kristie02 20.02.11, 14:43 Na ekranizację jakiej książki najbardziej czekacie i jaka dotychczasowa ekranizacja jest wg was najbardziej udana? Ja osobiście czekam na "Intruza" Stephanie Meyer, a najbardziej udał się Harry Potter. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
indianaa Harry Potter ;) Intruza czytałam,ale 20.02.11, 14:48 to zupełnie nie mój typ ;P . <br /> Fajnie wiedzieć,że będzie . Ciekawe,czy keidyśzrobią film "Wizje w mroku" ... Jak już był Pamiętnik wampirów... Mam nadzieję,bo książka świetna Odpowiedz Link Zgłoś
guitar_solo Re: Ekranizacje : D 20.02.11, 16:24 Ja czekam na ekranizacje Wampiry z Morganville Chociaż narazie są kupione prawa autorskie, ale czekam z nie cierpliwością Odpowiedz Link Zgłoś
edward17 Re: Ekranizacje : D 20.02.11, 17:47 guitar_solo napisał(a): > Ja czekam na ekranizacje Wampiry z Morganville Chociaż narazie są kupione pr > awa autorskie, ale czekam z nie cierpliwością Ja też czekam na tę ekranizacje ;DD jak był Zmierzch i Pamięniki Wampirów to to też powinno być ;D książi s genialne ;p Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena13072 Re: Ekranizacje : D 20.02.11, 16:32 JA chce ekranizacje książki pod tytułem Upadli Chce widzieć Cama Odpowiedz Link Zgłoś
mikessa Re: Ekranizacje : D 20.02.11, 16:35 Hmm, Harry Potter, Zacmienie i nic więcej nie przychodzi mi do głowy Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Ekranizacje : D 20.02.11, 18:28 najlepsze ekranizacje : nie wiem może saga zmierzch , jestem fanką chcę ekranizacji : intruza , nowego życia bree tanner Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: ODŚW 27.02.11, 18:34 Czekam na: Harry Potter i Insygnia Śmierci cz.2 Najbardziej udane: Harry Potter, Władca Pierścieni, Narnia Odpowiedz Link Zgłoś
rabid_squirrel . 27.02.11, 18:50 charlotte__ napisał(a): > Czekam na: Harry Potter i Insygnia Śmierci cz.2 > Najbardziej udane: Harry Potter, Władca Pierścieni, Narnia Zgadzam się xD Odpowiedz Link Zgłoś
elitherine_ Re: Ekranizacje : D 27.02.11, 18:51 najbardziej? "Szeptem", "Skrzydła Laurel", "Upadli" oraz "Dom Nocy" Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka A czy... 27.02.11, 18:51 ... saga Dom Nocy przypadkiem nie miała ekranizacji? A powinna mieć. Jestem ciekawa kto zagrałby Zoey. Intruz też mógłby być ciekawym doświadczeniem jakby nie ucięli uroczych momentów... Odpowiedz Link Zgłoś