majka1314 Takk...;/ 04.09.10, 14:48 Nom niestety... Już mam 5 zadań, z niemca, polaka, angielskiego, matmy i geografii... W czwartek mam sprawdzian z bioli, a w poniedziałek kartkówke z chemii;/ Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka2691 taaaak!!!! 04.09.10, 14:49 przeczytac ksiązke na Polaka - ale taka 16 stronowa.... Historia mamy takie dwa pytania ale odpowiedź na każde trzeba napisac na całą strone.... test z chemi i anglika i 2 zadania z matmy Odpowiedz Link Zgłoś
weronisia444 Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 04.09.10, 14:49 taa, z matematyki bardzoo dużo ;/ walnięta baba . Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 niestety tak. i to dużo. 04.09.10, 14:53 [i]z matmy kilka zadań, z polskiego jakiś plakat zrobić, a z angielskiego przetłumaczyć słówka. + nauczyć się na 2 powtórzenia i 2 sprawdziany =./i] Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 Re: niestety tak. i to dużo. 04.09.10, 14:54 z matmy kilka zadań, z polskiego jakiś plakat zrobić, a z angielskiego przetłumaczyć słówka. + nauczyć się na 2 powtórzenia i 2 sprawdziany =.= * ;] Odpowiedz Link Zgłoś
twilight1230 Re: ` jak narazie to nie <jupi> ;* . pozd 04.09.10, 14:59 Z matymy i anglikaa.... Ale nie aż tyle co ty biedulo... ; * Ale za to sprawdziany 2 w czwartek... no i 17 w piątek... No i jeszcze nasz napięty plan lekcji został urozmaicony w zajęcia dodatkowe czyli codziennie 8 lekcji ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
queenova Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 04.09.10, 14:58 Współczuję Ci ;< Ja na szczęście mam tylko 2 zadania na poniedziałek. Nauczyć się opowiadać jakiejś legendy z polskiego oraz obliczyć coś z geografii. I mam zapowiedziane diagnozy-na każdy dzień. Jeszcze nas nie cisną, ale jak zaczną to dopiero będzie ;o Odpowiedz Link Zgłoś
ecia95 Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 04.09.10, 15:03 oczywiście ze tak.;/// z matmy jakieś głupie zadania.!;/ i w pon kart z matmy. a za dwa tygodnie spr.z chemii z 2kl. gim.| ale nie dziwie się bo jestem w 3gim. Odpowiedz Link Zgłoś
solarka Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 04.09.10, 15:06 Tak, ale nie dużo . Trzy zadania (ale nie całe, tylko wybrane przykłady) z matematyki i jeszcze notatka z j.polskiego. I to CHYBA tyle ;P. Jestem w 1LO więc przez pierwszy miesiąc mamy okres ochronny (tzn.: nie pytają nas itd.), a na razie były tylko lekcje organizacyjne ! Odpowiedz Link Zgłoś
olx975 Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 04.09.10, 15:07 tak z polaka przeczytac jakąś czytanke i odpowiedziec na pytania do niej..i jeszcze nauczyc sie na test sprawdzający z maty polaka biologi i chyba z czegoś jeszcze no i z maty 3 zadania Odpowiedz Link Zgłoś
lily_95 nienarzekam ;p 04.09.10, 15:11 ja mam za tydzień w pn sprawdzian, i lekturę już zadaną do czytania , zadania na szczęście z niczego nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
moniczka.xd Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 04.09.10, 15:14 Jak zawsze......U mnie jeszcze gorzej......Facet od Anglika prowadzi lekcje całkowicie po Angielsku i jak się go coś po polsku pytasz to gość nie reaguje. To ,ale to jeszcze nic! Babka od polaka to dopiero daje w kość! Uwielbia nam zadawać prace rysunkowe teraz u nas w szkole jest program: "Polscy poeci w naszej szkole". Dlatego facet od plastyki każe nam robić figurę Adama Mickiewicza z mydła! Z polaka mamy napisać 100-kartkową autobiografię Juliusza Słowackiego!!!!! History: replika obrazu Jana Matejki " Bitwa pod Grunwaldem"!!!!!!!!! W poniedziałek mam test ze wszystkich pisarzy i malarzy polski! Babrztyl od przyry gada że tam trzeba będzie 350-kartkową autobiografię każdego polskiego pisarza imalrza opisać!!!!!! Koszmar!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malinka25 Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 04.09.10, 15:15 rany! strasznie dużo masz zadane. ja mam tylko 2 zadania z matmy i to tyle na razie żadnych kartkowek ani testow nie zapowiadali uff! Odpowiedz Link Zgłoś
apple_lovciam Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 04.09.10, 15:19 Pewnie, że mamy kilka zadań z matmy i zadanie z polaka. Odpowiedz Link Zgłoś
bells123 Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 04.09.10, 15:20 3 strony ćwiczeń z chemii, 2 zadania z polskiego, 4 zadania z matmy, przygotować na francuski segregator ze słówkami(wpisać ich co najmniej 30), gramatyką i kulturą francuską, przeczytać na polski o stworzeniu świata... Odpowiedz Link Zgłoś
megi13 Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 04.09.10, 15:20 ale tego masz .... ja miałam tylko 2 zad. z bili i 2 przykłady z matmy dokończyć (już zrobiłam ) no i powtórzyć z bili komórki zwierzęce z 1 kl. muszę to powtórzyć bo jak znam babkę to pewnie z tego kartkę zrobi xd Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia123 Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 04.09.10, 15:23 tak ! druga gimnazjum . . pierwszy dzień . . 6 zadań . . ZWARIOWALI ! Ja nie bd tak charowac , niech se sami to odrabiają . . co ja jestem .!? robot .!? Odpowiedz Link Zgłoś
karaxx Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 04.09.10, 15:27 pare stron z matmy historia i tyle;p jestem 5 kl Odpowiedz Link Zgłoś
loola13 Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 04.09.10, 15:27 Ja akurat nie mialam nic zadanee Odpowiedz Link Zgłoś
green_color Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 04.09.10, 15:30 Mam do zrobienia notkę z polaka na poniedziałek i na czwartek zadania z fizyki. Odpowiedz Link Zgłoś
jade Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 04.09.10, 15:31 Z matematyki mieliśmy ułożyć funkcję, a z polskiego ułożyć mowę niezależną i mowę zależną o rozmowie nauczyciela z uczennicą która nie odrobiła zadania domowego. Zrobiłam już i mam wolne Odpowiedz Link Zgłoś
mileymiley Mam.. ;/ 04.09.10, 15:33 Mam zadane z matmy i geografii. I nauczyć się z polskiego i geografi do odpowiedzi.. bo mogą już pytać. Mam zapowiedzianych pare sprawdzianów (z lektur) i kartkówek (takich z kilku lekcji w tył) Ehh.. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
dorr Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 04.09.10, 15:34 ćw. z geografii i może coś jeszcze, ale nie pamiętam. współczuję Ci i życzę powodzenia w odrabianiu tego. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
blyszczaca Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 04.09.10, 15:36 Nie ja nie mam nic ale na następny tydzień już dwa sprawdziany Masakra Odpowiedz Link Zgłoś
emma074 Re: Macie coś zadane na weekend ? ;D ;* 04.09.10, 15:37 heh nic nie mam zadane nauczyciele spoko oprócz baby z bioli ;D Odpowiedz Link Zgłoś