pinky33 19.08.10, 18:00 Hej Czy w waszej okolicy gdzieś niedaleko są jakieś zbiorniki wodne,zabytki ? chodzi mi o jakieś parki,jeziora,stawy itp. Za moim domem jest jezioro a za tym jeziorem kolejne w sumie jest ich 7 ;D A wy ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
llena Re: Piękne okolice ;D 19.08.10, 18:06 ja mieszkam koło rzeki ;] mamy w okolicy wąwozy i bardzo strae drzewa cierniowe a z zabytków budowlanych to 2 kościoły stara synagoga źródełko Św. Kingi i wiel innych Odpowiedz Link Zgłoś
newborn. Re: Piękne okolice ;D 19.08.10, 18:11 Rzeka,skała miłości,zabytkowe stodoły. O,nawet Ci foty pokażę. ;D Skała Miłości wiąże się z legendą gdzie jakaś tam kobieta (wiedźma) zmieniła w skałę swoją córkę wraz z jej ukochanym.Może uda Ci się dostrzec te dwie postacie na zdjęciu.Zdjęcie zrobione z innego miejsca pokazałoby to lepiej no ale trudno. Drewniane rzeźby nad Wartą.W tle klasztor. Zabytkowe stodoły na wzgórzu. Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: Piękne okolice ;D 19.08.10, 18:12 Jura Krakowsko- Częstochowska Zamki,skałki, jeziora wszystko w zasięgu paru kilometrów.. Odpowiedz Link Zgłoś
newborn. . 19.08.10, 18:17 Są też ruiny zamku w Olsztynie,Ogrodzieńcu i inne bajery. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: Piękne okolice ;D 19.08.10, 18:17 wiesz co to są Żuławy ? no to mieszkam tu. Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Piękne okolice ;D 19.08.10, 18:31 Jezioro (w którym nie da się pływać ze względu na stopień zanieczyszczenia) jest za moim miastem, tak samo jak park narodowy. Co się tyczy zabytków jest ich niewiele... Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Piękne okolice ;D 19.08.10, 18:34 U mnie w mieście jest pełno, ale akurat konkretnie w mojej okolicy nie ma. No dobra, mam na osiedlu staw przeciwpożarowy, ale to żaden zabytek. Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Piękne okolice ;D 19.08.10, 18:41 jest jakiś park, a w nim jakieś muzeum. Odpowiedz Link Zgłoś
jenny. Re: Piękne okolice ;D 19.08.10, 19:45 hm.. chyba w mojej okolicy niczego takiego niema. Odpowiedz Link Zgłoś