05.12.10, 21:42
Moje włosy sięgają mi do bioder. Na początku tego roku miałam grzywkę. Troszkę mnie wkurzała a więc zapuszczam. W tej chwili gdy rozczeszę grzywkę przez przód głowy mam ją do końca twarzy. Przedziałek na moim lewym boku. Problem mam taki że nie wiem jak się czesać. Chciałabym żebyście doradzili mi kilka fryzur (nie chodzi mi o kucyka czy kitki bo w nich chodzę na co dzień).Chodzi mi bardziej o takie fryzury w których mogę chodzić do szkoły ale też o takie poza codziennością. Z góry dzięki, a jeśli wpis się powtarza to sorki.;| surprised
Obserwuj wątek
    • crazy_s Re: WŁOSY ! 05.12.10, 21:50
      google
    • maryse Re: WŁOSY ! 06.12.10, 13:22
      Też miałam problem z fryzurą ale teraz już jest dobrze wink tylko, że ja mam włosy doczepiane.
      Przytnij je trochę a grzywke zaczesuj na bok.. tak jest najlepiej.
    • scarrlet Re: WŁOSY ! 06.12.10, 22:38
      Zepnij grzywkę do góry na płasko wsuwkami, a resztę włosów rozpuść. fajnie wygląda, i wygodnie, bo włosy nie lecą do oczu.
    • princeskaa Re: WŁOSY ! 11.12.10, 22:16
      Zbierz włosy do góry za grzywką i uczesz kitkę , potem owiń ją wokół , i zrób koka . ;d
      Chodzę tak na co dzień , i moim zdaniem wygląda to ładnie , a najlepiej jak będzie wysoko .
      Spryskaj jeszcze trochę lakierem żeby ci się nie rozwaliło szybko .

Pozdrawiam , Princess . ; d
    • jo. Re: WŁOSY ! 11.12.10, 22:25
      włosy do bioder?! oesu, nie przeszkadzają ci?
      mnie się aż takie długie nie podobają, zawsze wyglądają na zaniedbane. z nimi właściwie nic nie można robić, jedynie-jak sama napisałaś-nosić kucyki i pleść warkocze.
      ja na twoim miejscu ścięłabym je trochę, trochę pod łopatki. wtedy mogłabyś spokojnie nosić rozpuszczone i więcej kombinować, bo takie będą ładniej wyglądać.
    • gwiazdka_14 Re: WŁOSY ! 11.12.10, 22:33
      Zwiąż włosy wysoko jak kuzyc, ale bardzo wysoko! big_grin I zrób warkocza d końca, jak najdłuższego bo małe są brzydkie wink Rób Sb warkocze zanim pójdziesz spać (dużo warkoczy.. tak koło 10 na glowie) i rano jest taka faja puchna kita xd no i rozpuszczone, bo tak pewnie Ci najładniej ;D
    • zlababa Re: WŁOSY ! 11.12.10, 22:33
      cieniowanie i tapir ; }
      • ania36 Re: WŁOSY ! 11.12.10, 22:41
        Pocieniuj sobie wink tak bd najlepiej... xd wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka