Dodaj do ulubionych

Van i Zac???

29.01.11, 21:09
Co sądzicie o związku Vanessy i Zaca?
Myślicie, że to miłość czy po prostu pod publikę.
https://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQrdhDH13ilymmgc7KDpVFXXwX3aEEraeoDESNXHGEM734_VcCdaA&t=1

Wyraźcie swoje zdanie.
Jestem po prostu ciekawa ;p
https://gossipteen.com/wp-content/uploads/2009/03/vanessa-hudgens-zac-efron-at-kca-2009-photos-2.jpg
Obserwuj wątek
    • lily28 Re: Van i Zac??? 29.01.11, 21:12
      Myślę, że oni na prawdę byli razem. Teraz się podobno rozstali
      • jessicakaulitz Re: Van i Zac??? 29.01.11, 21:15
        Myślę że to nie jest pod publikę i naprawdę łączy ich więź uczuciowa. Poza tym, ja nie wierzę, w to ich rzekome rozstanie. Życzę im jak najlepiej ; )
        • anulka Re: Van i Zac??? 31.01.11, 13:03
          jessicakaulitz napisał(a):

> Myślę że to nie jest pod publikę i naprawdę łączy ich więź uczuciowa. Poza tym
          > , ja nie wierzę, w to ich rzekome rozstanie. Życzę im jak najlepiej ; )
          zgadzam się
    • mary_ Re: Van i Zac??? 29.01.11, 21:13
      Gdyby był to związek pod publikę, to na pewno nie byliby razem tyle czasu. -,-
      • zuzka11 Re: Van i Zac??? 30.01.11, 16:45
        Chociaż ich nie lubię myślę ,że to nie było pod publikę.
    • domciaxdnika Re: Van i Zac??? 30.01.11, 16:51
      Nie jestem wielką fanka ale czy oniczasem się nie rozstali ??

A jeśli są razem to z pewnością nie jest to pod publikę bo byli z sobą naprawdę długo (albo jeszcze są)
    • roksanaroxana mam ich głęboko 30.01.11, 18:31

• dominikax3 Re: Van i Zac??? 31.01.11, 12:56
      oczywiście że miłość, myślę że oni jeszcze będą razem tongue_out
    • smileyy776 Re: Van i Zac??? 31.01.11, 13:03
      Oni się na prawdę kochali lub kochają . Przecież to ludzie też mają uczucia i chyba mają prawo się zakochać . To , że zakochali się na planie HSM to nie znaczy , że od razu po publikę . indifferent
    • trufla Re: Van i Zac??? 31.01.11, 18:53
      Na pewno nie jest to związek pod publikę, przecież czasy, w któych grali w HSM dawno się skończyły. Moim zdaniem miłość...
    • mia. Re: Van i Zac??? 03.02.11, 21:05
      Związek na pewno nie jest pod publikę, ale jestem skłonna uwierzyć, że plotka z rozstaniem tak. Cóż, zobaczymy co dalej. Na razie wierzę, że wciąż są razem, bo nie było żadnego oświadczenia z ich strony. Do tego cała masa newsów, że widziano ich razem, gdzie zachowywali się jak normalna para. Teraz tylko czekać na nowe zdjęcia.
      • mee1 to zbyt długo trwa żeby było pod publiokę 03.02.11, 21:14
        High school Musical się skończyło , a oni są w takim wieku gdzie związek nie polega już tylko na wspólnym spędzaniu czasu i sexie.. a więc według mnie to nigdy nie było pod publikę , fakt ,ze byli razem za czasów HSM mógł się wydawać niektórym chwtem marketingowym , ale jak widac nie był bo dalej są ze sobą i jak mogę się domyślać są szczęśliwi.. a więc to już koniec dziękuje, dobranoc
    • dream_ myślę, że nie byliby ze sobą przez 3 lata tylko 03.02.11, 21:16
      pod publikę -. -
    • chocolatex Re: Van i Zac??? 03.02.11, 21:29
      Są już ze sobą baaardzo długo, więc nie wierzę by był to tylko związek "dla popularności". Bez przesady. Chociaż z drugiej strony... niektórzy dla sławy i kasy potrafią zrobić wszystko.
    • mweezy . 04.02.11, 13:40
      Są taką uroczą parą. Myślę, że ich związek nie był kreowany pod publikę, no, może na początku tak, ale za długo ze sobą są (byli?) żeby to było kłamstwo. A w te plotki o ich rozstaniu nie chce mi się wierzyć.
    • stokrotka_q Re: Van i Zac??? 06.02.11, 22:42
      no nie wiem są już razem kilka lat, nikomu by tak długo nie chciało się udawać szczególnie że HSM już się skoczyło więc nie promują filmu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka