bellaaa_ 10.08.10, 15:23 . Mam pytanie jaki znacie DOBRY program do przerabiania zdjęć. ? ps. nie mam pojecia czy był taki wątek, więc jeśli był wiecie co robić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenisis Re: Przeróbka fot. 10.08.10, 15:27 photo scape. mam i dobrze się sprawdza. i jest po polsku Odpowiedz Link Zgłoś
florcia08 Re: Przeróbka fot. 10.08.10, 15:30 A jak wogóle możne sciagnąć taki program, próbowałam raz sciągnąć photoshopa i podobno trzeba mieć odpowiedni program do tego i itd//????? Odpowiedz Link Zgłoś
wieczko6 Re: Przeróbka fot. 10.08.10, 15:28 Będę tradycyjna i walnę prosto z mostu - Photoshop Odpowiedz Link Zgłoś
neciq Re: Przeróbka fot. 10.08.10, 15:34 No tak, ale Photoshop jest płatny, a nie wszystkim chce się od razu płacić. Ja polecam Gimpa - prosty, a w miarę funkcjonalny. Do wstawiania ramek, zmieniania kolorystyki itp. polecam Photoscape. Dość fajna jest też Picasa. Jeśli szukasz czegoś do obróbki online - Tam znajdziesz kilka fajnych programów. Coś więcej o programach Tu i Tu. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 10.08.10, 15:37 wiadomo, fotoshop najlepszy, ale ja np. umiem obsługiwać tylko photoscape. mnie wystarczy c: Odpowiedz Link Zgłoś