koteczekdagus 18.08.10, 09:14 Hej jest tu jakaś alerkiczka ktora ma kota?Bo ja bym chciała kotka i moze bede miała.... A i jakie bierzecie leki albo czy macie jakieś swoje metody na odczulenie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nick_jonas_jb Re: kotek 18.08.10, 09:27 Nie jestem alergiczką i nie mam kota, więc nie pomogę... Odpowiedz Link Zgłoś
pauluu tu! 18.08.10, 11:02 są pewne metody odczulania, ja akurat się nigdy na kota nie odczulałam, uznałam że nie było takiej potrzeby. Im częściej się przebywa z danym alergenem tym bardziej organizm się do niego przyzwyczaja odczulanie biorezonansem wykonywałam w mojej przychodni. Odczulałam się na kurz i wiele roślin. Mówię Ci - TO NAPRAWDĘ POMAGA! powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
mervelous Re: tu! 18.08.10, 11:06 ja jestem uczulona i mam kotka, ale u cioci. strasznie na niego reaguję: mam katar, kaszel, łzawią mi oczy, puchnę na twarzy. nie wiem czy też tak masz, ale jak będziesz się męczyć to kotka odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
pauluu Re: tu! 18.08.10, 11:43 najlepiej najpierw sprawdź jak na niego reagujesz. możesz zrobić testy alergiczne, a jeśli byś musiała się odczulać to wybierz odczulanie biorezonansem sprawdzone, polecone Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: kotek 22.08.10, 10:02 Ja mam kotka , ale alergiczką nie jestem . Więc nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś