Dodaj do ulubionych

garnier peeling brusher

24.09.10, 19:46
czy rzeczywiscie sa po nim takie super efekty? Czy warty jest swojej ceny (ok.30zl) ?? Czy cera jest idealna po nim???
Obserwuj wątek
    • natisia4 Re: garnier peeling brusher 24.09.10, 22:13
      Słyszałam, że jest niezły. Ogólnie produkty z Garniera są super, ale tego brushera nie
      używałam. Sama jeste ciekawa ;P
      <33
    • mweezy . 25.09.10, 01:01
      wydaje mi się, że w zasadzie nie ma jakiejś znaczącej różnicy pomiędzy tymi
      wszystkimi żelami, a przynajmniej tak stwierdzam na podstawie tego co dzieje się
      z moją cerą. chociaż może tobie akurat to pomoże, warto spróbować c:
      • majson Re: . 25.09.10, 10:11
        Ja uważam ze nie warto go kupować. Osobiście nie używałam ale moja koleżanka
        stosowała i tak na logikę po jakiś 10 użyciach na tej szczoteczce zbierają się
        bakterie a podobno bardzo trudno się to myje więc praktycznie później po każdym
        stosowaniu będziesz tylko roznosić bakterie po swojej twarzy. Tak samo jak po
        umyciu twarzy np. żelem czy pilingiem i jak już to zmażesz to nie wycieraj
        twarzy ręcznikiem bo na nim jest pełno bakterii jeśli był wcześniej używany
        tylko papierem toaletowym big_grin
    • angie2 Re: garnier peeling brusher 25.09.10, 12:58
      Nie posiadam tego. Ja używam toniku Stay Clear! i żelu-peelingu Clean Deeper z linii Nivea
      Visage Youngsmile
    • tiin55 Re: garnier peeling brusher 25.09.10, 19:01
      Posiadam. Szczerze mówiąc mi nie pomaga ; //
    • starberry . 27.09.10, 00:12
      ja posiadam, jak dla mnie pomaga. smile)
    • pinezzkaaa Re: garnier peeling brusher 29.09.10, 15:00
      Jeeeest cuudowny big_grin Może pryszce nie znikaja od razu ale skóra jest po nim cudowna big_grin I nie
      wiem gdzie widziałaś za 30 zł ja kupiłam za 23 ;P
      • aska5523 Re: garnier peeling brusher 29.09.10, 15:23
        w Rossmannie byla za 29 zl jak kiedys patrzylam
        • kontrastowa Re: garnier peeling brusher 29.09.10, 19:37
          jeeestt boooski ! dociera do każdego miejsca i wgl . polecam .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka