Dodaj do ulubionych

Przyjaciółka - online

02.08.10, 22:39
Hej. Mam taką przyjaciółkę, która pisze do mnie tylko na gg. I to od ilku
miesięcy pisze tylko gdy ma problem. Gdy mi ejst źle ignoruje. Ostatnioz
aczęła sie przejmować. Raz napisała do mnie, pocieszyła mnie. Ale dzisaj gdy
jest mi naprawde źle, to ona z wielkimi wyrzutami napisała do mnie ' Ojej..
xDD, CO Ci sie znowu stało ? '
Nie chce jej litości. Ona myśli ze jesteśmy wielkimi rpzyjaciółmi, a tak
naprawdę to wyszliśmy od ponad roku razem tylo jeden jedyny raz i to w asyście
3 koła.
Obserwuj wątek
    • michaelmontana Pytanie do POSTU 02.08.10, 22:40
      Co zrobić ?? Wiem, ze powinienem jej to wsyztsko wyjaśnić i pwoeidzieć że to nie
      przyjaźń. Ale w jaki sposóvb to zroibić ?W realu sie nie ua. A na gg to troche
      dziwnie.
    • michaelmontana HELP 02.08.10, 23:12
    • michaelmontana . 02.08.10, 23:28
      Nikt nie zamierza juz mi doradzać ? ;****
      • crisp. Re: . 02.08.10, 23:35
        hmm . pogadaj z nią . smile
        ludzie tacy jak ona są beznadziejni .. miałam do czynienia z takimi, ale dałam radę .
        wiesz jeśli spotkałyście się tylko raz to nie wysilaj się i po prostu napisz do niej co myślisz . ona
        najwyraźniej nie traktuje ciebie poważnie . jesteś jej .. że tak powiem maskotką . (;
        powodzenia . ;*
      • kasia1512 Re:;p 02.08.10, 23:37
        Na gg się nie uda i w realu tez nie ?
        To jak niby inaczej przeslesz jej list czy co ?
        Jak nie możesz w realu z nią pogadac i jej wytłumaczyć , to przez gg.
        Wytłumacz jej spokojnie że to nie jest nawet prawdziwa przyjaźń bo prawdziwa
        jest wtedy i wtedy.Możesz jej dla pocieszenia napisać że chcesz się z nią
        kolegować .Jak ona do Ciebie takie teksty wali to ... ;nie za bardzo przyjaźń.
        przycialec powienien a zresztą sam to napewno wiesz.
        Dobra ja już nic nie mam do powiedzienia .

Życzę powodzenia wink
      • anahi26 Re: . 02.08.10, 23:41
        Ja mam jedną przyjaciółkę... znamy się od 12 lat... miałyśmy wzloty i upadki,
        ale na rany jest rozmowa,, nic więcej nie potrzeba... wyjaśnijcie sobie czy tak
        chcecie naprawdę żyć, na odległość? GG? co to za forma komunikacji z
        przyjaciółką??!!! "Przyjaciel to osoba przy której można głośno myśleć... to
        ktoś przy kim czujesz się bardzo swobodnie... to człowiek, który wie wszystko o
        tobie i wciąż cię lubi...przyjaciel to ktoś, do kogo zadzwonisz o czwartej w
        nocy, powiesz jestem w więzieniu w Meksyku, a on na to odpowie nic się nie martw
        zaraz tam będę...."
        Są wakacje, powinniście się codziennie spotykać, rozmawiać o różnych sprawach,
        nawet o głupotach, o problemach, pomagać sobie nawzajem...
        Zastanówcie się nad tymsmile
    • llena Re: Przyjaciółka - online 02.08.10, 23:34
      porozmawiaj z nią szczerze
      • anahi26 :) 02.08.10, 23:42
        Ja mam jedną przyjaciółkę... znamy się od 12 lat... miałyśmy wzloty i upadki,
        ale na rany jest rozmowa,, nic więcej nie potrzeba... wyjaśnijcie sobie czy tak
        chcecie naprawdę żyć, na odległość? GG? co to za forma komunikacji z
        przyjaciółką??!!! "Przyjaciel to osoba przy której można głośno myśleć... to
        ktoś przy kim czujesz się bardzo swobodnie... to człowiek, który wie wszystko o
        tobie i wciąż cię lubi...przyjaciel to ktoś, do kogo zadzwonisz o czwartej w
        nocy, powiesz jestem w więzieniu w Meksyku, a on na to odpowie nic się nie martw
        zaraz tam będę...."
        Są wakacje, powinniście się codziennie spotykać, rozmawiać o różnych sprawach,
        nawet o głupotach, o problemach, pomagać sobie nawzajem...
        Zastanówcie się nad tymsmile
        • sel_dem Re: :) 02.08.10, 23:52
          em , nie obraź się tylko , jesteś facetem a faceci są bezpośredni . . a ty
          zachowujesz i przejmujesz się jak baba , ; / bez urazy .
          I powiedz tej dziewczynie co o niej myślisz ( o jej zachowaniu ) wprost , tak
          jak napisałeś to tutaj ; /

.
    • jamajka. Re: Przyjaciółka - online 02.08.10, 23:56
      Miałam to samo ...
      Krótko mówiąc: Daj sobie z nią spokój.
    • loczek151 Re: Przyjaciółka - online 04.08.10, 18:48
      Nie ma co się przejmować, rzadko która przyjaźń internetowa przetrwa. Przyjaźń
      opiera się na wzajemnej pomocy. Nie może od ciebie oczekiwać porad a sama ich ci
      nie udzielać gdy masz problem. Widać jesteś wrażliwy, więc napisz jej to to samo
      co w tym poście. Nie powiem ci że to "zrozumie" ale może zastanowi się jak
      traktuje innych. Może wcale jej na tobie nie zależy. a może w okół siebie ma
      ludzi takich od których nie może oczekiwać pomocy w trudnych sprawach. Napisz do
      niej. Jeśli po takim liście nic do niej nie dotrze to uważam że nie ma sensu
      dłużej tego ciągnąć. Lepiej to skończyć.
    • martuniaaaaa A co się stało żę ci źle ? 04.08.10, 18:50
    • klaudynka24 Re: Przyjaciółka - online 04.08.10, 18:54
      skoncz ta znajomosc a lbo jej wytlumacz co jest nie tak
    • rin Re: Przyjaciółka - online 04.08.10, 19:50
      Z tego co zrozumiałam widziałyście się naprawdę, wiec może zaproponuj jej
      spotkanie na żywo i szczerą rozmowę. gorzej jeśli ona mieszka w innym mieście
      niż Ty. W tedy może być ciężko. Moim zdaniem takiej internetowej znajomości nie
      można nazwać przyjaźnią - wiem po sobie, swego czasu borykałam się z podobnym
      problemem.
      Jeśli spotkanie nie wypali napisz jej szczerze co myślisz o waszej "znajomości".
      Dalsze działanie zależy od tego jaką da odpowiedź.
      Powodzenia.
      • michaelmontana Re: Przyjaciółka - online 05.08.10, 10:46
        ona mieszka w tym samym mieście. A co najlepsze to ma 2 minuty drogi do centrum
        miasta ;p
    • 5 Przyjaciółka - online 05.08.10, 09:20
      Nie jest dobrą przyjaciółką, jeżeli nie interesują jej Twoje problemy.
      Porozmawiaj z nią, lecz lepiej na żywo. Żaden komunikator internetowy nie
      zastąpi rozmowy w cztery oczy. Może zrozumie, że postępuje źle wobec Ciebie, a
      jeśli nie to pora zakończyć tą przyjaźń.
    • pauliska1212 Re: Przyjaciółka - online 06.08.10, 19:48
      czy wszystkie twoje problemy dotyczą twoich przyjaciółek? ; p

o lol , może będzie łatwiej jak znajdziesz sobie jakiś kumpli? : D
    • dragonica Re: Przyjaciółka - online 06.08.10, 20:06
      Olej ją. Napisz na gg, że co to za przyjaźń, jeżeli ona nie chce cię wysłuchać i
      pomóc kiedy jej potrzebujesz. Przecież to w ogóle nie jest przyjaźń. Znajdziesz
      sobie lepszych znajomych. wink
    • judixd ojej! 06.08.10, 20:35
      ale masz problem.. poprostu zrywa sie kontakt.. ona ci wg. nie pomaga a pisze gdy sama
      coś chce.. jest poprostu samolubna i tyle..
    • kazymuu Re: Przyjaciółka - online 07.08.10, 20:54
      Jeśli nie chce się spotkać - trudno. Powiedz, że taka - według niej 'przyjaźń' - nie ma sensu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka