magdusia1021 14.03.11, 16:59 Co waszym zdaniem obowiązkowo powinno znaleźć się w szafie i kosmetyczce dziewczyny, młodej kobiety? (przedział wiekowy 13-18 lat) potrzebne do ankiety Zapraszam do wypowiadania się Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kingella24 Re: Niezbednik 14.03.11, 17:09 hmmm... w szafie??? bielizna i ciuchy w kosmetyczne pewnie jakieś kosmetyki no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla Re: Niezbednik 14.03.11, 23:25 proste dżinsy, biała koszulowa bluzka, top na ramiączkach wiadomo, bielizna krem nawilżający, tonik oczyszczający, tusz do rzęs i pomadka ochronna. Odpowiedz Link Zgłoś
super_star Re: Niezbednik 14.03.11, 23:43 dżinsy, jakieś t- shirty... dziwna ankieta Odpowiedz Link Zgłoś
hopeandsmile Re: Niezbednik 15.03.11, 07:46 kosmetyki - tonik i żel oczyszczający, krem nawilżający, pomadka ochronna, tusz do rzęs. ubrania - sukienka na jakieś ważne okazje, jeansy, luźne podkoszulki i chyba tyle. (; Odpowiedz Link Zgłoś
gemmadoyle Re: Niezbednik 15.03.11, 08:34 -Korektor -Błyszczyk -Tonik Oczyszczający. -Luźne jeansy -Ładna sukienka Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Niezbednik 12.04.11, 15:16 krem nawilżający, pomadka ochronna, tonik/żel do twarzy. legginsy, luźna koszulka. Odpowiedz Link Zgłoś
sims Re: Niezbednik 05.05.11, 19:06 jeansy , t-shitry , sukiena , torebka a kosmetyczka ; jakiś krem zależnie od cery , błuszczyk i tonik ; p Odpowiedz Link Zgłoś
weard_girl ; D 12.04.11, 17:30 co do szefy nie będę się rozpisywać, ale jeśli chodzi o kosmetyczkę to myślę, że: -krem nawilżający -tonik -pomadka ochronna -balsam do ust -korektor więcej nie wiem. mi osobiście nic więcej nie potrzeba. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: Niezbednik 21.04.11, 16:13 szafa: czarne rurki, kilka krótkich spódniczek, koszula z długim rękawem, jakiś szal/chusta, kilka tow i t-shirtów, sukienka.. oczywiście u mnie wszystko jest czarne, żeby do sb pasowało ;p kosmetyczka: żel do mycia twarzy/demakijażu, coś na trądzik, żel punktowy, puder, pomadka, czarna kredka, pasta do włosów, jakis ciemny cień. o żelach, szamponach itp,. juz nie będę wspominac. Odpowiedz Link Zgłoś
jannet Re: Niezbednik 05.05.11, 18:36 Szafa: -bluzka bokserka -biała, elegancka koszula -dobrze dopasowane, ciemne spodnie -kardigan -adidasy /trampki -baleriny/ inne pasujeące do wszystkiego, ale trochę eleganckie buty Kosmetyczka: -Błyszczyk -Perfumy -Pomadka -krem nawilżający -Żel pod prysznic -szampon -inne rzeczy do kąpieli -odżywka do włosów -Krem do depilacji/ maszynka do golenia/ depilator/ plastry (NO nie wiem, bo każdy woli inny sposób depilacji) Pewnie o czymś zapomniałam Odpowiedz Link Zgłoś