ilona3 22.03.11, 16:58 Jakie polecacie książki? Tylko nie Zmierzch, Harry Potter-bo to już znam(ani nie Narnia). ilona3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanie Re: Polecane książki, bestsellery, megabestseller 22.03.11, 17:20 "Szeptem" Becca Fitzpatrick. Naprawde świetna książka! Odpowiedz Link Zgłoś
ladyy13 Re: Polecane książki, bestsellery, megabestseller 30.04.11, 13:36 Seria Gone .! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
lupitka30 Re: Polecane książki, bestsellery, megabestseller 22.03.11, 17:36 Nostalgia anioła-Alice Sebold (jest super xd) lub Pragnienie - Carrie Jones też fajne hehe Odpowiedz Link Zgłoś
emily. "Igrzyska Śmierci" Suzanne Collins - trylogia. 22.03.11, 17:42 oraz seria "Gone. Zniknęli" Michael Granta. Po prostu wspaniałe pozycje! Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Percy Jackson i Bogowie Olimpijscy 23.03.11, 15:27 Jak wynika z tytułu jest o bogach greckich. Percy jest półbogiem, synem Posejdona, który..Ale nie będę ci pisać wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: Polecane książki, bestsellery, megabestseller 24.03.11, 12:33 Jest mnóstwo książek goddnych polecenia, nawet te mniej znane. Mi podoba się dużo o wampirach np. Cykl Dom Nocy - P.C. Cast + Kristin Cast , BłękitnoKrwiści - De La Cruz Melissa ,Dziewczyny się spóźniają/odchudzają/zakochują,Dziewczyny płaczą - Jacqueline Wilson, Piętnastolatka wakacje w Paryżu - Łącka Hanna, L. J. Smith - Pamiętniki Wampirów, L.J Smith ''Świat Nocy''. Dużo tego jest. xd Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: Polecane książki, bestsellery, megabestseller 25.03.11, 18:23 Szeptem i Crescendo, Błękitnokrwiści, Wilk, Wilczyca, Miasto Kości [i cała trylogia]... Jest wiele takich książek. Najlepszym sposobem jest odwiedzenie biblioteki i poszperanie w niej. ; > Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Polecane książki, bestsellery, megabestseller 25.03.11, 21:54 Jeżycjada, Błękitnokrwiści, Raja ze śnieżnej krainy, Pamiętniki wampirów, Dom Nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
piratka13 Re: Polecane książki, bestsellery, megabestseller 27.03.11, 21:39 Nory Roberts poczytaj jak chcesz ,łatwe i nie zmuszają do żadnych refleksji ,po prostu trochę się można oderwać ,ale też nie są to raczej książki o wampirach Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Polecane książki, bestsellery, megabestseller 28.03.11, 15:57 szeptem i crescendo oraz numery. Odpowiedz Link Zgłoś
ghastly Re: Polecane książki, bestsellery, megabestseller 29.03.11, 15:00 Z takich młodzieżowych to: "Ukochany nieśmiertelny", seria Kelly Amstrong Mroczne moce (na razie wyszły: "Wezwanie" i "Przebudzenie"), seria Wampiraci (na razie wyszły cztery części), Jessica Bendinger - "Siedem Promieni", "Szeptem" - autorki nie pamiętam. Horrory to na pewno Kinga: "Smętarz dla zwierzaków" lub inna nazwa tej książki (inne tłumaczenie) "Cmentarz zwieżąt". No to Kinga jeszcze "Lśnienie". Fantasy: "Eragon" Paoliniego czy "Dzieci Hurina" Tolkiena. Jeśli lubisz krew i sex to: "Melancholia sukuba" (i dalsze jej części) oraz seria: "Nocna łowczyni" (na razie wyszły cztery książki). To tak na szybko, króciutka lista, bo nie mam czasu. Miłe, fajne do cztania książki, ale horrory mają drugie dno i są chyba najlepsze no... I dzieci Hurina (to to już w ogóle arcydzieło). Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
marys1 Re: Polecane książki, bestsellery, megabestseller 29.04.11, 16:36 "Cień nocy" Andrea Cremer "Szeptem" Becca Fitzpatrick Odpowiedz Link Zgłoś
karolcika2205 Re: Polecane książki, bestsellery, megabestseller 30.04.11, 00:20 Nochalas'a Sparks'a - "Jesienna Miłość" i "Na Ratunek" Odpowiedz Link Zgłoś
lovelaas Re: Polecane książki, bestsellery, megabestseller 30.04.11, 07:55 Ja polecam O krok , Najgłośniej jak potrafisz , Percy Jackson i Bogowie Olimpijscy: Złodziej Pioruna . Odpowiedz Link Zgłoś
monik4 Re: Polecane książki, bestsellery, megabestseller 30.04.11, 08:53 Wilken- Bracia krwi i jest potem 2 część tej książki , jest naprawdę fascynująca i ciekawa polecam Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_. Re: Polecane książki, bestsellery, megabestseller 30.04.11, 09:13 "Igrzyska Śmierci" Susan Collins, cała trylogia. Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka Błagam Was. 30.04.11, 09:50 Czy Wy tylko czytacie książki o wampirach? Matko. Słuchaj ghastly - podała sporo ciekawych utworów, na które sama poluję. Ja dodaję: ''Szyfr Szekspira'' autorstwa Jennifer Lee Carrell. Wciągająca, z bogatym językiem i zrozumiała mimo, iż zawiła. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_ Re: Błagam Was. 30.04.11, 10:00 a ja szukam jakiejś kryminalnej książki. poleci ktoś jakąś? p.s. ja polecam dwa tomy R. Muchamore'a "Agenci Hendersona", akcja toczy się podczas II wojny światowej, ale ciekawie napisane i naprawdę wciąga Odpowiedz Link Zgłoś
rememberina Re: Błagam Was. 30.04.11, 10:34 cała seria o Wiedźminie, A. Sapkowski Igrzyska Śmierci, Suzanne Colins Oskar i Pani róża, nie pamiętam autora, ale w bibliotece znajdziesz na pewno. Pamiętnik, Nicolas Sparks i jeszcze kilka innych Sparksa, oraz oczywiście książki Paulo Coelho Odpowiedz Link Zgłoś
rememberina Re: Błagam Was. 30.04.11, 12:05 to pisała moja koleżanka. mnie żadna z tych książek, opróż Coelho nie przekonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
witka Re: Błagam Was. 30.04.11, 13:30 W pewien wrześniowy poranek-Karen Kingsbury Odpowiedz Link Zgłoś
cotton.caandyy. Re: Polecane książki, bestsellery, megabestseller 30.04.11, 09:59 Szeptem Crescendo Cała seria Błękitnokrwiści Cała seria Dary Anioła Dziewczyny z Hex Hall Cała seria Dotyk Ciemności Cała seria Klika z San Francisco Odpowiedz Link Zgłoś
leesh Re: Polecane książki, bestsellery, megabestseller 30.04.11, 10:46 Ja polecam: ]Mead Richelle- Akademia Wampirów , Melancholia Sukuba, Dark Swan Cabot Meg - Pośredniczka, Magiczny pech, Pamiętniki Księżniczki, Liceum Avalon, Dziewczyna Ameryki, 1-800-JEŚLI-WIDZIAŁEŚ-ZADZWOŃ, Idol Nastolatek, Top Modelka, Jeszcze mnie polubicie, Kłamczucha w opałach Frost Jeanine - Nocna Łowczyni P.C.Cast&K.Cast- Dom nocy Mari Mancusi - Bractwo Krwi K. Chance - Dhampir Cheyenne McGray - Nocna Tropicielka Neill Chloe - Mroczna Elita, Chicagoland Vampires Showalter Gena - Opowiesci o niezwyklej dziewczynie Keri Arthur - Riley Jenson Sara Shepard - Pretty Little Liars Carter Ally - Dziewczyny z Akademii Gallaghera Noel Alyson - Nieśmiertelni Cassandra Clare - Dary Anioła Collins Nancy A. - Wampy Fitzpatrick Becca - Szeptem Grant Michael - Gone Gray Claudia - Wieczna noc Hawkins Rachel - Dziewczyny z Hex Hall Ivy Alexandra - Strażnicy Wieczności Kate Brian - Reed Brennan Kim Harrison - Madison Avery, Zapadlisko Lisa Jane Smith - Pamiętniki wampirów, Świat Nocy, Wizje w mroku Nalini Singh - Łowcy Gildii Vaughn Carrie - Kitty Norville Lili St. Crow - Inne Anioły Sparks Kerrelyn - Love At Stake Carrie Vaughn - Kitty Norville Price Kalayna - Alex Craft Laurell K. Hamilton - Anita Blake To tyle, jak sobie jeszcze przypomnę to napiszę Odpowiedz Link Zgłoś
buuum ___ 30.04.11, 11:06 zakazane po legalu - o narkotykach. ząb napoleona - przygodowe z wątkiem miłosnym. Odpowiedz Link Zgłoś