Dodaj do ulubionych

Błagam Pomocy ! :(

03.09.10, 18:46
Hej dziewczyny smile

Mam problem ,bo bardzo się zakochałam w Takim chłopaku ,ale błagam pomóżcie sad
Chodzi ze mną do klasy 1b gim.
Ma bardzo ładne błękitne oczy ^^

Kocham się w nim od 2 miesięcy . Tylko niestety nie wiem dokładnie jak do
niego zagadać nie chce z siebie zrobić głupiej. ;/
Na gg z nim normalnie piszę. On wgl na mnie uwagi nie zwraca. ;/

Pomóżcie sadsad ;/ Proszę sad
Obserwuj wątek
    • karusek1997 Re: Błagam Pomocy ! :( 03.09.10, 18:53
      proszę crying
      • lupe550 Re: Błagam Pomocy ! :( 05.09.10, 09:05
        Przede wszystkim nie proś przyjaciółki o pomoc, bo w moim przypadku to
        pogorszyło sprawę. Przyjaciółka powiedziała "jemu" że ja na niego lecę, a on się
        do mnie zaczął inaczej odnosić, dawniej ze sobą pisaliśmy, a teraz nicsad
        Proponowałabym, żebyś się w klasie na niego patrzyła, a jak on na ciebie
        spojrzy, to patrzcie na siebie kilka sekund, a potem się uśmiechnij, i odwróć
        wzrok.
        Na gg możesz do niego napisać coś takiego: "Bardzo mi się podoba jeden chłopak,
        ale nie mam odwagi mu o tym powiedzieć". Jakby się zapytał kto to taki, to
        napisz coś w stylu "powiem ci, że znasz go bardzo dobrze". Może zajarzysmile
        Uff, ale się rozpisałam... w każdym razie życzę powodzenia!!kisskiss
        • nick_jonas_jb Re: Błagam Pomocy ! :( 05.09.10, 09:15
          Skorzystaj z rad lupe550 bo są bardzo dobre i (wiem że ona to napisała ale to
          bardzo ważne) w żadnym wypadku nie proś o pomoc koleżankę ani przyjaciółkę !!!
          No i przede wszystkim bądź sobą ! Powodzenia kiss
          • anahi26 Re: Błagam Pomocy ! :( 05.09.10, 09:20
            Dasz radę.... i korzystaj z życia... bo ono krótkie jest smile
          • ultra_fiolet Moja Rada. 05.09.10, 09:21
            Nom. Skorzystaj z rad dziewczyn wyżejwink

a co do przyjaciółki i tego żeby o tym jej nie mówić to nie mam pojęcia;p nigdy
            tak nie robiłamwink
            • temptation . 05.09.10, 09:40
              Popieram dziewczyny powyżej - NIE PROŚ O POMOC PRZYJACIÓŁKI ALBO KOLEŻANKI . W
              moim przypadku też to pogorszyło sytuacje . crying . Ja bym Ci radziła do niego
              zacząć gadać , np. jak będzie sam na przerwie , albo na wf wink . Dobra będzie też
              rada użytkowniczki ( nie pamiętam nicku ) która ci powiedziała żebyś na gadu
              zaczęła z nim pisać o chłopaku który Ci się podoba wink , choć nie chcę nic mówić
              ale on może zajarzyć że to o niego chodzi ale też że np. o jego najlepszego
              kumpla wink . Tak czy siak życzę Ci powodzenia ;* .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka