alexis_95 19.02.11, 12:04 Chciałabym sobie zrobić tatuaż z henny i mam takie pytanie czy można sobie zrobić hennę domowej roboty (jeśli tak to jak?) i czy to możne być taka henna jak do brwi? Proszę pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alexis_95 Re: tatuaż z henny 19.02.11, 12:29 jest tu ktoś? proszę to dla mnie ważne Odpowiedz Link Zgłoś
koaal Re: tatuaż z henny 19.02.11, 12:32 może być taka jak do brwi, ona kosztuje około 2/3 złotych : D wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: tatuaż z henny 19.02.11, 12:35 Raczej nie. Ja kiedyś robiłam taką do brwi i nie dość, że wyglądało to strasznie, to jeszcze nie chciało zejść Odpowiedz Link Zgłoś
lulalolu . 19.02.11, 12:41 Ja nie mam pojecia. osobiscie podobaja mi sie takie tatuaze ale chcialam cie ostrzec - moj kolega raz mial taki i po jakims czasie mu sie zmyl i na reku mial taka odstajaca wysypke w ksztalcie tatuazu (FE!) Odpowiedz Link Zgłoś
corba ♥ 19.02.11, 12:57 kup lepiej sobie dobrą hennę albo idź do kogoś kto ci to profesjonalnie zrobi , bo wiele osób jak kupi złą henne albo pójdzie do kogoś kto nie umie tego robić to później ani nie chce zejść do końca, ani nic . i wtedy ślad zostaje i mają pretensje że to zrobili i wgl . Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: tatuaż z henny 19.02.11, 13:01 Ja bym nie ryzykowała z domowymi robótkami czegoś takiego. Tatuaże nie są aż takie drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: tatuaż z henny 19.02.11, 18:32 może, lepiej nie rób sobie sama. xd kup dobrą hennę do brwi, i idź do kogoś kto ci ten tatuaż DOBRZE zrobi. mi już kilka razy, robiła starsza kumpela. zawsze wychodzi świetnie. ale jak próbowałam zrobić sobie sama, to masakra. xd Odpowiedz Link Zgłoś