koniara8 Re: Pierwszy horror jaki obejrzeliscie? :P^^ 19.01.11, 19:40 Serial "Gęsia skórka" . Po tym bałam się chodzić do łazienki . Nie śmiejcie się miałam może 5-6 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
nora. Re: Pierwszy horror jaki obejrzeliscie? :P^^ 19.01.11, 19:55 jak byłam mała pojechałam z kuzynką i kuzynami do babci i oglądaliśmy 'szczęki' , potem się bałam sama spać hahahahha. Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: Pierwszy horror jaki obejrzeliscie? :P^^ 19.01.11, 20:02 Chyba "Ring", ta amerykańska wersja. Jeju, spać po tym nie mogłam. Teraz już się nie boję. Jak byłam mała, to mama nie pozwalała mi oglądać horrorów. Odpowiedz Link Zgłoś
sensitive "Dead silence" 20.01.11, 19:27 Był to film o kukiełkach (główny bohater: kukiełka Billy). Brzuchomóczyni występowała wraz z tymi kukiełkami. Dzieci z widowni śmiały się, że lalki są nieprawdziwe. Po śmierci właścicielki kukiełki chciały się zemścić i wyrywały ludziom języki, aaaa... He, he. Wtedy mnie to przerażało! Ale pocieszałam się tym, że na końcu filmu Billy został spalony. Odpowiedz Link Zgłoś
kinia12.11 Re: Pierwszy horror jaki obejrzeliscie? :P^^ 21.01.11, 09:05 To była chyba laleczka chucky , ale jak teraz to oglądam , to trudno to nazwać horrorem Odpowiedz Link Zgłoś
vavamuffinka Re: Pierwszy horror jaki obejrzeliscie? :P^^ 21.01.11, 09:17 Nie wiem, nie pamiętam to było jakieś 10 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
najli. Re: Pierwszy horror jaki obejrzeliscie? :P^^ 21.01.11, 09:25 Nie pamiętam. Zresztą kiedyś, jak byłam mała, wogóle nie bałam się horrorów, a teraz to strasznie się boję. xd Odpowiedz Link Zgłoś
enchanted_ Re: Pierwszy horror jaki obejrzeliscie? :P^^ 21.01.11, 10:05 Ja jak miałam chyba z 8 lat to obejrzałam z siorą ring - takie miałam schizy ze do dzisiaj horrorów nie oglądam Odpowiedz Link Zgłoś
wermar1014 Re: Pierwszy horror jaki obejrzeliscie? :P^^ 21.01.11, 10:32 Smakosz i nigdy więcej go nie obejrzę , do tej pory mam dreszcze na samą myśl Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Pierwszy horror jaki obejrzeliscie? :P^^ 21.01.11, 10:38 ring miałam jakieś 8-9 lat sama nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
adrianna23 Re: Pierwszy horror jaki obejrzeliscie? :P^^ 21.01.11, 10:41 nie wiem czy to horror, ale Straszny film, ktoras tam czesc wtedy sie nie balam tego, a teraz sie boje hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
milya Re: Pierwszy horror jaki obejrzeliscie? :P^^ 21.01.11, 10:46 hannah montana the movie... Odpowiedz Link Zgłoś
monik4 Re: Pierwszy horror jaki obejrzeliscie? :P^^ 21.01.11, 10:53 skad mam wiedziec nie pamietam xd Odpowiedz Link Zgłoś
miki124 Re: Pierwszy horror jaki obejrzeliscie? :P^^ 21.01.11, 11:07 pierwszy jaki dbrze pamietam to byla klatwa ogladalismy jak jechalismy na wycieczje z szkola pozniej sie balylismy zanczy dziewczyny vhlopak nie da po sobie poznac wiec nienwiem czy oni sie bali ale wiemm ze ja tak w kit Odpowiedz Link Zgłoś
crazzygirl123 Re: Pierwszy horror jaki obejrzeliscie? :P^^ 21.01.11, 11:09 Ja nie pamiętam bo to z 4 lata temu było ....ale wiem że się bałam xD Odpowiedz Link Zgłoś
leesh Re: Pierwszy horror jaki obejrzeliscie? :P^^ 21.01.11, 11:49 nie oglądam horrorów Odpowiedz Link Zgłoś
wiolaa Re: Pierwszy horror jaki obejrzeliscie? :P^^ 21.01.11, 11:54 nie pamiętam jaki był mój pierwszy horror ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
nickaa Re: Pierwszy horror jaki obejrzeliscie? :P^^ 21.01.11, 12:02 nie pamiętam ^ ^ ale jak oglądałam Król Lew 1 to ryczałam i wychodziłam z pokoju jak tez hm.. Mufasa ? spadał ze skały a właściwie został zrzucony ;D Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 21.01.11, 12:05 nie pamiętam... tylko matrix ale nie wiem czy to horror ;p Odpowiedz Link Zgłoś
ianlove hahah ^^ 05.02.11, 20:02 o ludzie, pamiętam miałam wtedy 5 lat i wkradłam się do pokoju siostry, to był taki film już bardzo stary o kleszczach co atakują ludzi, są nienaturalnej wielkości i zabijają. Bałam się niesamowicie wtedy, dziś wydaje mi się to śmieszne . Odpowiedz Link Zgłoś
e.m.m.a Re: Pierwszy horror jaki obejrzeliscie? :P^^ 06.02.11, 02:13 nie znam tytułu. ale wiem, że to było o duchu psa, który mścił się na ludziach i wybijał wszystkich naokoło. boże, ale się później bałam xD płakałam przez ten film, spać nie mogłam. teraz jak sobie o tym pomyśle to leje ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś