kolczyk 04.08.10, 10:37 Zamierzam iść na ten film... wiecie może czy jest z lektorem czy z napisami. Bo ja koocham filmy z napisami ,,, właśnie jakie wolicie filmy,.? Z dubingiem, napisami czy lektorem. Tak wiem bez sesowny temat od razu mozecie kosz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iga18 Obojętnie 04.08.10, 10:53 I z napisami, i z lektorem i z dubbingiem mogę oglądać. Ale z dubbingiem to rzadko, bo niektóre są do bani. Ps. Było ; pp Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Napisy,Lektor.? 04.08.10, 14:23 Bajki to koniecznie dubbing. Zalezy też jaki lektor. Odpowiedz Link Zgłoś
delicious Re: Napisy,Lektor.? 04.08.10, 14:29 Zależy. Nie potrzebuję lektora, choć to wygodniejsze, dlatego horrory, musicale itp. oglądam w oryginalnej wersji(jeśli są po angielsku), bez lektora czy napisów. A dubbing prawie zawsze jest koszmarny. Odpowiedz Link Zgłoś
blackmail Re: Napisy,Lektor.? 04.08.10, 16:44 Bardzo podobają mi się filmy z napisami ale lubie równiez z lektorem Odpowiedz Link Zgłoś
nikusia001 Re: Napisy,Lektor.? 04.08.10, 22:50 Bajki to z dubingiem a filmy to z lektorem Odpowiedz Link Zgłoś
szalonaona Re: Napisy,Lektor.? 12.08.10, 21:12 Ja tam wole filmy z napisami... Są o wiele lepsze, bo słyszysz naturalne głosy i wypowiedzi aktorów. A lektora po prostu nie lubię c: Odpowiedz Link Zgłoś