nelly_ 27.08.10, 17:17 cześć, więc planuje dziś obejrzeć jakiś wyciskacz łez. ; D wszystkie na podstawie książek N.Sparksa już widziałam, Titanic i Remeber Me także.. heeelp me, kociaki! : x Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zigii Ja wiem, wiem, wiem:3 27.08.10, 17:20 'Tajemnicze życie pszczół' z Dakotą Fanning. Jest totalnie odlotowy film, mówię ci. : ) Przynajmniej na na nim płakałam. Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Co mam oglądać? 27.08.10, 17:29 zigii napisał(a): > 'Tajemnicze życie pszczół' z Dakotą Fanning. Jest totalnie odlotowy film, mówię > ci. : ) Przynajmniej na na nim płakałam. Sekretne, jak już:p Ale zgadzam się, można przy nim popłakać. Odpowiedz Link Zgłoś
queenb. Re: co mam oglądać? ; > 27.08.10, 17:20 Love Story.. niezły wyciskacz łez Odpowiedz Link Zgłoś
biedroneczko Re: co mam oglądać? ; > 27.08.10, 17:27 szkoła uczuć !. ;** ` w wolnej chwili obejrzyj " przebudzenie "// bo mi się podoba !. Odpowiedz Link Zgłoś
kontrastowa Re: co mam oglądać? ; > 27.08.10, 17:33 'Ostatnia piosenka' nie sugeruj sie tym że tam gra Cyrus . uwierz. przesliczny film . pod koniec jest bardzo smutny . az sie poplakalam jak go dzis ogladalam. x:- P Odpowiedz Link Zgłoś
mileymiley hmm... 27.08.10, 17:33 Polecam ci The last song (ostatnia piosenka) a jeśli nie to mam jeszcze inne propozycje: Randka z gwiazdą, Nigdy w zyciu, Dlaczego nie, tylko mnie kochaj, kochaj i tancz No.. To tyle Miłego oglądania! Odpowiedz Link Zgłoś
sweet94 Re: hmm... 27.08.10, 17:37 randka z gwiazdą? słucham? polecam: the last song, szkoła uczuć, remember me. Odpowiedz Link Zgłoś
cally Re: co mam oglądać? ; > 27.08.10, 17:36 Istnieją trzy filmy przy których beczałam (nie, to nie Titanic). Last Song, ale to Sparksa, Remember Me, ale to tez widziałaś. Tak więc polecam... <werble> Toy Story 3 xD. Nie bez jaj, na serio beczałam, kumple też. Odpowiedz Link Zgłoś
nelly_ okej. 27.08.10, 18:52 pisałam że Sparksowe widziałam - " szkoła uczuć", " the last song". Ale chyba zobaczę "P.S. Kocham Cię" i "Sekretne życie pszczół", dzięki : x Odpowiedz Link Zgłoś