akira Re: 40 pytań na nudę xD !!! 15.01.11, 23:28 Odnośnie kota 1.Gwiazda o której czytasz najwięcej? Praktycznie nie czytam newsów 2.Ulubiony użytkownik? Poprosze o kolejne pytanie 3.Liczba twoich zdjęć na profilu? 2, niestety nie są moje 4.Liczba znajomych na twoim profilu? Kotkowiczów? 5.Kogo masz już dość z kota? [gwiazda] Miley Cyrus! 6.Czego w kocie najbardziej nienawidzisz? Nie wiem, raczej wszystko mi zwisa - wchodzę tu z nudy 7.Co na kotku lubisz najbardziej? Forum 8.Najgłupszy wątek jaki czytałaś? Już nie pamiętam 9.Liczba twoich komentarzy? Szczerze? Nie wiem 10.Ulubiona tematyka?[zagadki/ubrania/o gwiazdach itd] Ekhm - pozwól, że nie odpowiem Odnośnie muzyki 1.Ulubiony wykonawca? Pezet 2.Nienawidzony wykonawca? Timberlake 3.Ulubiony zespół? Ulubionego nie posiadam 4.Ulubiony teledysk? Eminem i Rihanna - love the way you lie 5.Ulubiona piosenka? Pezet - Gdyby miało nie być jutra 6.Ulubiona płyta? Pezet - Muzyka Emocjonalna 7.Nienawidzona piosenka? Długo by wymieniać. Praktycznie wszystkie szmiry lecące w radiu. 8.Najprzystojniejszy piosenkarz? Hmmm, ten wytapetowany koleś z Tokio Hotel? 9.Ulubiona piosenkarka? Tes 10.Najgorsza piosenkarka? Gwiazdki Disneya Odnośnie sław 1.Ulubiony film? Kurcze, aktualnie nie mam pojęcia. 2.Ulubiona aktorka? Longoria 3.Nienawidzona aktorka? Ta taka brzydka polka; D blondynka, której ojciec jest scenarzystą czy reżyserem 4.Ulubiony aktor? Nie wiem, ma być ładny i tyle 5.Nienawidzony aktor? Ten co grał w Step Up 6.Ulubiony serial? Pamiętnik wampirów 7.Najfajniejszy duet? Farna i Molęda 8.Najgorszy duet? Nie wiem x dd 9.Ulubiony gatunek filmowy? Komedia Romantyczna 10.Film do którego chciałabyś się przenieść? Avatar Odnośnie cb 1.Jak jesteś ubrana? Szary sweter, czarny pasek pod cyckami, tego samego koloru legginsy 2.Jaki jest twój ulubiony kolor? Czarny 3.Jak masz na imię? Ładnie 4.Jak ma na imię twoja NAJ przyjaciółka? Też ładnie 5.Ulubiona lekcja? Chemia 6.Ulubiona strona? Fbl 7.Ile masz zwierząt? 1 8.Masz rodzeństwo? Tak 9.Ulubione imię? Dawid 10.Jaki kolor ma twój pokój? Jakiś taki różowawy Odpowiedz Link Zgłoś
yeah18 Re: 40 pytań na nudę xD !!! 16.01.11, 17:44 Odnośnie kota 1. różnie.. Zależy co akurat jest na kocie ; ) 2. jestem tu od niedawna i nie znam jeszcze wszystkich 3. 0 - na razie 4. 7 5. Bieber 6. hmm.. jeszcze nie wiem 7. pisać na forach ; ) 8. że forum kota jest do bani xdd czy coś w tym stylu 9. yyy.. nie wiem? 10. gwiazdy Odnośnie muzyki 1. Cory Monteith, Matthew Morrison, Bruno Mars, Eminem 2. Justin Bieber 3. Green Day, Big Time Rush 4. hmm.. dużo ich jest.. 5. `Just the way you are` w wykonaniu Cory'ego Monteith'a 6. nie mam 7. nie mam pojęcia 8. ojj.. 9. Victoria Justice 10. Miley Cyrus Odnośnie sław 1. Harry Potter, Duże dzieci, Piraci z Karaibów 2. Victoria Justice, Olivia Wilde 3. nie mam chyba.. 4. Cory Monteith 5. nie mam 6. Dr House, Glee, BrzydUla, Vampire Diaries 7. Cory Monteith i Lea Michele 8. brak 9. horror, komedia, musical 10. Harry Potter Odnośnie cb 1. spodnie od dresu i dwie bluzy 2. morski, żółty, czarny 3. Asia 4. Agnieszka 5. angielski 6. iitv.info 7. nie mam ; ( 8. ta 9. nie wiem ; p 10. czerwony Odpowiedz Link Zgłoś
yeah18 Zapomniałam!! 16.01.11, 17:45 Ulubiona aktorka to jeszcze Nina Dobrev, a aktor Ian Somerhalder, Matt Davis i Paul Wesley.. Nie wiem jak mogłam o nich zapomnieć ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
crazy_music Re: 40 pytań na nudę xD !!! 16.01.11, 18:19 1. Justin Bieber 2. Nie mam takiego 3. Mam tylko jedno zdjęcie na awatarze. 4. 80 5. Nikogo 6. Niczego 7. Wszystko 8. Dużoo 9. Gwiazdy 1.Justin Bieber 2. 3. Marsi 4. Rihanna-Only girl 5. Pray ,Down to earth 6. My World 2.0 7. Shakira Loca 8. Justin B. 9. Rihanna 10. Selena Gomez 1. Keith 2. Natallie Portman 3. Vanessa Hudgens 4. Nie mam 5. Nie mam 6. CSI Miami 7. Nie mam 8. Nie mam 9. Horror, Dramat 10. Keith 1. Leginsy,fioletowa tunika 2. Czarny i fioletowy 3. Martyna 4. Angelika 5. Polski 6. Twitter 7. Nie mam 8. Tak 9. Jessica 10. Biały(ale będe przemalowywać) Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 16.01.11, 18:26 Odnośnie kota 1.Gwiazda o której czytasz najwięcej? 30stm 2.Ulubiony użytkownik? e.m.m.a ,betsy 3.Liczba twoich zdjęć na profilu? 631 4.Liczba znajomych na twoim profilu? (975) 5.Kogo masz już dość z kota? [gwiazda] justinki 6.Czego w kocie najbardziej nienawidzisz? pokemonów 7.Co na kotku lubisz najbardziej? znajomych 8.Najgłupszy wątek jaki czytałaś? że nirvana jest gorsza od biberka :śmiechnasali: 9.Liczba twoich komentarzy? 1829 10.Ulubiona tematyka?[zagadki/ubrania/o gwiazdach itd] gry Odnośnie muzyki 1.Ulubiony wykonawca? chyba joan jett 2.Nienawidzony wykonawca? kesha 3.Ulubiony zespół? nirvana / 30stm 4.Ulubiony teledysk? the kill 5.Ulubiona piosenka? backwater 6.Ulubiona płyta? nevermind 7.Nienawidzona piosenka? bejbi 8.Najprzystojniejszy piosenkarz? no tak lets be fg . jaaredek ocyfiście 9.Ulubiona piosenkarka? kasia kowalska 10.Najgorsza piosenkarka? kesha Odnośnie sław 1.Ulubiony film? wywiad z wampem 2.Ulubiona aktorka? k, stewart 3.Nienawidzona aktorka? zbyt dużo by wymieniać 4.Ulubiony aktor? nie posiadam takowego 5.Nienawidzony aktor? jw 6.Ulubiony serial? tajemnice smallville 7.Najfajniejszy duet? no nie wiem 8.Najgorszy duet? jw 9.Ulubiony gatunek filmowy? dramat 10.Film do którego chciałabyś się przenieść? wzw Odnośnie cb 1.Jak jesteś ubrana? jak człowiek 2.Jaki jest twój ulubiony kolor? fioletowy 3.Jak masz na imię? gizelda ;p 4.Jak ma na imię twoja NAJ przyjaciółka? pelagia 5.Ulubiona lekcja? angol 6.Ulubiona strona? nie mam 7.Ile masz zwierząt? 2 8.Masz rodzeństwo? no 9.Ulubione imię? lucek 10.Jaki kolor ma twój pokój? różorańczowy Odpowiedz Link Zgłoś
loveash Re: 40 pytań na nudę xD !!! 16.01.11, 18:32 1.Gwiazda o której czytasz najwięcej? - Odpowiedz Link Zgłoś
secrets Re: 40 pytań na nudę xD !!! 16.01.11, 18:33 1. trudno powiedzieć. 2. nie mam. 3. 0 4. 229 5. trudno powiedzieć. 6. brak możliwości usunięcia konta. 7. forum. 8. o gwieździe, która spadła na balkon i użytkowniczka karmiła tą gwiazde pasztetem, haha : d 9. 101. 10. ubrania, porady i pytania. 1. Eminem. 2. Peja. 3. 30 second to mars. 4. Rihanna- Only girl. 5. Rihanna- Who's that chick. 6. Pezet- Muzyka emocjonalna. 7. yolanda be cool- we no speek americano. 8. Jared Leto. 9. Rihanna. 10. yolanda be cool- we no speak americano. 1. Ostatnia piosenka. 2. Sandra Bullock. 3. nie mam. 4. Jaden Smith. 5. Zac Efron. 6. Prosto w serce. 7. Rihanna i Eminem. 8. nie mam. 9. komedie romantyczne. 10. Pewnego razu w Rzymie. 1. W dżinsy i koszule w niebieską kratę < 3. 2. Szary. 3. Natalka. 4. Oliwia. 5. godzina wychowawcza : d 6. facebook. 7. mam szynszyle, 2 psy, rybki i papugę. 8. mam. 9. kobiece- Maja, męskie- Mikołaj. 10. szary. Odpowiedz Link Zgłoś
rabid_squirrel Re: 40 pytań na nudę xD !!! 16.01.11, 18:56 1.Gwiazda o której czytasz najwięcej?- Paramore, Dakota Fanning, the pretty reckless 2.Ulubiony użytkownik? jannet - mieszka jakieś 100 metrów ode mnie 3.Liczba twoich zdjęć na profilu? 0 4.Liczba znajomych na twoim profilu? sprawdź se 5.Kogo masz już dość z kota? [gwiazda]- bieber, cyrus, gomez, rihana 6.Czego w kocie najbardziej nienawidzisz? gwiazd jak wyżej i sweetaśnych fanek justina 7.Co na kotku lubisz najbardziej? czytać o Pmore, dakocie i TPR 8.Najgłupszy wątek jaki czytałaś? nie pamiętam 9.Liczba twoich komentarzy? sprawdź se 10.Ulubiona tematyka?[zagadki/ubrania/o gwiazdach itd] o gwiazdach 1.Ulubiony wykonawca? Hayley Williams 2.Nienawidzony wykonawca? Justin Bieber 3.Ulubiony zespół? Paramore 4.Ulubiony teledysk? Paramore- Playing God 5.Ulubiona piosenka? dużo 6.Ulubiona płyta? Paramore brand new eyes i Riot! 7.Nienawidzona piosenka? Justin Bieber baby 8.Najprzystojniejszy piosenkarz? nie wiem 9.Ulubiona piosenkarka? Hayley Williams 10.Najgorsza piosenkarka? Cyrus 1.Ulubiony film? nie wiem 2.Ulubiona aktorka? Dakota Fanning 3.Nienawidzona aktorka? Cyrus 4.Ulubiony aktor? Johnny Depp 5.Nienawidzony aktor? nie wiem 6.Ulubiony serial? House 7.Najfajniejszy duet? B.O.B ft Hayley williams- airplanes 8.Najgorszy duet? nie wiem 9.Ulubiony gatunek filmowy? nie wiem 10.Film do którego chciałabyś się przenieść? nie wiem 1.Jak jesteś ubrana? w dres 2.Jaki jest twój ulubiony kolor? czarny szary czerwony 3.Jak masz na imię? Aga 4.Jak ma na imię twoja NAJ przyjaciółka? Asia Justyna 5.Ulubiona lekcja? Angielski 6.Ulubiona strona? nie wiem 7.Ile masz zwierząt? trzy. dwa koty i psa 8.Masz rodzeństwo? nie 9.Ulubione imię? Hayley 10.Jaki kolor ma twój pokój? zielony Odpowiedz Link Zgłoś
rikkki rikkki :D 17.01.11, 16:10 1.Gwiazda o której czytasz najwięcej? 30stm 2.Ulubiony użytkownik? na profilu swym nabazgrałam xD 3.Liczba twoich zdjęć na profilu? 170 4.Liczba znajomych na twoim profilu? 800 5.Kogo masz już dość z kota? [gwiazda] bieber! 6.Czego w kocie najbardziej nienawidzisz? biebera! 7.Co na kotku lubisz najbardziej? użytkowniczki echelonki 8.Najgłupszy wątek jaki czytałaś? nie pamiętam 9.Liczba twoich komentarzy? 680 10.Ulubiona tematyka?[zagadki/ubrania/o gwiazdach itd] gwiazdy - 30stm Odnośnie muzyki 1.Ulubiony wykonawca? - 2.Nienawidzony wykonawca? bieber 3.Ulubiony zespół? 30stm, nirvana 4.Ulubiony teledysk? 30stm-closer to the edge 5.Ulubiona piosenka? 30stm-kings&queens 6.Ulubiona płyta? nirvana-in utero, 30stm-this is war 7.Nienawidzona piosenka? bieber - baby 8.Najprzystojniejszy piosenkarz? jared leto 9.Ulubiona piosenkarka? - 10.Najgorsza piosenkarka? miley cyrus Odnośnie sław 1.Ulubiony film? koszmar z ul. wiązów, requiem dla snu 2.Ulubiona aktorka? rooney mara 3.Nienawidzona aktorka? miley cyrus 4.Ulubiony aktor? jared leto, johnny depp 5.Nienawidzony aktor? - 6.Ulubiony serial? dexter, skins 7.Najfajniejszy duet? - 8.Najgorszy duet? - 9.Ulubiony gatunek filmowy? horror 10.Film do którego chciałabyś się przenieść? autostrada Odnośnie cb 1.Jak jesteś ubrana? spodnie od piżamy, fioletowa koszulka na ramiączka, czarna bluza, triada na szyi 2.Jaki jest twój ulubiony kolor? zielony, czarny 3.Jak masz na imię? wika 4.Jak ma na imię twoja NAJ przyjaciółka? paulina 5.Ulubiona lekcja? hahahahaha xD fizyka (?) 6.Ulubiona strona? facebook, kotek 7.Ile masz zwierząt? jedno, psa 8.Masz rodzeństwo? taa, brata 9.Ulubione imię? Nancy 10.Jaki kolor ma twój pokój? zielony Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchowa33 Re: 40 pytań na nudę xD !!! 17.01.11, 16:41 1.ymm zależy o czym akurat KOTEK napisze 2.ymm ja? 3.0 4.nawet nie wiem 5.KESHA 6.wszystko luibe inaczej bym tu nie wchodziła 7.wszystko 8.hmm chyba o zezowatym oposie czy coś takiego 9.ooo nawet nie liczyłam ale sporo 10.o gwiazdach i ogólnie ploteczki Muzyka: 1.hmm James Blunt, Bruno Mars i wiele wiele innych.... 2.Marylin Manson, jakieś pseudo- gwiazdki z Polski śpiewające do kotleta 3.The Beatles,Red Hot Chili Pepper 4.haha nie wiem naprawdę 5.hmm mam ich naprawde sporo ale takie to uwielbiam: Just the way you are- Bruno Mars Carry You Home,You're beautiful i Goodbye my lover- James Blunt, When I look at You- Miley Cyrus, no i WSZYSTKIE piosenki z DIRTY DANCING 6.hmm głównie ściągam piosenki z neta, nie kupuje płyt 7.hmm nie cierpie WSZYTKICH piosenek KESHY i jakiś techno rypanek 8.hmm ciężki wybórale chyba James Blunt,Bruno Mars.... 9.hmm no to :Beyonce, Anna German(wiem wiem ale jakoś kocham jej głos), Leona Lewis(za Bleeding Love), Miley Cyrus(ogólnie nie cierpie tych słit gwiazdeczek od Disney'a ale musze przyznac że ma kawał głosu a piosenka WHEN I LOOK AT YOU jest boska<3) 10.Kesha!, Rihanna, Lady Gaga, Selena Gomez(sie znalazła piosenkareczka) Sławy: 1.Duma i Uprzedzenie, 12 gniewnych ludzi, Głupi i głupszy(meega) Uwierz w ducha(popłaczecie się) 2.ymm Meryl Streep, Keira Knightley, Charlize Theron, Demi Moore, Emma Watson 3.NIE CIERPIE Kristne Stewart(nie rozumiem sama polazła na casting a teraz robi z siebie męczennice kurna niech nie narzeka za pare lat wszyscy o niej zapomną i będzie żałować że już nie jest taka "sławna", a poza tym marna z niej aktorzyna) 4.Johnny Depp<3, Jared Leto(za Requiem for a dream) 5.Robert Pattinosn(boże kolejny biedny umęczony życiem narzekający podrzędny aktor który myśli że jak sie bedzie żalił na łamach tabloidu na swoją "popularność" to sie nie bedzie o nim mówiła, koleś ma zdrowo naprane w głowie) 6..umm Dr.House, Detektyw Monk(szkoda że juz go nie puszczają) i ogólnie te wszystkie programy na Discovery 7.ym Kate Winslet i Leonardo di Caprio- Titanic 8.haha Kriten Stewart i Robert Śmierrdziuson- cała saga ZMIERZCHU 9.kryminał, dramat, romans 10.Duma i Uprzedzenie, Harry Potter- wszystkie częsci Ja: 1wygodnie 2.beżowy i brązowy 3.Ola 4.obie są naj<3 5.hmm chyba biologia i historia(mamy prze faceta) 6.ymm ale czego? 7.jedno 8.mam 9.Oliwia i Kornelia 10.fioletowy(ale taki delikatny) Uff,dużo tego było ale dałam rade Odpowiedz Link Zgłoś
trylogia A co ty książkę o nas piszesz ? ;) 17.01.11, 17:00 1.Rihanna 2.Nie mam ulubionego 3. 3 (na razie) 4.Z kilkanaście? Mam nowy profil od nie dawna więc... 5. Bieber 6.Tego iż strona główna jest różowa i tego minusowania i plusowania w komach. 7. To że są tu...bla bla (nie chcę mi się wymieniać) 8."Kto to był Curt Cobain bo justin muwił ze chce być drugim curtem corbainem"(jeb) Nie ściemniam 9.Nie wiem nie liczę. 10.Gry i zabawy ______________________________________________________________________ 1.Taylor Swift 2.Bieber 3.Nie mam 4.Hmmm....nie umiem wybrać 5. Oj dużo ich...też nie umiem wybrać 6.speak now? Znów nie umiem wybrać. 7.Bejbe, ołłł. 8.Według mnie? Jeszcze się taki nie urodził . xD 9.Dramat 10.Ring xD A na serio to może.......nie wiem!xD _______________________________________________________________________ 1.W ubranie. 2.Zielony 3.Aleksandra 4.Wera 5.Infa 6.Komixxy 7.tri (3), może nie długo cztery 8.Yes 9.Rozalia Julia 10.Niebieski Odpowiedz Link Zgłoś
jannet Re: 40 pytań na nudę xD !!! 17.01.11, 17:10 PYTANIA Odnośnie kota 1.Gwiazda o której czytasz najwięcej? Ekipa Zmierzchu. 2.Ulubiony użytkownik? rabid-squirrel ( sąsiadka moja kochana) 3.Liczba twoich zdjęć na profilu? Zero. 4.Liczba znajomych na twoim profilu? cztery 5.Kogo masz już dość z kota? [gwiazda] Justina Biebera, Miley Cyrus 6.Czego w kocie najbardziej nienawidzisz? Zwariowanych fanek. 7.Co na kotku lubisz najbardziej? Forum 8.Najgłupszy wątek jaki czytałaś? Wiele takich było. 9.Liczba twoich komentarzy? Nie tak dużo... 10.Ulubiona tematyka?[zagadki/ubrania/o gwiazdach itd] Książki Odnośnie muzyki 1.Ulubiony wykonawca? Taylor Swift, Sarj Tankian, Hayley Williams itd. 2.Nienawidzony wykonawca? Justin Bieber. 3.Ulubiony zespół? Metallica, Paramore, AC/DC 4.Ulubiony teledysk? Decode, Empty Walls i wiele innych. 5.Ulubiona piosenka? Master of Puppets, The Unforgiven 6.Ulubiona płyta? brand new eyes, Riot!, Kill 'Em All 7.Nienawidzona piosenka? Justin Bieber- Baby 8.Najprzystojniejszy piosenkarz? Nie mam pojęcia 9.Ulubiona piosenkarka? Wiele mam. 10.Najgorsza piosenkarka? Miley Cyrus Odnośnie sław 1.Ulubiony film? Harry Potter, Zmierzch, Zaćmienie, Księżyc w Nowiu, Skarb Narodów 2.Ulubiona aktorka? Dakota Fanning,Evanna Lynch, Emma Watson, Kristen S,Ashley Greene,Nikki Red i wiele innych. 3.Nienawidzona aktorka? Nie mam. 4.Ulubiony aktor? Ekipa Zmierzchu i Harry'ego Pottera. 5.Nienawidzony aktor? Joe Jonas 6.Ulubiony serial? Pamiętniki Wampirów 7.Najfajniejszy duet? Ale wymieniania. 8.Najgorszy duet? Pitbull I Enrique- Like it. 9.Ulubiony gatunek filmowy? Fantasty, Przygodowa 10.Film do którego chciałabyś się przenieść? Skarb Narodów, Harry Potter Odnośnie cb 1.Jak jesteś ubrana? Granatowe jeansy, czrna bluzka z długim rękawem na to tunika czarna z wzorkami białymi i gruby wełniany, brżowy sweter, bo mi się zimno zrobiło. 2.Jaki jest twój ulubiony kolor? Codziennie inny. 3.Jak masz na imię? Joanna 4.Jak ma na imię twoja NAJ przyjaciółka? Aga, Wera, Ola, Justyna. 5.Ulubiona lekcja? J.Angielski, Historia 6.Ulubiona strona? youtube.pl 7.Ile masz zwierząt? 1- psa 8.Masz rodzeństwo?tak- piątke. cztery siostry i jednego brata 9.Ulubione imię? Isabela, Ines/z na dzień dzisiejszy 10.Jaki kolor ma twój pokój? kremowy. Odpowiedz Link Zgłoś
lautnerowa Re: 40 pytań na nudę xD !!! 17.01.11, 17:32 Odnośnie kota 1. Różnie 2. lautnerowa i mystery__ i pattisonka5 i princess5 3. 5. 4. 61 . 5. Ekipy zmierzchu. 6. Zwariowanych fanek. 7. To,że jest tu pełno informacji o świetnych gwiazdach. 8. Nie pamiętam. 9. Troche ich jest. 10. Zagadki. Odnośnie muzyki 1. Rihanna. Katy Perry. Lady Gaga. Kesha. Selena Gomez. Taylor Swift. Eminem. 2. - 3. Paramore. 4. Duuużo tego ! 5. Wiele tego ! 6. - 7. - 8. Enrique Iglesias , Joe Jonas i Justin Bieber. 9. Rihanna. 10. - Odnośnie sław 1. The last song. 2. Hillary Duff i Amanda Bynes. 3. Kristen Stewart. 4. Channing Tatum i Taylor Lautner. 5. Robert Pattinson. 6. 90210 !!!! 7. Dużo tego. 8. - 9. Komedie ! 10. Elita , Dziewczyny z drużyny lub American Pie. Odnośnie cb 1. Jasne rurki , szara bluzka i czarny sweterek. 2. Czarny, granatowy i szary. 3. Marta. 4. Ola. 5. Religia. 6. kotek i facebook 7. jedno 8. nie 9. Vannesa. 10. Pomarańczowy -.- Odpowiedz Link Zgłoś
star_is_best Re: 40 pytań na nudę xD !!! 17.01.11, 17:21 b]o każdej po trochu[/b] jane_ 19 nie wiem ale 11 stron XD [gwiazda]Miley Cyrus i Justina Bibera nie wiem XD forum Miley Cyrus zagra u Camerona 4171 > 1.Ulubiony wykonawca?dużo ich > 2.Nienawidzony wykonawca?Justin Biber > 3.Ulubiony zespół?Marsi > 4.Ulubiony teledysk?STARSRUKK > 5.Ulubiona piosenka?all we are > 6.Ulubiona płyta?kolędy XD > 7.Nienawidzona piosenka?Baby > 8.Najprzystojniejszy piosenkarz?Bruno Mars > 9.Ulubiona piosenkarka?Taylor Swift > 10.Najgorsza piosenkarka?Britney Spears > 1.Ulubiony film?Twój na zawsze , Ostatnia Piosenka > 2.Ulubiona aktorka?Emily De Ravin > 3.Nienawidzona aktorka?Lindsay Lohan > 4.Ulubiony aktor?Ian Somerhalder > 5.Nienawidzony aktor?Nie wiem > 6.Ulubiony serial?Pamiętniki wampirów > 7.Najfajniejszy duet?Ian Somerhalder i Nina Dobrev ale jest ich kilka > 8.Najgorszy duet?Kristen Stewart z każdym > 9.Ulubiony gatunek filmowy?horror > 10.Film do którego chciałabyś się przenieść?twój na zawsze > 1.Jak jesteś ubrana?-zazwyczaj sportowo > 2.Jaki jest twój ulubiony kolor?ciemny > 3.Jak masz na imię?Marta > 4.Jak ma na imię twoja NAJ przyjaciółka?Iga > 5.Ulubiona lekcja?Wos > 6.Ulubiona strona?kotek.pl > 7.Ile masz zwierząt?0 > 8.Masz rodzeństwo?tak > 9.Ulubione imię?Emilka Kamila > 10.Jaki kolor ma twój pokój?pomarańcz Odpowiedz Link Zgłoś
onlygirl. Re: X DD . 17.01.11, 17:23 1 . Odnośnie kotka . - gomez , pattinson . - nie mam . - 16 . - pff , 4 . : DD - biebera . - kopiarzy / kopiarek . - wszystko . X DD - emm , nie wiemm . X DD . - jak na razie to 3 , bo novva jestem . : D - o gwiazdach . 2 .Odnośnie muzyki . - kamil bednarek . < 3 - bieber . - only girl . - only girl . X DD - ziemia obiecana , bednarka . - baby . - bednarek . - paulla . 3 . Odnośnie sław . - zmierzch . - stewart . - nie mam takiej . - pattinson . - nie mam takiego . - pamiętniki wampirów . - stefan & elena . - nie wiemm . : D - horror . - zmierzch lub potter . 3 . Odnośnie cb . - w czarne rurki , bluze z różową panterą , szare trampki , bransoletki & pierścionki z bravvo . - fioletowy . - karolina . - paulina & marii . - wychowawcza . X DD . - en - ka , kotek , ps . - 1 psa . - niestety tak . - julia . - fioletowy . uff , nareszcie koniec . X DD . Odpowiedz Link Zgłoś
vanessa_ Re: 40 pytań na nudę xD !!! 17.01.11, 17:43 Odnośnie kota 1.Gwiazda o której czytasz najwięcej? nie wiem,zależy 2.Ulubiony użytkownik? brak. 3.Liczba twoich zdjęć na profilu? aktualnie 3 4.Liczba znajomych na twoim profilu? 110? jakoś tak 5.Kogo masz już dość z kota? [gwiazda] Gomez 6.Czego w kocie najbardziej nienawidzisz? nienawidzić? bez przesady... 7.Co na kotku lubisz najbardziej? Forum. 8.Najgłupszy wątek jaki czytałaś? Ile tego było.! 9.Liczba twoich komentarzy? Nie wiem musiałabym sprawdzić. 10.Ulubiona tematyka?[zagadki/ubrania/o gwiazdach itd] o gwiazdach. Odnośnie muzyki 1.Ulubiony wykonawca? Dużo. 2.Nienawidzony wykonawca? Jonas Brothers czy jakoś tak. 3.Ulubiony zespół? Dużo. 4.Ulubiony teledysk? Jeszcze więcej xd 5.Ulubiona piosenka? Dużo. 6.Ulubiona płyta? Dużo... 7.Nienawidzona piosenka? Wszystkie Bimbera,Dody i takich tam... 8.Najprzystojniejszy piosenkarz? Pan Leto ;] 9.Ulubiona piosenkarka? Victoria Justice 10.Najgorsza piosenkarka? Doda Odnośnie sław 1.Ulubiony film? kilka ;p 2.Ulubiona aktorka? Jennette McCurdy 3.Nienawidzona aktorka? Selena Gomez,ale bez przesady. 4.Ulubiony aktor? Avan Joga. 5.Nienawidzony aktor? Nic mi do głowy nie przychodzi. 6.Ulubiony serial? Pamiętniki Wampirów. 7.Najfajniejszy duet? nie mam pojęcia 0.o 8.Najgorszy duet? - 9.Ulubiony gatunek filmowy? Komedie. 10.Film do którego chciałabyś się przenieść? -? Odnośnie cb 1.Jak jesteś ubrana? Dresy, bluza... 2.Jaki jest twój ulubiony kolor? Fiolet.Chyba. 3.Jak masz na imię? Oliwia. 4.Jak ma na imię twoja NAJ przyjaciółka? Nati. 5.Ulubiona lekcja? J.Polski 6.Ulubiona strona? Kotek^^ 7.Ile masz zwierząt? Jedno. 8.Masz rodzeństwo? nie. 9.Ulubione imię? Nie mam pojęcia. 10.Jaki kolor ma twój pokój? Niebieski. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka7137 Re: 40 pytań na nudę xD !!! 17.01.11, 17:48 1. Czytam wszystko, jak leci. 2. Nie mam ulubionego 3. Moich 0 4.Coś z 70. 5. Nikt mnie nie denerwuje, tak bardzo. 6.Tego, że opisuje tylko gwiazdki zmierzchu, disneya i słitaśnego popu. 7.Lubię pisać na forum 8.Na forum? Jak tak to wiele było. Głównie o historiach z życia (palca) wziętych(wyssanych). 9. Coś koło 300. 10. Nie mam. CZytam wszystko 1.Zależy w jakim sensie 2.Z żadnym nie miałam doczynienia, więc nie mogę powiedzieć, że czuję coś więcej niż zażenowanie muzyką. 3.Phiu.. Żeby nie wyklikać na amen klawiatury napiszę Disturbed,Metallica, Nirvana, Arch Enemy i wystarczy, choć to nie wszystko 4. Prawie wcale nie oglądam 5. Przykładowo Down with the Sickness, to samo co w pkt. 3 6. Nirvana- Nevermind, Disturbed- Ten Thousand Fists... 7. Coś tam z deszczem $3|3Nci Gomez. 8.Hm... Może Villy Valo? 9.Niech będzie growlistka - Angela Gossow, i jeszcze Amy Lee 10. Jeśli mam oceniać kreatywność+ talent co widać w piosence, to jedna mnie denerwuje - S. Gomez 1.Piękny umysł, Gladiator, Mroczny rycerz, Robin Hood, 3:10 do Yumy, Batman Początek, 300, Spartakus, Królowa Potępionych 2. Emilia Fox, Magie Gylenhaal, trochę Claire Danes 3. Jak mam mieć zastrzeżenia do z******* jednej z ról, na którą oczekiwałam to Nina Dobrev, a tak to mi obojętna 4. RUSSEL CROWE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CHRISTIAN BALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Stuart Townsend też trochę 5. Nie mam 6. Przygody Merlina 7. - 8.- 9. Nie mam jednego określonego. 10. Za wiele ich ;D Ale jakbym miała być postacią graną przez Marion Cotill,ard, to w Dobrym roku 1. Czarne bojówki, zielona bluzka 2. CZarny 3.Ola 4. Sabina 5.Chemia, Historia 6. Nie mam, ale lubię chodzić po Facebooku i po Fanpopie 7. 2 psy 8. Tak. 9. Jak razem z nazwiskiem to Russel Crowe (lekki nałóg ;]) 10. Pomarańczowy. Już od jakichś 4 lat Odpowiedz Link Zgłoś
elza1502 i tak nikt tego nie przeczyta.. 17.01.11, 18:13 1.nie czytam 2.ja sama 3.nie pamietam zreszta mozna zobaczyc samemu ;o 4.nie wiem ku...a nie licze!! 5.Biebiera 6.Biebiera 7.glupote pie...ieeetych nastolatek 8.nie pamietam ale duzo ich jest 9.nie wiem kuuuuuu...aaa!!! 10.forum 1.Lech Janerka, Bob Marley 2.Biebier 3.Slipknot, Blade Loki, Coma, Ciemna Strona Pomidora Leniwiec, Tenacious D, Korn, Pidzama Porno, Zielone Żabki, Post Regiment, Nirvana, The Beatles 4.Nirvana-"Smells Like Teen Sprint" 5.Slipknot-"Wait and Bleed" Acid Drinkers-"Love Shack" Ciemna Strona Pomidora-"To czego pragne" Blade Loki-"Nie ma chleba" Blade Loki-"Wesoly kawalek" The Beatles-"Twist and Shout" Coma-"Skaczemy do gory" The Cranberries-"Kiss Me" Revolution-"Len i Rin Kagamine" The Buggles-"Video Killed the Radio Star" Chilitoy-"Bez slowa" 6.Blade Loki "Blada Płyta" 7.Bieber-"Baby" 8.nie ma chyba ;o chociaz Kurt byl ladny 9.nie ma ;o 10.Andrzejewicz, Farna i inne polskie zalosne "piosenkarki" Rihanna, Lady Gaga i inne zalosne zagraniczne "piosenkarki" 1."Forest Gump" "Harry Potter" i jakies tam jeszcze pewnie 2.nie mam 3.Liszowska i inne polskie zalosne "aktorki" 4.nie wiem 5.ten zaly polski szajs.. 6."Pierwsza milosc" proste~ 7.Kasia Cichopek i Krzysztof Ibisz kuuu...aaa !!!!! 8.jw 9.komedia 10."Harry Potter" 1.czerwony dres i jakas szara bluza ;o 2.czarny 3.Elka 4.Gabryska 5.yyy 6.mistrzowie.org no i fejs oczywiscie *w* 7.6 psow 8.takk 9.Nicola 10.fioletowy Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu Re: 40 pytań na nudę xD !!! 17.01.11, 18:18 chyba cie poje.*** bało. ; o tyle pytac. ; / Odpowiedz Link Zgłoś
iamvegas Re: 40 pytań na nudę xD !!! 17.01.11, 18:39 Odnośnie kota 1.różnie, nie mam tu faworyta, bo o moich ulubieńcach nie piszą 2.brak 3.3? 4.ok.20 5.... 6.szaty graficznej 7.forum 8.nie pamiętam. ale pewnie sporo ich było. 9.można sobie spr. na profilu -.- 10.moda, muzyka. Odnośnie muzyki 1.marilyn manson 2.nie mam 'faworyta'. 3.Bring Me To Korizon 4.It Never Ends BMTH (ach ten lewitujący Oli <3) 5.Don't Go, Rawwwr + aktualnie oszalałam na punkcie The End BFMV 6.There is a Hell, believe me i've seen it. There is a Heaven, let's keep it a secret. 7.nie pamiętam tytułu. 8.Oli oczywiście. mrrr. 9.nie lubię damskich wokali. 10.nie słucham. Odnośnie sław 1.Nosferatu (1922) 2.brak 3.Angelina Jolie. nie mg na nią patrzeć *_* 4.Telly Savalas 5.brak 6.chirurdzy; pretty, little liars ; 90210 (podczas choroby poszerzyłam swój zakres tolerancji w tej kategorii) 7.natalia oreiro i facundo arana (zbuntowany anioł to wspomnienie mojego dzieciństwa, wciąż mam sentyment ;d) 8.... 9.horror, komedia 10.pewnie jakaś komedia romantyczna. przydałoby mi się trochę sielanki. Odnośnie cb 1.w piżamę 2.brak 3.tajemnica 4.niunia <3 5.english? i wos! 6.brak 7.3 husky 8.nie 9.brak 10.fiolet i limonka Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: ₪ ø ||| ·o. 17.01.11, 18:40 Odnośnie kota 1.Gwiazda o której czytasz najwięcej? nie wiem 2.Ulubiony użytkownik? riki1246 3.Liczba twoich zdjęć na profilu? 0 4.Liczba znajomych na twoim profilu? 540 5.Kogo masz już dość z kota? miley cyrus i bimber 6.Czego w kocie najbardziej nienawidzisz? to ze jest zacofany 7.Co na kotku lubisz najbardziej? czytanie o gwiazdach 8.Najgłupszy wątek jaki czytałaś? duzo ich 9.Liczba twoich komentarzy? 1717 10.Ulubiona tematyka? o gwiazdach Odnośnie muzyki 1.Ulubiony wykonawca? Jared Leto 2.Nienawidzony wykonawca? bimber 3.Ulubiony zespół? 30STM 4.Ulubiony teledysk? wszystkie 30STM 5.Ulubiona piosenka? dużo ich 6.Ulubiona płyta? wszystkie 30STM 7.Nienawidzona piosenka? dużo ich 8.Najprzystojniejszy piosenkarz? Jared Leto 9.Ulubiona piosenkarka? Christina Aguilera 10.Najgorsza piosenkarka? miley cyrus Odnośnie sław 1.Ulubiony film? dużo ich pare mam u sb wymienionych 2.Ulubiona aktorka? ashley tisdale 3.Nienawidzona aktorka? miley cyrus 4.Ulubiony aktor? Jared Leto,Johnny Depp,Hugh Laurie 5.Nienawidzony aktor? - 6.Ulubiony serial? dr. house,hellcats,on ona i dzieciaki,h2o,blake holsey high, beverly hills 90210 7.Najfajniejszy duet? nie wiem 8.Najgorszy duet? nie wiem 9.Ulubiony gatunek filmowy? nie wiem 10.Film do którego chciałabyś się przenieść? nie wiem po raz któryś tam xd Odnośnie cb 1.Jak jesteś ubrana? czarna bluska i czarne spodenki 2.Jaki jest twój ulubiony kolor? niebieski 3.Jak masz na imię? karolina 4.Jak ma na imię twoja NAJ przyjaciółka? natalia 5.Ulubiona lekcja? plastyka 6.Ulubiona strona? nie mam 7.Ile masz zwierząt? jednego kota 8.Masz rodzeństwo? tak 9.Ulubione imię? karolina 10.Jaki kolor ma twój pokój? zielono-pomarańczowy Odpowiedz Link Zgłoś
papatka0611 Re: 40 pytań na nudę xD !!! 17.01.11, 18:48 1.Robert Pattinson 2.Nie mam 3.0 4.2 5.nikog 6.Niczego 7.Newsy 8.Nie czytałam 9.3 10.Ogólnie wszystko<br /> muzyka 1.Ewa Farna 2.TEDE 3.Black eyed peas 4.Rihana - only girl 5.Thirty seconds to mars - kings and queens 6.Nie mam 7.nie pamiętam autora a jej tytuł Chico bomb ( coś w tym stylu) 8.Enrique Iglesias ( Po polsku to znaczy Henio Kościelniak ;p) 9.Chery Cle 10.Mandaryna > Odnośnie sław 1.Stowarzyszenie wędirującycrh dżinsów 1,2 2.Kristen Stewart 3.Demi Lovato 4.Robert Pattinson 5.nie mam 6.90210 7.nie mam 8.nie mam 9.komedia 10.Stowarzyszenie wędrujących dżinsów > Odnośnie cb 1.Normalnie 2.Beż i turkus 3.Pati 4.Aga i Ola 5.technika 6.facebook 7.2 8.nie 9.Zuza 10.Beżowo-turkusowy > > Odpowiadajcie Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: 40 pytań na nudę xD !!! 17.01.11, 18:53 nie czytam, tylko przeskakuję, co jest na głównej. rispekt. zero. wejdź i sobie zobacz. miley cyrus. nie wiem. ludzi. newsów. grafiki. komentarze niektórych osób. nie wiem. wejdź i sobie zobacz. [2] lubię takie wątki jak ten. kasabian. metallica. kasabian. the kills - last day of magic. kasabian - thick as thieves na chwilę obecną. kasabian - west ryder pauper lunatic asylum/uffie - sex dreams and denim jeans. willow smith - whip my hair. alex turner. alice glass. lady gaga. 2012. courteney cox. miley cyrus. matthew perry. eric roberts. monk. nie mam. nie mam. kryminalne. przyjaciele. dżinsy, granatowa bluzka. szary. - paulina. angielski, algebra. stylerookie. jedno. tak. ludwik. żołty. Odpowiedz Link Zgłoś
vanesskaxdd Re: 40 pytań na nudę xD !!! 17.01.11, 19:12 1.Johnny Depp. 2.Nie mam. 3.1 4.około 70 5.Ha ha niczego. 6.Emm.....gdy pisza o Biberzee. 7.Forum i te nasze ploteczki. 8.O odchudzaniu. 9.joł.....ponad 300 10.Podróże i ubrania także nauka. 1.Avril Lavigne 2.Justin Biber 3.Black Eyed Peas 4.Shakira- "Loca" 5.The time 6.T.H.E. E.N.D. <Black eyed peas> 7.Wszystkie tego Bibera. 8.Brad Pit...ale najgorętsze ciachoo to JOHNNY DEPP. <aktor>> muah! 9.Doda. 10.Wszystkie staruszki 1.Biały Oleander. 2.Angelina Jolie 3.Nie mam...ale wszystkie polskie. 4.JOHNNY DEPP 5.Nie mam. 6. Doktor Hause. 7.Nie mam. 8. Nie mam. 9.Przygodowe. 10.Wszystkie w których gra Johnny Depp. 1.Teraz w dresiku. 2.Żółty. 3.Wiolusia 4.Aniulka 5.Matma 6.Kotek 7.cztery pupilki moje koffaniutkie 8.TAK 9.Damskie MAJA, męskie DAMIAN 10.Brzoskwiniowy. Odpowiedz Link Zgłoś
klucha2 Re: 40 pytań na nudę xD !!! 18.01.11, 10:22 Odnośnie kota 1.Gwiazda o której czytasz najwięcej? O wszystkich, bo moich ulubionych często nie ma 2.Ulubiony użytkownik? jaaa, hehe 3.Liczba twoich zdjęć na profilu? zero 4.Liczba znajomych na twoim profilu? nie wiem 5.Kogo masz już dość z kota? [gwiazda] nikogo - musi byc o wszystkich gwiazdach, a niektórzy po prostu robią więcej zamieszania 6.Czego w kocie najbardziej nienawidzisz? niektórych użytkowników 7.Co na kotku lubisz najbardziej? oprócz artykułów to forum 8.Najgłupszy wątek jaki czytałaś? "Skończył mi się korektor - co robić?" 9.Liczba twoich komentarzy? nie wiem, ale pewnie niezbyt dużo ;P - niektóre wątki tylko czytam nie komentując 10.Ulubiona tematyka?[zagadki/ubrania/o gwiazdach itd] nie wiem Odnośnie muzyki 1.Ulubiony wykonawca? Oj, długo by wymieniać 2.Nienawidzony wykonawca? brak 3.Ulubiony zespół? ...dużo... 4.Ulubiony teledysk? brak 5.Ulubiona piosenka? obecnie - Just a dream 6.Ulubiona płyta? brak 7.Nienawidzona piosenka? rude boy - Rihanna 8.Najprzystojniejszy piosenkarz? Jackson Rathbone ( muzyka mi się nie podoba, ale głos tak) 9.Ulubiona piosenkarka? ... 10.Najgorsza piosenkarka? ... Odnośnie sław 1.Ulubiony film? jak mam powiedzieć na szybko to mogę zawsze oglądać ,,Wojnę Światów'' 2.Ulubiona aktorka?... 3.Nienawidzona aktorka? brak 4.Ulubiony aktor? Jackson Rathbone 5.Nienawidzony aktor? brak 6.Ulubiony serial? ? 7.Najfajniejszy duet? teraz - michael jackson i akon - hold my hand 8.Najgorszy duet? brak 9.Ulubiony gatunek filmowy? nawet lubię fantasy i przygodowe 10.Film do którego chciałabyś się przenieść? ... Odnośnie cb 1.Jak jesteś ubrana? w czarne i koszulke 2.Jaki jest twój ulubiony kolor? czarny - do wszystkiego pasuje, a lubię patrzeć na zielony w naturze 3.Jak masz na imię? Jula 4.Jak ma na imię twoja NAJ przyjaciółka? ... 5.Ulubiona lekcja? WF 6.Ulubiona strona? powiedziałabym, ze kot, ale nie wchodzę już tak często, więc nie wiem 7.Ile masz zwierząt? 8.Masz rodzeństwo? tak - 3 siostry- 1 starsza o rok, jedna młodsza o 11, a druga o 12 lat 9.Ulubione imię? Klarysa 10.Jaki kolor ma twój pokój? Obecnie żółty, ale niedługo remont Sorry, że na wiele pytań nie odpowiadałam, ale jeżeli chodzi o muzykę, to ja słucham naprawdę dużo Odpowiedz Link Zgłoś
misio Re: 40 pytań na nudę xD !!! 18.01.11, 16:47 Odnośnie kota 1.Gwiazda o której czytasz najwięcej? Ashley Tisdale 2.Ulubiony użytkownik? loveash, ashley_1985 3.Liczba twoich zdjęć na profilu? jedno konto: 133, a drugie konto: 169 4.Liczba znajomych na twoim profilu? na jednym koncie: 410, a na drugim: 148 5.Kogo masz już dość z kota? [gwiazda] Miley Cyrus, Justina Biebera, gwiazd Zmierzchu -.- 6.Czego w kocie najbardziej nienawidzisz? głupich, chamskich, czasami bezczelnych użytkowniczek 7.Co na kotku lubisz najbardziej? nie wiem 8.Najgłupszy wątek jaki czytałaś? wiele jest takich... 9.Liczba twoich komentarzy? jedno konto: 2122, drugie konto: 37 10.Ulubiona tematyka?[zagadki/ubrania/o gwiazdach itd] ubrania i gwiazdy Odnośnie muzyki 1.Ulubiony wykonawca? Shakira i Ashley Tisdale 2.Nienawidzony wykonawca? Cyruska i Bieber -.- 3.Ulubiony zespół? Kult i The Beatles 4.Ulubiony teledysk? hmmm... nie wiem, musiałabym się dłużej zastanowić... 5.Ulubiona piosenka? Shakira – "Rabiosa", "Men in This Town", "She Wolf", "Did it Again", "Loca" itp. 6.Ulubiona płyta? Shakira - Sale el Sole, She Wolf i inne, Rihanna - Loud 7.Nienawidzona piosenka? - 8.Najprzystojniejszy piosenkarz? nie wiem 9.Ulubiona piosenkarka? Shakira :serce::serce::serce::serce::serce: i Ashley Tisdale :-*:-*:-* 10.Najgorsza piosenkarka? Kasza, Cyruska, Gomez :sciana: Odnośnie sław 1.Ulubiony film? Zielona Mila, Piraci z Karaibów(wszystkie części), HP(wszystkie części) 2.Ulubiona aktorka? Ashley Tisdale, Emma Watson, Helena Bonham Carter :-* 3.Nienawidzona aktorka? Vanessa Hudgens, Cyruska, Kristen Stewart 4.Ulubiony aktor? Johnny Depp, Tom Hanks :-* 5.Nienawidzony aktor? nie wiem 6.Ulubiony serial? dużo: Detektyw Monk, Dr. House, Jak poznałem waszą matkę itp 7.Najfajniejszy duet? nie wiem 8.Najgorszy duet? nie wiem 9.Ulubiony gatunek filmowy? Komedie :serce: Katastroficzne, kryminały :> 10.Film do którego chciałabyś się przenieść? Harry Potter!!! ^^ Odnośnie cb 1.Jak jesteś ubrana? czarne legginsy, granatowy t-shirt, granatowy sweter, czarne skarpetki :-P 2.Jaki jest twój ulubiony kolor? Niebieski 3.Jak masz na imię? Michalina, ale nie lubię swojego imienia :/ 4.Jak ma na imię twoja NAJ przyjaciółka? po co? 5.Ulubiona lekcja? żadna -.- ewentualnie wf i zajęcia artystyczne - można się pośmiać xd 6.Ulubiona strona? last.fm, demoty, komixxy, mistrzowie, kotek.pl 7.Ile masz zwierząt? 2 8.Masz rodzeństwo? mam 9.Ulubione imię? nie mam 10.Jaki kolor ma twój pokój? jasno żółty ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jb.0la Re: 40 pytań na nudę xD !!! 20.01.11, 22:48 Odnośnie kota 1.Gwiazda o której czytasz najwięcej? Tokio Hotel chyba. 2.Ulubiony użytkownik? Pozwolisz, że zachowam dla siebie. ;p 3.Liczba twoich zdjęć na profilu? 7 4.Liczba znajomych na twoim profilu? 111 5.Kogo masz już dość z kota? [gwiazda] Biebera, ale już troszkę przystopowali i chyba Selenki 6.Czego w kocie najbardziej nienawidzisz? Nwm... 7.Co na kotku lubisz najbardziej? Forum =) 8.Najgłupszy wątek jaki czytałaś? Nazywał się chyba "Goofry". Hah. ;D 9.Liczba twoich komentarzy? 199 10.Ulubiona tematyka?[zagadki/ubrania/o gwiazdach itd] Konkursy i książki chyba. Odnośnie muzyki 1.Ulubiony wykonawca? Avril? 2.Nienawidzony wykonawca? Bieber, Cyrus, Spears, Gomez, Hudgens itp. 3.Ulubiony zespół? Tokio Hotel. 4.Ulubiony teledysk? Spring Nicht - TH, Closer to the Edge - 30stm 5.Ulubiona piosenka? Vergessene Kinder - Tokio Hotel 6.Ulubiona płyta? Zimmer 483 7.Nienawidzona piosenka? Bejbe, bejbe, bejbe... Oł. 8.Najprzystojniejszy piosenkarz? Bill Kaulitz? 9.Ulubiona piosenkarka? Avril chyba... 10.Najgorsza piosenkarka? Selena i Miley. Odnośnie sław 1.Ulubiony film? Dużo, ale chyba Zielona mila. 2.Ulubiona aktorka? Sandra Bullock. 3.Nienawidzona aktorka? Chyba wszystkie Disneya. 4.Ulubiony aktor? Will Smith, Brad Pitt, Johnny Depp. 5.Nienawidzony aktor? Mitchel Musso, Zac Efron i reszta Disney'a. 6.Ulubiony serial? Licencja na wychowanie, dr.House, Spadkobiercy 7.Najfajniejszy duet? Nie mam. 8.Najgorszy duet? Nie mam. 9.Ulubiony gatunek filmowy? Komedia. 10.Film do którego chciałabyś się przenieść? Nie mam pojęcia. Odnośnie cb 1.Jak jesteś ubrana? Cała na czarno. 2.Jaki jest twój ulubiony kolor? Fioletowy. 3.Jak masz na imię? Ola. 4.Jak ma na imię twoja NAJ przyjaciółka? Zachowam dla sb. 5.Ulubiona lekcja? Plastyka. 6.Ulubiona strona? Kotek.pl 7.Ile masz zwierząt? Oficjalnie 1, nieoficjalnie 2 ;D 8.Masz rodzeństwo? Niestety. 9.Ulubione imię? Alicja, Maja. 10.Jaki kolor ma twój pokój? 3 ściany emm... beżowe (?), 1 mocno fioletowa. Odpowiedz Link Zgłoś