Dodaj do ulubionych

zakazany owoc

07.10.10, 11:27
mam jedna ceche której u siebie nie cierpie.
podobaja mi sie zajęci chłopcy. a gdy jakis mi sie naprawde spodoba to muszę go zdobyć!
ni ma innego wyjścia1 on musi byc ze mną!
ale gdy już będziemy razem po jakimś miesiacy on mi sie nudzi i go rzucam.
tak było juz jakieś 4 razy.
dziewczyna z klasy która kochała sie w jednej z moich "zdobyczy" powiedziała że jestem
prawdziwą suka bo chłopacy zrywaja ze mna ze swoimi dziewczynami a ja ich po miesiacu
rzucam!
ale to samo tak jest!
po prostu nie podobaja mi sie już!

prosze pomóżcie i powiedzcie co mam robić!!!
Obserwuj wątek
    • bellacullenx Re: zakazany owoc 07.10.10, 13:05
      Twoje zachowanie jest bardzo dziecinne, i tłumaczenie w stylu 'ale to samo tak
      jest' to głupota.
      Nawet nie wiesz jak ranisz tych chłopaków,którzy przez Ciebie ranią swoje
      dziewczyny.
      Twoja koleżanka miała rację... przykro mi ale zachowujesz się jak suka.
      Jesteś rozkapryszoną egoistką..
      Życzę Ci aby pewnego dnia jakiś chłopak właśnie tak Cię potraktował, może wtedy
      się nauczysz...

moja wypowiedź jest ostra, ale mam nadzieję ze do Ciebie przemówi..
      jeśli uraziłam- sorry- mam dziś dzień szczerości..
    • niebieskaa Re: zakazany owoc 07.10.10, 14:28
      pomyśl jakbyś się czuła, jaby jakaś dziewczyna odbiła Ci największą miłość w Twoim życiu.
    • alexa10 Re: zakazany owoc 07.10.10, 14:30
      masz dopiero 13 lat....lol
    • caterina97 Re: zakazany owoc 08.10.10, 10:57
      lol , to powodzenia ci życzę 13 letnia "suko" xD
    • blondzia Re: zakazany owoc 08.10.10, 11:02
      Jesteś jak moja koleżanka ona powiedziała ,że z chłopakiem wytrzymała by tylko
      tydzień a potem go rzuciła bo jej się znudził ja tego nie rozumiem jak tak można
      ... tongue_out
    • seneka4 Re: zakazany owoc 08.10.10, 11:04
      wybaw się bo za dwa lata ślub i ciąża.

Jesteś strasznie nie dojrzała. Nie wiesz czym jest prawdziwa miłość. Możemy
      napisać żebyś się postarała zmienić ,ale czy to coś da? Sama musisz tego chcieć
      i wiedzieć ,ze Twoje zachowanie jest złe. Dziwię się ,że jeszcze nikt Cię nie
      wyzywa ani nie bije. za odbicie mi chłopaka musiałabyś leżeć w szpitalu chyba.
      Lepiej uważaj na siebie bo się to obróci przeciwko Tobie
    • emilka11 Re: zakazany owoc 08.10.10, 17:27
      Po prostu głupota Cię ogarnęła dziewczyno !!
      No sorry, nie chcę być wredna .. Ale Ty ich tak jakby wykorzystujesz, nie ??
      Nie zastanawiałaś się nad tym jak ich ranisz, jak im psujesz życie ?!
      Kurde, weź się zastanów zanim zrobisz następna głupotę !!
      Po prostu się powstrzymaj ! Siła woli, którą ja na całe szczęście posiadam, bo bez niej nie
      dałabym sobie rady ... ; )
    • alexis69 Re: zakazany owoc 27.10.10, 00:48
      Niezła jestes ;p
    • kingusska190 Re: zakazany owoc 27.10.10, 20:02
      no to tak, znam taką jedną dziewczynę, która ma podobnie.
      i wg mnie na to nie ma rady.
    • angela23420 Dorośnij 27.10.10, 20:03
    • yellow dziewczynko, masz 13 lat 27.10.10, 20:49
      więc mówiąc krótko i tak byś zrozumiała - ogarnij się.
    • czarna_kredka Jesteś dziwką 01.11.10, 01:19
      Pod latarnię idź .
      Zachowujesz sie jak szmata z burdelu .

pozdrawiam .

• marsjanka115 x__x 01.11.10, 01:26
      nieźle masz a bani -.-"
      no i serio jesteś suką.o ile to nie prowokacja.

sciana
    • piratka13 13 lat ? 01.11.10, 17:45
      Sorry ,ale nie rób z siebie głupka .Dorośnij .
      • deklove Re: 13 lat ? - no włąśnie 01.11.10, 19:50
        jest tez inne rozwiazanie - Czesz sie komuś przypodobac po za tym masz 13 lat
        wiec.... Nie powinnas myslec tak o chlopakach........
    • siasiasia ;/ 01.11.10, 17:49
      ja bym cie kurde chyba smarkulo zabila ciekawe co z ciebie wyrosnieindifferentshocksciana
    • nuna_ ............. 01.11.10, 19:41
      Opanuj sie dziewczyno masz 13 lat !
      Nie dziwie się dlaczego tamta dziewczyna nazwała Cię suką, bo na takie osoby właśnie to
      określenie idealnie pasuje. To co robisz jest chore i nie normalne !!
      Pomyślałaś kiedyś jak czują się dziewczyny, którym odbierasz chłopaków ?!
      Masz 13 lat, oczywiście nie możemy mówić tu o prawdziwym związku, więc po co ta
      zabawa. Myślę, że założyłaś ten wątek po to żeby się pochwalić.
      Mam nadzieję, że to co robisz kiedyś obróci się przeciw Tobie.
      Kiedyś wszyscy przejżą na oczy, nie będziesz miałą żadnej koleżnaki, a co dopiero chłopka.
      Dorośnij, a wtedy Ci pomogę.
    • deklove Re: zakazany owoc 01.11.10, 19:49
      U większości dziewczyn tak jest. Bo zajety jest trudny do zdobycia, bardziej
      pociągający a gdy go już zdobywasz to.. poprostu ci się nudzi... Dlatego musisz
      sobie uświadomić ,że zajeci chłopacy wcale nie są lepsi ( a przy tym psujesz
      sobie reputacje) !!! A może jeśli ci jest trudno to zrozumiec wyznacz sobie
      jakiś cel np. - starszy, przystojny chlopalk ( ale WOLNY) i na niego "poluj"
      Także nie powinnas tylko ty zdobywac chlopaków to onie przedewszystkim powinni
      zabiegac o ciebie!!!
      Mysle ,że mnie zrozumiałąś Powodzenia kiss
    • anusia25 Re: zakazany owoc 01.11.10, 20:00
      ogarnij d**e!!
      Masakra ,zachowujesz się jak rasowa prostytutka ,a masz dopiero 13 lat!
      Pomyśl jak ty byś się poczuła jak ktoś zrobił by ci takie świństwo !!
    • jesswiollsx3 heh 01.11.10, 20:11
      Mamy świetnego nauczyciela od religii [ojciec franciszkanin] , jest ogólnie gytes, mówimy
      mu po imieniu itp, itd [krótkie wprowadzenie żeby było wiadomo o co cho]
      No więc Adrian gada z nami o "psychologii ducha" czyli o relacjach itp, itd. JEŻELI to
      prawda, to powiem Ci tak : NIE MARTW SIĘ xD
      mieliśmy ostatnio taki temat , o miłości w młodości i tym co z tego płynie. I ogólnie jak to
      było kiedyś, a jak to jest teraz. PO PIERWSZE: Facet zdobywa, NIE kobieta. odwrotność w
      tym "procesie" MOŻE, ale NIE MUSI świadczyć o... braku poczucia własnej wartości. Z tego
      Co piszesz ni mniej, ni więcej wynika , że zdobywanie faceta Cię pociąga, to tak jakbyś ty
      chciała rządzić w związku. zajmujesz pozycję faceta. Odpuść. Poczekaj na kogoś kto bd o
      ciebie zabiegał, a nie na odwrót [pomyśl jak fajnie jest być zdobywaną, kawałek po
      kawałeczku xD] z resztą ty lecisz na "Soma"jakby to padre Adrian powiedził, nie na
      "psyche". ty ich nie kochałaś, ty ich pożądałaś . smirk Nie bojaj się - to POWINNO z czasem
      przejść. jeśli nie to musisz nad tym poważnie pomyśleć, bo jakby na to nie patrzeć , to jest
      troche chore xD ZACZEKAJ, i nie patrzaj na zajętych, oni są fuuuu. ICD-10 ponoć coś jest
      na ten temat, że kobieta bierze na sb męskie "obowiązki" . przejdzie ci zobaczysz. prędzej
      czy później ale przejdzie smile
    • mervelous prowokacja ? 01.11.10, 20:13
    • kotek.bieberka Re: zakazany owoc 01.11.10, 20:20
      Haa, mi też, kochana, mi też, zawsze zajęcia chłopcy xdd, ostatnio na
      skateparku widziałam ślicznego chłopaka ale niestety miał dziewczyna, 18 lat,
      i palił papierosy ; //
    • kingusiaaxdd Re: zakazany owoc 01.11.10, 20:22
      Emm....Ja mam dopiero 12 lat ale już trochę znam się na sprawach nastoletek, bo
      z resztą sama nią jestem big_grinD Moja kumpela ma troszke inaczej ale też ma tak, że
      jak jej się uwidzi to musi mieć x.x Np. Ona ma młodszego chłopaka, mi się podoba
      rówieśnik i ona zobaczyła, że on do mnie zarywa i odkąd jej chłopaczek do niej
      nie pisze to zarywa do tego co mi się podoba. To mnie denerwuje, bo jesteśmy BFF
      a ona mi takie coś robii -,- chociaż wiem , że ten chłopak mnie troszkę bardziej
      lubi. Skąd.? Mówi, że jestem fajna, ładna , super i inna niż inne dziewczyny.
      Jak w końcu jej powiedziałam co mnie gryzie to się kapkę opanowała, ale i tak to
      robi potajemnie. Ychymm...Ty to na serio masz trochu taki poważniejszy problem.
      Bo wiesz, jakbyś odbijała dziewczynie chłopaka, który jej się tylko podoba to
      ok, ale odbijać chłopaka posiadającego już dziewczynę. ? Straszne ;x Nie wiem
      jak to zgładzić... Może poradź się mamy jak nie boisz się jej tego powiedzieć,
      albo idź do specjalnego pedagoga lub psychologa i zwierz się z tego. A...Ile
      masz lat. ? smile)
    • kotek.bieberka Re: zakazany owoc 01.11.10, 20:22
      pomysł jak ty bys sie czuła jakby jakaś laska odbiła ci kolesia który ci sie
      podoba...

jesteś...

...ŻAŁOSNA !
    • kotek.bieberka Re: zakazany owoc 01.11.10, 20:24
      Aaa, i jeszcez coś takiego

jesteś suką ;dd

A ta moja pierwsza wypowiedź nie miała być tu tylko do innego forum...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka