wejde.oknem 21.09.10, 22:06 hej ;d mało wszedzie o niej pisza,ale ja ją uwielbiam;d wedlug mnie ma swietny talent;d wspaniale sie sprawdzila w Camp rock ; DD mam nadzieje ze bedzie wiecje wielkihc filmow gdzie gra ona : DD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
limka Re: Meaghan Jette Martin. 22.09.10, 18:13 Zgadzam się z tobą. Jest świetna i ma wielki talent. Pięknie gra i śpiewa. Jestem jej fanką już długo i żałuję, że tak mało o niej wiem (w internecie jest mało informacji). Mam nadzieję, że za niedługo powstanie film, w którym ona będzie grała główną rolę. Odpowiedz Link Zgłoś
justinlove1994 Re: Meaghan Jette Martin. 22.09.10, 20:11 Ma wielki talent Nie jestem jej fanką, ale lubię ją. Normalna i piękny głos. Odpowiedz Link Zgłoś
nasty_ Re: Meaghan Jette Martin. 22.09.10, 19:57 niezbyt ją lubię, ale spoko grała w rocku ; d Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_97 ; - D 22.09.10, 20:03 ja też ją polubiłam . spodobała mi się , kiedy obejrzałam Camp Rock 2. : DD no i jest ładna . ; 3 Odpowiedz Link Zgłoś