Dodaj do ulubionych

NOWY POKÓJ <3

20.12.10, 23:12
Hej, po nowym roku będe miała nowy pokój. Czyli że będę miała remont itd wink
Wymysliłam sobie że będzie on miał miętowe sciany i tablicę kredową - ależ ja pomysłowa wink
Od stycznia będę zbierać na dekorację, rodzice zajmą się meblami, wykładziną itd. Ale ja chce aby mój pokój był jakos udekorowany.
Aha, i jeszcze miałam pomysł bo będziemy isc z koleżankami do fotografa, i będziemy miał sesję, i czy to dobry pomysł żeby wybrać jedno zdjęcie i zrobić taką duża wersje i żeby powiesić - dobry pomysł?
aha. I jeszcze chciałam sobie zrobić ' oazę spokoju ' - nad łóżkiem na suficie fajnie by wyglądało gdybym narysowała chmurki i słoneczko? Ale nie wiem czy to dobry pomysł bo niebieskie niebo by się gryzło z miętą.

Jakies pomysły ?
INSPIRUJCIE MNIE KOTKI big_grin

<3
Obserwuj wątek
    • selcia12 tuu. xd 21.12.10, 06:45
      Zawsze chciałam mieć nad łóżkiem czytam biurkiem tablicę korkową. <3.
      Taką na zdjęcia, ważne notatki. ;d .
      Ta sesja to świetny pomysł, może sama spróbuję big_grin .
      Myślałam też o zdjęciu twoim i twojej najlepszej koleżanki (na przykład z tej sesji)
      i w grubą ramke i na ściane. ładnie by to wyglądało. możesz zrobić też coś sama.
      Są fajne strony do your irself, niestety talentu technicznego nie posiadam. big_grin
      wpisz w google ;d
      Hmm...zależy, jak będziesz mieć panele [ co polecam ] to jakiś ładny, puchaty kolorowy dywanik. <3. big_grin . Może chińskie wzorki na ścianach, na przykład jakiś napis ?
      Ważny dla ciebie cytat, twoje imię.. ; ]
      Napisz co i jak big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
    • seneka4 Re: NOWY POKÓJ <3 21.12.10, 12:13
      Zazdroszczę tego ,że możesz sobie udekorować pokój.
      Tablica korkowa to dobry pomysł. Ale taka duża. Możesz zmieniać na niej dekorację kiedy tylko chcesz. <3 ja mam dużo plakatów np; Avril bo kiedyś byłam fanką. Jak lubisz jakąś gwiazdę to możesz sobie powiesić na jednej ścianie dużo plakatów. To też można zmieniać co jakiś czas. Ja widziałam ostatnio śliczny dywan w biało-czarną zebrę - chciałabym taki, może pomyśl sobie nad jakimś wzorem. I weź sobie jakąś śliczną pościel - np; króliczki playboya. *-*
    • love_puppy Re: NOWY POKÓJ <3 21.12.10, 12:20
      jeśli niebo będzie bardzo jasne nie powinno gryzdz się z miętą
      sprawdziłąmsmile

a co do fototapety to jeśli chcesz to sobie taką zrób smile

a co do chmurek ,

ja też mam tylko że słonko , gwiazdki przy łóżku i Tecne z WINX club , spoiącego dalmtyńczyka nad gwiazdkami
      i plus 3 sciany jasno błękitne a 1 różowa jak malinkasmile

a poza tym wesołych świąt wrzystkim kotkomchoinka: i dużo prezentprezentprezentprezentprezentprezentprezentprezentprezentprezentprezent
    • laleczka. Re: NOWY POKÓJ <3 21.12.10, 12:31
      Słooooońce masz pomysły odlotowe nie wiem co Ci jeszcze podsunąć...uncertain
      Ale może kup sobie łóżko,dywan,lampkę,żyrandol,kubki,podkładkę na biurko w zeberkę i dotego super będą wyglądać jedna ściana malinowa a reszta taka ecru i...i...i tyle wink
      Ale brawo za pomysły !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wesołych świąt wszystkim santasantasantachoinkachoinkaprezentchoinkachoinka
    • nikki1297 Re: NOWY POKÓJ <3 21.12.10, 12:42
      Z tym zdjęciem to spooko ... Jakbyście miały takich kilka to możesz kupić tablice korkową i te zdjęcia tam powiesić i po całej tablicy jakieś kolorowe coś, albo coś z czym ci sie ta kumpela kojarzy tongue_out
      A ja mam w pokoju lampkę z okrągłego akwarium .... W środku mam jednokolorowe lampki na choinke i troche piórek big_grin Fajnie to na parapecie wygląda ...
      A z tym na suficie to dobry pomysł wink
      I ja bym na środek taki dywan walnęła... Tak żeby jakiś ciekawy wzór miał i dużo kolorów !

Myślę, ze pomogłam kiss
    • superoolah Nie tablica korkowa tylko tablica kredowa ;)) 21.12.10, 12:53
    • 2468 Re: NOWY POKÓJ <3 21.12.10, 12:56
      Tą sesję przemyśl, bo to głupio mieć swoje zdjęcie na ścianie. Tak jak byś kochała tylko siebie.
      A z koleżanką bym uważała. Przyjaciele raz są raz odchodzą. A jak się pokłócicie to będzie patrzeć na Ciebie całą noc smile
      • zakochanie @2468 21.12.10, 13:02
        zgadzam się z poprzedniczką, lepiej to przemyśl ;o
    • meggi_13 Re: NOWY POKÓJ <3 21.12.10, 13:13
      Mi też przydałby się remont tongue_out Może idź do Ikei albo do jakiegoś podobnego sklepu i tam poszukaj jakichś fajnych roślinek, dekoracji smile Z tablicą fajny pomysł, może przyda ci się jeszcze korkowa?
      • superoolah meble z ikei już wybrane ;D 21.12.10, 13:20
        • daisy002 ... 21.12.10, 15:02
          faktycznie lepiej tego zdjęcia z koleżanką nie przyklejaj, bo jak się z nią pokłócisz albo coś to już nic z tym nie zrobisz. może jakieś fajne lampy? ledowe są fajne, jakbyś nimi jakiś jeden element oświetliła, np. nad łóżkiem. może ściany zrobisz 2-kolorowe? bo miętowy jest fajny, ale taki zimny kolor może być rochę ponury w zimie. no chyba, że te lampy trochę rozświetlą pokój.
          jeśli masz więcej miejsca to możesz sobie zafundować jakiś ekstra fotel. może taka kula, albo zwisający z sufitu? poszperaj na na necie, może tam znajdziesz jakąą inspirację wink
    • tokio_hotel483 Re: NOWY POKÓJ <3 21.12.10, 17:57
      ojeny ale super <żal>
    • izunia567 Re: NOWY POKÓJ <3 21.12.10, 18:07
      ja na twoim miejscy wzięłabym wszystkie zdjęcia z tej sesji, i zrobiła taki kolaż nakleiła go na ścianę czy na tablice korkowa. A ten pomysł z oazą spokoju mi się nie podoba, lepiej by było kupić taką poduszkę bokserska i się na niej wyzywać czy coś, albo takie krzesło poduszka. Ja na ścianach swojego pokoju mam ponaklejanych mnóstwo zdjęć, obrazków, i rysunków, NIE PLAKATÓW, tylko jakiś wycinków z gazet, mich rysunków etc. A drzwi miałam całe białe, wiec namalowałam sobie na nich jakiegoś kwiata i takie tam.
      • superoolah Re: tokio_hotel483 21.12.10, 21:36
        szukam pomocy, inspiracji.
        a to mnie nie zainspirowało.
        ani pomogło.
        więc jak chcesz cos napisać, to najpierw się zastanów.

xoxo
    • vampirediaries Re: NOWY POKÓJ <3 21.12.10, 21:49
      Ja bym zrobiła tak:
      Kupiła takie łożko, takie tajemnicze i wogóle powiesiła baldachim, ale nie taki duży, te zdjecie bym powiesiła nad łóżkiem, kupiła taką lape nocną, taką no wiesz, tajemniczą ... wogóle pokój urządziłabym tajemniczo ;P

-VD-
    • kiwi Re: NOWY POKÓJ <3 21.12.10, 21:50
      powieś jakieś lampki: kolorowe albo zielone, powieś w antyramach zdjęcia ciebie i znajomych, kup sobie takie kartoniki na gazety i je po swojemu ozdób, kup lampkę na biurko lub na szafkę nocną c;
    • dusssia Re: NOWY POKÓJ <3 21.12.10, 21:55
      oo super , zazdroszcze remontu, mi by sie też przydał tongue_out
      a wiec mysle ze miętowy kolor ścain to strzał w dziesiątke,
      a te chmurki i słoneczki to nie bardzo ;d zamiast tego moze napisz sobie jakis ulubiony cytat który zobaczysz zaraz po obudzeniu.. wink
      pomysł ze zdjęciem fajny , ale ja bym wolała kilka małych niz jedno duze
      napisz jak wyszedł efekt końcowykiss

santa
      • kawaiikimie Re: NOWY POKÓJ <3 23.12.10, 18:11
        Uważam, że trochę za dużo tych rzeczy, tu tablica , tu to a tu tamto. Nie podoba mi się pomysł z słońcem i chmurkami i z t Twoim i twojej kol. zdjęciem.

Do miętowych ścian (wg. mnie) pasował by taki spokojny nastój, lampy itd.

• ewellin Re: NOWY POKÓJ <3 21.12.10, 21:59
      Super pomysły. wink wink wink
      choinkachoinkachoinkachoinkachoinka
      prezentprezentprezentprezentprezent
      santasantasantasantasantasantasanta
      serceserceserceserceserceserceserceserce
      Merry Christams & Happy New Year.
    • selena127 Re: NOWY POKÓJ <3 21.12.10, 22:09
      to powinnaś jakieś pomarańczowe ozdoby żeby ocieplić pokójbig_grinbrawo
    • nutria Re: NOWY POKÓJ <3 21.12.10, 22:15
      Ja tak rozglądam się po swoim pokoju i uznałam, że masz straszny bałagansmile Ale do rzeczy; z tym zdjęciem to się zgadzam z poprzedniczkami, lepiej jeszcze to przemyśl. Tablica korkowa - jak najbardziej. Ja mam taką małą nad biurkiem. Mam na niej pełno zdjęć, rysunków, jakiś kartek i jest bardzo pożyteczna. Ściany miętowe to niezły pomysł- podoba mi się. Mi się jeszcze podobają na ścianach różne drobiazgi: Tabliczki z śmiesznymi hasłami, płyty winylowe albo plakaty takie jak są w Empiku.
    • riki1246 Re: NOWY POKÓJ <3 21.12.10, 22:17
      Jesteś teraz w wieku dorastania tak jak ja i popatrz
      np : będziesz miała 16,17 lat ( wydoroślejesz ) twarz będziesz miała w ogóle inną ( wiem bo nam babka od przyrody w podstawówce mówiła ) a tutaj powieszone zdjęcie takie z dziecinną twarzyczką ( bez urazy ) uznasz to za wielki obciach i KIT więc lepiej to przemyśl szczerze radze bo takie pomysły są fajne ale tylko na krótki okres czasu
      Mam nadzieje że pomogłam smile
      • lovebug Re: NOWY POKÓJ <3 21.12.10, 22:25
        radzę przemyśleć to i owo.
        ale mój pokój musiałby być proelo indie :d
    • karolina1997 Re: NOWY POKÓJ <3 23.12.10, 18:12
      ale masz pomysływinkwinkwinkwinkwink ale fajnewink
    • pofu Re: NOWY POKÓJ <3 23.12.10, 22:45
      też będę miała , ale dopiero w lato xd .
      wczoraj , to drzwi wstawili , a po nowym roku będą okna xdd .
      meble i kolory ścian gdzieś wiosną - latem big_grin .
      ja będę miała fioletowe ściany we wzory .

dla cb proponuję , żebyś miała białe , drewniane biurko . będzie b. ładnie wyglądać wink . ogółem białe dodatki ..
      jeśli masz dużo okno , możesz zamiast firanek zawiesić koraliki w jednolitym kolorze , najlepiej w białym kiss .
      wiem co mówię , bo inspiruję się pokojem przyjaciółki xd .

mam nadzieję , ze pomogłam kwiat .
    • miley124 Re: NOWY POKÓJ <3 23.12.10, 22:58
      Fajne pomysły!brawo
      Pomysłowe dekoracje można znaleźć w sklepie Flo serce
      Wesołych Świąt Kotkowiczki/Cze!choinkachoinkachoinkachoinkachoinkaprezentprezentprezentsantasantasanta
    • martussiaaa Myślę , że twoja wizja bd ładnie komponowała . 23.12.10, 23:05
      Też bd mieć po nowym roku pokój ; d .
    • blackcafe zapraszam. 23.12.10, 23:05
      moje siostry mają w pokoju na jedną ścianę biało-czarne zdjęcie wieży eiffla .
      tzn, na całą ścianę.. jakby taka tapeta ; >> ty możesz np.. składankę jakichś zdjęć, albo z tej sesji.. tak na jedna ścianę.
      • nick_jonas_jb Re: Nom. Fajny pomysł ;) 23.12.10, 23:18
    • kitty_emo po prostu >wejdź< . 23.12.10, 23:24
      Pozwolę sobie zacytować Ciebie kilka razy.

miętowe sciany i tablicę kredową - ależ ja pomysłowa wink- powiem ci szczerze, że nie jesteś jakoś specjalnie pomysłowa.

czy to dobry pomysł żeby wybrać jedno zdjęcie i zrobić taką duża wersje i żeby powiesić - dobry pomysł? - z tym to jest akurat według mnie świetny pomysł.

nad łóżkiem na suficie fajnie by wyglądało gdybym narysowała chmurki i słoneczko? - NIE ! NIE ! NIE ! nie wiem ile masz lat naprawdę, ale jeśli 14 tak jak masz napisane na profilu to taki motyw jak chmurki i słoneczko zdecydowanie jest dla ciebie za dziecinny.

poza tym myślę, że najlepszym pomysłem będzie udanie się z rodzicami do jakiegoś projektanta wnętrz. z pewnością ci pomoże .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka