tipa 16.11.10, 20:40 Jestem ... Nie jestem ... Z moich marzeń ... Ciepły promień słońca jest jak ... Pragnę ... Odkrywam ... Mam ... Ubieram się ... Nie obchodzi mnie ... Nie zamierzam ... Boję się ... Gdy jestem zła ... Gdy jestem smutna ... Miłość jest ... Dla moich przyjaciół ... Szkoła jest ... Moim idolem / idolką jest ... W przyszłym roku zamierzam ... Sylwester będzie ... Boże Narodzenie spędzę z ... Chcę na gwiazdkę dostać ... Kotek.pl jest dla mnie ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jane_ Re: Dokończ zdania .. 16.11.10, 21:08 Jestem ... natalią, jane, emo nadzieją bez schodów, małą mi. Nie jestem ... chyba aż tak zła. Z moich marzeń ... nic nie wyszło. XD one się realizują. coraz więcej ich. Ciepły promień słońca jest jak ... na wagę złota, bo chyba pogoda zaczyna się psuć. Pragnę ... kilku malutkich rzeczy, tak ważnych dla mnie. muszę się oduczyć być leniem. Odkrywam ... świat, życie. i często mnie zaskakuje. Mam ... ambicje. Ubieram się ... nigdy nie tak, jak bym chciała. Nie obchodzi mnie ... co sądzą o mnie i o moich działaniach osoby, których nie znam, i którzy nie znają mnie. Nie zamierzam ... się poddać. chyba. Boję się ... odrzucenia. Gdy jestem zła ... to płaczę. Gdy jestem smutna ... to płaczę [2] Miłość jest ... pięknym złudzeniem. Dla moich przyjaciół ... zapominam o sobie. i jestem niezwykle miła. tak mi się wydaje. potrafię chować własne problemy, aby ktoś mógł wyżalić mi się z własnych. Szkoła jest ... koniecznym etapem życia. i coraz bardziej ją lubię. Moim idolem / idolką jest ... nie ma takiej osoby. W przyszłym roku zamierzam ... się dostać do jakiejś szkoły dobrej. Sylwester będzie ... będzie. sylwester jest fajny, bo gdzie wyląduje, dowiaduje się zazwyczaj dopiero wieczorm. ale w tym roku pewnie skończy się na imprezie u kogoś. Boże Narodzenie spędzę z ... rodzicami. Chcę na gwiazdkę dostać ... se xperia x10 mini pro. Kotek.pl jest dla mnie ... troszkę już domem. czuję się tu u siebie, i wydaje mi się, że prawdziwie troszczę się o tą stronę, i bardzo się cieszę, że dostałam taką możliwość, i nikt mnie jeszcze nie wywalił za te różne ekscesy. ;q Odpowiedz Link Zgłoś
jamaja220 Re: Dokończ zdania .. 11.12.10, 22:41 nudzi mi się, ale pisać mi się nie chce ! i tak tego nikt nie czyta. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gabi_989 Re: Dokończ zdania .. 16.11.10, 21:20 Jestem wielką wielbicielką zwierząt i największą fanką Linkin Park... Nie jestem fanką Justina. Z moich marzeń wynika że dużo ma szanse na spełnienie Ciepły promień słońca jest jak znaleźć nową miłość Pragnę jeździć na rolkach jak zawodowiec Odkrywam wiele rzeczy codziennie Mam psa Ubieram się czasami na sportowo a czasami na elegancko Nie obchodzi mnie życie innych osób. Nie zamierzam wtrącać się w czyjeś życie. Boję się pająków. Gdy jestem zła gryzę. Gdy jestem smutna nie odzywam się do nikogo oprócz psa i królika. Miłość jest czymś bardzo ważnym dla ludzi. Dla moich przyjaciół jestem wariatką ;] Szkoła jest ważna ale czasami nudna. Moim idolem / idolką jest Chester Bennington i Ghakira... Gwiazdki Disneya też może.. W przyszłym roku zamierzam jechać na Węgry i się nauczyć pływać albo się utopić Sylwester będzie jak inny dzień. Boże Narodzenie spędzę z rodziną w domu chyba. Chcę na gwiazdkę dostać rolki oraz nowy strój kąpielowy Kotek.pl jest dla mnie najlepsza stronka internetową.. to tyle ;];** Odpowiedz Link Zgłoś
lieb_de_sekunde Re: Dokończ zdania .. 17.11.10, 16:58 Jestem ... jak to powiedziala moja "kolezanka" egoistyczną dziwką haha Nie jestem ...zwyklim plastikiem Z moich marzeń ...chcialabym zeby kurt Cobain zyl .. Ciepły promień słońca jest jak ...grzejnik haha xd Pragnę ...wakaaacjiii ! Odkrywam ... nie wiem co napisac haha Mam ...chomika. xd Ubieram się ...dziwnie ... ^^ Nie obchodzi mnie ...co inni sadza o muzyce jakiej slucham Nie zamierzam ...uczyc sie na jutrzejszy sprawdzian z gegry haha Boję się ...chemii .!! Gdy jestem zła ...slucham muzyki Gdy jestem smutna ...slucham muzyki Miłość jest ...jak gó.... kazdy musi w nie kiedys wdepnac haha Dla moich przyjaciół ...zrobie wszystko Szkoła jest ... [ chyba kazdy wie jaka] Moim idolem / idolką jest ...zapraszam na mój prosfil. za duzo tego haha W przyszłym roku zamierzam ...misc piatke z angielskiego haha Sylwester będzie ...nie wiem jaki bedzie haha. mysle ze fajny Boże Narodzenie spędzę z ...rodziną. a z kim niby spędza się boże narodzenie? Chcę na gwiazdkę dostać ...Dziennik Kurta Cobaina, płytę mcr i duzo innych badziewi haha xd Kotek.pl jest dla mnie ...miejsciem w którym moge sie posmiac xd Odpowiedz Link Zgłoś
rudejestwredne Re: Dokończ zdania .. 16.11.10, 21:31 Jestem... hmmm jaka jestem?;D Nie jestem... Cherr Z moich marzeń spełniła się większość. Ciepły promień słońca jest jak ciepły promień słońca. Pragnę spokoju. Odkrywam samą siebie z każdym dniem. Mam siny nos jak jest zimno. Ubieram się codziennie, nie chadzam na waleta. Nie obchodzi mnie... zdanie innych? Boję się... samotności i pająków przede wszystkim. Gdy jestem zła wyzywam się na wszystkim. Gdy jestem smutna wyzywam sie na sobie. Miłość jest... fałszywa. Chyba nie spotkałąm się jeszcze z prawdziwą. Dla moich przyjaciół ?? Szkoła jest potrzebna, ale po co tak często? Moim idolem/idolką jest.. chyba nie mam. W przyszłym roku zamierzam być taka jak teraz. Sylwester będzie 31 grudnia. Boże Narodzenie spędzę z rodzinka. Chcę na gwiazdkę dostać?? Kotek.pl jest dla mnie sposobem na odmóżdzenie Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka2691 odpowiedzi;* 16.11.10, 21:32 Jestem ... najwiekszą miłoścniczką muzyki i wszystkiego co z nią związane Nie jestem ... idiotą!!!Tylko wariatem.... Z moich marzeń ... najbardziej kocham te najwieksze Ciepły promień słońca jest jak ... poranek w LA Pragnę ... ojaa....duzo tego!!!! Odkrywam ...kim naprawde jestem Mam ... nadzieje że moje marzenia (albo to najwieksze) sie kiedys spełni.... Ubieram się ... w zależności od nastroju Nie obchodzi mnie ... zdanie innych Nie zamierzam ... byc niczyjim sługą Boję się ... sama nie wiem.... Gdy jestem zła ... słucham muzyki Gdy jestem smutna ... słucham muzyki Miłość jest ... czymś wspaniałym Dla moich przyjaciół ... jestem wariatem!!!! Szkoła jest ... jak WC chodzisz bo musisz Moim idolem / idolką jest ... Miley Cyrus (jak miała 16 lat) W przyszłym roku zamierzam ... poprawic sie z chemii...(marzenie) Sylwester będzie ... fajnym czasem Boże Narodzenie spędzę z ... rodzinką;* Chcę na gwiazdkę dostać ... nie wiem.... Kotek.pl jest dla mnie ... miejscem gdzie moge zapomniec o wszystkich mojich problemach...jest dla mnie jak taki mały drugi domA nie które kotowiczki jak przyjaciółki... Odpowiedz Link Zgłoś
looveangel Re: Dokończ zdania .. 16.11.10, 21:32 Jestem ... uczuciowa. Nie jestem ... łatwowierna Z moich marzeń ... nic nie wychodzi -.- Ciepły promień słońca jest jak ... nie wiem. Pragnę ... być przy Kimś Odkrywam ... kołdrę Mam ... osobę, dla której zrobiłabym dosłownie wszystko Ubieram się ... tak jak mi się podoba Nie obchodzi mnie ... zdanie innych na mój temat Nie zamierzam ... zostawiać przyjaciół w potrzebie Boję się ... że Go stracę Gdy jestem zła ... jestem zła na na wszystko i wszystkich bez wyjątku Gdy jestem smutna ... płaczę w poduszkę Miłość jest ... najwspanialszym uczuciem jakim można obdarzyć drugą osobę. Dla moich przyjaciół ... jestem 24/7 Szkoła jest ... miejscem spotkań ze znajomymi Moim idolem / idolką jest ... nie mam. W przyszłym roku zamierzam ... nie planuję aż tak odległej przyszłości. Sylwester będzie ... świetny. mam nadzieję. Boże Narodzenie spędzę z ... z najbliższą rodziną Chcę na gwiazdkę dostać ... wiele rzeczy Kotek.pl jest dla mnie ... niczym ważnym, aczkolwiek lubię tu siedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
cookie18 Re: Dokończ zdania .. 16.11.10, 21:36 Jestem szaloną dziewczyną , walczącą o swoje prawa . nie jestem Emo z moich marzeń wynika że jestem wielką marzycielką . ciepły promień słońca jest jak zarąbista pogoda . pragnę aby było lepiej . odkrywam cały czas siebie . mam wspaniałego chomika . ubieram się w łazience . nie obchodzi mnie co inni o mnie myślą . boję sie że będzie gorzej gdy jestem zła wyżywam się na czymś . gdy jestem smutna to płacze . miłość jest jak wielkie złudzenie . dla moich przyjaciół nigdy nie zgasnę . szkoła jest jak jedno wielkie gó... moją idolką jest ellen pompeo w przyszłym roku zamierzam mieć lepsze oceny sylwester będzie rozpoczęciem nowego roku i bedzie zajebisty boze narodzenie spędzę z moją kochaną rodziną chce na gwiazdkę dostać psa kotek.pl jest dla mnie fajnym portalem Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Dokończ zdania .. 16.11.10, 21:42 Jestem ... jaka jestem , robię to co właśnie zechcę . Nie jestem ... plastikowa Z moich marzeń ... wiele tego Ciepły promień słońca jest jak ... powietrze Pragnę ... szczęścia Odkrywam ... wciąż siebie Mam ... swoje cele , marzenia i smutki Ubieram się ... jak lubię Nie obchodzi mnie ... co o mnie myślą niektórzy Nie zamierzam ... być kimś innym Boję się ... utraty przyjaźni Gdy jestem zła ... muszę się wyżyć Gdy jestem smutna ... dołuję się smutną muzyką Miłość jest ... wspaniała Dla moich przyjaciół ... zrobię wiele a może wszystko Szkoła jest ... miejscem tortur i miejscem do spotkań towarzyskich Moim idolem / idolką jest ... nie wiem może Nikki Reed i Hayley Williams W przyszłym roku zamierzam ... być jaka jestem teraz , lepiej się uczyć ; pp Sylwester będzie ... zaje..... Boże Narodzenie spędzę z ... rodziną Chcę na gwiazdkę dostać ... o dżisys dużo tego np lustrzanka Kotek.pl jest dla mnie ... fajną stronką Odpowiedz Link Zgłoś
andz_98 Re: Dokończ zdania .. 16.11.10, 21:57 Jestem ...spoko Nie jestem ...ładna Z moich marzeń ...wynika że jestem dziwna Ciepły promień słońca jest jak ...Ciepły promień słońca Pragnę ...jutro nie iść do sQl Odkrywam ...że moj brat sie nie myje xD Mam ...zimne raczki Ubieram się ...jutro Nie obchodzi mnie ...ile włosów mam na głowie Nie zamierzam ...wstawac o 5 Boję się ...że Szymon się do mnie nie odezwie Gdy jestem zła ...ide do psów Gdy jestem smutna ...j.w Miłość jest ...Zaj*bista ? Dla moich przyjaciół ...zrobie wszystko Szkoła jest ...fajna na przerwach Moim idolem / idolką jest ...Miley Cyrus W przyszłym roku zamierzam ...Chodzić Z dAMIANEM, Olą, Emilką i Agatą do klasy Sylwester będzie ...Fajnyy Boże Narodzenie spędzę z ... Familią Chcę na gwiazdkę dostać ...Nic warzne żeby była rodzina Kotek.pl jest dla mnie ...Naj strona w necie Odpowiedz Link Zgłoś
cotton.caandyy. Re: Dokończ zdania .. 16.11.10, 22:06 Jestem ... Marci,czasem wredna,czasem miła, słodka i wielka fanka Demetrii Lovato ;pp Nie jestem ... słodką idiotką ;pp Z moich marzeń ... najmniej możliwe jest spotkanie z Dee Lovato ;* Ciepły promień słońca jest jak ... spotkanie z moimi dziewczynami ;* Pragnę ... spełnić marzenia ;pp Odkrywam ...,że faceci to świnie ;pp Mam ... super kumpele ;D Ubieram się ... na czarno i/lub szaro, i/lub coś w guście różu fioletu ;pp Nie obchodzi mnie ... to co niektórzy myślą o moim ubiorze ;pp Nie zamierzam ... być bezrobotną ;pp Boję się ... ,że śmierć przyjdzie za szybko ;-/ Gdy jestem zła ...to mam wrażenie ,że rozwalę wszystko i wszystkich ;DD Gdy jestem smutna ... rozwesela mnie muzyka ;pp Miłość jest ... dziwna ;pp Dla moich przyjaciół ... jestem miła jak cholera xpp Szkoła jest ... bezsensu ,ale to przyszłość. Moim idolem / idolką jest ... Demi Lovato ;pp W przyszłym roku zamierzam ... chodzić do gimnazjum ;pp Sylwester będzie ... niczym niezwykłym ;pp Boże Narodzenie spędzę z ... rodziną ;pp Chcę na gwiazdkę dostać ... książki,ciuchy,płyty,ale będzie kaska ;D Kotek.pl jest dla mnie ... odstresowaniem ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Re: Dokończ zdania .. 17.11.10, 02:06 Jestem ... zajebista ~ludzie tak mówią xd Nie jestem ... pusta. Z moich marzeń ... wynika , że mam duże ambicje . Ciepły promień słońca jest jak ... przyjemny dotyk, coś przyjemnego i delikatnego. Pragnę ... dojść do wyznaczonych celów. Odkrywam ... ,że coraz mniej na tym świecie wartościowych ludzi. To smutne. Mam ... nadzieję, że dam radę. Ubieram się ... tak jak mi sie podoba Nie obchodzi mnie ... co kto o mnie myśli. Nie zamierzam ... robić czegoś na siłę / walczyć o coś co nie ma sensu. Boję się ... rozczarowania. Gdy jestem zła ... dużo palę.. Gdy jestem smutna ... udaję ,że jest okej. Miłość jest ... cudownym uczuciem, które czasem bardzo boli. Dla moich przyjaciół ... zrobiłabym wszystko. Szkoła jest ... moją drogą krzyżową . lol może to nie było zabawne, ale cóż. No chodzę tam po to żeby sie uczyć. Moim idolem / idolką jest ... Rysiu Riedel, W przyszłym roku zamierzam ... nie wiem. możliwe, że nie dożyję xd Sylwester będzie ... z a j e b i s t y < 3 Boże Narodzenie spędzę z ... rodziną, chłopakiem i kotem Chcę na gwiazdkę dostać ... to. Kotek.pl jest dla mnie ... częściową ucieczką od nudy Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Dokończ zdania .. 17.11.10, 08:03 Jestem .. dziewczyną o zaniżonej wartości, która lubi się śmiać i nie chce dorosnąć aby nie płacić podatków. Nie jestem ... plastikową lalą , martwiącą się jedynie o przestarzały tips Z moich marzeń ... wynika , że albo będzie idealnie , albo wcale nie będzie Ciepły promień słońca jest jak ... życiowy dopalacz xD wtedy czuję , że żyje Pragnę ... być w życiu w miarę szczęśliwa. Mieć dobrą pracę i przyjaciół Odkrywam ... w sobie , choć trochę dobroci i ciepła Mam ... Wspaniałą mamę i przyjaciół Ubieram się ... normalnie , jak każdy Nie obchodzi mnie ... jaka jutro będzie pogoda Nie zamierzam ... nigdy brać narkotyków , palić i pić zbyt dużo wódy Boję się ... o swoją przyszłość Gdy jestem zła ... mogę kogoś niechcący obrazić Gdy jestem smutna ... słucham muzyki i czasem płaczę Miłość jest ... czymś czego nie ma ! To chwilowa ekscytacja drugą osobą. Jedyna istniejąca miłość naprawdę , istnieje pomiędzy rodziną. A czase też i nie Dla moich przyjaciół ... zrobiłabym wszystko , ale kiedyś i tak rozstaniemy się i o sobie zapomnimy. Przypomnimy sobie dopiero wtedy , kiedy nas chłopak rzuci Szkoła jest ...miejscem , w którym doświadczone osoby , uczą nas jak żyć. Tylko w trochę głupi sposób Moim idolem / idolką jest ...Michael Jackson W przyszłym roku zamierzam ... iść do liceum lub jakiejś dobrej szkoły w Niemczech Sylwester będzie ... udany , na 100% Boże Narodzenie spędzę z ... mamą sam na sam , w Niemczech Chcę na gwiazdkę dostać ... coś o świątecznym klimacie. Sama nie wiem. Zbyt dużo mam Kotek.pl jest dla mnie ...portalem , na którym można spotkać wiele ciekawych osób Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Dokończ zdania .. 17.11.10, 16:27 Jestem: przyjacielska, sprawiedliwa, zabawna, czasami cięta i sarkastyczna, za bardzo przejmuje się tym co mówią o mnie inni Nie jestem: plastikową dziewczyną, która ludzi ocenia tylko po wartości pieniężnej ich ubrań itp. Z moich marzeń: nie mogłabym zrezygnować. one dodają mi skrzydeł Ciepły promień słońca jest jak: uśmiech najlepszego przyjaciela Pragnę: być świetną flecistką Odkrywam: cały świat. kawałek po kawałku Mam: wszystko czego na razie potrzebuje Ubieram się: tak jak zechcę. nie mogę zdefiniować swojego stylu Nie obchodzi mnie: wszystko ma dla mnie jakiś sens i znaczenie Nie zamierzam: zmieniać się, przestać muzykować Boję się: horrorów, smutku, tego co nieznane Gdy jestem zła: zamykam sie w pokoju, słucham muzyki i wydzieram się razem z wokalistą tudzież wokalistką Gdy jestem smutna: patrzy wyżej Miłość jest: czymś czego nie da się opisać Dla moich przyjaciół: jestem małym promyczkiem słońca nie dającym popaść w smutek i chandrę, i któremu zawsze można się wyżalić Szkoła jest: miejscem, w którym rozwijam swoją wiedzę i umiejętności Moim idolem/idolką jest: moi rodzice W przyszłym roku zamierzam: zdać świetnie egzaminy gimnazjalne, cieszyć sie życiem Sylwester będzie: zwyczajny. nie planuję czegoś specjalnego Boże Narodzenie spędzę z: najbliższymi Chcę na gwiazdkę dostać: nie wiem Kotek.pl jest dla mnie: miejscem, w którym mogę wyrazić własne zdanie (szkoda, że co raz rzadziej) Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: Dokończ zdania .. 17.11.10, 16:48 Jestem normalną dziewczyną . Nie jestem plastikiem . Z moich marzeń nie zrezygnuję . Ciepły promień słońca jest jak uśmiech przyjaciela . Pragnę dostać się do dobrej szkoły . Odkrywam codziennie coś nowego . Mam zazwyczaj to , czego potrzebuję . Ubieram się jak dziewczyna . Nie obchodzi mnie | wszystko się dla mnie liczy . Nie zamierzam zrobić z siebie lalki barbie . Boję się odrzucenia ? Gdy jestem zła leżę na łóżku i słucham muzyki . Gdy jestem smutna to , co wyżej . Miłość jest | nie da się tego zdefiniować . Dla moich przyjaciół zrobię bardzo dużo . Szkoła jest dla mnie jak dom . coraz lepsza . Moim idolem / idolką jest | nie ma takiej osoby . W przyszłym roku zamierzam | nie mam pojęcia . Sylwester będzie świetny . Boże Narodzenie spędzę z rodziną . Chcę na gwiazdkę dostać | sama nie wiem . Kotek.pl jest dla mnie zwykły portalem . Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 odpowiedzi Elis 17.11.10, 16:38 jestem człowiekiem z poczuciem humoru nie jestem hipokrytą Z moich marzeń niektórych nie da się spełnić Ciepły promień słońca jest jak ciepły promień słońca ; ) Pragnę odpoczynku i błogiego spokoju Odkrywam codziennie w sobie coś innego Mam swoje zdanie zawsze Ubieram się czasami oryginalnie, czasami zwyczajnie Nie obchodzi mnie zdanie obcych mi ludzi Nie zamierzam powtarzać trzeciej klasy ; ) Boję się starości Gdy jestem zła to jestem niemiła ;c Gdy jestem smutna to słucham "idę na plażę" Miłość jest miłym dodatkiem do życia Dla moich przyjaciół przeniosę góry Szkoła jest miejscem nabierania doświadczeń Moim idolem jest Martin Bennet Johnson i Ronnie Radke W przyszłym roku zamierzam ZDAĆ MATURĘ ; ) Sylwester będzie miłym wieczorem we dwoje ; ) Boże Narodzenie spędzę z rodziną, bez rodziców Chcę na gwiazdkę dostać nie mam żadnych życzeń Kotek.pl jest dla mnie ciekawą odskocznią od obowiązków Odpowiedz Link Zgłoś
karolinax3 :D:D 17.11.10, 16:42 tipa napisał(a): > Jestem ... > Nie jestem ... > Z moich marzeń ... > Ciepły promień słońca jest jak ... > Pragnę ... > Odkrywam ... > Mam ... > Ubieram się ... > Nie obchodzi mnie ... > Nie zamierzam ... > Boję się ... > Gdy jestem zła ... > Gdy jestem smutna ... > Miłość jest ... > Dla moich przyjaciół ... > Szkoła jest ... > Moim idolem / idolką jest ... > W przyszłym roku zamierzam ... > Sylwester będzie ... > Boże Narodzenie spędzę z ... > Chcę na gwiazdkę dostać ... > Kotek.pl jest dla mnie ... > 1. szalona, zwariowana, zakręcona, nie zbyt lubiąca szkołę, może jedynie trochę dlatego, że są tam fajni ludzie <3 niecierpliwa xd 2. nie jestem ,osobą która toleruje znęcanie się na zwierzętach. 3.z moich marzeń , wynika bardzo dużo,ale zostawię je dla siebie. (; 4. cieply promien słońca jest jak , On. 5. pragnę.. wszystkiego co najlepsze xd ;D 6. okrywam, ciągle cały świat. 7. mam , kogoś kogo kocham <3 8.ubieram się, w ciuchy. -.- serio. xd 9.nie obchodzi mnie, nie ma takiej rzeczy, chyba ;> 10. nie zamierzam, nie zdać xd 11.boję się, nic. xd 12. gdy jestem zła..jestem po prostu zła (; 13. chce mi się płakać? XD 14. miłość jest....chyba wszystkim co najważniejsze i najpiękniejsze na tym głupim świecie. ? 15. dla moich przyjaciół, zrobiłabym wszystko, szkoda tylko, że ten mój prawdziwy przyjaciel, mnie opuścił ;] 16.szkoła jest.. nie taka fajna, jak ludzie w niej ;x 17. dużo. 18. zamierzam .. y, przeżyć. 19. miejmy najdzieję , że najlepszy. ;d 20. z rodziną. 21. ogólnie, to nie wiem jeszcze (: 22. kotkiem ;d Odpowiedz Link Zgłoś
desires. Re: Dokończ zdania .. 17.11.10, 16:55 jestem Aga. Nie jestem pijana. z moich marzeń.. nie marzę. sok pomarańczowy. iśc na koncert 30 stm. swoje zainteresowania. królika. w koszule. szkoła! stracić cnotę w tym roku. ciemności. płacze. płacze. czymś wspaniałym jestem dziwna. do pupy. Jared Letoo. zdać o następnej klasy. nudny. mamą. obiektyw. zwykł stronka Odpowiedz Link Zgłoś
thepretty Re: Dokończ zdania .. 17.11.10, 17:23 Jestem pozytywna Nie jestem próżna Z moich marzeń jeszcze nie wszystkie się spełniły Ciepły promień słońca jest jak prezent Pragnę polecieć do Indii Odkrywam samą siebie co dzień Mam coś wyjątkowego Ubieram się jak nastolatka Nie obchodzi mnie co inni myślą o mojej figurze Nie zamierzam zmieniać się dla innych Boję się przyszłości Gdy jestem zła to lepiej się nie zbliżać Gdy jestem smutna słucham muzyki Miłość jest czymś wyjątkowym, co spotka każdego z nas. Dla moich przyjaciół jestem ważna Szkoła jest ... nie mam zdania. Moim idolem / idolką jest ... nikt W przyszłym roku zamierzam dotrzymać postanowień wobec siebie. Sylwester będzie extra Boże Narodzenie spędzę z rodziną Chcę na gwiazdkę dostać rower i lustrzankę Kotek.pl jest dla mnie fajnym miejscem Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia Re: Dokończ zdania .. 17.11.10, 17:36 jestem człowiekiem. nie jestem głupia. tak myślę. ;p z moich marzeń wyszło gów.no. ciepły promień słońca jest jak ciepły promień słońca. pragnę przytulic się do Eminema. odkrywam przestrzeń mojego łóżka. mam na nogach kołdrę. ubieram się normalnie. nie obchodzi mnie świat. nie zamierzam się zmieniać. boję się śmierci mojego psa. gdy jestem zła to idę grac w kosza. gdy jestem smutna robię to samo co gdy jestem zła. miłość jest niczym. dla moich przyjaciół ... szkoła jest zbędna. moim idolem jest Eminem. w przyszłym roku zamierzam ... jedna osoba wie co zamierzam. sylwester będzie zaje.bisty bo będzie noc zombie. boże narodzenie spędzę sama ze sobą. chcę na gwiazdkę dostać wszystko co jest związane z Emem. kotek.pl jest dla mnie niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
paramorka95 Re: Dokończ zdania .. 17.11.10, 17:55 Jestem ... sobą Nie jestem .. lalunią Z moich marzeń ... .. Ciepły promień słońca jest jak .. Jared Leto bez koszulki .. ;D Pragnę ... zdać w tym roku .. ;D Odkrywam .. ciągle siebie Mam .. kota.. ;D Ubieram się .. na luzie Nie obchodzą mnie .. fałszywi przyjaciele Nie zamierzam .. być zarozumiałą panienką Boję się .. pająków Gdy jestem zła .. nic nie mówię Gdy jestem smutna... zamykam się w pokoju Miłość jest ... niesamowita Dla moich przyjaciół .. zrobię wszystko Szkoła jest ... ugh .. ;/ Moim idolem jest .. Jared Leto .. !! W przyszłym roku zamierzam ... być bardziej oszczędna Sylwester bedzie ... ZAJEBISTY .. bo z nimi .. ;D Chcę na gwiazdkę dostać ... bilety na koncert Marsów Kotek.pl jest dla mnie ... rozrywką Odpowiedz Link Zgłoś
plombrng_mary Re: Dokończ zdania .. 17.11.10, 17:56 Jestem ...ok Nie jestem ...w fineaszu i ferbie Z moich marzeń ...eee jak u góry? Ciepły promień słońca jest jak ...może być Pragnę ...mieć więcej kumpli Odkrywam ...na razie nic Mam ...psa!!!! Ubieram się ...na sportowo Nie obchodzi mnie ...głupi karol (chłopak ze szkoły) Nie zamierzam ...lubić karola Boję się ...pająków Gdy jestem zła ...mnie wkurzaja Gdy jestem smutna ...ze mnie drwią Miłość jest ...fajna Dla moich przyjaciół ...jastem fajna Szkoła jest ...taka jakaś Moim idolem / idolką jest ...SELENA GOMEZ I ASHLEY TISDALE!!!! W przyszłym roku zamierzam ............................ Sylwester będzie ...ok Boże Narodzenie spędzę z ...rodzina Chcę na gwiazdkę dostać ...maskotkę pepe pana dziobaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kotek.pl jest dla mnie ...sup stroną Odpowiedz Link Zgłoś
shewerewolf ` 17.11.10, 18:10 Jestem ... Zwykłym szarym obywatelem, nic nie znaczę. Nie jestem ... Kimś ważnym. Z moich marzeń ... Żadne się raczej nie spełni. Ciepły promień słońca jest jak ... Przeniesienie się do Colorado *v* Pragnę ... Żyć, a nie istnieć. Odkrywam ... Siebie z każdym dniem. Mam ... Ukryty talent Ubieram się ... W ubrania. Nie obchodzi mnie ... Nic, co mnie nie dotyczy. Nie zamierzam ... Więcej popełniać tych samych błędów Boję się ... Samej siebie. Gdy jestem zła ... Śpiewam i pyskuję. Gdy jestem smutna ... Śpiewam i ryczę. Miłość jest ... Wredną iluzją. Dla moich przyjaciół ... Jestem kimś bez kogo jest pusto. Szkoła jest ... Niszczycielką wszelkich nadziei, i złodziejem czasu dla siebie. Moim idolem / idolką jest ... Ryan Tedder, no i oczywiście Brent Kutzle xD W przyszłym roku zamierzam ... Żyć. Sylwester będzie ... Nudny. Boże Narodzenie spędzę z ... Z moich obserwacji wynika, że chyba sama Chcę na gwiazdkę dostać ... Nic tak właściwie. Chyba, że DOL'a albo WU'a Kotek.pl jest dla mnie ... Możliwością wyrażania siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
anusia25 Re: Dokończ zdania .. 17.11.10, 18:11 Jestem Ania Nie jestem chłopakiem Z moich marzeń ,,Chce być taka jak jestem i z Tym moim '' Ciepły promień słońca jest jak dotyk kogoś kochanego.... Pragnę iść na zakupy Odkrywam dziwny ten świat ... Mam braciszka Ubieram się modnie (tak mówią ) Nie obchodzi mnie opinia osób na których mi nie zależy Nie zamierzam iść teraz na dwór Boję się ciemności Gdy jestem zła krzycze Gdy jestem smutna jem czekolade ,słucham fajnej muzyki Miłość jest wyjątkowa Dla moich przyjaciół jestem postrzelona Aaią Szkoła jest piekiełkiem Moim idolem / idolką jest (tu nie wiem co napisać) W przyszłym roku zamierzam (nie mam pojęcia) Sylwester będzie wystrzałowy xDD Boże Narodzenie spędzę z rodzinką Chcę na gwiazdkę dostać nowy telefon Kotek.pl jest dla mnie stroną internetową xDD Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Re: Dokończ zdania .. 17.11.10, 18:16 Jestem ... jaka jestem. Nie jestem ... miła dla tych, których nie lubię. Z moich marzeń ... nie chcę rezygnować. Ciepły promień słońca jest jak ... niezły kop od losu, napędza do działania. Pragnę ... żeby ktoś mnie dostrzegł. Odkrywam ... w sobie codziennie jakieś nowe żądze. Mam ... bzika na punkcie komórki. Ubieram się ... 'na luzaka'. Nie obchodzi mnie ... co o mnie mówią. Nie zamierzam ... Kopiować innych osób. Boję się ... gdy jest ciemno, a jestem sama. Gdy jestem zła ... potrafię krzyczeć na kogoś bez powodu. Gdy jestem smutna ... lepiej nie wchodzić mi w drogę, Miłość jest ... czymś czego się nie da opisać. Dla moich przyjaciół ... jestem jedna jedyna, niepowtarzalna. Szkoła jest ... dla mnie miejscem spotkań i sporadycznej nauki. Moim idolem / idolką jest ... --- W przyszłym roku zamierzam ... Ufff... Jeszcze się ten rok nie skończył . Sylwester będzie ... zaje*isty. Boże Narodzenie spędzę z ... rodziną. Chcę na gwiazdkę dostać ... poczucie ducha świąt, którego jeszcze nie odkryłam... Kotek.pl jest dla mnie ... stronką, na której możesz mnie zeszmacić, a ja i tak się będę z Ciebie śmiała, że CI się chciało to robić... Odpowiedz Link Zgłoś
goofy. . 17.11.10, 18:32 Jestem sobą. Nie jestem apodyktyczna. Z moich marzeń gó... wyjdzie. Ciepły promień słońca jest jak gorąca herbata zimą. Pragnę być kochana. Odkrywam siebie. Mam starszego brata. Ubieram się w ubrania. Nie obchodzi mnie świat. Nie zamierzam udawać kogoś innego. Boję się samotności i ciemności. Gdy jestem zła przeklinam i rozwalam przedmioty. albo płaczę. Gdy jestem smutna nie mam ochoty z nikim rozmawiać. Miłość jest cudem. Dla moich przyjaciół, których nie mam.... Szkoła jest do bani. Moim idolem / idolką jest pedober. W przyszłym roku zamierzam rozkochać w sobie pewnego chłopaka. Sylwester będzie zwyczajny. Boże Narodzenie spędzę z rodziną. Chcę na gwiazdkę dostać telefon komórkowy albo nowe oprawki do okularów. Kotek.pl jest dla mnie portalem. Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: Dokończ zdania .. 17.11.10, 18:32 Jestem ... nienormalna. Nie jestem ... wredna, nie obgaduję ludzi. Z moich marzeń ... cóż, chciałabym, aby ludzie akceptowali mnie taka, jaką jestem. Ciepły promień słońca jest jak ... eee.....może orzeźwienie i energia na nowy dzień? Pragnę ... kurczę, to chyba to samo, co z moich marzeń? Odkrywam ... w sobie pasję do pisania opowiadań. Mam ... 14 lat Ubieram się ... na sportowo. Nie obchodzi mnie ... co kujony z mojej klasy o mnie myślą. Nie zamierzam ... stawać się taka jak wszyscy. Boję się ... psów. Gdy jestem zła ... mówię i robię rzeczy, których potem żałuję. Gdy jestem smutna ... słucham muzyki i nic mi się nie chce. Miłość jest ... poprawka: miłość to NIE JEST tylko chodzenie za rączkę. To relacja oparta na przyjaxni i zaufaniu. przynajmniej ja tak sobie to wyobrażam. Dla moich przyjaciół ... jestem w stanie zrobić wszystko. Szkoła jest ... miejscem, do którego musze chodzić. Moim idolem / idolką jest ... Hilary Duff. W przyszłym roku zamierzam ... eeeee......być wyżej w rankingu? Sylwester będzie ... szalony! Boże Narodzenie spędzę z ... rodziną. Chcę na gwiazdkę dostać ... laptopa. Rodzice obiecali, że jeśli utrzymam średnią powyżej pięciu, dostanę go Kotek.pl jest dla mnie ulubioną stroną. Lubię tu pisac z innymi użytkowniczkami. Odpowiedz Link Zgłoś