martucha.12 Nietolerancja to zUo, ale swoim gadaniem nikogo 22.08.10, 14:58 nie zmienisz, koleżanko. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka2691 to nie dokońca prawda i jak piszesz taki wątek... 22.08.10, 15:02 to nie obrażaj ludzi!!!Tym watkiem chciałas skrytykowac disney i zachecic do nirwany!!!Ja lubie Miley Cyrus bo uważam ze fajnie śpiewa ale lubie też np.Metallice!!!Tylko Biebera nie cierpie ale chyba mam prawo prawda???I jak ktos pisze że niezajmujcie sie tym chłamem disneya tylko słychajcie rocka czy mealu to jest dziwne!!!I chodzi mi tu też o ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
drummie_ Re: zobacz i pomyśl, zanim wyzwiesz. 22.08.10, 15:05 Może i masz rację, ale takich wątków było już dużo i niestety - nic nie zmieniły. Odpowiedz Link Zgłoś
grim ... 22.08.10, 15:07 I powstanie ich jeszcze wiele... Ale ciągle będzie tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
sillysmile o mamo . 22.08.10, 15:16 myślę, że masz rację, chociaż ja np. kiedy widzę jak jakieś fanki, nie ważne kogo, mówią źle o moim ulubionym zespole, no to proszę was, nie bd siedzieć cicho . zawsze reaguje, szczególnie gdy te anty nie mają racji .. sama nie lubię gwiazd disneya (oprócz Hillary) ani Bibiera, ale to nie ja wylatuje z tekstem : Justin Bieber to ciota ! A JEŚLI WYLATUJE TO TYLKO GDY MAM POWÓD . jednakże zakładając taki taki wątek i mówiąc : wkurza mnie gdy ktoś mówi tamto albo tamto ' to sama nie powinnaś używać zdań jak : faneczki bieberka, czy coś w tym guście, bo to świadczy, że go nie lubisz, i trochę chcesz to okazaać . oczywiście robisz jak chcesz, ale myślę, że tu powinnaś uwarzać . w takim wypadku trzeba być neutralnym . ale oczywiście masz racje . ludzie powinni odnosić się do siebie z szacunkiem i ze spokojem . dlaczego jestem dziwna ? bo słucham Tokio Hotel .. ok ? nie . każdy słucha tego co lubi i nikt nie jest dziwny . świat muzyki składa się z zespołów, ich fanów no i niestety anty . ale tak to działaa . chce jeszcze tylko zaapelować ! najpierw posłuchajcie, dowiedzcie się, a nie : nie lubie ich bo wyglądają tak i tak . jeśli mówimy o zespołach to najważniejsza jest muzyka . posłuchaj piosenek i powiedz : nie podobają mi się ich piosenki . to rozumiem . każdy ma inne gusta, co jest normalne . nie dajmy się zwariować ! Odpowiedz Link Zgłoś
fairy_tale Re: zobacz i pomyśl, zanim wyzwiesz. 22.08.10, 15:30 nie zgadzam sie z tobą w zupełności -,- fakt wiecznie wszyscy sie przezywają , kłócą i wymyślają argumenty z kosmosu. ale co ty właśnie robisz? mówisz właśnie jak to niektóre fanki Justina piszą jak można słuchać Nirvany .. a to samo robią antyfani Justina pisząc jak można go słuchać, że to baba itp. czyli co, obrażać można każdego, tylko nie zespoły, które są klasykami tak? to działa w obydwie strony więc, sorry jeżeli ktoś obraża załóżmy Miley to czemu jej fan, który nie lubi np.Nirvany ma nie obrażać tego zespołu? co on ma jakieś inne prawa ten zespół czy co? każdy słucha to co lubi a większość kotkowiczek od razu skreśla tych co lubią właśnie gwiazdki Disneya czy Biebera bo według nich można słuchać tylko klasyków bo reszta jest do bani -,- strasznie mnie to irytuje.. każdemu sie podoba co innego i tego sie nie zmieni. nie można ograniczać sie do klasyków, bo w tedy inne gwiazdy nigdy sie nie wybiją i do końca świata będziemy słuchać tych samych piosenek . tyle z mojej strony . Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat ' nie lubię nirvany ' - to wyzwisko ? ! 22.08.10, 15:37 co ty wygadujesz ? ! wy nie macie tolerancji do biebera. a do niravny mam tolerancję . pomimo, ze nie cieprię ich muzyki . nikt nie będzie nigdy na kocie tolerował fanek biebera . tego nie zmienisz . bo dupki na tym świecie, są , byli i będą . Odpowiedz Link Zgłoś
fan.jb a ja ci napisze... 22.08.10, 15:40 że nie wszystkie, bo ja nie wchodze na tych co nie lubie Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: zobacz i pomyśl, zanim wyzwiesz. 22.08.10, 15:44 To niech fani tej pojeban.ej Nirvany nie piszą że to jest prawdziwa muzyka bo sie we mnie gotuje .! Odpowiedz Link Zgłoś
airplane_ Re: zobacz i pomyśl, zanim wyzwiesz. 22.08.10, 15:52 każdy ma swój gust i trzeba się pogodzic z tym . ja np. lubię słuchac Biebera , ale do Nirvany nic nie mam . Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_ Re: zobacz i pomyśl, zanim wyzwiesz. 22.08.10, 19:00 przeczytałam wszystkie wasze wypowiedzi do wątku i szczerze powiem, że już sama się pogubiłam. jasne, nie pomyślałam, nie powinnam używać zwrotów faneczki Gwiazdek Disney'a. nie pomyślałam, bo czasem mi coś odwala i choć na ogół słucham OSTR'ego, Pezeta czy GrubSona czasami potrafię włączyć coś Disney'a. więc za tamto wyrażenie przepraszam. oczywiście, po mojej wypowiedzi na samej górze, parę osób stwierdza, że ja tylko zachęcam do klasyki i zniechęcam do tej muzyki, którą śpiewa Miley, Justin, Jonasowie, czy Gomez. ale mi nie o to chodzi. napisałam wszystko według swoich upodobań, co tez było błędem, bo każdy ma inny gust muzyczny. najgorsze jest to, że ludzie są nietolerancyjni wobec zespołów współczesnych, czy zespołów, wokalistów, którzy już dawno coś osiągnęli. to mnie najbardzie chyba drażni w tym całym nietolerancyjnym gó...e. Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_ Re: zobacz i pomyśl, zanim wyzwiesz. 22.08.10, 19:02 kotek.bieberka napisał(a): > To niech fani tej pojeban.ej Nirvany nie piszą że to jest prawdziwa muzyka bo > sie we mnie gotuje .! to samo mogłabym powiedzieć ja o fankach Biebera. we mnie też się gotuje, ale nie rozgłaszam tego, tylko trzymam dla siebie. więc, przejrzyj. >,< Odpowiedz Link Zgłoś
grim Re: zobacz i pomyśl, zanim wyzwiesz. EEEE????? 23.08.10, 22:10 kotek.bieberka napisał(a): > To niech fani tej pojeban.ej Nirvany nie piszą że to jest prawdziwa muzyka bo > sie we mnie gotuje .! pojeban.ej ?? Obrażasz fanów Nirvany i oczekujesz że będą szanowali Justina Biebera ? Nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
igusiaaa prawda jest taka, że... 22.08.10, 19:17 masz rację. ale tak dzieję się również w stosunku do ''faneczek Disney'a''. WY - ''wielcy znawcy muzyki'' (tylko dlatego, że słuchacie rock'a) jeździcie po gwiazdach takich jak: Jonas Brothers, Demi Lovato, Selena Gomez... I tak naprawdę jesteście w błędzie. Bo może grają w SERIALACH disney'a, ale ich muzyką zajmują się zupełnie inne wytwórnie, takie jak np. Hollywood Records. To żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy HAHAHA. 22.08.10, 19:20 no proszę, a ja jestem faneczką gwiazdeczek Disney'a i jakoś nie mam takich problemów, bo nie ograniczam się tylko do DC i wiele innych 'faneczek' również nie. jeśli nie potrafisz odróżnić prowokacji znudzonych proelokól dziewczątek, które uważają, że Disney to zuo, oraz w taki sposób próbują to unaocznić innym, to cóż, otwórz oczy i zastanów się nad sobą. apelujesz o tolerancję, a sama nie tolerujesz, a co więcej szufladkujesz ludzi i przyklejasz im łatki, to cholernie CHAMSKIE. Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 wszyscy jesteście śmieszni 22.08.10, 19:29 Jedni obrażają Justina i całego Disneya, drudzy rock- bo tak jest najczęściej. Potem każdy ma do siebie wielkie pretensje. Wręcz moge nawet powiedzieć, że w wątkach więcej agresji i nienawiści wykazują fanki "nie-Disneya". czy nie możecie żyć obok siebie? Bez tych wszystkich konfliktów, najeżdżania na siebie i artystów, których się nie lubi? Nie jestem fanką ni Justina, ani np. AC/DC, ale to nie znaczy, że mogę obrażać jednych czy drugich. NIe lubię? Ok, pisze, że nie lubię, nie mój gust. Po co dalsze wzmianki o "pedałach" albo "wydzierających się do mikrofonu". Peace, ludzie, peace. Tyle mówicie o tolerancji a gów... robicie. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat @ elisss92 23.08.10, 10:11 prawie w 100 % zgadzam sie z tobą. ale z jednym nie : ' drudzy rock- bo tak jest najczęściej ' na kotku o wiele częściej jest obrażany disney. a szczególnie bieber . ludzie nie tak często czepiają się rocka. przykład ? wątek bieberjestnaj, ona zgadała nirvanę . twierdziła, ze bieber jest lepszy od nich. i spotkała ja za to krytyka, od fanek rocka. ze nirvana to ' świetośc ' i jak ona mogła. albo . . . wątek : wolicie bieber , czy grun [ cos tam, nie pamiętam, bo ich nie słucham ] . jedna dziewczyna napisała, ze jest to : ' porównnaie gówna do Boga . ' . oni Bogiem ? nie wiedziałam . i to o wiele częściej fanki rocka, zgadują tych fanów disneya. bo im wtedy wydaje sie, ze sa lepsze . ale podoba mi się twoja obiektywna wypowiedź. bo nie słuchasz, ani tego, ani tego. a wiec mozesz wypowiedzieć się obiektywnie. < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek11 TUUU!!!!!! 22.08.10, 19:21 Napisałaś że jeśli nam się nie podoba to mamy nie wchodzić . Każdy ma prawo wyrażac swoje zdanie . Zgadzam się że mamy się nie wyzywać . Ale to trudne kiedy ludzie obrażają twoje upodobania muzyczne pisząc : Bieber jes lepiszy lub jakoś takk . Sama kiedyś tak robiłam ale to nic nie daje więc ludzie . Wyrażajcie swoje zdanie ,ale nie musicie narzucać innym tych upodobań muzycznych , Odpowiedz Link Zgłoś
niemlaskaj Re: zobacz i pomyśl, zanim wyzwiesz. 22.08.10, 19:23 przepraszam ; ( ja tu serio nowa jestem, i chciałam dodać mój wontek. tylko że wchodze na forum w zakładke, i nie wiem gdzie jest napis, że mam dodać ; / Odpowiedz Link Zgłoś
nathaliee. Re: zobacz i pomyśl, zanim wyzwiesz. 22.08.10, 19:32 no zgadzam się z Tobą . mało jest takich osób , które nie umieją zachować tego dla siebie . mało jest osób tolerancyjnych . zwłaszcza nastolatkowie . ale co poradzić . ? można jedynie pomarzyć o kulturalnych rozmowach bez kłótni . ponieważ niektórzy nie potrafią prowadzić takich rozmów . ja osobiście nie rozgłaszam innym tego jak inni w sposób agresywny i prowokacyjny . robię to subtelnie . pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
laura.pl Re: zobacz i pomyśl, zanim wyzwiesz. 23.08.10, 10:19 Ile jeszcze będzie takich wątków? Odpowiedz Link Zgłoś
pwe Re: zobacz i pomyśl, zanim wyzwiesz. 23.08.10, 10:29 W połowie przestałam czytać te bzdury, bo mi się nie chcę , ale powiem w kilku słowach żeby Cię nie zmieszać, że Każdy słucha to co lubi a inni nie powinni się wpie...ć . Mnie ta dziecinada denerwuję , ale jak inni tego słuchają to ja tego nie komentuję . Więc jak podobają Ci się piosenki Miley to spoko nic nie mam do tego i nikt nie powinien mieć Odpowiedz Link Zgłoś
sophie17 Re: zobacz i pomyśl, zanim wyzwiesz. 23.08.10, 10:30 Zgadzam się z tobą ,a tak wogule to sory czasami moja młotsza siostrzyczka wchodzi na mój profil i piszę jakieś dziwnę rzeczy. P.S Siostra ma 10 lat Odpowiedz Link Zgłoś
ravenhatred Wybacz... 03.11.10, 13:48 'Dużo Kotowiczek uważa za przyszłość muzyki Miley Cyrus, a druga połowa Justina Biebera.' - czy w tym jest jakiś sens? Z tego co widzę, są tutaj także osoby, które słuchają zupełnie innej muzyki i mają szacunek do siebie nawzajem. Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: zobacz i pomyśl, zanim wyzwiesz. 03.11.10, 14:05 ludzie zawsze byli, są i będą nietolerancyjni i nikt już na to nic nie poradzi. A szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
by_moonlight Re: zobacz i pomyśl, zanim wyzwiesz. 04.11.10, 16:43 Zgadzam się, jednak irytujące jest dla mnie porównywanie Justina Biebera (kogoś kto, powiedzmy sobie szczerze, dopiero nie tak dawno się 'wybił') i (powiedzmy) Ozzy'iego Osbourne'a. Inna muzyka, styl, wiek itd. Poza tym zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie miał jakieś 'ale'. Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 ... 04.11.10, 21:26 czy ze mną jest coś nie tak, że tylko ja widzę częściej na tym forum chociażby fanów rocka, czy naprawdę jest ich tak... dużo? nie wiem. cholera. mnie się wydaje, że to rock teraz przeważa, mimo, że muzyka popowa ma przewagę w masowych środkach przekazu... Odpowiedz Link Zgłoś
buuum Re: zobacz i pomyśl, zanim wyzwiesz. 04.11.10, 21:29 wszystkich to wkurza. no ale lajf is brutal Odpowiedz Link Zgłoś
free Re: zobacz i pomyśl, zanim wyzwiesz. 04.11.10, 21:31 Nie, mnie najbardziej wkurzają uwagi co do gwiazdek Disney'a. Sama już tak ich nie kocham, ale np. Miley Cyrus lubię. Nie oceniam nikogo, ale wiem, że jak wejdę na jakiś wątek o Miles będą same pod jej nazwiskiem wyzwiska. Odpowiedz Link Zgłoś
vanessa_ Re: zobacz i pomyśl, zanim wyzwiesz. 04.11.10, 21:32 Każdy ma prawo wyrazić swoją opinie,nawet negatywną w stosunku do twojego idola. Chociaż nie ukrywam przeważnie fanki bibera mają komentarze w stylu "ooo mój justinek,łii!!' i czasami to jest denerwujące. ale ludzi nie zmienisz nawet najpiękniejszymi słowami Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkooowaa. Re: zobacz i pomyśl, zanim wyzwiesz. 04.11.10, 21:43 tak niby wszystko git majonez, ale ile już było TAKICH wątków jak ty właśnie założyłaś ? a jeśli ktoś rzeczywiście ma problemy ze swoim zdaniem i żeby je nie głosić całemu światu to napewno pare takich wątków, czy komentarzy nic nie zmieni.;c Odpowiedz Link Zgłoś
wisienka9 Re: zobacz i pomyśl, zanim wyzwiesz. 04.11.10, 21:48 To nic nie zmieni. Kotkowiczki i tak będą nie tolerancyjne. Szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
wisienka9 Re: zobacz i pomyśl, zanim wyzwiesz. 04.11.10, 21:48 Ale miło, że się starasz, bo widać, że Ci zależy ;d Odpowiedz Link Zgłoś
myoshi Re: zobacz i pomyśl, zanim wyzwiesz. 04.11.10, 21:51 do autorki wątku: zobacz i pomyśl! sama mówisz o tolerancji, a używasz określeń: faneczki bieberka. Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Świata nie zmienisz... 04.11.10, 21:51 Każdy ma swoje jakieś gusta muzyczne, a inne gatunki powinni ignorować. Mało znam tutaj takich osób, ale nie mnie to oceniać... Tylko nie rozumiem po co wywoływać te kłótnie o to kto lepszy? Odpowiedz Link Zgłoś