trzpiotka Re: Boicie się nowego roku szkolnego ? 27.08.10, 15:57 Troche tak, w końcu ide do liceum. Nowa klasa, nowi nauczyciele, nowe wszystko XD Ale przyzwyczaję się Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Re: Boicie się nowego roku szkolnego ? 27.08.10, 16:06 niee. chyba że chemii ; P Odpowiedz Link Zgłoś
freaky Re: Boicie się nowego roku szkolnego ? 27.08.10, 16:12 troszeczkę. boję się, że będę miała za mało wolnego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
laurilla Re: Boicie się nowego roku szkolnego ? 27.08.10, 16:14 nie,bo to szkoła ;+ Odpowiedz Link Zgłoś
happyend13 no . :C 27.08.10, 16:19 bo idę do 1 gim . boję się nauczycieli , ludzi ogólnie nowego środowiska . Odpowiedz Link Zgłoś
looveangel Re: Boicie się nowego roku szkolnego ? 27.08.10, 16:20 boję się. idę do 1 gim. nigdy nie miałam problemów z nauką - od 1 do 5 kl. byłam zawsze wzorowa. 6 klasę olałam. boję się, że nie poradzę sobie z matmą, chemią i fizyką. reszty tak się nie boję. Odpowiedz Link Zgłoś
gossip_girl_fan Re: Boicie się nowego roku szkolnego ? 27.08.10, 16:23 looveangel napisał(a): > boję się. > idę do 1 gim. > nigdy nie miałam problemów z nauką - od 1 do 5 kl. byłam zawsze wzorowa. 6 klas > ę olałam. > boję się, że nie poradzę sobie z matmą, chemią i fizyką. reszty tak się nie boj > ę. dokładnie ! to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
corba . 27.08.10, 16:23 ehh .. tak . : / czekają mnie w tym roku egzaminy i sporo nauki . muszę ostro zakuwać , bo chcę dostać się do szkoły marzeń . jeśli się tam nie dostanę to sie załamie . : // Odpowiedz Link Zgłoś
avril993 Re: Boicie się nowego roku szkolnego ? 27.08.10, 16:24 Tak oję się właściwie to właśnie nie wiem czego mam sie bać i dlatego się boję chociaż już mniej niż bałam się na początku wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
werusia145 Re: Boicie się nowego roku szkolnego ? 27.08.10, 16:28 Idę teraz do gimnazjum i boję się , że nie poradzę sobie z matmą , fizyką , chemią etc . Tak to się nie boję , można by powiedzieć , że jestem podekscytowana . ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Boicie się nowego roku szkolnego ? 27.08.10, 16:32 Nie boję się. Po prostu nie chcę go zaczynać... Odpowiedz Link Zgłoś
alisou Re: Boicie się nowego roku szkolnego ? 27.08.10, 16:35 nie, bo po prostu nie mam ku temu obaw. moja nowa klasa zapowiada się całkiem fajnie, nauczyciele też raczej mnie nie przerażają... no, ale pożyjemy, zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Boicie się nowego roku szkolnego ? 27.08.10, 16:38 Pod względem nowych przedmiotów ścisłych. Odpowiedz Link Zgłoś
vampirediaries Re: Boicie się nowego roku szkolnego ? 27.08.10, 16:41 Hmmm...nie boje sie nowego roku chociaż ide do I klasy gimnazjum, poniewaz... sama nie wiem dlaczego... tak jakoś wyszło i sie nie boje! Odpowiedz Link Zgłoś
olciaaa03 Re: Boicie się nowego roku szkolnego ? 27.08.10, 16:42 i tak i nie wię♦c 50/50 tak- pod względem nauki podobno czeka mnie tera najcięższa klasa, więc troche się boje, ale damy rade <3 nie- z drugiej strony nie mam czego mam świetnych przyjaciół niezłe ciacha w szkole, więc będzie ciekawie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mileymiley Yh.. 27.08.10, 16:48 Nie boję się Ale nie chce mi się wracać do sql.. I nie wiem jak to będzie bo moja BFF się przenosi Ale mam nadzieje, że będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
cuukierkova Re: Boicie się nowego roku szkolnego ? 27.08.10, 16:49 Tak , bo ide do 1 gim , do zupełnie innej szkoły niż przyajciele , nie bede znała tam nikogo .. Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. Re: Boicie się nowego roku szkolnego ? 27.08.10, 17:16 tak. nowa szkoła, same zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś