taebaby. 20.10.10, 19:51 Gdybyście mogły sobie zrobić operacje plastyczną to na co byście ją zrobiły? Nie szukałam czy był taki wątek. Jeśli był to od razu kosz :3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caterina97 Re: Operacje plastyczne. 20.10.10, 20:01 odsysanie tłuszczu , hahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
itsjustmee Re: Operacje plastyczne. 20.10.10, 20:02 usunęłabym piegi i wyrównała nos, bo mam taki dołeczek, przez co wygląda jak garbaty, a garbatym nie jest... ale tego nie zrobię. Odpowiedz Link Zgłoś
blondi_girl Re: Operacje plastyczne. 20.10.10, 20:07 zrobiłabym coś z uszami, haha ;d Odpowiedz Link Zgłoś
good_enough Re: pozostałabym naturą . < . 33 20.10.10, 21:27 Nic bym w sobie nie zmieniła, bo mimo iż nie lubię kilku swoich części ciała to wole je takie jakie są ;] Odpowiedz Link Zgłoś
arasha Re: nie zrobiłabym 20.10.10, 21:30 mojej kolezance przydalo by sie odsysanie cellulitu a ja bym se nos poprawila mam takie chwile kiegy go lubie,toleruje albo niecnawidze a reszta jest idealna :p Odpowiedz Link Zgłoś
pinezzkaaa Re: Operacje plastyczne. 24.10.10, 20:41 MAm jeden kompleks, którym sa moje usta i otwarcie o tym mówie ale w zyciu nie zroiłabym botoksu ! Nie za namowa chłopaka czy kogoś. Ma mnie pokachac taka jaka jestem. Nigdy ! Po moim trupie żebym wyglądała jak Węgrowska ! Odpowiedz Link Zgłoś