03.09.10, 15:35
Chodzi o to,że u mnie w sql(gimnazjum)starsze klasy 'kocą'młodszych(chodzę
do 1 klasy). No niby jest to zabronione i mogą kocic tylko 3 klasy na
'Otrzęsinach' ale 'niby'. No i takim sposobem najcześciej dziewczyny (i to z 2
kl)kocą pierwszaków. Akcje są różne. Najczęściej trzeba mierzyc plytki w
łazience albo parapet,grzejnik kawałkiem zapałki...indifferent

Chce was zapytac czy Wy 'kocicie' młodszych? A może padłyście ofiarą? ;>tongue_out
Mam jeszcze jedno pytanie: Jakie w waszych szkołach są akcje z koceniem i co
trzeba robic?
Chciałabym żebyście mi odpowiedziały i nie usuwały watku. Nie wiem czy był.
Nie sprawdzałam.
winkbig_grinkiss
Obserwuj wątek
    • karolcika2205 a więc ;dd 03.09.10, 15:40
      u mnie tylko pisanie po ciele ;d . zn wiekszac i tak pisze na rekach zadnych
      jedzenia wiskasow czy tam mierzzenia czegos nie ma ... ależ oczywiscie ze koce
      bo na tym to polega. i mowie np. " albo reka albo na czole " jak ktos się
      przeciwi ;p . ale zawsze daja sami rece ;dd .
    • cameron takich wątków jest w cholerę... 03.09.10, 15:43
      odpowiedziałam na co najmniej 5 albo i więcej.

tak więc nie mam ułomów w szkole ani żadnych wyrzutków opieki społecznej, żeby coś
      takiego robić... ; //
      • werka197 Re: takich wątków jest w cholerę... 03.09.10, 16:14
        Heh racja .
    • newborn. . 03.09.10, 15:47
      Dziś widziałam jak mój bardzo,bardzo dobry kolega kocił jakiegoś kurdupla.
      Tamten się rozpłakał.xd
    • candy21 Re: Kocenie.. 03.09.10, 15:49
      yy. u nas na czole piszemy 'kot' itp i wąsy malujemy. i tak przez jakiś tydzień,
      może dwa.
      i otrzęsiny są też :d i tyle :d
    • nuskadee Nie byłam za bardzo kocona ja sama kocę ale tylko 03.09.10, 15:54
      w formie zabawy smile Znęcaniem bym tego nie nazwała. Strasznie duzo już tych
      wątków NIE ROZPACZAJCIE tak KAŻDY musi to przejść to taki rytuał a za rok
      będziecie robić to samo.
      • kofffam_cie zgadzam si erownierz z : nuskade . :D 03.09.10, 15:59
    • kofffam_cie Tuuu ! 03.09.10, 15:58
      Kocenie jest fajne !
      Ja sama koce !
      wszystkich znajomych !
      <3
      • nuna_ Re: Tuuu ! 03.09.10, 16:21
        kofffam_cie napisał(a):

> Kocenie jest fajne !
        > Ja sama koce !
        > wszystkich znajomych !
        > <3

Spoko loko. Wszystkich zanjomych. Nawet rówieśników.
        Kocenie wcale nie jest fajne, rozumiem jeszcze pisanie po rękach czy coś, ale wsadzane
        głowy do kibla, albo mierzenie zapałką klasy no to już jest przesada.
        Bieberkowa armia z serduszkami na końcach zdań uwielbiająca kocić młodszych i jeszcze
        zestresowanych w nowej szkole. Wyobrażam to sobie jak rzucają się na bezbronnego i
        obdzierają go z ubrań i po całym ciele piszą KOTEK, to przeciesz ich specjalność one są
        wyszkolone. Taa to takie zabawne jak cholera. Zero wyrozumiałości i empatii. Zero mózgu
        <3
    • lamma Re: Kocenie.. 03.09.10, 15:58
      mnie tam nie kocili.
    • lenora411 Re: Kocenie.. 03.09.10, 15:59
      Nie martw się bo ja jak byłam w 1 gim. też byłam kocona ;P. Teraz jestem w 3
      gim. i też kocę innych to stary zwyczaj i nawet jak nauczyciele tego zabronią to
      uczniowie mają to w ... nosie ;P. W mojej szkole można kocić innych bo
      nauczyciele się nie czepiają.xD
      Powiem tak nie stawiaj się starszym bo nie wiadomo na jaką typiarę trafisz i
      może zrobić ci krzywdę więc jak możesz to odwracaj się i odchodź lub po prostu
      idź przed siebie i miej na to ... wiesz co ;D Chyba , że jakaś małpa jest słaba
      i sama to wtedy ją zcweluj czy coś w tym stylu i git majonez kiss
    • koralowa `ja kocę! c; . 03.09.10, 16:04
      `Ja chodzę do 3 gimnazjum i kocę. Oczywiście mniej, niż chłopacy, ale robię
      to. Najczęściej piszę na ręce 'kot' i wołam kici kici, ale chłopacy robią
      solówki, albo spłuczki. I jeszcze piszą na twarzach Kot i rysują wąsy c;.
      Solówki - to chłopcy z 1 klas stają w kółku, a chłopacy z 3 i 2 klas karzą im
      mówić papier, kamień, nożyce, jak na kogoś wypadnie to wszyscy się na niego
      rzucają i go biją, na boisku oczywiście. Spłuczki polegają na tym, że jakiś
      chłopak wkłada głowę do kibla, a chłopacy spuszczają wodę.
    • oliwia003 Re: Kocenie.. 03.09.10, 16:04
      u mnie w gimn. jest zwała z tym koceniem;p tez jestem pierwszakiem wiec...
      tyleze u mnie starsi chlopacy zmuszaja 1klasistow ale tylko chlopakow do
      mierzenia np.okna zapalka;p na dziewczyny za to wolaja "kicikici" ;p
      ale ja sie z tego smieje;p
      zwalowe to jest. idziesz sobie korytarzem jacys chlopacy do cb kici kici a ja w
      smiech;p
    • whiplash. JA kocę! :D 03.09.10, 16:04
      • laurilla ;P 03.09.10, 16:08
        ja nie koce.glupie to troche.
    • nikuchova. Re: Kocenie.. 03.09.10, 16:06
      u nas tego nie ma. ja nie kocę mimo, że jestem w ostatniej klasie c;
      za to na pewno w przyszłym roku w szkole średniej mnie będą kocić. najs w ch... macz.
    • nikki1297 Re: Kocenie.. 03.09.10, 16:06
      U nas na apelu porządkowym dyrektorka powiedziała starszym klasą, że za kocenie jest
      nagana i jeden stopień niżej w zachowaniu na koniec roku, więc nie ... Ale na rękach tak ... Ja
      mam całe ręce z góry do doły popisane : Kicia tongue_out, KOT, Mrrr xd narysowanego kota i wgl ...
      Ale po buzi nie ... Tylko jak wracałam ze szkoły to paskiem chłopacy bili lekko >,<
    • kasiunia222 :P 03.09.10, 16:10
      U mnie leją pasem, zazwyczaj chłopaków, ale i dziewczyny bardzo często obrywają....
      To trochę bolisad
      I oprócz tego marzą mazakiem po twarzy i ubraniu (ale ja się nie dałamtongue_out)
    • nimfa_wodna Nigdy nikomu nie dokuczałam 03.09.10, 16:10
      I mnie też się nie czepiano. Jestem grzeczna dla innych, więc ludzie są uprzejmi dla mnie.
      Raz tylko się zdarzyło, że pewna dziewczyna w gimnazjum powiedziała na mój temat
      niegrzeczny komentarz, ale była młodsza odemnie, więc tylko pokrąciłam głową z
      dezaprobatą, na co ona się wróciła i i jeszcze coś sobie dopowiedziała... Część nastolatek
      po prostu ma się za niewiedomo co, są chamskie itp. Ale ani razu nie czepiała się mnie
      starsza odemnie dziewczyna. A co do chłopaków... Bywali niegrzeczni, ale w nieco innym
      sensie

A Tobie radzę, żebyś zgłosiła nauczycielowi co dzieje się w waszej szkole. To nienormalne i
      karygodne. Sama nic nie zrobisz, tu musi zaintereniować ktoś starszy...
    • nuna_ w moim gimnazjum... 03.09.10, 16:13
      W moim gimnazjum koce nie jest czymś wzbronionym. Wręcz przeciwnie jest to
      normalne, kocić również mogą drugie klasy. Ale u mnie z kolei wygląda to znacznie inaczej.
      Zazwyczaj polega to na pisaniu na rękach, kotek, kiciuś i różne tego słowa odminy. Potem
      wołają za tobą "kicikici" itp. Czasem rysują na twarzy "kocie ozdoby" tzn. wąsy i czarny
      nosek. Myślę, że to nie jest takie złe, wystarczy mydło i woda, po problemie.
      Ale mierzenie zapałką parapetu, to już rzeczywiście przesada.
    • nicoole Re: Kocenie.. 03.09.10, 16:14
      U mnie nie kocąsmile
    • jade Re: Kocenie.. 03.09.10, 16:20
      u nas kocenie jest tylko na chrzcie pierwszych klas. nie jesteśmy wredną szkołą.
      chociaż wkurzają nas pierwsze klasy, przez które korytarze są jeszcze bardziej
      zatłoczone bo pierwszaczki nie wiedzą co mają ze sobą zrobić... no i jeszcze się
      zachowują jak dzieci. jednym słowem - pierwsze klasy mnie wkurzają.
      • shibuu_ Re: Kocenie.. 03.09.10, 16:23
        u nas nie kocą, zabronione to jest xd
        • rikki Kici kici 03.09.10, 16:32
          a więc... generalnie to u mnie jest zabronione kocenie, ale i tak kocą. tzn. rysują wąsy na
          twarzy, piszą kot etc. mi taka laska napisała w pierwszy dzień na ręce 'kotek', ale
          praktycznie to ja sama chciałam, żeby mi napisała (; wczoraj mojego kolegę popisali tak,
          że jak wracał do domu to miał całą twarz czarną, że aż nie było miejsca gdzie go popisać
          O.o mnie jeszcze po twarzy na szczęście nie popisali, poza tym to i tak będzie trwało do
          środy, a potem już nie będą kocić, bo 'tradycją' jest kocenie przez tydzień smile
    • urszulka2691 u nas w kiblach woźne stoja!!!!!!!!!! 03.09.10, 16:33
      jakiś koszmar!!!!!!!!Normalnie ide se do kibla rece umyc a ona na mnie sie gapi!!!!!!Ale to
      dlatego że kiedys przyłapali kogos w kiblu jak papierosy palił i brał narkotyki!!!!!!W kiblu w
      szkole???To musiał byc idiota!!!!No i teraz stoja na kazdej przerwie a kocenie u nas w
      szkole ogranicza sie do kici kici na korytarzu ale raczej jest spokowink
    • zozolek.xd Mnie nie kocili xD Za mną starsi koledzy obstali . 03.09.10, 16:37
    • gorzata.14 Re: Kocenie.. 03.09.10, 16:52
      U mnie w szkole nie ma kocenia. Teraz chodze do 2 klasy gim. Nigdy nikogo nie kociłam ani tez mnie nie kocono.
    • loczek151 Re: Kocenie.. 03.09.10, 16:53
      U mnie podchodzą dziewczyny ze starszych klas pytają się czy pierwszaki i piszą
      na ręce kot, albo kotek. Jak któraś nie chce żeby jej pisały to one nie
      zmuszają, tylko potem ta osoba ma opinie nadętej sztywniaczki. U chłopaków jest
      gorzej bo jak któryś nie chce to trzymają go i na siłę piszą, czasem też biją.
      • emisia97 Re: Kocenie.. 03.09.10, 17:01
        Ja rozumiem cale to kici,kici i najwyzej napisanie na reku kot czy kicia ale
        akcje w lazience w kabinie i kocenie na sile to przesada. U nas dzisiaj jedna
        dziewczyna nie chciala to starsze pow ze w poniedzialek bd gorzej i dodatkowo
        glowa pod kran.scianauncertain
        Mnie jesze nie kocili ale jak cos to sie boje.

Sory za bledy ale z moja klawiatura jest cos nie takconfused
    • olaa97 Re: Kocenie.. 03.09.10, 21:21
      znam twój problem wink aż normalnie boje sie w pon. isc do sql . xd wiesz dlaczegoo big_grintongue_outkiss
    • martusia14 kocenie 03.09.10, 21:27
      u nas w gimnazjum zafsze popiszą cało twarz markerem na czole piszą kot , a na twarzy malują nos i wąsy czasami dopisują rok a jesli ktoś nie chce sie dać to wusmarują mu całą twarz markeremsmilekocenie
      • ekscentryczna Re: kocenie 04.09.10, 01:39
        U mnie czasem popiszą po ciele i to tyle. Nie zostałam ofiarą kocenia, ale przede mną jeszcze
        otrzęsiny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka