aska5523 24.09.10, 19:46 czy rzeczywiscie sa po nim takie super efekty? Czy warty jest swojej ceny (ok.30zl) ?? Czy cera jest idealna po nim??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natisia4 Re: garnier peeling brusher 24.09.10, 22:13 Słyszałam, że jest niezły. Ogólnie produkty z Garniera są super, ale tego brushera nie używałam. Sama jeste ciekawa ;P <33 Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 25.09.10, 01:01 wydaje mi się, że w zasadzie nie ma jakiejś znaczącej różnicy pomiędzy tymi wszystkimi żelami, a przynajmniej tak stwierdzam na podstawie tego co dzieje się z moją cerą. chociaż może tobie akurat to pomoże, warto spróbować c: Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: . 25.09.10, 10:11 Ja uważam ze nie warto go kupować. Osobiście nie używałam ale moja koleżanka stosowała i tak na logikę po jakiś 10 użyciach na tej szczoteczce zbierają się bakterie a podobno bardzo trudno się to myje więc praktycznie później po każdym stosowaniu będziesz tylko roznosić bakterie po swojej twarzy. Tak samo jak po umyciu twarzy np. żelem czy pilingiem i jak już to zmażesz to nie wycieraj twarzy ręcznikiem bo na nim jest pełno bakterii jeśli był wcześniej używany tylko papierem toaletowym Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: garnier peeling brusher 25.09.10, 12:58 Nie posiadam tego. Ja używam toniku Stay Clear! i żelu-peelingu Clean Deeper z linii Nivea Visage Young Odpowiedz Link Zgłoś
tiin55 Re: garnier peeling brusher 25.09.10, 19:01 Posiadam. Szczerze mówiąc mi nie pomaga ; // Odpowiedz Link Zgłoś
pinezzkaaa Re: garnier peeling brusher 29.09.10, 15:00 Jeeeest cuudowny Może pryszce nie znikaja od razu ale skóra jest po nim cudowna I nie wiem gdzie widziałaś za 30 zł ja kupiłam za 23 ;P Odpowiedz Link Zgłoś
aska5523 Re: garnier peeling brusher 29.09.10, 15:23 w Rossmannie byla za 29 zl jak kiedys patrzylam Odpowiedz Link Zgłoś
kontrastowa Re: garnier peeling brusher 29.09.10, 19:37 jeeestt boooski ! dociera do każdego miejsca i wgl . polecam . Odpowiedz Link Zgłoś