zelaaa Re: klasa 30.08.10, 18:59 ja ide do 2 gim. a co do tych z podstawówki , to sama nie wiem ,niektórzy mnie wkurzja bo np. idą do 5 klasy i niby szpanują że co oni to nie sa i wgl. ;/ no i w sumie sa to troch dzieciaki ;p ! Odpowiedz Link Zgłoś
decode Re: klasa 30.08.10, 19:00 niektórzy z podstawówki są rozwinięci, a niektórzy to debile. :d idę do 3 gim. Odpowiedz Link Zgłoś
alisou moje zdanie. 30.08.10, 19:04 to tak. po pierwsze idę teraz do 1 gimnazjum. a, co do drugiego pytania. cóż. klasy 1-3 to no owszem, są to jeszcze dzieci. lecz osoby już te starsze, szczególnie 5-6 klasa to nie są gó...arze. sama przecież dopiero, co chodziłam do podstawówki. i uważam, że w takim wieku już zaczynamy się rozwijać psychicznie i zmieniać zainteresowania. oczywiście każdy w swoim tempie, ale denerwuje mnie to, że jak pada hasło '13-latka' to większość ludzi od razu wrzuca wszystkich do jednego worka z napisem 'pokemony uwielbiające Hannę Montanę i inne ciulstwa'. znam osoby i sama jestem jedną z nich, które pomimo młodego wieku wiedzą, co dobre, co złe. i nie mówię tutaj tylko o odróżnieniu pedofila od miłego pana, ale także o ambitnym guście muzycznym itp. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka2691 1 gimnazjum 30.08.10, 19:03 i nie uwarzam osób z podstawówki za gó...arzy nie da sie tego pominąc i każdy chodzi lub chodził do podstawowki...Tylko mnie denerwuje jak taki mały z podstawówki podskakuje sobie do gimnazjalisty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sweetxrabbit Re: klasa 30.08.10, 19:05 1gim. nie uważam...ludzie, którzy się wywyższają, bo są starsi są żałośni .... Odpowiedz Link Zgłoś
beniaxd II gim. .. 30.08.10, 19:15 g*wniarze są może 1-3 (bo oni wielbią Hane Montane ) ludzie 4-6 są bardziej rozwinięci bo od tej klasy to obciach lubić disneya .. ;] [oczywiście tam skąd ja pochodze] Odpowiedz Link Zgłoś
tomar Re: klasa 30.08.10, 19:25 2 liceum.. tak uważam dzieci z podstawówki za gó...arzy, ale mam swoje powody.. przeraża mnie ich dziecinność i chęć zaimponowania starzym kolegą bądź koleżanką Odpowiedz Link Zgłoś
melodysia1 Re: klasa 31.08.10, 08:17 silve napisał(a): > Do której klasy idziecie?? I czy uważacie ludzi z podstawówki za gó...arzy???? Idę do III gim . I nie uważam podstawówki za gów*iarzy ... To co że są młodsi ? _______________________ Never let you go ... So never say never ... Odpowiedz Link Zgłoś
silve heh nigdy nie myślałam że mój wątek będzie miał 31.08.10, 10:57 tyle wpisów Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: heh nigdy nie myślałam że mój wątek będzie mi 31.08.10, 20:34 1 gim . ; p Odpowiedz Link Zgłoś
petka Osoby z podstawówki to zazwyczaj jeszcze dzieci. 31.08.10, 22:22 Nie mówię, że w 2 czy 3 gimnazjum nie zachowują się dziecinnie, bo niektórzy na pewno, ale kiedy przychodzą 1 klasy, to czuję, że to jeszcze takie dzieciaczki, biegają po forum itp. Nie każdy oczywiście a i pierwszoklasiści śmiesznie wyglądają przy starszych, tacy malutcy(nie wszyscy) ale zazwyczaj. Odpowiedz Link Zgłoś