecie 5.Komórkę i mp3 6.Nie wiem 7.Tego że czasami bawią się uczuciami dziewczyn ! 8.Nie pamiętam ale kilka takich się znajdzie 9.yyy ... nie wiem 10.tajemnica 11.Na spacer ! 12.yyy ... 13.Nie 14.Takkk ! 15.Tak pół na pół ! Ale jestem katoliczką 16.hymm ... nie myślałam o tym! 17.jakiś fajny też o tym jeszcze nie myślałam 18.Tak 19.Owocee ! 20.oj ... poczuciem humoru , fajnym stylem bycia ! 21.Kilka ich jest ! 22.Dużo ich ! 23.Nie chce mi się pisać tera ! Odpowiedz Link Zgłoś
diana_rose Re: Kilka pytań. : ) 30.09.10, 15:12 1. wszystko co słitt i kul ;/ 2. bez ubrań ;D 3. wyskakuję 4. zależy 5. pod poduszką mam poduszkę ;P 6. ohoho dużo tego 7. nie wiem 8. -- 9. 'weź się bo cię wezmę' 10. tajemnica! 11. do Hollywood =D 12. - 13. nie 14. tak 15. sama nie wiem 16. kolejna tajemnica 17. lekarz lub tłumacz 18. nie 19. naleśniki 20. -- 21. MJ, Axl Rose 22. wiele 23. tylko 5? Odpowiedz Link Zgłoś
amazinga Re: Kilka pytań. : ) 30.09.10, 15:12 1 Przesada. 2. Nie ma takiej rzeczy, no chyba że ubranie. 3. Żegnam się z życiem. Dzwonię do tych, których kocham. 4. Hipermarkiecie 5. Nin, ewentualnie komórkę. 6. Nie wiem. Nie jestem za bardzo towarzyska. Chyba to. 7. U chłopaków dziecinności lub zbytniej pewności siebie. 8. Nie wiem. 9. Heh ostatnio mam fazę na "Ostroo, siostro" 10. Nie mogę powiedzieć. To zbyt osobiste. 11. Nie wiem, do kina? Obojętne. 12. Życie zaczyna się psuć dokładnie tam, gdzie zaczyna się ironia. J.Carroll 13. Nie. 14. Jasne, wiele razy. 15. Pół na pół. 16. Hm... nie mam pojęcia. 17. Nie wiem 18. Nie wiem 19. Dużo tego. 20. Sympatycznością, lojalnością. 21. Matt Bellamy z Muse, Isaac Slade z The Fray i Kevin Rudolf mają fajne głosy. 22. Obecnie The Fray - "Say when" i Kevina Rudolfa "In the city" 23. Nie ma chyba takich rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_fanka46 Re: Kilka pytań. : ) 30.09.10, 15:21 1. Hannah Montana xd 2. bransoletki i komórki 3. panikuję ^^ 4. hipermarket ; p 5. nic ... 6. plotkarstwo 7. u mężczyzn.? hih . tego, że lecą na plastikowe panny 8. High School Musical 9. nie mam ; x 10. mieć wspaniałego chłopaka, umieć tańczyć, nauczyć się grać na gitarze 11. nad mało uczęszczane jezioro lub do kina ^^ 12. nie mam xd 13. hmm... nie 14. tiaa 15. jestem osobą wierzącą . 16. fantastyka : o naiwności ludzi i młodzieżowych miłościach 17. tłumacz językowy lub podróżniczka 18. tiaa 19. wszystko xD 20. dobrym gustem muzycznym [czyt. rock, punk], nietypowym hobby 21. Alex Rybak < 33 22. dużo, jednak ostatnio The Pretty Reckless - Miss Nothing 23. wyjechać do Londynu na wakacje, mieć chłopaka, znaleźć dobre liceum i ... nie wiem ;D Odpowiedz Link Zgłoś