winia 11.08.10, 21:39 Chodzicie na nie? Czy może chciałybyście pójść? Jak chodzicie to ile razy byłyście? Zakładam ten wątek bo właśnie teraz jest okres pielgrzymkowy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aivelen Re: Pielgrzymki 11.08.10, 21:45 raz byłam, ale na autokarowej. chciałabtym pojsc na piszą pielgrzymke, ale moze za dwa lata jak btyłam to nawet sie nie nudziłam. mohery chodziły razem, a młdosi razem Odpowiedz Link Zgłoś
llena Re: Pielgrzymki 11.08.10, 21:51 Nie byłam, ale może kiedyś się wybiorę A ty?? Odpowiedz Link Zgłoś
winia Re: Pielgrzymki 11.08.10, 22:57 Też niestety nie byłam i bardzo żałuje, ale w przyszłości zamierzam się wybrać. Mój wujek w tym roku był 32 drugi raz na pielgrzymce. Dzisiaj wrócił. Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: Pielgrzymki 12.08.10, 22:56 nie, nie chodzę. Gdy widzę mojego księdza i jego 'chórek' dziewczyn które sobie zrobił.. to jak go podrywają,podszczypują to go cieszy. Perfidnie wykorzystuje swój status i uważa się za najlepszego..i do tego mnie nie lubi, ja go też. A więc to proste- nie chodzę. Odpowiedz Link Zgłoś