31.07.10, 18:37
Czy interesujecie się modą?
Może sami projektujecie ubrania?
Albo może po prostu grzebiecie w szafach i sami robicie jakiś zestaw
ubrań,stylizujecie się?big_grin
Może macie jakiś blog lub jakąś inna stronkę o modzie?;d
Nie znalazłam takiego wątku,ale jak było to kosz (;
Obserwuj wątek
    • blanaa_ Re: Moda. 31.07.10, 18:40
      Nie interesuje się za bardzo , ale lubie wybierać ubrania których nikt by nie włożył wink
    • anotherstrange Re: Moda. 31.07.10, 18:40
      Interesuje się modą, lubię oglądać różne stylizacje gwiazd itp., czytać magazyny o modzie.
      Kiedyś chciałam projektować ubrania. Lubię przeglądać też blogi o modzie, ale sama takiego nie prowadzę ; d
      • buuu. Re: Moda. 31.07.10, 23:10
        przeglądam blogi o modzie, ale swojego nie prowadze.
    • misska666 Re: Moda. 31.07.10, 18:43
      Projektować projektuję, tyle że wygląda to tak, że czasem sobie narysuję jakiś
      wzór sukienki wink a stron o modzie jest sporo, ale jednak najlepiej mieć Fashion
      TV i śledzić na bieżąco pokazy mody. uwielbiam Karla Lagerfelda big_grin
    • niesmaczna Re: Moda. 31.07.10, 18:43
      Oczywiście, że interesuję się modą. Lubię dobrze wyglądać. Ale nie projektuję
      ubrania ani nie mam żadnej strony. santa
    • psycho_ chyba było ale co tam ;d 31.07.10, 18:43
      tak, interesuję się. oglądam FashionTV, przeglądam blogi szafiarek i strony
      streetfashion. ostatnio bawię się trochę w projektowanie. rysuje projekty sukni
      w notesie. mam zamiar zachować go i może jęsli w przyszłości gdy kupię sobie
      maszynę do szycia wciele kilka projektów w życie xd
      no, i czasami bawie się trochę DIY - zrobiłam sobie fajne szorty ze starych
      dzwonów c;
      • bananowedziecko TAK ! 31.07.10, 18:45
        Oglądam Fashion TV , od czasu do czasu kupuję sobie Vogue , z polskich
        regularnie In Style , od czasu do czasu zdarza się że coś zaprojektuję. Jeśli
        chodzi o firmy to kocham Burberry , ostatnio wzbogaciłam szafę o sukienkę od
        nich. No i oczywiście Marc Jacobs.
    • nosugartonight Re: Moda. 31.07.10, 18:44
      wypowiadajcie się!;d
    • indywidualistka Re: Moda. 31.07.10, 18:47
      Sama się stylizuję. Szczerze mówiąc, to chyba nie pozwoliłabym nikomu, żeby
      wybierał mi ubrania. Wolę sama. wink
      • bananowedziecko a właśnie ma ktoś jakieś strony ? 31.07.10, 18:51
        ja mam tylko blogi szafiarek , a strony żadnej .
        podeślijcie na gg 22616313
    • 07tofik Re: Moda. 31.07.10, 18:49
      tak, interesuję się, ale zawsze stylizuję się w kierunku mojego stylu (podobny
      do Krist S), ale (wiem to dziwne) nie lubię chodzić do galeriach handlowych
      • nosugartonight Re: Moda. 31.07.10, 18:56
        tak, Fashion TV jest świetne! ja sama też trochę projektuję,ale to tak tylkoo
        dal siebie,jak mam jakąś wenę,czy coś big_grin Uwielbiam gazety o modzie...i niedługo
        chyba założę look-book,postaram się jakoś dobrać dobrze ubrania itd. wg mojego
        stylu big_grin ma może ktos tą stronkę?
    • anja_ Re: Moda. 31.07.10, 19:44
      Próbowałam się bawić w blogspota o modzie. robić zdjęcia zestawów i wstawiać, ale następnego dnia stwierdziłam, że to nie dla mnie. Lubię przeglądać blogi tzw. szafiarek. patrzeć jak się ubierają itp. Czy się modą interesuję? może i owszem.
      • mika292 Re: Moda. 31.07.10, 21:56
        Nie, raczej nie, ale od przedwczoraj oglądam ciągle World Fashion i Fashion TV, bo kanał dalej mam Eurosport, a tam są mistrzostwa Europy w lekkiej atletyce smile
        • mweezy . 31.07.10, 23:02
          hm, coraz bardziej zwracam uwagę na to co noszę. w sensie, że na to jak to się
          razem komponuje, czy do siebie pasuje i czy ciekawie i ładnie wygląda c:
          • lena_ Re: . 01.08.10, 09:58
            interesuję się troszkę. nie aż tak, żeby na pierwszym miejscu stawiać wygląd, bo
            wygoda również jest ważna.
            Tak z umiarem : D
            W każdym razie nie lubię wyglądać jak 3/4 szkoły, bo to jest dla mnie po prostu
            nudne. Nawet jakiś ciekawy t-shirt czy dodatek potrafią ubarwić zestaw i takich
            "ciekawych" rzeczy w sklepach właśnie szukam :d
            • elizzek Re: . 01.08.10, 10:06
              Uwielbiam modę. Śledzę nowe trendy, ale też coś daje od siebie, ale znowu trzeba
              robić to z umiarem. W pszyszłości chciałabym zostać projektantką mody. ; D
    • kazymuu Re: Moda. 01.08.10, 10:09
      sama sobie wybieram ubrania.
    • wikus13 Re: Moda. 01.08.10, 10:15
      Ja lubię czasami po przerabiać ciuchy żeby je trochę odświeżyć big_grin
      no nie wiem to coś skrócę ,tam coś do szyję i potem wychodzi cudo wink
    • koralowa tak, interesuje się . 01.08.10, 10:19
      `I od nie dawna projektuje ubrania .
    • julik Re: Moda. 01.08.10, 10:25
      interersuje się modą , śledze ( niestety nie na bieżąco uncertain) strony typu lula.pl i lubie oglądać
      magazyny o modzie . Projektowaniem zajmuje się poprzez rysunek , ale jeszcze nie
      wcielałam moich projektów w życie wink
    • kikunia Re: Moda. 01.08.10, 10:34
      Przeglądam czasami w gazecie, co jest teraz modne. Ale ogólnie mam swój styl i trzymam
      się go : )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka