Dodaj do ulubionych

Prostownica z rossmana

19.02.11, 21:05
Od jakiegoś czasu w Rossmanie jest prostownica za bodajże 27zł. Od jakiego czasu szukam prostownicy, ale nastawiałam się na kupienie jakiegoś Remingtona czy czegoś podobnego za przyzwoitą sumę (czyli do ok. 80zł, max. 100 ;p). Ale nie mam zamiaru używać jej regularnie, dzień w dzień, tylko nieco okazjonalnie. Dlatego zastanawiam się czy może kupić tę, tania jest i wgl. Ale boję się, że popali mi włosy.
Dlatego pytam się was, kotkowiczki (? big_grin), czy któraś z was nie miała prostownicy z Rossmana? Polecacie ją? co możecie o niej powiedzieć?
z góry dziękuję za odpowiedzi wink
Obserwuj wątek
    • rose_x3 Re: Prostownica z rossmana 19.02.11, 21:28
      podbijam ;p
    • cocomaroco Re: Prostownica z rossmana 19.02.11, 21:33
      uwazam ze nie powinnas kupowac tej z Rossmana . uwazam ze takie gowienko za 20zł to nic ci nie wyprostuje. lepiej kupic lepsza i zdrowsza dla wlosow
    • sandrolaxd Re: Prostownica z rossmana 20.02.11, 13:12
      Nie mam pojęcia. Może spytaj się o nią w rossmanie ,ale nie wiem czy Ci szczerze odpowiedzą.
    • pauliska1212 Re: Prostownica z rossmana 20.02.11, 13:35
      takie tanie prostownice są zwykle beznadziejnie, bo nie prostują włosów idealnie, a przy tym palą.
      lepiej kupić jakąś za ok 200 zł z płytkami nawilżającymi, które nie palą i dobrze prostują.
      • majson Re: Prostownica z rossmana 20.02.11, 14:25
        ta z rossmana się będzie nagrzewała godzinę i gó*no ci wyprostuje. Więc zdecydowanie polecam jakąś z media markt czy gdzieś tam .
    • soulik. Re: Prostownica z rossmana 20.02.11, 18:35
      W Tesco ,Czy tak w Carrefour'rze są Remingtony za jakies 66zl.
      A jesli nie ,No to w Tesco z Babylook czy cos tam [XDDD] za 25zl. Sama ją mam ,I uważam że jest swietna. Nagrzewa się w jakies 30sek. ,I ma ceramiczne plytki. :3
    • yorkie Re: Prostownica z rossmana 21.02.11, 15:20
      NIGDY nie kupuj prostownic w takich sklepach.
      Tania prostownica=badziew i spalone włosy.
      Ja mam bardzo fajną z Remingtona, kosztowała ok. 300-400 zł. Używam jej codziennie, a moje włosy są w idealnym stanie.
      Moja koleżanka kupiła kiedyś prostownicę w jakiejś drogerii za ok. 30 zł, była beznadziejna, nie miała nawet regulacji temperatury, i spaliła sobie nią włosy tak, ż musiała obciąc na krótko.
      W kupnie rzeczy do włosów nie kieruj się tylko tym, że są tanie, bo tanimi rzeczami możesz wszystko spieprzyc.

peace.
    • kasiula1831 Re: Prostownica z rossmana 23.02.11, 15:16
      27 zł to bardzo mało jak za prostownicę, więc pewnie do niczego się nie nadaje. Jeśli chcesz to kup, ale obawiam się, że zagraża to włosom. Ja mam prostownicę firmy Remington, zapłaciłam jakieś 140 zł, ale jestem zadowolona. Włosów nie prostuję bardzo często, no ale jestem o wiele spokojniejsza o swoje włosy, niż gdybym miała je prostować czymś za 27zł. Pozdrawiam wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka